Den här dagen har gått så fort? Kom precis hem från mamma och pappa, känns som jag är där hela tiden haha, och upptäckte nu att klockan var närmare 23, ops. Hjälpe min syster stor-städa sitt rum när jag var hemma så tiden bara flög förbi.

Nu ska jag hoppa in och ta en dusch, mysa lite med min katt och läsa lite innan jag ska sova. Godnatt på er!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

På den senaste tiden har jag känt att jag inte mått riktigt bra. Jag har stressat så mycket och känner att om jag inte stannar upp nu kommer det inte gå längre. Så min energi har inte varit riktigt på topp för att blogga, eller göra något alls, men förhoppningsvis kommer det bli bättre nu.

Måndag: Idag bokade jag in möte med skolan om jag kan fokusera på matte, svenska och engelska fram till sommarlovet för att både minska stressen och för att jag ändå ska byta program i höst. Möte är bokat nästa vecka på tisdag redan, det känns väldigt skönt.

Tisdag: Imorgon ska mamma komma hit en sväng efter hon slutat jobbet, kanske blir lite övningskörning? Har även tvättid så tänkte att jag skulle passa på att städa lite uppe i lägenheten samtidigt.

Onsdag: På onsdag är det nationella prov i svenska som gäller under förmiddagen, på eftermiddagen ska jag ha lite möte angående mitt mående med kuratorn.

Torsdag: På torsdag ska jag iväg och träna med mamma efter skolan.

Fredag: Sista vardagen, och sista delen av nationella svenska står på schemat i skolan. Efter skolan har jag tänkt att köpa lite gott och se på någon serie hemma i soffan.

Lördag/Söndag: På lördag verkar det som jag ska följa med och fira min morfar igen med närmsta släkten, sen på kvällen funderar jag på att sova hos mina föräldrar tills på söndag.

Halv rufsig bild från i helgen.

Likes

Comments

Godmorgon! Det har varit en väldigt tung vecka så jag är glad över att det är helg.

Idag ska jag hem till mamma och pappa en sväng för att förhoppningsvis övningsköra lite och bara få träffa lite folk. Det sista jag behöver är att sitta själv och låta tankarna skena iväg just nu.

Nu ska jag äta en smoothiebowl till frukost och läsa lite bloggar.

Likes

Comments