Header

Idag har det varit en helt okej dag trots allt.. Jag och min fina vän Linn var på stan idag. för vi hade en uppgift ifrån skolan. Så vi gjorde den och sedan tog vi en fika på stan. De var väldigt mysigt. Solen var framme hela dagen idag! Det gör så allt känns någorlunda bra. Efter skolan gick Linn, Emily och jag till picaboo och handlade lite stuff ' s , tycker det är viktigt att man gör saker tillsammans och inte bara träffas i skolan, De räcker att man bara tar en lite prommis :). 

Annars då? Jo helt åt skogen! Ingenting går som jag vill. Skolan blir bara värre och värre. Har F i tre ämnen, på grund av min jobbiga depression och på grund av att jag är så jävla skoltrött så fungerar inte skolan heller.  Jag vill bara lyckas, men just nu känner jag mig bara på botten. att det är omöjligt att ta sig upp igen. Ingen hjälp får man heller, så då de blir genast lite svårare, Jag klarade mig på högstadiet utan problem. Eller ja, klart man hade sina dåliga dagar, men de var bättre där, inte så mycket problem. Men nu har problemen letat upp mig, Bland annat skolan... Skolan är de största problemet nu, Och jag vet att det är många som är skoltrötta och mår dåligt, men jag mår extremt dåligt, verkligen jätte jätte jobbigt! Och de är inte bara att kämpa, dem som inte har varit så skoltrötta som jag är, vet inte hur jag mår och hur jag känner eller vill,  Folk säger '' det är bara att kämpa  nu när det inte är så långt kvar, du tar ju studenten nästa sommar'' och så vidare, men de fungerar inte så för mig, de är så lååångt borta för mig! Jag får tvinga mig upp varje jävla morgon för att pallra mig till skolan, och varför gör jag det egentligen? Joo, för att alla andra är i skolan, och jag vill INTE sitta hemma heller, för det finns absolut ingentign att göra här! Alltså , skolan är verkligen inte till för alla, men jag känner att jag ändå kan förstå dem som hoppar av skolan. För så känner jag nästan dagligen. Och när man pratar med lärarna så förstår dem verkligen inte. Och man får inte den hjälp man behöver, dels för att de kan kosta pengar, jag har ju inga diagnoser som gör att jag kan få ett fjärde år eller extra hjälp och jag går definitivt inte på wakeboard.  Verkligen Avskyr när skolan särbehandlar elever. Fan! de borde inte spela någon roll alls! Alla förtjänar för att klara av skolan och få den hjälp de behöver... Jag blir så arg, och de är också mycket därför jag överväger om jag ska gå kvar på gymnaiset eller inte. Och om jag verkligen ska orka  med och försöka kämpa när man så jävla dåligt ! 


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Och så är det söndag igen. Det är den värsta dagen på hela veckan!  fyfan säger jag bara. Jag avskyr verkligen söndagar för det är ​då ångesten och stressen  kommer tillbaka. Då jag vet att det är  skola dagen efter. Jag vet att det är nya tag som gäller, att det är en helt ny vecka framför mig. Men det är fan inte enkelt när man mår som man mår. Jag får kämpa varje dag för att klara av dagarna. Jag vill må bra och jag vet att en dag kommer jag att få göra det, men fram tills det är de bara att kämpa på. De är inte så enkelt hela tiden. Men man får ta en dag i taget. Det är mycket i mitt huvud just nu som jag försöker bearbeta med, så som skolan, jobba med mig själv, mitt förhållande med Dennis, va rädd om mina få vänner jag har, ringa olika samtal som inte fixar av sig själv. Jag menar, jag är snart 18 år, trots att jag inte känner mig som det... men varför ska allt vara så svårt och komplicerat för? Fast vem har sagt att livet ska vara enkelt? det är ju klart det kommer upp och nergångar som man måste försöka  jobba med. Jag tror inte att jag är den enda som har problem. Men ibland känns det som att jag är den enda i hela världen som mår dåligt!  De är mycket jag har gått igenom med åren. Och ibland känner jag mig stolt över att jag står här jag står idag. Men ibland inte. 

Det är så skönt att få skriva av sig och bara rensa tankarna, Men jag kämpar på för min skull och dels för min mammas skull. Jag får inte ge upp! Även om jag velat det hur många gånger som helst. Jag har också gett upp med många saker som jag inte orkar kämpa för. En sak är att jag saknar min syster Katinka så Jävla mycket!!Vi hade sån bra kontakt förut, och ärligt talat, jag vet inte vad som har hänt,  men jag saknar henne så himla mycket, åren går men vad ska man göra? Jag önska atts saker och ting kunde vara enklare faktiskt. Men man kan ju inte trolla. Men jag hoppas att hon vet att jag saknar henne, att vi nån dag hittar tillbaka till varandra. jag menar , vi är ändå familj! Och det kommer vi alltid att vara,  Men just nu har jag ''gått'' vidare och slutat kämpa om att få en bra kontakt med henne igen, bara för att jag ska må lite bättre och kunna arbeta vidare med mina problem. 

Likes

Comments

Nu tänkte jag börja blogga igen. Iallafall försöka!  Men mer som en dagbok ​eller liknande, Just för att det är så skönt att få skriva av sig. Så nu får vi väl se hur det kommer att gå. 

:)

Likes

Comments

Jag lever som sagt, Har bara haft fullt upp nu dem sista dagarna. Jag var hos familjen i dalarna, och de fanns ju inget internet vid stugan. Så då har jag inte kunnat blogga speciellt mycket, Men nu är jag ju hemma igen som sagt :) 

Idag har jag träffat Emily, Vi lagade mat och umgicks bara, senare på kvällen var vi med Lydia, de var väldigt roligt och få träffa henne igen , och få prata på om allt och inget. Kul när man får upp kontakten med folk igen  :') 

Och så träffade jag Dennis  en stund nu när han slutade jobbet. Vi satt och pratade en stund innan han skjutsade hem mig. 

Nu sitter jag här och tänkte duscha , äta något gott och kolla på ett avsnitt på Pretty Little Liars, eller två ;) 

Likes

Comments

i torsdags så åkte jag och farmor upp till stugan för att grilla med mamma och pappa, jag och pappa tog motorcykeln och åkte ut på en väg och gick in o skogen för att kolla på branden som inte alls var långt ifrån huset, de hade brunnit 7hektar (några kilometer), branden var ju dock släkt när vi var där, de hade fått komma med helikoptrar som fick fylla nå låda med 1000litdr vatten, och de häftigaste var att dem landa på grannens tomt och mamma fick springa och ge de vatten :D haha

sen efter de åkte vi vidare till en gammal fäbod , dit kan man inte ens åka med bil, :o de kändes lite läskigt och vara där, en gammal ladgård som hade rassat in och gammla mjölkpallar, men de är så spännande med gamla ställen :)

Likes

Comments

igår vart de en sån himla lyckad kväll!! en av dem bästa hittils, jag fick uppleva en sån fin kväll, jag och dennis åkte ut till en "äng" låg i bilen och kollade på film, och hade de mysigt, åt godis och efter de så kollade vi på himlen, de såg ut som norrsken, de var verkligen jättevackert!
dock var de inget man kunde ta kort på, de var ett ögonblick man bara kunde se med ögonen tyvärr,

Likes

Comments

äntligen hemma i min lägenhet! ! Borta bra, men hemma bäst! !

Träffade Dennis igår,  bästa kvällen/natten, att man bara kan ligga i sängen och prata om allt och inget,  att ha någon som bryr sig om en, som lyssnar , som passar så bra in på mig helt enkelt,  de måste vara typ världens lycka! Men tiden gick alldeles för fort, de var mindre tråkigt,   men de kommer fler dagar, och idag ska jag träffa min älskade saknade vän Linn!! Som jag har saknat henne, :') 

Likes

Comments

Vilken dag de har varit.
brand i malung som dem flesta vet om, gamla garveriet brann för fullt, och folket fick stänga in sig inomhus, och dansbandsveckan blev inställt, dock inte allt, folk fick åka därifrån. vad ledsamt för dem, brandmännen fick riva ett bostadshus och en villa, så familjerna fick bara ta lite grann utav dina grejer, sen revs det,pp grund av att de inte skulle sprida sig med elden, och jag var där under dagen, skulle dock bara handla lite grejer, så de var ingen fara för mig. Annars idag har de varit som vanligt, men lite mer känslor inblandat, jag har kollat på pretty little liars, äntligen klar med första sesången!!
och imorgon är de fredag!! skönt, längtar tills på onsdag.

Likes

Comments

Sitter i bilen och är påväg till Malung, låtsasmamma ska till massören och jag och farmor ska handla lite smått och gott. Så vi får se vad vi hittar, jag ska iallafall köpa ett kortspel som heter skip-bo, sen hittar jag säkert något mer. dock är de ju dansbandsvecka, så de kommer krylla med folk, men nog överlever jag det. De har jag ju gjort tidigare så.. :)

Likes

Comments

Hiss

1. Om de är något som är hiss så är de kärlek, kärlek att ge och få, både ifrån familj, vänner , pojkvännen/flickvännen eller alla levande varelser. 

2. finns de är något jag älskar så är de bio! Jag skulle kunna gå på bio varje dag om de gick. De behöver inte ens vara en bra film, utan de är själva stunden som är mysig, att höra när alla äter popcorn, lite prassel här och där. bara slappna av inte tänka på något speciellt.

3. Musik, vad skulle jag göra utan den? Musiken passar till alla humör, glad,ledsen, irriterad, arg och så vidare..

4. Jag känner mig stolt över mig själv, vilken resa jag har gjort under mitt liv. Och så mycket som har blivit bättre.  De tog bara 9 år. Men med allt slit så var de värt det. 

5. Jag ska äntligen börja andra året på gymnasiet, och vi kommer ha praktik, vilket gör att man orkar kämpa lite till. För rätt som de är så står jag där och ska ta studenten. 

Diss

1. Jag gillar inte att de är 242 dagar kvar tills jag blir 18. Jag vill att tiden ska gå fortare. 

2 Jag har förlorat viktiga människor under detta år. 

3 Jag gillar inte trånga utrymmen. 

4. Människor som är avundsjuka på andra. Som är elaka, snackar skit, varför ska man lägga ner energi på det för? 

5. Jag gillar inte parfymer som luktar så sött eller starkt, utan de ska vara en neutral, eller vad man ska kalla de, en parfym som är alldeles lagom.  Så dofter är svårt för mig, de kliar bara i näsan och jag tål de inte.  

Likes

Comments