Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej vänner! Jag lämnar nu flera intensiva veckor av studier och jobb bakom mig för att kunna återgå till en förhoppningsvis, lite lugnare vardag! Trots att vardagen har varit hektiskt, har den också varit lärorik och rolig samtidigt. För mig funkar det verkligen att ha intensiva dagar så länge jag får hålla på med det jag finner lärorikt och givande. Mycket händer samtidigt nu då vi befinner oss mitt i november och inte så långt ifrån en av mina favorittider på året, december! December innebär för mig, likt för många andra kanske, ett avslut och en nystart i ett. Kanske tar du examen? Kanske avslutar du ännu en termin av utbildningen, kanske avslutar du viktigt arbete på jobbet? Vad man än håller på med så tycker jag att det kan vara skönt att jobba hårt nu för att kunna avsluta sådant som är påbörjat, och få chans att börja om på nytt i samband med det nya året.

Likes

Comments

Likes

Comments

De första dagarna av veckan har varit fullspäckade och spännande. Jag har börjat på en ny arbetsplats vid sidan av studierna, och för första gången har jag lyckats ta mig till en arbetsplats som faktiskt kan komma att bli min framtida arbetsplats efter examen. Min andra dag på jobbet träffade jag två andra studenter i samma sits som mig själv, och vi kom in i en djup diskussion kring hur snabbt livet flyger förbi. Plötsligt började vi reflektera kring att vi för bara några år sedan precis hade tagit studenten och var vilsna ungdomar som gick igenom livet dag för dag utan någon större oro kring framtiden eller någon riktig stress över vart man befann sig i dagsläge. Och nu, några år senare är vi halvvägs in i vår utbildning och tänker "hur gick detta till?". Galet så snabbt det går...Om några år är det vi som kommer kastas in i arbetslivet och för första gången vara tvungen att ta en förpliktelse som faktiskt innebär ett långsiktigt åtagande. Lite läskigt, och sorgligt, kommer kännas som ett slut på en era liksom, och in på en ny. Samtidigt som det är superkul att faktiskt få börja arbeta med sådant man vill och är specialiserad inom. 


Till er där ute, som känner en oro över att ni inte har rett ut vad ni vill arbeta med eller studera, vill jag ge ett tips; oroa er inte!! Ta varje dag för vad den är, det viktiga är att må bra och ge sig själv den tid som krävs för att hitta sin plats i livet. Allt kommer förr eller senare att falla på plats, även om vägen dit ibland kan kännas oändlig. 

Likes

Comments

Är helt förälskad i svartvita bilder, här är några av mina favoriter. Det bästa med bilder är att var och en kan skapa en egen uppfattning om dem, vad de betyder för mig kanske de inte betyder för dig. Bilderna är återfunna på nätet, så inte tagna av mig den här gången. ​

Likes

Comments

Helgen sveper förbi, eller hur? Vaknar upp i ett regnigt Malmö idag och hela natten har regnet slagit mot fönsterrutan...vilket är så mysigt att somna till. Varje gång jag ligger nerbäddad och hör regnet slå så där mot fönsterrutan kan jag inte undgå att tänka på eller spela Håkan Hellströms fantastiska låt "Kärlek är ett brev skickat tusen gånger". Gör ni detsamma? 

"Vad jag bryr mig om nu är att du kommer nära mig även om det är försent att älska dig. Vad jag bryr mig om nu är att, från samma säng lyssna till samma regn" - Håkan Hellström


Ha en fin söndag!

Likes

Comments

Du minns när vi satt på bussen och åkte
Och åkte och aldrig gick av
Det var där vi ville vara
Det var där som allting började
Och du minns hur jag messa kollegorna
Bad dem om hjälp så jag kunde va kvar
Jag hade redan vänt om
Men det var dig jag hade drömt om

Men nu
Du vänder bort dig när vi somnar
Och nu
Slutat bry dig om jag kommer
Och just nu
Vi tittar mer på alla andra, mm
Och blundar för varandra

Lyft upp din blick nu och se på mig
Jag står framför dig
Försöker kämpa för oss två
Jag somnar, du är någonstans
Blir sån obalans
Som att jag kämpar för vadå, baby? Vadå...

Linnéa Henriksson gör det igen med låten Vadå? Älskar när ny musik lanseras, och här har vi en låt med en stark slagkraft i sin text! Lyssna och Njut. 

Likes

Comments

Hey det är äntligen lördag vänner!

Vare sig om man har helgen planerad, eller bara tänker ligga i sängen framför serier och en skål godis hela helgen, så är det ju alltid en underbar känsla att äntligen få vara ledig från jobb och skola! Oftast brukar mina helger vara fullspäckade men den här helgen har jag bestämt mig för att bara ta hand om mig själv och ta det lugnt. Göra allt det där som man inte hinner göra på vardagarna. Tog gårdagen till att slutföra skolarbete, tvätta, städa...för att idag kunna vakna upp i en stressfri atmosfär. Det är ett hett tips till er som ofta känner er stressade eller under konstant press, gör ditt bästa för att slutföra dina förpliktelser, absolut, men efter det måste man låta kroppen vila innan man hoppar på nästa projekt. Alla är vi olika, vissa hanterar stress bättre än andra, men det finns ingen som klarar sig utan att ta sig vissa dagar till att samla energi igen.

Önskar er en fin lördag!

Likes

Comments

Har du någonsin känt att du har lagt ner ditt yttersta för att få något att fungera och kämpat igenom allting som kunnat ses som ett hinder gång på gång, utan att komma någon vart?

Det har jag, jag har kämpat och försökt och lagt ner hela mitt hjärta och gjort allt det där som man ska göra för att bevisa den där personen som ditt hjärta brinner så där extra för, att här är jag och jag älskar dig. Men hur många gånger ska man ropa innan man ger upp? Vi har allihop gått igenom något känslomässigt svårt i livet, det kan vara allt från att förlora en närstående, förlora din partner eller att ha misslyckats med något som länge varit ett mål. 

Oavsett vad det kan ha handlat om så vet vi hur svårt det är att inse när det är dags att erkänna att det här inte är ens strid att kämpa med längre, utan det är dags att ge upp. Inte för att du har misslyckats med det du önskat uppfylla utan för att du har kämpat utan att det har gynnat dig positivt.

Likes

Comments