Header

Godmorgon på er! Hoppas  ni haft en bra midsommar? Jag spenderade min midsommar i Trossnäs  (Karlstad ) på tvådagars fälttävlan. Två riktigt mysiga och roliga tävlingsdagar! Jag är supernöjd med resultatet, vi slutade 12.

Är hon inte finns min lilla ängel??

Har ni några roliga planer inför veckan då? Själv har jag en massa roliga saker inplanerade!! Imorgon tisdag åker jag och Frida till Göteborg!! Vi ska tillbringa hela dagen på Liseberg,  och sedan blir det en natt på hotell och att dra dagen intar vi Nordstan! Tror att detta kommer bli två sjuka dagar! Längtar!  På torsdagen åker jag förmodligen till Eskilstuna över dagen, och träffar en underbar och saknad kompis ❤  Och på fredagen börjar Grevagårdens meeting, jag kommer vara på plats där hela helgen som funktionär, men tävlar också 2 klasser på lördagen.

Låter inte detta som en bra vecka?! De känns iallafall som de!
Ha en grym vecka, så hörs vi!! Puss Moa

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej!

Det har blivit ett litet uppehåll här på bloggen, men jag har inte hunnit göra något inlägg av 30 dagars utmaningen eller något annat inlägg. Jag tror även att jag kommer skippa att göra 30 dagars utmaningen men det kommer ändå komma vanliga inlägg ifrån oss.

Hoppas det inte gör något att jag också struntar i 30 dagars utmaningen.

Ha en fortsatt bra midsommar.

Puss å kram Frida

Likes

Comments

Jag tror faktiskt ni kan lista ut vem som alltid gör mig glad. Det känns ganska självklart att det är Moa, hon får mig glad i alla lägen. Känns det som att jag aldrig kommer bli glad igen så finns hon där och gör mig glad. Ingen kan få mig att må så bra som hon gör.


Hoppas ni får en toppen dag.

Puss å kram Frida

Likes

Comments

Det är så svårt att säga vad som får mig att gråta, för jag kan helt plötsligt bara brista ut i gråt av ingen anledning. JAg kan börja gråta av en sorglig film, en låt, en fin text eller bara gråta helt plötsligt.

Ganska kort svar men, hoppas ni får en bra dag.


Puss å kram Frida

Likes

Comments

Jag tycker det är väldigt svårt att välja en film som man vill ha som sin favorit film. Jag gillar väldigt många filmer, men jag skulle nog säga Divergent, alla Fast & Furious filmerna ( eller ja inte trean men ), livet efter dig, ja det finns många filmer jag gillar, det här är bara en liten del av alla filmer jag gillar.

Har ni inte sett någon av dessa filmer så borde ni göra det så snart som möjligt.

Puss å kram Frida

Likes

Comments

Min absoluta favorit serie är shadowhunters, den är så sjuk bra. Den handlar om vampyrer, demoner, personer som jag demoner mm.

Dock kan jag inte se säsong 2 då den sänds på netflix och jag har inte det. Så är i ett litet desperat behöv av att försöka kunna lösa så jag kan se det.

Rekommenderar denna serie sjukt mycket om man har netflix, man kan se den på dreamfilm men bara första säsongen och halva andra säsongen.

Puss å kram Frida

Likes

Comments

Jag skulle aldrig klara mig utan Moa, hon finns alltid där för mig när jag behöver henne och hon förstår mig alltid, hon lyssnar alltid på mig när jag har något att säga.

Hon är min allra bästa vän. Vet inte vad jag skulle göra utan henne. Love you<3

Puss å kram Frida

Likes

Comments

Hej! Jag har tänkt nu ett tag och jag slutar med 30 dagars grejen. De tar alldeles för mycket tid, och jag tycker inte de är roligt.. Men Frida tänker fortsätta, så kommer de vanliga inlägg från min sida! Ville bara uppdatera er om detta. Ha de bäst! //Moaaa

Likes

Comments

Något jag är beroende av är snapchat, det är lite tråkigt, men kan inte komma på något annat.

Men jag använder snapchat varje dag, och har kontakt med alla där typ. Det går knappt en halv dag utan att jag varit på snapchat.

Puss å Kram Frida

Likes

Comments

De länderna jag har varit i är:

  • Tyskland
  • Danmark ( bara på genom resa)
  • Norge, så fin natur där
  • Mallorca, kommer dock inte ihåg så mycket därifrån då jag var liten när vi va där.
  • Polen, var där på skolresa i våras.

Det är de länderna jag har varit i än så länge.
Puss å kram Frida

Likes

Comments