Vi åkte ner till din grav i dag åh jag la en bukett med rosor.. Plockade bort löv åh stod åh tittade.. Jag pratar med dig som om du var bredvid.. Jag saknar dig mer än ord kan säga!! Idag skulle du fylla 30 år och du skulle vara här.. Ibland vill livet annat.. Jag vill med hela mitt hjärta önska dig en underbar födelsedag!

Grattis..

BästaVänner!! ❤❤❤

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Det går fortfarande inte greppa! Men idag vill jag skriva till dig.. ❤

Det är som ett annat liv.. En annan tid.. Känner hur jag vill ringa dig och säga vad jag gjort.. Vad jag gör och hur mina tankar går..

Men sen går ju inte det.. Något jag har svårt att förstå..  Ja visst, jag kan åka ner till dig och prata.. Vissa gånger hjälper det..  Ibland är det det enda som hjälper.. Men jag har inte alltid den möjligheten..  Jag har inte alltid orken att ta mig dit..

Jag saknar dig.. Men jag har många fina saker i mitt liv.. Jag har mycket att vara tacksam för.. Många jag aldrig vill vara utan..

Men just ibland när jag tänker att jag behöver få säga något så är det dig jag tänker på..  Trots att det gått 3 år.. Så är det fortfarande så..

Det finns dagar då jag är svagare än andra!!
Jag älskar dig min vän!!

Robert🌹

Likes

Comments

Så många känslor som bubblar i mig just nu.. Var nere på din grav.. Lämnade en bukett med rosor åh satt åh pratade med dig.. Om det som är just nu.. Hur mycket ska man klara? Känns som att alla man bryr sig om till slut försvinner.. Även du försvann.. För Alltid.. Det verkligen skriker inom mig.. Idag har jag inte många leenden.. Varken utanpå eller inuti.. Smärtan känns lika mycket nu som för 3 år sedan.. Minns så väl hur mitt hjärta stannade när jag hörde orden.. Hur benen svek mig åh helt plötsligt satt jag på golvet.. Förstod ingenting.. Det var först efter begravningen som det klarna.. För att jag då skulle gå in i ett mörker jag aldrig vart i förut.. Jag har tagit mig ut.. Jag har kämpat på.. Men idag.. Just nu.. Så vill jag inte.. Jag vill inte känna såhär.. Jag vill inte må såhär.. Jag hatar att sakna dig.. Jag avskyr tanken på att du aldrig ringer..  Idag är en tuff dag.. Det är för mycket nu.. Mer än jag klarar av.. 😢❤

~Bästa Vänner För Alltid~
❤❤❤

Likes

Comments

Fick en sån känsla i affären idag.. Ville sätta mig i ett hörn åh gråta! Kändes som att alla stirrade.. Känner mig så otroligt "i vägen".. Gick vidare och bet ihop tills jag kom ut.. Men i bilen kunde det inte hindras.. Tårarna rann..

Jag vet att det blir bättre.. Att det släpper.. Att det kommer nya tider.. Men just nu är det långt borta! Åh dom orden hjälper inte..

Vill gå i ide i år.. Vakna i vår åh ta nya tag! Just nu vill jag inte må såhär.. Men det måste jag få göra.. Annars blir det inte bättre..

Likes

Comments

Är det en bra dag.. ☺ Stor städat åh klippt gräs hos pappa.. (Städat hos mig) 😂 Åkt valiant till Mantorp åh tagit en kaffe..  Så otroligt skönt att bara åka med.. Gårdagen var så otroligt nyttig.. Att umgås med bra människor gör dagarna bättre.. ❤

Idag kommer jag sova skönt.. ☺

"Livet är en dans med svåra steg"..

Godnatt!!

Likes

Comments

Dagar då man vaknar med en slags tomhet.. Idag var en sån dag.. Kunde höra tystnaden trängs igenom väggarna.. Hur allt blev lite gråare..

Men åkte till Gamla Linköping.. Åkte tuff tåget åh kollade på massa kul muséer åh grejer på fenomen magasinet.. Kul var det..

Sedan kalas hos Christoffer som fyller 19 idag.. Så otroligt härligt folk att umgås med.. Lättsamt åh trevligt.. Blev mkt skratt åh så.. Underbara människor.. Vet inte hur jag skulle fixa det utan er.. ❤

Resa planerad neråt.. Så får väl se hur det blir..

Nu ska jag stänga ögonen åh hoppas på en fin dag imorgon..

Godnatt!! ❤❤❤

Likes

Comments

Snart 3 år sedan.. Ändå när jag satte mig i bilen idag och började prata så hörde jag hur du svarade.. Hur jag visste vad du sa.. Tårarna föll men jag fortsatte.. I ca 40 min satt jag och verkligen pratade med dig.. Som om du satt bredvid..

Så stark och glad som jag kände mig efteråt för att jag känner att du var där.. 

Du är verkligen med mig hela tiden i tankarna.. I låtar och annat..

Bästa Vänner För Alltid.. ❤❤❤

Likes

Comments

Det går liksom aldrig min väg. Öppnas en dörr stängs en annan. Varför är det antingen eller? Känns rätt hopplöst ibland.

Men denna gång är det inte på samma sätt. Denna gång finns det inga jobbiga Hej då. Inga tårar som gör ont. Men det är tunga steg. Jobbiga känslor och sömnlösa nätter.

Hur kan jag förlora dig när vi fortfarande har varann? Hur kommer det bli.

Tack för att du inte släpper taget. Tack för att du finns där. "Runt hörnet finns jag alltid". Framförallt Tack för att du inte gjorde som de andra!

Nu ska jag vara ledsen. Krypa in i mitt hål. Så jag kan komma tillbaka starkare efter helgen.

Likes

Comments

Hemma efter många timmar.. Jätte skönt att umgås med syster ensam.. En sväng på marknad åh lunch i hamnen.. Vidare till pappa för lite kaffe åh sen balkong häng innan hemgång.. Varit riktigt trevlig men oj vad trött jag är.. 😊

Hoppas verkligen jag kan sova hela natten nu.. Tankarna tar ju lite överhand när mörktet kryper på..

Hoppas det inte åskar allt för mkt.. Får gärna rensa luften lite men.. Är ju inte så glad i sånt väder..

Nä godnatt alla glada.. 😊☺

Likes

Comments

Så himla kul.. Vart på marknad idag.. Träffa på en del gamla kompisar.. Köpte kaffe för hela 35 kr.. 😂 Så det värt inte så dyrt iaf.. 😉 Fick massa gamla kort från Tessan.. Så himla roligt.. Så mkt man minns åh som kommer tillbaka.. Fick ju spendera dagen med Malin åh mamma med, vilket gjorde dagen jätte bra.. Är så trött åh redo för att sova nu.. 😊 Godnatt alla där ute.. ☺

Likes

Comments