Har blivit sjuk. Feber och allmänt hängig. Har upptäckt att det inte alls är kul att vara sjuk när en bor ensam. Ingen som kan ta hand om en och serva. Egentligen skulle min bror sova över hos mig i helgen och jag skulle plugga en del men det var ju bara att glömma.

Nu ska jag hälla upp en skål med filmjölk tänkte jag och bara ta det lugnt och hopas att jag blir frisk snart.

Likes

Comments

Träffade en vän jag inte snackat med på super länge idag. Var verkligen super mysigt att träffa henne. Känner nu att det var precis det jag behövde. Resten av dagen har annars varit rätt så seg. Mest glad över att det snart är helg.

Vaknade tidigt i morse och passade på att ta några snapchat selfies! Bästa tipset för att fördriva tiden.

Likes

Comments

Hej på er. Vad som jag trodde skulle bli en lugn vecka med tidiga kvällar blev en stressig vecka med sena kvällar... Många tankar som snurrar runt i huvudet vid sidan av skolan också. Har dock börjar ta tag i saker, äntligen, ehe.

Nu ska jag dock lägga mig så ja får några timmars sömn inatt. Godnatt!

Likes

Comments

Idag är det måndag, alltså ny vecka och tillbaka till skolan. Vaknade en halvtimma innan mitt alarm ringde imorse men var inte super taggad på skola igen efter en veckas lov. Veckan är ganska lugn, vilket är skönt. Ett prov på fredag men det känner jag mig ganska säker på.

Idag, om några minuter, ska min familj hämta mig så ska vi åka och fika för att mamma fyller år idag. Har inte träffat min familj på någon vecka nu så ska bli kul att träffa dem.

Likes

Comments