HEEJ!

Nu är de så att jag håller på att testar denna produkt som heter Curles och kommer ifrån Gitter. Jag har länge velat pröva detta ända sen jag såg Therese Lindgren som är youtuber pröva detta! Jag har start packet och refill men inte ens de räcker, så om du har väldigt tjockt hår så köp 2 st refill! . Jag slänger ut en bild på håret imorgon!

Länk till Curlers finns här! https://www.glitter.se/hair-curlers-large-start-pack-8-st

Och även refill packet! https://www.glitter.se/hair-curlers-large-refill-pack-6-st

Puss O Kram

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

 Heej alla! Jag vet att det har tagit tid att uppdatera bloggen nu men jag har haft så mycket att göra. Gymnasiet var mycket mer energikrävande än vad jag trodde. Jag har nu gått i skolan i ca 2 veckor och det har varit fantastiskt. Jag har fått massor av vänner och skolan är toppen. Detta har varit så kul! På bilden så visar jag hur vi ser ut nu i 1:an!

Vad vill ni att jag ska blogga om? Ni får gärna komma med lite tips, jag gör allt från makeup, naglar, berättar mer om mitt liv om det är något ni undrar om osv!

Kram o puss!!

Likes

Comments

Hej alla! Hoppas att ni har haft ett bra sommar lov/semester. Mitt lov har varit fantastiskt. Jag har fått resa till Finland och varit med min kille o hans familj hela sommaren. Min sommar har varit väldigt äventyrlig för jag har varit med om en hel del. Och som alla andra vill jag att sommaren ska vara längre men det är nu skolan börjar vilket jag får världens klump i magen.


Jag har tidigare berättat för er att min skolgång inte har varit så jätte rolig. Jag har berättat att jag har varit trakasserad/mobbad/utfryst under en väldigt lång tid (11 år) så det är inte så konstigt att jag inte vill börja skolan. Jag vill inte att samma skit ska hända igen för det orkar jag verkligen inte mer, vet inte vad jag ska göra om det skulle hända igen. Jag börjar nu gymnasiet och skulle samma skit hända igen, så har jag så god lust att sluta med skolan, att jag helt enkelt hoppar av. Men jag vet att om det skulle hända igen så får man ju hjälp.

Men jag längtar ändå dit till gymnasiet. Det ska bli kul att få jobba med det man har drömt om. Ända sen 6.an så har jag drömt om att bli långtradare, skaffa ett eget företag. Det har är en dröm som jag har haft länge men under alla år som utsatt människa så har jag varit till o från att skita i min dröm. Jag har många gånger tänkt att: äsch detta kommer aldrig att gå, jag klarar inte att uppnå min dröm. Men jag har så många som pushar mig väldigt mycket i min vardag. Och med många menar jag mina älskade familjer. Min mamma och pappa dom gör allt för att jag ska klara mig med detta och all skit som har hänt. Även min farmor,farfar och min farbror hjälper mig så mycket med. min bror och svägerska, kan inte klara mig utan dom, de har hjälpt till med en del också. Min underbara, bästa kompis Sofia har stöttat och hjälpt mig mycket, hon är den vännen man aldrig kan klara sig utan. Sen har jag också min andra familj, min killes. Dom har hjälpt mig massor när det har varit svårt nu under sommaren. Och till sist min älskling Anton, honom klarar jag mig verkligen inte utan, han är den som stöttar mig, tar hand om mig och verkligen älskar mig. Med den kärleken som han ger mig den har lyft upp mig hela tiden. Jag vill verkligen tacka er alla så himla mycket! ni är dom bästa!

Nu vill jag att ni som kolla på min blogg, skriver frågor till ett blogg inlägg som jag kommer att kalla: Fråga Kitty
Kommenterar alla frågor som ni vill att jag ska svara på och det gäller alla frågor mellan himmel och jord. Var tydlig med att skriva Fråga Kitty så att jag ser att det är frågan som jag ska svara på!

Skriv gärna i kommentarerna om ni har några frågor om detta med mobbningen, skolan m.m! Jag svarar alltid!

Kram Kitty <3

Likes

Comments

Heej! Jag vill prata med er om en grej... Det är ju så att jag ska börja gymnasiet 1:a året och det är så att jag är så nervös. Asså jag mår illa bara av att tänka på det pga att mina skolår har varit hemska. Redan från förskoleklassen och nu till IV som jag har gått på så har det inte alls varit bra. Jag har/är mobbad och blivit trakasserad i alla mina år i skolan och det tar på en något såpas mycket! Jag har haft självskadande-problem (varit fri från det nu i ca 6-7 månader) inte ätit alls, inte pratat med någon osv och bara allmänt tryckt ner mig själv för allt var en katastrof. Jag är mycket tacksam för att jag har en så underbar familj som har stöttat mig i alla jävla år som har varit ett helvete. men om vi återgår till gymnasiet...jag ska börja på ett fordons program och då tänker jag köra lastbil för det är de jag brinner för, Men jag är livrädd att det ska bli som alltid. händer det igen att allt går åt helvete då vet jag inte vad jag ska göra. Jag orkar inte mer med denna skit och händer det så är min första tanke så länge så är det att sluta skolan. och jag vet att det inte är bästa lösningen att göra men jag vet inget annat att göra, för att säga till rektorn kommer bara göra det värre.

har ni några tips på vad jag ska göra när det händer??

//Kram

Likes

Comments

Hallu alla!

Vad vill ni att jag ska blogga om här?? Jag bloggar om vad ni vill!! Så skriv i kommentaren om vad ni vill att jag ska blogga om

// Kram

Likes

Comments

Heej!

Jag skulle ha uppdaterat igår men det är så att jag har blivit lite sjuk så jag orkade inte. Nu har jag äntligen fått åka på min första resa utomlands och det känns så underbart! Vi åkte från Göteborg till Stockholm med buss på ca 8 timmar dit o hem vilket var så jobbigt pga av att jag inte kan sitta still så himla länge. Men så väl vi hamnade i Stockholm så började jag verkligen få resefeber. Det var ett tag sedan man hade så mycket fjärillar i magen. Såväl vi hade fått våra biljetter, stämplat och gått på båten så kändes allt så rätt. När vi hade kommit till Finland så var seriöst allt bätter än mina förväntningar. Allt var så annorlunda än i Sverige. Vi bodde på ett hotell i Helsingfors som heter Scandic. Rummet i vår egnar rum som jag o in kille fick ha var så fint. Vi gick runt en del i Helsingfors, shoppade en massa del plus att vi åkte en liten båt tur runt en kanal tror jag. Men som alltid så går dagarna väldigt fort när man reser.

Det var ganska jobbigt att lämna Finland och åka tillbaka till Sverige. Det var skönt att komma från landet ett tag. vi var borta i ca 4 dagar. Vad vill ni att jag ska skriva/berätta om på bloggen?? släng ner en kommentar på vad ni vill veta om precis vad som hälst!// kram o puss

Likes

Comments

Hallu! Vi har äntligen landat i Finland. Vi var här runt 10:00 finsk tid och sen var vi o handlade lite. Det är så underbart fint här i Helsingfors och vi har hotellet här med. Jag förstår inte, kan inte ladda upp bilder så jag får nog göra det när jag är i Sverige igen. Man blir ganska trött av att åka båt... Fråga till er läsare: vilka har varit i Finland och vad har ni för tips på smink affärer i Helsingfors som är billigt??
//Puss o Kram

  • 139 readers

Likes

Comments

Hallu!!

Asså OMG! Imorgon så åker jag till finland med min kille´s familj för första gången! Jag längtar så mycket! Vi ska åka från Göteborg (asså där han bor) till Stockholm och sen gå på båten som tar oss till finland. Jag ska försöka att blogga så mycket som jag kan bland annat att lägga upp lite bilder osv. Vi ska bo på ett hotell i Helsingfors och det är också första gången för mig att sova på hotel. Jag har aldrig varit på sådant här om man inte räknar med Öland, Gotland, Danmark och Norge.

Jag är halvfinne samt hela min kille´s familj så där av anledning till varför vi åker dit. Jag är halvfinne på min mammas sida för min morfar var ett krigsbarn som kom hit till sverige.

ha en bra dag! // kram

Likes

Comments

Heej! det var en del som ville att jag skulle skriva en presentation om mig så här kommer den!

Mitt namn är Katrin men kallas för Kitty. Jag är 16 fyller 17 den 21 september. Jag bor hemma på landet med min familj, jag har en mamma, pappa och en storebror på 23 år snart. Jag älskar musik för det är typ halva min vardag, samt att jag sjunger till en del hehe. Jag älskar smink som det flesta tjejer för det är och en vardag samt fixa naglar. Efter sommaren så börjar jag på gymnasiet som blir fordon (lastbil) vilket jag längart till.

Om man tänker på mitt förra liv kan man säga så att jag har mått dåligt både psykiskt och fysiskt. Varför? jo, för att jag har/är trackad/mobbad en bra del. Jag förstår inte varför men det är hemskt och jag vet att det inte är bara jag är som har det. Jag hatar mobbing! Så hela min skolgång har varit skit för mig. Men jag hoppas att att gymnasiet blir bättre.

Mitt liv just nu är rätt okej, jag har min underbara kille som jag har varit tillsammans med i hela 6 månader idag vilket är så fantastisk! han är den enda som jag har haft ett så lång förhållande med och min enda kärlekt <3


Ddär fick ni en liten info om mig, kommentera om ni vill veta något speciellt om mitt liv! // Kram <3

Likes

Comments