Heej alla! Hoppas att ni mår super!

Ja, som ni såg så har jag fått ett paket från Depend med massor av deras nya vårnyheter! Jag kontaktade Depend och frågade om dom ville samarbete med mig och min blogg och dom sa Ja! Så jag fick detta paket med massor av nagelvård/design.

Det som innehöll i mitt Depand paket är:
Nagel sitckers
Nagel stripe
7-day starter kit
3-step action nail care kit
6 st Hybrid nailpolish
Doftfri dip-in remover

Jag har nu tänkt att jag skulle testa allt detta i ca 2-3 veckor och sen kommer jag tillbaka med respons på alla grejer på vad jag tycker om produkterna! Självklart finns allt detta på Depend hemsida så in och kika på dom eller klicka hem!

Jag kommer med mer detaljer i nästa inlägg som priser på produkterna etc!

Kommentera om du har prövat dessa produkter innan eller om du skulle vilja testa dom!
kram&puss alla ni!
#depend #nailcare

Likes

Comments

Heej alla!

Jag hoppas att ni har haft en bra jul och nyår! Min jul och nyår har varit jätte bra, firade jul med familjen och nyår med min killes familj.

Men nu så kommer 2017 och min start på de nya året är rätt uppochned. Som de flesta vet så har jag en skada på min for som jag nu har haft i ca 6 år och jag har inte fått någon riktig hjälp förens sommaren 2016 där det visade sig att jag har en benflis i foten och detta påverkar hela min vardag och skola. Jag kan nu inte går på fötterna utan nu måste jag gå med kryckor hela tiden om jag ska ut från huset ( gick utan kryckor till och från innan) men jag väntar nu på en operation som jag inte vet när den blir med då meddelar jag er alla här hur allt blir. Men foten har nu pajat min skolgång...under november 2016 så var jag i skolan, hade precis haft idrott och var på väg till skolan, så plötsligt small foten bara till och jag fick så jävla ont att jag trodde jag skulle dö. Jag hade gått till skolsystern för att kolla om hon kunde göra något men icke de...så jag ringer mamma och säger vad som hade hänt och att jag inte kunde ha på mig skon för att det klämde så mycket, foten var ju blå/lila och 3 gånger så stor alltså svullen. Mamma kommer och hämtar mig hem. Så efter den dag då foten small så har jag inte gått till skolan bara för att jag inte har kunnat. Detta med skolan är en så jävla stor ångest för mig så jag går nästan in i väggen.

Men nu på onsdag så börjar jag skolan och då ska jag på ett möte med en där för vi hade ett annat möte innan jullovet, då pratade vi om hur vi ska göra för att det verkar som att jag måste gå om 1:an och hur jävla kul är det?! jag har redan gått på IV ett år måste jag gå om 1:an igen med... :( blir så trött på detta...


Vad vill du se här på min blogg? Vommentera nedan på vad just du vill se här och det kan vara allt möjligt!

Puss&kram PS. bilden är tagen julen 2016 med min älskling <3

Likes

Comments

Heej alla!
jag hoppas att ni alla mår bra och har haft en mysig jul! jag mår okej, jag har haft en jätte mysig jul med min familj och även min kille. Varför har bloggen stått still nu ett tag? jo, det är för att jag inte är hel just nu. Jag går just nu på kruckor pga att min fot har pajat helt och hållet. Jag sitter nu och väntar på min operation som ska bli av nästa år någon gång men när vet jag inte...men jag får ta det som det kommer.

Jag har idag köpt nya borstar för mina som jag har är rätt slitna och inte är i så gott skick. Dom här borstarna är från märket Brush Beauty och jag har köpt dom på Ur&Pen för ca 198:- ( ord.p 398kr)  och dom verkar skit nice, mjuka och rätt hållbara. Dom liknar Real Techniques Bold Metals borstar. Och man fick med en necessär till borstarna i samma färg.

Hemsidan till borstarna: https://www.uropenn.se/blush-beauty-borstset

Gott nytt år på er alla! så hörs vi av nästa år med nya inlägg!!

Vad vill du se i nästa inlägg? Kommentera här nedan på vad du vill se!

Puss&Kram på er!

Likes

Comments

Heej alla! Jag hoppas att ni mår bra! Jag mår inte alls bra, jag har nämligen slagit upp min skada som är i foten. För ca 5-6 år sedan skadade jag foten på idrotten och har en benflisa och senor/ledband (kommer ej ihåg vad) som är skadade. Efter jävlig många sjukhusbesök och alla undersökningar/röntgen så väntar jag på en operation som jag hoppas på är mycket snart! Men btw detta som ni ser på bilden nedan är lite min hobby. Jag har många år pysslat med naglar och då är det mest lösnaglar men också Depends gel-kit, men mest lösnaglar. Jag målar mina kompisars och familjs naglar så jag får hålla med med verkligheten med :P Jag gör oftast lite eget design och experiment när det kommer till detta och jag hoppas att ni gillar dom som jag har gjort här nedan! Undrar ni om naglarna så skriv!


Vad vill ni se här näst på min blogg? Kommentera nedan på vad ni vill se så ska jag försöka att gör det till verklighet!

Puss o Kram! :)

Likes

Comments

Heej alla!!

Jag hoppas att ni har haft en bra helg. Jag har jag inte gjort så mycket denna helgen. mest vilat upp mig. Men jag har bland annat varit på torp med bästa Sofia (bästa kompis/syster) och vi skulle haft med oss Emelie som tyvärr inte kunde komma så krya på dig Emmi <3 hur som helst, vi var på torp och handlade lite julklappar som ni ser på bilden.

Nyhet! Jag och Anton (min man) vi ska göra Youtube och vi undrar vad ni vill se som första viden? Vi kommer gör allt möjlig från pranks, makeup, challenge med mera så kom gärna med förslag!

Vad vill ni se i framtiden på min blogg? Kommentera ned vad ni vill se här på bloggen, jag är öppen på förslag!

puss o kram!

Likes

Comments

Heej alla!

Hur mår ni? Har ni haft ett bra lov/semester? Jag har haft ett underbart lov. Jag har varit i Göteborg hos min kille, vi tog det lugnt mest men en lördag så kollade vi på Morran och Tobias, den är så jävla rolig! den garanterar jag att ni kommer att garva! Sen andra hälften av lovet var vi hemma hos mig, vi var även hos svärfar ( killens far ) sov över en natt och hade det skit kul! Träffade även min underbara svägerskor! Och ja, jag har färgat mitt hår rött!


Jag har en fråga till er alla! Tycker ni att tjejer i skjorta är snyggt? Jag älskar den skjortan som jag har på bilden, den är typ min favorit! Jag vill gärna ha eran åsikt om vad ni tycker om tjejer i skjorta!

Vad vill ni se i framtiden på bloggen? Jag är öppen för förslag!

Puss och kram! <3
Likes

Comments

heej alla! asså jag ber så mycket om ursäkt att jag inte har uppdaterat er men jag har haft så mycket att göra! men nu börjar höstlovet närma sig och då hade jag tänkt att blogga om mitt lov, vad tycker ni om det? skriv en kommentar om ni vill de eller så kan ni komma med anda förslag!
puss o kram

Likes

Comments

HEEJ!

Nu är de så att jag håller på att testar denna produkt som heter Curles och kommer ifrån Gitter. Jag har länge velat pröva detta ända sen jag såg Therese Lindgren som är youtuber pröva detta! Jag har start packet och refill men inte ens de räcker, så om du har väldigt tjockt hår så köp 2 st refill! . Jag slänger ut en bild på håret imorgon!

Länk till Curlers finns här! https://www.glitter.se/hair-curlers-large-start-pack-8-st

Och även refill packet! https://www.glitter.se/hair-curlers-large-refill-pack-6-st

Puss O Kram

Likes

Comments

 Heej alla! Jag vet att det har tagit tid att uppdatera bloggen nu men jag har haft så mycket att göra. Gymnasiet var mycket mer energikrävande än vad jag trodde. Jag har nu gått i skolan i ca 2 veckor och det har varit fantastiskt. Jag har fått massor av vänner och skolan är toppen. Detta har varit så kul! På bilden så visar jag hur vi ser ut nu i 1:an!

Vad vill ni att jag ska blogga om? Ni får gärna komma med lite tips, jag gör allt från makeup, naglar, berättar mer om mitt liv om det är något ni undrar om osv!

Kram o puss!!

Likes

Comments

Hej alla! Hoppas att ni har haft ett bra sommar lov/semester. Mitt lov har varit fantastiskt. Jag har fått resa till Finland och varit med min kille o hans familj hela sommaren. Min sommar har varit väldigt äventyrlig för jag har varit med om en hel del. Och som alla andra vill jag att sommaren ska vara längre men det är nu skolan börjar vilket jag får världens klump i magen.


Jag har tidigare berättat för er att min skolgång inte har varit så jätte rolig. Jag har berättat att jag har varit trakasserad/mobbad/utfryst under en väldigt lång tid (11 år) så det är inte så konstigt att jag inte vill börja skolan. Jag vill inte att samma skit ska hända igen för det orkar jag verkligen inte mer, vet inte vad jag ska göra om det skulle hända igen. Jag börjar nu gymnasiet och skulle samma skit hända igen, så har jag så god lust att sluta med skolan, att jag helt enkelt hoppar av. Men jag vet att om det skulle hända igen så får man ju hjälp.

Men jag längtar ändå dit till gymnasiet. Det ska bli kul att få jobba med det man har drömt om. Ända sen 6.an så har jag drömt om att bli långtradare, skaffa ett eget företag. Det har är en dröm som jag har haft länge men under alla år som utsatt människa så har jag varit till o från att skita i min dröm. Jag har många gånger tänkt att: äsch detta kommer aldrig att gå, jag klarar inte att uppnå min dröm. Men jag har så många som pushar mig väldigt mycket i min vardag. Och med många menar jag mina älskade familjer. Min mamma och pappa dom gör allt för att jag ska klara mig med detta och all skit som har hänt. Även min farmor,farfar och min farbror hjälper mig så mycket med. min bror och svägerska, kan inte klara mig utan dom, de har hjälpt till med en del också. Min underbara, bästa kompis Sofia har stöttat och hjälpt mig mycket, hon är den vännen man aldrig kan klara sig utan. Sen har jag också min andra familj, min killes. Dom har hjälpt mig massor när det har varit svårt nu under sommaren. Och till sist min älskling Anton, honom klarar jag mig verkligen inte utan, han är den som stöttar mig, tar hand om mig och verkligen älskar mig. Med den kärleken som han ger mig den har lyft upp mig hela tiden. Jag vill verkligen tacka er alla så himla mycket! ni är dom bästa!

Nu vill jag att ni som kolla på min blogg, skriver frågor till ett blogg inlägg som jag kommer att kalla: Fråga Kitty
Kommenterar alla frågor som ni vill att jag ska svara på och det gäller alla frågor mellan himmel och jord. Var tydlig med att skriva Fråga Kitty så att jag ser att det är frågan som jag ska svara på!

Skriv gärna i kommentarerna om ni har några frågor om detta med mobbningen, skolan m.m! Jag svarar alltid!

Kram Kitty <3

Likes

Comments