12 saker om mig själv

1. Jag är väldigt prat glad, jag pratar om allt och kan prata för evigheter. Om jag inte pratar mycket kan det bero på att jag är arg eller ledsen eller nått är bara fel på mig.

2. Jag vet aldrig vad jag ska skriva när jag chattar med t.ex. vänner. Jag skriver hej och vgd men sen kommer jag inte på nått mer. 

3. Jag ÄLSKAR filmer, jag kan/har spenderat dagar i mitt rum och kollar på filmer.  Jag tror att jag har sett ungefär alla filmer som finns nu. 

4. När jag är ledsen eller trött så käkar jag alltid någor sött, mest choklad och kollar på film.

5. Jag är singel

6. Jag gillar att göra farliga saker och åka snabbt. Jag vill testa allt möjligt som klättra i berg och så vidare. Jag känner mig som en kille än en tjej ibland.

7. Jag älskar kläder men inte att shoppa så mycket. Jag älskar att få kläder inte köpa de. 

8. Jag är beroende av smink. Jag skulle aldrig gå ut ur huset utan att ha smink på mig.

9. Jag är en ganska tråkig människa

10. Jag vill alltid visa att jag är stark eller har rätt, eller om någon gör nått och säger att tjejer eller jag inte kan göra det så vill eller försöker jag bevisa de fel genom att göra det bättre än de. Ibland funkar det och ibland inte. 

11. Jag har aldrig varit ihop med någon. 

12. Om jag var tvungen att välja ett djur att vara skulle jag välja tigern helt klart

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Det är alltid trevligt att ha sötsaker, speciellt när man är med kompisar eller är på fest. Godis, chips, Tårta och glöm inte drickan som t.ex. coola. Man blir helt enkel beroende och MÅSTE ha mer. Varför? För att Sötsaker har socker och smakar sött. Problemet är att sötsaker är onyttigt och ohälsosam. Vi vet att det inte är nyttigt men äter fortfarande de. 

Detta är vad jag gillar! PLUS lite mer <3 <3

Likes

Comments

I går kväll såg jag den senaste Avsnitten av  "Teen Wolf". Längtar redan till nästa men den är om en vecka, kommer ut på tisdag. Jag tycker att Scott och Stiles är är så jävla snygga fast Scott är snyggast. De flesta av mina vänner håller inte med och tycker att Stiles är snyggast men alla har olika smak. Jag gillar denna serien för att den innehåller action, fantasi och romans. Men jag kan inte tro att Alison dog, hon var min favorit skådespelare. Hon var snygg, tuff och väldigt badass. Men anledningen till att hon dog var för att hon inte ville vara med i filmen längre så de var tvungna att ta bort henne på nått sett så de valde att döda henne i filmen. Jag är nog inte den ända som tycker att det är synd men när hon dog så kom/var kira och Malia med i gruppen och mer i filmen vilket är bra. 😄😊

De Filmer jag tycker om är Teen Wolf, Vampire Daires, Pretty Little Liars, Gossip Girl och Lord of the Rings. Jag gillar fler serie men dom är mina favoriter. 💙💜💗


Likes

Comments

Jag har längtat efter sommarlovet i vad som känns för evigheter men nu när det är sommar så känns det lite tomt. Som alla sommarlov har jag rest bort och solat, badat, shoppat varje dag denna veckan. Jag har gjort allt som man burkar göra på sommaren men så konstigt som det är så längtar jag efter skolan. Att varje dag vakna tidigt och gå till skolan sen kommer hem och gör läxor när man SKA vara med vänner men ALDRIG hinner. 

I morgon ska jag tillbaka till Sverige, hoppas det är varmt och soligt där som här. Om några dagar ska jag göra ett moped prov för mitt körkort. Jag börjar få panic men jag hoppas att det går bra vilket jag tror det kommer att gå. 

Likes

Comments

Hej alla Blog läsare!

Jag vill att ni ska delta i denna blogg så vad vill ni att jag ska skriva om? Mode, Gassip, nackdelar/fördelar kanske killar? ni måste delta så bara kommentera eller skicka mail till mig, Lovar att jag svarar! <3 Om det finns något ni inte gillar så säg till så jag kan förbättra bloggen. 

//Anonym <3

Likes

Comments

Jag börjar få panic för att jag ska skaffa ett mopedkörkort och jag måste göra provet snart. Klarar jag denna prov så kan jag änklingen köra min moped och slipper gå till skolan och affärer men detta är svårt. Jag hoppas jag kommer klara provet men tror endå inte jag kommer klara det. Jag har en moped hemma och hjälm o allt bara körkortet saknas. LÄNGTAR

Tagga skol avslutning om några veckor!!! Har inga mer läxor eller inlämingsuppgifter, sen har vi 2 månader av sommar och kan göra vad vi vill, Festa, Killar, Sol, Bad, Kompisar, Dricka om man nu vill det, Åka utomlands och mycket mer som åka moped. Man kan också segla åka vattenskidor. Vad är bättre än sommarlov? INGET! :D

Denna sommaren ska jag vara hemma och festa hela natten lång och sova på dagen, Underbart! Jag tänker nog bli brun så jag är inte vitast av alla i min klass som jag redan är. 

Vad ska ni göra på sommaren? KOMENTERA! ?????

Likes

Comments

I fredags gick jag till sjön med gänget och jag var väldigt osäker om jag skulle tycka det var kul men när jag kom dit så kände jag inte ledsen längre bara glad och positiv. Jag o några vänner paddlade och vi tippade båten. När vi skulle klättra in i den så gick det inte, vi försökte i en halvtimme men tillslut var vi  tvungna att simma tillbaka. Detta var trevligt och vi grillade sen marsmellows och korv. Nu när sommaren är här så är alla myggor också här och det fick jag veta i fredags.

Likes

Comments

Har ni någon gång känt er som om ni är den ensammaste personen i hela världen, eller att era kompisar dissar er? Försök inte att säga imot för att alla har någon gång känt sig så. Jag var med kompisar idag, alla pratade och verkade ha det bra förutom mig. Jag kände mig som om jag var osynlig och att ingen såg mig. Jag har aldrig känt mig såhär förut innan detta året. Det värsta var att ingen märkte att jag var tyst eller ledsen, jag brukar alltid prata och vara mest sociala. 

Idag har jag varit med vänner men senare ikväll ska jag KANSKE vara vid ett sjö med ett gäng och paddla kanot, bada, grilla och mycket mer men jag tror inte att jag vill längre. Ska jag dit eller ska jag stanna hemma? 

Men detta blog ska inte bara negativ för att jag är inte alltid negativ.

Det roligaste var att för första gången har jag verkligen fastnat på en bok och  läst ut den på mindre än två veckor. Jag börjar prata om böcker i skolan med andra nu och det är inte som jag. Jag har aldrig brytt mig om böcker förr och nu vill jag se filmen o se om den är lika bra som boken! LÄNGTAR :DD

Likes

Comments