Inte lätt när det är svårt

En sak ni inte visste om mig det är att jag har mer killkompisar än vad jag har tjejkompisar. Det har funkat kanon för mig i genom alla åren. Att ha ett 10 tal bra killkompisar som jag kunde snacka med, och kanske 1-2 tjejkompisar som fanns där.

Det har aldrig varit några problem förens nu, nu när jag börjar bli äldre. Just i dagsläget har jag kanske 5-10 killkompisar som alltid finns där. Men inga tjejer jag kan luta mig mot. Det känns förfärligt, jag vet inte var jag ska ta vägen. Allting känns piss.

Det är inte det att jag inte är glad att killarna finns där, utan det är det att jag vill också kunna ha tjejkväll, snacka killar och göra tjejsaker. Sånt får jag aldrig göra, jo ibland så stället killarna upp på en ansiktsmask eller lite sminkning, men det är inte deras starka sida precis.

Just idag är en sån dag då jag önskade att jag var mer tjejig av mig och hade fler tjejkompisar.

Just idag så önskade jag att jag inte va som jag är.

Likes

Comments

Jag är tillbaka!
Efter att ha tagit en lååång paus så är jag tillbaka och mer redo än någonsin.
Jag har då inte lagt ut något sen mitt första inlägg, därför att jag inte riktigt vågat lägga ut men nu är jag redo.

Jag börjar enkelt med att skriva att jag nu mår hyfsat bra, vissa dagar bättre än andra. Jag har börjar se ljuset i livet istället för att bara se mörkret med det.

Tänkte inte skriva så mycket mer här än just att jag nu är tillbaka och kommer bara aktiv här.

Puss Hej

Likes

Comments

Jag är en tjej som är 15 år gammal. Tyvärr så kommer ni inte få reda på så mycket mer om vem jag är än just det. Jag skapar denna bloggen i hopp om att kunna skriva av mig. Skriva ner mina tankar och få ut allt jag känner.

Mitt liv är en bergochdalbana, och då menar jag inte bara att jag har problem med skolan,kärlek eller vilken tröja jag ska ha på mig, nej mitt liv handlar om så mycket mer. Jag är för det mesta som vilken ungdom som helst, bara det att det finns vissa saker om mig som inget får veta. Inte ens mina allra bästa vänner vet allt om mig och det, det är tufft, att behöva komma på ursäkter eller ljuga för dem hela tiden. Det är för deras skull som jag ljuger för dem, för jag vet att skulle dem veta sanningen skulle dem inte stanna kvar. Dem skulle bli rädda, rädda för sanningen. Jag vet det eftersom att jag själv är rädd för sanningen. Sanningen skrämmer nog de flesta faktiskt.

Iallafall ni ska alltså får läsa om mina tankar och om mina upplevelser.

Likes

Comments