Har verkligen inte mått bra idag. Somnade till en massa ångest och det hade inte släppt när jag vakna heller. Är så rädd att om jag inte lär mig hantera min stress kommer jag gå in i väggen. Känner redan nu att jag ligger på 110. Skulle varit så skönt att bara sluta redan nu och börja i höst på det nya programmet.

Har precis tagit en dusch och gjort en hallonsmoothie. Ska sätta mig ner och plugga lite, som vanligt, men framförallt planera blogginlägg jag vill göra framöver.

Likes

Comments

Vaknade med migrän idag. Tänkte ta solglasögons fast än det är helt mulet ute haha. Borde nog stannat hemma men har en inlämning som måste in idag så fick tvinga mig upp.

Hela veckan kommer bli ganska tröttsam. Väldigt mycket att göra i skolan, samtidigt känner jag att det inte spelar någon roll eftersom jag kommer byta program i höst. Går mest för studiebidraget för att vara ärlig haha.

Gammal bild men ni vill inte se mitt trötta ansikte idag.

Likes

Comments

I onsdags var jag på IKEA lite oplanerat. Tänkte gå in och bara köpa en ny matta men kom som vanligt ut med lite mer saker än jag räknat med. Är dock väldigt nöjd över de sakerna jag köpte och det känns som att lägenheten börjar bli riktigt bra.

Visst blev det riktigt mysigt med en matta?

Köpte även en helkroppsspegel, vilket jag velat ha så länge. Även en lampa att ha över matbordet hittade jag.

Har typ inga tavlor på mina väggar, tyvärr, men hittade den här. Så fin!

Sist spontanköpte jag ett par nya gardiner och en murgröna.

Likes

Comments