Idag har mina tankar bara snurrat runt i huvudet på mig så är ganska seg. Tyvärr måste jag sätta mig och plugga, handla, laga mat och duscha. Det är inte alltid lätt att bo ensam när en ska sköta allt inhandlande och att laga mat typ en timme om dagen när en skulle behöva göra läxor. Nåväl måste dock ta mig i kragen och bara fixa så det går runt. Nu ska jag sticka iväg till affären.

Likes

Comments

Dagens humör: Trött och seg.

Dagens mående: Lite ledsen, kändes så tomt att lägga sig själv i sängen igår utan pojkvännen bredvid.

Dagens borde: Hemmafix, så som att diska och planera maten inför veckan.

Dagens frisyr: Hade utsläppt i skolan, men satte upp det första jag gjorde när jag kom hem.

Dagens smink: Mascara och ögonbryn.

Dagens klädsel: Svarta jeans och grå tröja, basic.

Dagens planer: Planera kommande blogginlägg, något att se fram emot!

Dagens vill ha: Kläder! Vill i princip göra om hela min garderob.

Dagens tråkigaste: Tappade en nagel, men lite nagellim löser allt haha.

Dagens längtan: Längtar tills på fredag då jag får träffa Lucas igen.

Dagens podcast: Kalla mig lill-gammal, men bara älskar att lyssna på morgonpasset i P3.

Dagens låt: Chantaje - Shakira. Att lyssna på låtar på spanska är min guilty pleasure...

Likes

Comments

Nu i helgen har Lucas varit hemma hos mig, så länge sedan vi träffades eftersom han varit sjuk under lovet. Inte det lättaste att inse att snart skulle han åka igen idag.

Vi har bara tagit det lugnt i helgen. I fredags lagade vi nästan bara mat och åt lite chips, sen somnade jag rätt så tidigt eftersom jag hade gått upp vid 6 på morgonen. Sedan på lördagen blev i liggandes i sängen nästan hela dagen och bara myste med undantag från att vi åt haha. Idag så åkte Lucas hem, 16.01 gick tåget här ifrån. Super mysig helg verkligen!

Likes

Comments

Jag har typ glömt hur jobbigt det är att vara i skolan, är så trött när jag kommer hem på eftermiddagen. Skulle kunna somna i soffan seriöst. Även om jag är trött så städade jag när jag kom hem. Svårt att hålla sig borta från dammsugaren när en har en liten katt som springer omkring i lägenheten haha.

Imorgon kommer Lucas hit. Egentligen är det inte "våran" helg men eftersom han har legat sjuk i stort sätt hela lovet så ska vi träffas två helger i rad. Älska livet i distansförhållande där en bara kan träffas varannan helg...

Likes

Comments

Har jobbat med en fotouppgift som ska in på söndag idag. Vill verkligen att den ska var så bra som möjligt. Finns 4 moment av uppgiften och jag är bara klar med ett än så länge, vilket får mig att få lite halvt panik. Imorgon tänkte jag gå ut och spendera sista dagen av med att fota så mycket jag bara kan, så kvällen kommer gå oavkortat till att planera och kolla på inspo-bilder.

Likes

Comments

Imorse ringde klockan vid 9. Inte super tidigt men måste verkligen vända tillbaka på dygnet eftersom skolan börjar på onsdag igen. Är ganska trött idag på grund av det, sedan blir jag inte piggare utav det grådassiga vädret ute.

Nu på förmiddagen åkte jag tillsammmans med mamma och min syster till Trollhättan för lite shopping. Hittade inte så mycket, vilket var synd, men köpte ett par vida svarta byxor, som jag varit ute efter ganska länge, och ett linne. Unnade mig även ABH Dipbrow promade i Auburn och en ögonfransböjare som blev en liten spontanare.

Nu ikväll har jag tvättid från 17 fram till 22 och tänkte därför även unna mig en liten spa-kväll. Ta en varm dusch, lägga en mask och återfukta huden riktigt mycket.

Likes

Comments

Detta blir det första inlägget här på bloggen under 2017. Anledningen till att jag inte skrivit ett inlägg tidigare är för att jag mått ganska dålig både före, men speciellt nu efter nyår. Jag vill inte att bloggen ska bli lidande på grund av att jag är lite nere under en period, men samtidigt behövde jag släppa på all stress under några dagar.

Idag har jag försökt att ta några kort till en skoluppgift. Känns mest som jag tar selfies. Har tänkt att gå ut någon dag för att hitta intressanta saker att ta kort på. Saken är dock den att jag inte riktigt vet vart en kan gå här omkring.

Likes

Comments