Det är en stor sak som händer i mitt liv just nu. Jag kan inte säga så mycket mer om det än att jag var på ett möte i Lidköping idag och ska dit på fredag igen. Mötet gick super bra men det är ett stort beslut jag ska ta nu fram över som kommer påverka hela mitt liv mer eller mindre. Har ältat beslutet i huvudet flera gånger och skrivit upp för- och nackdelar med om jag säger ja eller nej till detta nu. Är sätt säker på att jag kommer säga ja, typ 90% säker, men det kan ju ändras efter jag varit där på fredag. Men som sagt känns det som ett bra beslut men också omfattande beslut.

Nu har jag varit hemma i några timmar och har hunnit duscha och tvättat en maskintvätt och ska precis börja laga mat. Köttfärsfyllda paprikor blir det!

​Kör en liten oldie selfie. Sånt är livet ibland när en är nyduschad.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Mamma, pappa och min syster var här tidigare idag. Mysigt men är så van att vara själv så det blev lite mycket med tre personer på en gång haha.

Nu sitter jag i min säng och kollar på Game of Thrones. Har precis börjat kolla om serien samtidigt som jag börjat läsa böckerna. Älskar verkligen den här serien!

Det är ganska mycket i mitt liv just nu. Vill egentligen göra ett inlägg om vad som pågår men vet inte ens själv hur det kommer bli just nu så kommer avvakta med det. Så fort jag vet hur det kommer bli ska jag skriva ett inlägg.

Likes

Comments

Jag lyssnade på en podd där de prata om distansförhållanden. Tycker nästan det alltid pratas om distansförhållanden och deras vara eller icke vara. Jag och Lucas bodde förut, fram tills sista juli i år, 6 mil ifrån varandra utan några bra bussförbindelser. Det tog ca 2 h att åka buss enkel resa, så jag har ganska god erfarenhet av distansförhållanden.

För- och nackdelar med distansförhållanden

Fördelar

- Det är alltid super mysigt att träffas

- Längtan efter varandra gör att det känns som en blir nykär när en träffas

Nackdelar

- En kan aldrig träffas spontant

- Saknaden kan vara bedövande

- Det är mycket jobbigare att behöva lösa bråk via sms

- Ingen närhet på en daglig basis

- Ingen vardag ihop

Jag tyckte det verkligen var super jobbigt att bo långt bort från Lucas. Om jag ville ha myskväll och kolla på film var han inte där, eller om jag längtade ihjäl mig efter honom så gick det inte att träffas spontant. Även om vi nu bor närmare varandra är det fortfarande svårt att träffas då båda har skola att fokusera på men det känns ändå bättre, för jag vet att istället för att ses varannan helg kan vi om vi vill träffas flera helger i rad eller bara vetskapen om att en kan typ fika efter skolan känns skönt.

Hur du klarar ett distansförhållande

​Prata en stund varje dag: ​Jag och Lucas pratar och pratade på skype näst intill varje kväll. Då kan en höra varandras röster och se varandra genom kameran. Dämpar saknade åtminstone lite. 

- Berätta om de små sakerna i din vardag: ​Du kan berätta om det är något du stör dig på eller vad du åt till frukost. Vardagliga saker helt enkelt, då inkluderar en sin partner i sitt liv.

- Var ärlig: ​Tror egentligen det säger sig självt men det är så viktigt att vara ärlig, speciellt om en bor långt bort ifrån varandra. En liten vit lögn kan starta ett bråk.

- Ta tillvara på tiden ni är tillsammans: ​Om det är att en ligger en hel dag i sängen och kollar film, bakar ihop eller går på promenader spelar ingen roll. Det vikigaste är att ni njuter av varandras sällskap.

- Ge varandra uppmärksamhet: ​Säg till varandra att ni saknar dem, skriv ett mitt på dagen och berätta att du älskar personen. Säg att personen är vacker och så vidare. 

Likes

Comments

Igår när jag var och handlade såg jag pumpor, och jag bara kände att jag måste ha! Känns väldigt höstmysigt med pumporna och doftljuset på soffbordet! Känns som hela jag börjar bli mer höst nu. Halsduken är ett måste när jag går till skolan nu i alla fall.

Likes

Comments

Måndag. Kände bara att jag ville dra täcket över huvudet imorse när jag vakna, fast vill ju inte missa skolan så jag kämpade mig upp i mörkret klockan sex. Började skolan klockan åtta idag. Vi var på djurparken och hade våran första APL-dag. Att mocka och utfodra getter och grisar är en syssla jag ska ägna mig åt de närmsta tre åren. Det är väldigt kul men även tungt.

Efter skolan så gick jag och tre kompisar och åt på Subway. Ibland kan verkligen en skiten macka vara så så god. Ena av de följde med mig för att hämta ut p-piller och sedan gick vi och köpte lite kläder. Köpte en super fin vinröd hösttröja!

​Här är en av geparderna i parken. Majestätiska kattdjur!

Likes

Comments

Att det är första oktober idag och så varm fortfarande? Min termometer visar 23 grader i solen just nu. Sjukt egentligen. Fast en ser att hösten har kommit nu, löven har börjat skifta färg, kyligt på mornarna och det blir mörkt vid 8 redan.

Så för att peppa igång hösten riktigt mycket har jag gjort ett litet höstcollage!

Inga av bilderna är mina. Alla är hittade på google.

Likes

Comments