Ofta har vi förhoppningar på saker och folk. Ofta blir det inte som man trott eller hoppats på. Ibland blir det bättre. Ibland blir det sämre. Och vad gör en då när det inte blir som en hoppats?

Där tror jag att jag är nu, det blev inte som jag hoppats. En person jag trodde annorlunda om. Men så var det inte. Och vafan gör man då? Det är ju egentligen inte någons fel så jag kan ju inte vara arg på någon för att jag trodde. Och det är de svåra med förhoppningar, när de krossas är det ofta inte någons fel och vi människor älskar när, och tycker det kan vara jobbigt och svårt om inte, vi får skylla på någon. Det blir en klarare bild om vi får säga "det va dens fel" eller " hen gjorde det så att..."Men man blir ju lite ledsen när saker inte går som man vill. Och är det då bara att bita ihop och strunta i allt? Jotack om det ändå vart så enkelt. Så en får ta det i små steg, försöka tänka på annat, trots att det inte är lätt. Och det går inte alltid så lätt.

Livet är inte lätt för om allt bara gick som på räls hela tiden hade det ju aldrig känts bra när något kul hände för allt hade varit lätt och roligt.'Så ibland behöver vi motgångar. För att kunna känna medgång. För att bli starkare. Klarar man något och tar sig ur en svacka får men också en push framåt och en liten egoboost. Jag är stark. Jag klarar vad fan som helst. Vi hörs!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

35. Så många dagar är det kvar av detta år. Bara det ger mig lite ångest. Vafan har jag ens gjort dom passerade 330 dagarna? Visst jag har gjort saker, men senaste tiden iallefall känns det som jag inte levt sakerna. Jag har varit där och varit med. Men hela tiden, hemma, på morgonen och kvällen så har jag typ pendlat iväg i tanken till nån annan värld. Ibland där jag äldre och bor själv, eller med en partner. Ibland nutid fast med saker som jag inte har i livet. Ibland är jag känd, ibland har jag människor runt mig jag egentligen inte känner. Och jag vet inte varför, men det känns som att jag inte vill vara här och nu. Egentligen har jag allt bra, fritid, vänner, familj och bra i skolan. Men jag är trött på min vardag. Jag är nog väldigt rastlös, även om jag kan hitta lugn i rutiner så tröttnar jag väldigt fort, vill göra om, göra nytt. Och det utspelar sig på olika sett i mitt liv. I perioder kan jag möblera om mitt rum 1 gång i månaden för att jag tröttnar och vill ha nytt. Så känns det med livet just nu. Jag vill ha nytt, göra om. Och hur vetifan men nåt måste förändras. Tror att alla mår bra av små ändringar ibland. Även om det kan vara jobbigt så kan det samtidigt vara skönt. Vi hörs!

Likes

Comments

Vi alla har saker vi vill komma bort ifrån. Att bara kunna trycka på en knapp och stänga av alla tankar hade ju vart livet ibland. Tyvärr funkar vi inte så och då gäller det att hitta sätt att försöka tänka lite mindre. Och jag har bara 2 ord: fysisk aktivitet. Som träning. Vad som helst. En sport du gillar, tennis, rugby, dans eller maxa på gymmet. Inte vet jag. Men hitta din grej som du gillar och bara kötta. Lovar att om du anstränger dig kommer du inte tänka på allt annat. Tränade idag och nu känns allt myyycke klarare. Tänker för många tankar just nu om allt och lite till. Slapp allt de i en dryg timme och nu efter har det, blablabla endorfiner hit och dit ingenbryrsig. Men ärligt så finns det massa glada hormoner i kroppen efter en tränat vilket obviously (eller hur fan en nu stavar) gör dig glad. Och du ska verkligen inte träna för att bli smal och allt sånt där. Träna för att må bra! För stunden och i framtiden. Och är det nu så att du inte älskar dig själv så är det 1000 gånger bättre att träna dig till den kropp du vill ha istället för att gå på diet eller svälta sig (ska skriva om ideal och att älska sig själv en annan gång). Men tränar en måste en återhämta kroppen osv osv, ingenbryrsig igen. Allt sånt där om hur, när var får ni la ta och googla, lös problemet. Det jag vill säga är egentligen att träna är bra för både kropp och själ vettu! Så hitta din grej (omg vill sååå gärna prova boxning, asså inte hålla på o tävla men älskar och slå på grejer, får utlopp för mina känslor tror jag, jag har ganska mycket ilska i mig, hehe) Vi hörs!

Likes

Comments

Alltså jag har ingen aning om vad jag håller på med egentligen. Men jag låg på (säger man ens på? eller är det i?) min soffa och kände att jag ville skriva av mig lite grann. Då kläckte jag den, som jag inser nu, väldigt märkliga idén att starta en blogg. Tjoho på den! Nemän seriöst så kommer jag typ skriva om livet och väldigt ofta om frågan: vafan ska jag göra nu? och kanske, förmodligen inte, hitta något svar. Detta är inte nån inspoblogg,, i'm sorry, och den kommer heller inte handla om mode eller smink för 5 öre. Men jag vill skriva. Om vad vetifan, men det kan, och ska, jag göra nu, vi hörs!

Likes

Comments