Igår fick ja äntligen tryckt på mina nya navkapslar som jag beställde hem för snart en månad sedan!
Hade tappt en navkapsel och bestämde att de var lika bra att beställa helt nya, gick på 450kr för alla 4.

Finare plast får man döda för 😍

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Kör om C9 igen, detta blir alltså min 3dje gång. Igår var det äntligen dag 3 och de var dags att få äta efter 2 dagars fasta. Sjukt hur fort dagarna går och hur lätt detta egentligen är!

Det låter väldigt grovt när man säger fasta men efteesom du har den "fria listan" men frukt och grönsaker som du får äta behöver du aldrig gå med en tom mage!

Det var ju även invägning igår och vågen sa -2kg.

Valde bland annat att köra c9 igen för att vågen stått stilla så länge, ville ha den där kicken som får vågen att börja röra på sig igen. Hade även blivit lite sådär med maten och de har blivit ett eller annat besök till burger king. Så denna utrensningen sitter som smäck!

Igår lagade jag lite kyckling med champinjoner och kantarellsås ihop med fullkornspasta, de satt fint!

Likes

Comments

I Tisdags ringde kl 5 på morgonen, tro de eller ej men jag vaknade faktiskt innan alarmet. Gjorde mig i ordning och var nere vid statoil kl 6 för att hämta en stor fet kopp kaffe och möta upp Jenny.

Vi siktade på att lämna vbg runt 6.15 då vi förväntade oss mycket trafik och långa köer upp mot gbg!
Så vi hade 1,45min på oss att hitta till stället där våran kurs skulle hållas. De var inte alls mycket trafik som vi hade förväntat oss och vi var nästan där, trodde vi efter bara 1h. Men mobilen och jenny kunde inte samarbeta och vi åkte vilse, körde samma väg 3gånger, gjorde olagliga U-svängar, körde nästan på en cyklist och stannade på statoil å frågade om vägen... Och vi skrek... Högt!

Jag hatar att köra i gbg...

Vi kom iallafall 2minuter innan vi skulle vara där, så vi kom bannemig inte sent och sen satte de igång!

Pratade lite om hur man kan förbereda sig ingör rån, vad du gör vid rån och hur/vad du ska göra efter rån osv osv.

Som om jag inte var nojig och paranoid innan kursen...

Likes

Comments

En bild säger mer än 1000 ord, denna bilden säger att jag blir bara bättre och bättre, snabbare, hälsosammare, lyckligare!

När jag började med FIT serien och var ute och "sprang" så gick jag mest, jag sprang ett par få 100m och sen orkade jag inte mer. Men nu, springer jag mer än jag går och jag orkar springa längre.

Tiden är inte perfekt, genomsnittet är inte perfekt men de går åt rätt håll och jag är riktigt glad och stolt över migsjälv. Jag har aldrig riktigt tyckt om att springa eller vart bra på det. Jag är dålig på att peppa mig själv, men detta är också något jag blir bättre på!

Jobbar mig mot att springa milen, och när jag väl kommit dit ska jag jobba med tiden!

YAYY!!!!

Likes

Comments

Dålig uppdatering, denna veckan har jag lagt all min fokus på jobbet och träning. Blev en slarvig vecka förra veckan, men nu är motivationen tillbaka och den är på topp.

Körde två svettiga styrkepass här hemma, sen har jag även vart ute och sprungit 3ggr. Och de har gått så så bra! Jag har aldrig vart dultig på att springa, jag klarar inte av att peppa mig själv att fortsätta springa.

Men jag har nu sprungit mina 2 längsta sträckor sen nyår och båda hade de snabbaste snitt tiden, och jag är så nöjd. Vem hade trott detta för 4månader sedan?

Likes

Comments

I lördags var Niklas här och gjorde klart våran framsida, äntligen kan man sitta här ute, sola och äta utan att all grannar kikar in!

Vi invigde uteplatsen med vin och gott sällskap, jag, Lisa och Mevi cyklade sedan ner till stan för att prova den nya terassen vid fästningen. Vi drog ner runt 10 och såg de sista av solnedgången. Terassen ligger uppe mot fästningen och du har hela havet som utsikt där solen går ner. Riktigt fint, får cykla ner tidigare någon dag så man hinner se solnedgången och får plats utomhus!

Likes

Comments

Igår blev det att hjälpa mamma riva busken mellan oss och vår granne. Tänkte, detta kan ju inte ta så lång tid. Hela busken sågade vi ner på 10minuter och sen var de rötterna....

Vi började kl 13.30 .. Och blev klara efter kl 19..
Vi grävde och vi sågade, och grävde och sågade...
Flera grannar kom förbi och gav oss tips, lånade ut verktyg och till och med hjälpte till.

De flesta hus och lägenheter i vårat område har haft samma buskar, och dem berättade att vaktmästaren fick dra upp dem med kätting och traktor för att rötterna satt så djupt. Så mamma och jag insåg snabbt att vi kommer aldrig få upp dem utan grävmaskin eller drag.

Så vi gjorde som så att vi grävde så långt ner vi kunde, sågade av stumpen så långt vi kunde och så täckte vi över dem med jord..

Fick även dra och köpa en yxa, när jag ändå var i farten bestämde jag mig för att köpa med campinosallad hem, de var vi fan värda!

Busken kanske växer till sig igen, men då är de inte vårat problem då busken egentligen inte ens tillhör oss.
Men eftersom vi ska bygga upp vår uteplats så tog vi på oss uppgiften att ta bort den.

Om jag köper hus med trädgård ska jag aldrig platera buskar och träd. De ska ändast vara gräs!
Sånt jävla slit...

Likes

Comments

Efter öppningen idag ringde Amel och vi drog ut på äventyr, vi körde ner till Espevik där vi satt bland klipporna och lyssnade på musik, pratade och skrattade.

Vi drog hem till Amel och som vanligt hoppade jag på hans xbox och började spela COD.

Har alltid så jävla kul med Amel, vi kan sitta ute på en bänk och inte göra ett skit men ändå ha den bästa tiden!

Likes

Comments

Dagen är här! Nu är vi inte längre statoil utan Circle K.

Fick jobba ett öppningspass då Chefen behövde rusa runt och ändra dekaler, skyltar osv osv.

Som ni ser fick vi nytta av en utav de gamla skyltarna. När man har en chef med humor som en 6åring så kan de se ut såhär... Jag dör.

Likes

Comments

Igår slängde jag iväg ett sms till min syster och frågade om vi inte kunne ha en grill kväll? Och så blev de.

Julia åkte och handlade men eftersom de var fint väder var vi inte den ändå familjen i Varberg som hade samma tanke. Så grillköttet var tydligen slut.

Men jag hade bestämt mig för att jag skulle ha kött, om jag så skulle köra runt hela Varberg. Och på andra försöket hittade jag de magen sög efter, flintastek!

Skam den som ger sig!

Så jag fick min stek och jag var nöjd, mätt och belåten!

Likes

Comments