idag har vi s

idag var sista dagen i spanien och vi har varit ganska trötta faktist! vi körde lite strandhäng men jag var helt slut mot eftermidagen så jag gick och sov tills det var dax för middag. Vi har haft en super bra resa men det känns så fantastiskt skönt att komma hem! Längtar alltid hem när jag varit utomlands och på något förvridet sätt saknar jag mina alla koftor och mitt tjocka täcke där hemma! skönt att få några dagar ledigt innan skolan börjar.

Jag och Emma var precis och la ut kattmat bakom en palm i en park nära strandpromenaden som riktiga out laws. Mitt hjärta gör ont när djur far illa och det känns bra om man kanske kan göra en liten skillnad 💟

Nu ska det bli skönt att sova lite innan den tidiga hemresan imorgon!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

igår åkte vi in till Almeria för att äta lite middag och för att kika runt lite. Det var någon stadsfestival inne i staden så folk var uppklädda i klassiska spanska klänningar, något som vat lite ovant att se var att tilloch med barnen hade högklackat på sig.

Det var någon slags parad längs huvudgatan som vi tyvär missade då vi precis ät middag på en uteservering i närheten medans den gick av stapeln och här tar det tid att få maten om man säger så...

vi gick lite längs gatorna och köpte lite krimskrams smycken i en butik. Gubben på en av bilderna med en båge mellan armarna är en symbol i Almeria som finns lite överalllt, får man gubben i gåva så betyder det lycka och tur!

Filip stanade lite senare vid ett glassställe och där visade det sig att ägaren pratade lite knaglande svenska då han bott i Alingsås i något år så vi stod och snackade och han tipsade oss om lite resturanger. Väldigt trevlig!

Jag och Emma tog oss ut på marinan på kvällen som har en helt sick uteteras med utsickt över Algadulce! Drinkarna var sjukt nice där och jag har aldrig i mitt liv så god pinacolada! Servitören slängde några givmilda blickar mot Emma som senare kom fram och pratade med oss via google translate på telefonen då engelskan var lite knakig.

En super trevlig kväll!

Likes

Comments

Idag har jag legat på stranden själv och för att undvika överdriven kontakt med andra köpte jag två solstolar i en äkta the typical svensken anda! Hittade en gigantisk snäckis lika stor som min hand nästan.

Ikväll tänkte vi åka in till Almeria för att äta middag och dricka lite drinkar. Tänkre snart gå en sväng längs strandpromenaden för att kika på lite souvenirer, köpte en jätte fin klänning där härom dagen!

igår hittade vi tre kattungar som bodde utanför en nattklubb under en mur så jag har köpt två burkar kattmat och planen är att ge dem lite blötmat kvällen innan vi åker för att inte reta upp hotelpersonalen, eller ja slippa hamna i trubbel för att sleva ut kattmat runt hotel!

Likes

Comments

Det var länge sen jah bloggade nu så nu tänkte jag att det är dax att komma igång igen! Sommaren har varit otroligt krävande och att jobba på förlossningen var en mycket större pröving än jag räknat med men jag har fått lära mig få mer skin på nässan och att agera lungt i akuta situvationer. En mycket bra erfarenhet helt enkelt!

Att få vara här i spanien med Filip och Emma är helt fantastiskt och vi har så jävla kul helt enkelt! Vi har träffat ett par svenskar som vi umgås lite med och idag fick jag veta att min omtenta i antatomi blev godkänd så jag är fullkommligt överlycklig då jag var helt inställd på att jag skulle bli underkänd! 
Nu är det bara att fortsätta ladda om batterierna i över 40+ grader resten av veckan!

Likes

Comments

idag eftter jobbet hade jag och Emma tänkt åka och simma samt dega oss i bastun lite. Men det sluta med spontan köp av ny klänning pågrund av orimlig temp svängning  toppat med sol och bad. Hade det helt underbart och han åka till både Lisjö och vågsjön!

Lite opertation blev det på jobbet innan dess också!

Likes

Comments

Idag var vi i Stockholm och strosade!

Tanken var att vi skulle på armemusset men vi kände att det blev lite sent så vi prommenerade runt och käkade lite. Nu blir det bad hoss Henrik!

Likes

Comments

Idag har vi firat Filips student och det var så fint! Var nära på att fälla en tår när jag var på väg till utspringet! Det var så kul att se honnom springa ut och så mysigt att få fira med släkt och vänner! Pappa och Maria hade gjort så fint hemma!

Önskar dig lycka till med allt Filip!

Likes

Comments

igår kom Emma hem från Malmö, så otroligt underbart! Sommaren kan börja och det känns så bra att vi båda kommer jobba på sjukhuset i sommar och ha nära till varandra! Längtar så till Filips student på fredag också! vet inte riktigt vad han ska få än men det löser sig! Känns som att det kommer bli en bra sommar! 💝

Likes

Comments

eller nästan...har slitit som ett djur de sista veckorna men snubblat lite på målinjen pågrund av tidsbrist. Har varit tvungen att jobba så mycket att jag inte fick tillräckligt med tid till att kunna mata in all information. Jag är inte van att misslyckas och det gör mig ledsen att det inte gick hella vägen denna gång.

Försökte att sitta med mina antäckningar men insåg att det är inte möjligt att lära in latinska benämningar och olika kemiska processer plus kropps funktioner kring nio olika områden på tre dagar...Det är bara att gilla läget och jag vet att jag fixar det bara jag får tillräckligt med tid på mig!

Så nu satsar jag på omtenta till hösten och jag har ju hella sommaren på mig att nötta!

En sommar på förlossningen väntar och till hösten väntar läkemedelsberäknig, praktik och mikrobiologi vilket känns helt grymt!

Ska börja uppdatare bloggen mer nu när jag krypit upp ur mitt hål! Var och plockade lite blommor igår och köpte klänning till Filips student och några vänners bröllop och det var skönt att få rensa tankarna lite! 

Likes

Comments