Vilket skit detta Tramadol är.  Nu kom inte dottern hem igår och har fortfarande inte kommit hem . Hon har svår ADHD . Problemet med svår ADHD är att de oftast vill att det ska hända något hela tiden, då ligger fel kompisar och droger ära till hands för att det ska hända något.  Detta är precis den väg min underbara dotter går just  nu. Det är så sorgligt. Vi funderar på att få in henne på behandlingshem , men vem vill det igentligen.  sitt eget barn. Men vi vet att det är för hennes bästa. 
Hon tar så mycket kraft och energi från oss andra så vi går varandra på nerverna istället . Har skrivit innan att där är två syskon till som behöver uppmärksamhet och min fru såklart. 
Man blir så trött.
När hon försvinner så tar man bilen för att se om om hon är på den platsen som "HITTA MIN IPHONE" såg henne sist innan hon stängde av sin datatrafik på telefonen så vi inte kan hitta henne. 
Sedan kör man runt i hela staden för att se om man ser henne någonstans.
Ja vi får se när hon kommer hem denna gången. 
Jag är så trött men måste visa mig stark.
Jag har många gånger funderat på skiljas, inte för att jag inte älskar min fru för det gör ja, men för att få en veckas andrum varannan vecka.  Jag kan samtidigt inte göra så, vi måste vara två som slåss och fightas med skola, socialen, Polisen, hennes kompisar och BUP, det är inte lätt.
Nu orkar jag inte mer , nu är jag trött. 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Blåsig 15 oktober.

Idag är det en ganska blåsig dag utomhus.  säkert 15m/s .
SUPER JACKPOTT på V75 idag där ensam vinnare kan ro hem 71 miljoner. 
självklart har jag tippat.
Får se om man ändå ska gå ut och fånga Pokomon kanske.
Det är faktiskt avkopplande , även när man är lite äldre.

Likes

Comments

Efter mycket prat och tjat så kom Dottern iväg till skolan idag , inte i tid men hon kom dit. 
Vi hade i förväg sagt till dem att de skulle göra ett drogtest på henne när hon kom dit, vilket de gjorde.  Hon visade positivt resultat vilket betyder att hon hade tagit droger. Det bekräftades med att det var Tramadol som vi redan misstänkte. 
Hon blev hemskickad från skolan då det är nolltollerans på det i skolorna. 
Hon får lov att komma dit imorgon men kommer få special undervisning på annat ställe. Det blev även en orosanmälan till socialtjänsten vilket är bra. Hon fick en dagen innan då hon försvann och inte kom hem med.
Dags att sova.

Likes

Comments

Dottern är hemma och låtsas som inget  har hänt , varför hon inte kom hem under hela natten. Vi pratade med henne med lugna röster och frågade vem hon varit med och vart, även om hon tagit någon drog. Hon berättade inget för oss men när vi frågade om droger nekade hon samtidigt som hon skrattade.  Vi vet till 100% att hon tagit droger(Tramadol) .
Ja hon är iallafall hemma nu och vi kan sova inatt.
Under dagen har jag varit som en Zombie på jobb eftersom sömnen blev lite dålig.
Nu dags att sova.

Likes

Comments

Ja då är man på jobbet och trött är man. Dottern har inte kommit hem och vi har ingen aning om vart hon är. Hon svarar inte på telefon eller sms. Sist hon svarade var på sms vid halv elva igår. Hon skrev. " jag kommer hem sen , jag klarar mig.
Kom att tänka på att hon smet ut med en liten pet flaska med vatten igår och sa att hon var törstig. men sådär i efterhand vet man ju vad hon skulle ha den till. Man blir tydligen törstig av Tramadol.  jädra unge.

Likes

Comments

Dottern har inte kommit hem och kl är nu 2 på natten och hon ska vara hemma kl 21:30 . Hon vet inte om att hon har sin pappa på Snapchat, jag då altså. Hon har där idag avslöjat att hon tagit Tramadol som är vanligt i missbrukarkretsar och är i ett öde hus med någon vi inte vet , kom vi fram till på bilderna på snapchat.  Hon har haft problem med droger förr , då marijuana och hash. 
Vi tror hon slutat med det men är faktiskt inte helt säkra på det.
Hon kommer säkert inte hem på ett par dagar då hon vet att det måste gå ur kroppen först, för vi kommer köra henne till FMN i Malmö för drogtest. 
Vi vet inte vart hon är och sist var hon borta i 5 dygn. Vi gjorde polisanmälan men tyckte inte de var till så stor hjälp. 
fortsättning följer men måste försöka få en blund , ska snart upp och jobba. 

Likes

Comments

Jag då har man fått beskedet at det var cancer med det var i förstadiet och den hade inte spridit sig och den ska vara lätt att plocka bort. Så det känns skönt

Likes

Comments

Jobbig väntan på att få beskedet om ens mamma har cancer eller inte. Mycket som går genom ens huvud som man inte riktigt förstår . Man har svårt att koncentrera sig på jobb, sover oroligt. Går det att bota , hur länge har hon kvar att leva och dela med sig av sin glädje och alla trevliga pratstunder. Familjen blir drabbad av att jag grubblar och tänker. Inget jag berättat för dem men kommer när jag får besked. Hoppas först o främst att det inte är cancer, men enligt min syster som är läkare så är det troligtvis det . Fuck cancer. Jag har en underbar fru som jag vet kommer stötta mig. Är rädd för hur barnen kommer ta det om det blir tråkigt besked.Likes

Comments