View tracker

Heej alla! Jag hoppas att ni mår bra! Jag mår inte alls bra, jag har nämligen slagit upp min skada som är i foten. För ca 5-6 år sedan skadade jag foten på idrotten och har en benflisa och senor/ledband (kommer ej ihåg vad) som är skadade. Efter jävlig många sjukhusbesök och alla undersökningar/röntgen så väntar jag på en operation som jag hoppas på är mycket snart! Men btw detta som ni ser på bilden nedan är lite min hobby. Jag har många år pysslat med naglar och då är det mest lösnaglar men också Depends gel-kit, men mest lösnaglar. Jag målar mina kompisars och familjs naglar så jag får hålla med med verkligheten med :P Jag gör oftast lite eget design och experiment när det kommer till detta och jag hoppas att ni gillar dom som jag har gjort här nedan! Undrar ni om naglarna så skriv!


Vad vill ni se här näst på min blogg? Kommentera nedan på vad ni vill se så ska jag försöka att gör det till verklighet!

Puss o Kram! :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Heej alla!!

Jag hoppas att ni har haft en bra helg. Jag har jag inte gjort så mycket denna helgen. mest vilat upp mig. Men jag har bland annat varit på torp med bästa Sofia (bästa kompis/syster) och vi skulle haft med oss Emelie som tyvärr inte kunde komma så krya på dig Emmi <3 hur som helst, vi var på torp och handlade lite julklappar som ni ser på bilden.

Nyhet! Jag och Anton (min man) vi ska göra Youtube och vi undrar vad ni vill se som första viden? Vi kommer gör allt möjlig från pranks, makeup, challenge med mera så kom gärna med förslag!

Vad vill ni se i framtiden på min blogg? Kommentera ned vad ni vill se här på bloggen, jag är öppen på förslag!

puss o kram!

Likes

Comments

View tracker

Heej alla!

Hur mår ni? Har ni haft ett bra lov/semester? Jag har haft ett underbart lov. Jag har varit i Göteborg hos min kille, vi tog det lugnt mest men en lördag så kollade vi på Morran och Tobias, den är så jävla rolig! den garanterar jag att ni kommer att garva! Sen andra hälften av lovet var vi hemma hos mig, vi var även hos svärfar ( killens far ) sov över en natt och hade det skit kul! Träffade även min underbara svägerskor! Och ja, jag har färgat mitt hår rött!


Jag har en fråga till er alla! Tycker ni att tjejer i skjorta är snyggt? Jag älskar den skjortan som jag har på bilden, den är typ min favorit! Jag vill gärna ha eran åsikt om vad ni tycker om tjejer i skjorta!

Vad vill ni se i framtiden på bloggen? Jag är öppen för förslag!

Puss och kram! <3
Likes

Comments

heej alla! asså jag ber så mycket om ursäkt att jag inte har uppdaterat er men jag har haft så mycket att göra! men nu börjar höstlovet närma sig och då hade jag tänkt att blogga om mitt lov, vad tycker ni om det? skriv en kommentar om ni vill de eller så kan ni komma med anda förslag!
puss o kram

Likes

Comments

HEEJ!

Nu är de så att jag håller på att testar denna produkt som heter Curles och kommer ifrån Gitter. Jag har länge velat pröva detta ända sen jag såg Therese Lindgren som är youtuber pröva detta! Jag har start packet och refill men inte ens de räcker, så om du har väldigt tjockt hår så köp 2 st refill! . Jag slänger ut en bild på håret imorgon!

Länk till Curlers finns här! https://www.glitter.se/hair-curlers-large-start-pack-8-st

Och även refill packet! https://www.glitter.se/hair-curlers-large-refill-pack-6-st

Puss O Kram

Likes

Comments

 Heej alla! Jag vet att det har tagit tid att uppdatera bloggen nu men jag har haft så mycket att göra. Gymnasiet var mycket mer energikrävande än vad jag trodde. Jag har nu gått i skolan i ca 2 veckor och det har varit fantastiskt. Jag har fått massor av vänner och skolan är toppen. Detta har varit så kul! På bilden så visar jag hur vi ser ut nu i 1:an!

Vad vill ni att jag ska blogga om? Ni får gärna komma med lite tips, jag gör allt från makeup, naglar, berättar mer om mitt liv om det är något ni undrar om osv!

Kram o puss!!

Likes

Comments

Hej alla! Hoppas att ni har haft ett bra sommar lov/semester. Mitt lov har varit fantastiskt. Jag har fått resa till Finland och varit med min kille o hans familj hela sommaren. Min sommar har varit väldigt äventyrlig för jag har varit med om en hel del. Och som alla andra vill jag att sommaren ska vara längre men det är nu skolan börjar vilket jag får världens klump i magen.


Jag har tidigare berättat för er att min skolgång inte har varit så jätte rolig. Jag har berättat att jag har varit trakasserad/mobbad/utfryst under en väldigt lång tid (11 år) så det är inte så konstigt att jag inte vill börja skolan. Jag vill inte att samma skit ska hända igen för det orkar jag verkligen inte mer, vet inte vad jag ska göra om det skulle hända igen. Jag börjar nu gymnasiet och skulle samma skit hända igen, så har jag så god lust att sluta med skolan, att jag helt enkelt hoppar av. Men jag vet att om det skulle hända igen så får man ju hjälp.

Men jag längtar ändå dit till gymnasiet. Det ska bli kul att få jobba med det man har drömt om. Ända sen 6.an så har jag drömt om att bli långtradare, skaffa ett eget företag. Det har är en dröm som jag har haft länge men under alla år som utsatt människa så har jag varit till o från att skita i min dröm. Jag har många gånger tänkt att: äsch detta kommer aldrig att gå, jag klarar inte att uppnå min dröm. Men jag har så många som pushar mig väldigt mycket i min vardag. Och med många menar jag mina älskade familjer. Min mamma och pappa dom gör allt för att jag ska klara mig med detta och all skit som har hänt. Även min farmor,farfar och min farbror hjälper mig så mycket med. min bror och svägerska, kan inte klara mig utan dom, de har hjälpt till med en del också. Min underbara, bästa kompis Sofia har stöttat och hjälpt mig mycket, hon är den vännen man aldrig kan klara sig utan. Sen har jag också min andra familj, min killes. Dom har hjälpt mig massor när det har varit svårt nu under sommaren. Och till sist min älskling Anton, honom klarar jag mig verkligen inte utan, han är den som stöttar mig, tar hand om mig och verkligen älskar mig. Med den kärleken som han ger mig den har lyft upp mig hela tiden. Jag vill verkligen tacka er alla så himla mycket! ni är dom bästa!

Nu vill jag att ni som kolla på min blogg, skriver frågor till ett blogg inlägg som jag kommer att kalla: Fråga Kitty
Kommenterar alla frågor som ni vill att jag ska svara på och det gäller alla frågor mellan himmel och jord. Var tydlig med att skriva Fråga Kitty så att jag ser att det är frågan som jag ska svara på!

Skriv gärna i kommentarerna om ni har några frågor om detta med mobbningen, skolan m.m! Jag svarar alltid!

Kram Kitty <3

Likes

Comments

Heej! Jag vill prata med er om en grej... Det är ju så att jag ska börja gymnasiet 1:a året och det är så att jag är så nervös. Asså jag mår illa bara av att tänka på det pga att mina skolår har varit hemska. Redan från förskoleklassen och nu till IV som jag har gått på så har det inte alls varit bra. Jag har/är mobbad och blivit trakasserad i alla mina år i skolan och det tar på en något såpas mycket! Jag har haft självskadande-problem (varit fri från det nu i ca 6-7 månader) inte ätit alls, inte pratat med någon osv och bara allmänt tryckt ner mig själv för allt var en katastrof. Jag är mycket tacksam för att jag har en så underbar familj som har stöttat mig i alla jävla år som har varit ett helvete. men om vi återgår till gymnasiet...jag ska börja på ett fordons program och då tänker jag köra lastbil för det är de jag brinner för, Men jag är livrädd att det ska bli som alltid. händer det igen att allt går åt helvete då vet jag inte vad jag ska göra. Jag orkar inte mer med denna skit och händer det så är min första tanke så länge så är det att sluta skolan. och jag vet att det inte är bästa lösningen att göra men jag vet inget annat att göra, för att säga till rektorn kommer bara göra det värre.

har ni några tips på vad jag ska göra när det händer??

//Kram

Likes

Comments

Hallu alla!

Vad vill ni att jag ska blogga om här?? Jag bloggar om vad ni vill!! Så skriv i kommentaren om vad ni vill att jag ska blogga om

// Kram

Likes

Comments

Heej!

Jag skulle ha uppdaterat igår men det är så att jag har blivit lite sjuk så jag orkade inte. Nu har jag äntligen fått åka på min första resa utomlands och det känns så underbart! Vi åkte från Göteborg till Stockholm med buss på ca 8 timmar dit o hem vilket var så jobbigt pga av att jag inte kan sitta still så himla länge. Men så väl vi hamnade i Stockholm så började jag verkligen få resefeber. Det var ett tag sedan man hade så mycket fjärillar i magen. Såväl vi hade fått våra biljetter, stämplat och gått på båten så kändes allt så rätt. När vi hade kommit till Finland så var seriöst allt bätter än mina förväntningar. Allt var så annorlunda än i Sverige. Vi bodde på ett hotell i Helsingfors som heter Scandic. Rummet i vår egnar rum som jag o in kille fick ha var så fint. Vi gick runt en del i Helsingfors, shoppade en massa del plus att vi åkte en liten båt tur runt en kanal tror jag. Men som alltid så går dagarna väldigt fort när man reser.

Det var ganska jobbigt att lämna Finland och åka tillbaka till Sverige. Det var skönt att komma från landet ett tag. vi var borta i ca 4 dagar. Vad vill ni att jag ska skriva/berätta om på bloggen?? släng ner en kommentar på vad ni vill veta om precis vad som hälst!// kram o puss

Likes

Comments