Nu är julen och nyaår över så nu kan jag blogga normalt igen och uppdatera alla om min resa mot målet. Jag har också varit sjuk till och från. jag har även rent ut sagt mått skit vissa dagar. Men jag har teänat i den mån min kropp klarat av. jag tränar fortfarande och det kommer jag göra så länge jag lever. Just nu styr jag och ställer ganska mycket med tider till sjukhuset. jag ska tydligen hit och dit lite då och då. Men träningen kommer att hinnas med ändå! Mindre cm och några få hg är borta sen sist jag skrev. Mer kommer det att bli! jag kämpar och ger aldrig upp! Ska också lägga om min kost ännu en gång. Jag ska ta mig i kragen och sluta helt med rökningen. Cigg smakar ju bajs men min hjärna vill ha så nu ska jag banne i mig sluta med skiten så jag kan lägga mer kraft och energi på träningen och kosten samt att få ett mycket hälsosammare liv. Tips om olika saker inom allt tackar jag inte nej till :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Förlåt för dålig uppdatering! Har varit mycket på senaste tiden. Haft några egna demoner att ta hand om och sen har jag varit hos en kompis i en vecka och haft det lungt och skönt. Ibland måste man bara beställa en biljett och åka för att hjälpa sin vän. Allergi är jobbig speciellt när det går över till förskylning. Men idag är det mycket bättre så lite träning kan jag nog allt göra utan att överanstränga mina lungor. Kommer skriva yttligare ett inlägg antingen senare idag eller imorgon bitti. jag hoppas alla har det bra :)

Likes

Comments

Jag har inte ätit socker, godis, chips läsk eller någon sån skräpmat på snart 3 veckor. Jag tänker på vad jag har ätit och jag har tränat. Men jag har en stor rädlsa inom mig att vågen visar plus och inte minus. Har inte vägt mig på 4 veckor. Varje minus är ett plus. Men så mycket jag har kämpat denna gången har jag aldrig kämpat tidigare. Jag ska fortsätta kämpa hela mitt liv. Jag ska sluta röka för att kunna träna mer konditionsträning. Mitt liv är på väg upp men det känns ändå jobbigt att väga sig. Hur mycket plus/minus kommer den visa? Kommer jag vara nöjd med resultatet. Det återstår att se. Men allt minus är positivt. Jag hoppas och håller tummarna nu. snart gäller det. Har jag arbetat såhär hårr i onödan eller inte? Vad vågen än visar så ger jag inte upp!

Likes

Comments

Har haft känslan av saknad av socker men jag håller mig borta från allt. Letade efter recept på helt sockerfria kakor. Hur kan folk tro att vaniljsocker är sockerfritt? Liksom jag kollade på våran vaniljsocker burk och det innehåller ju nästan bara rent socker. Letade igår i en annan affär efter något att ha. Läst mycket på internet och stevia ska tydligen vara bra. Men jag vet inte om jag vågar. Igår blev det ingen träning för min del då min lever lever rövare. Tror att den har svårt att balansera blodsockernivån. Den är förstorad och gör ont. Inte nog med det den är stenhård. Jag kan för en gångs skull känna den ordentligt igenom huden. Läskigt men jag vet ändå varför. Jag får se om det släpper inom dom närmasta dagarna. Men det är bättre idag. När det inte blir träning på gymmet eller på min maskin här hemma så går jag. Men idag blir det gymmet. ska köra lite lättare övningar men som ändå är effektiva. Tror att jag kanske börjar bli förkyld med och då kan jag inte träna pga min astma. Liksom jag vill inte dö av träningen. Finns det någon vänlig själ som har recept på helt sockerfria kakor? Skicka länk :) Tack på förhand!

Likes

Comments

Fick hem den nya träningsmaskinen igår. Så sjukt nöjd och glad. 5minuter på den känns som över 1timme på jobbet. Men nu har jag träningsvärk. Men att ha träningsvärk är något så sjukt skönt på ett sätt för då vet man att man har gjort bra ifrån sig. Dock så börjar träningsvärken släppa och jag känner mig piggare och gladare. Är så sjukt glad att det finns så många underbara människor som ger mig tips och hjälp. Blev en inlines vända nu på eftermiddagen/kvällen. Tränade i morse också. Jag ligger i för att nå mitt mål. Har ni mer tips så skriv till mig. jag uppskattar alla tips jag får om både kost och träning :)

Likes

Comments

Socker är djävulen själv. Har haft ett sånt sockersug att jag nästan dör. Men jag har hållt mig ifrån socker ändå. Inget fusk här inte. Är stolt över mig själv. Har inte gått så lång tid sen i fredags (Slutade med socker då). Men bara att kämpa på. Jag har varit godisgris men inte nu längre. Nu är det slut med sånt. Det är dags att ta tag i mina beroenden (inkl rökningen). Får jätte int i magen när sockersuget kommer in. Men jag boter ihop och nu har det släppt. Igår tränade vi igen och det är en sån skön känsla när man är klar. Länge leve styrkan till att man tror på sig själv. För vet ni vad? För första gången i mitt liv tror jag på mig själv. Uppskattar alla tips jag får från folk. Tack alla som stöttar mig och ger mig tips. Jo juste kursen i själförtroende osv funkar nog. Det verkar så iaf :D

Likes

Comments

För ville jag börja med att säga tack för tipsen jag har fått om vad som är hälsosammare och sundare kost. Blev hård träning på gymmet idag med. Det är en så skön känsla när man gör något för att man vet att det är för det bättre. Jag kör fasta mattider och äter faktiskt frukost. Ett mirakel har skett. Dock pga träning osv så hamnade jag lite efter i skolarbetet så det håller jag på med just nu. Det är bäst att ha allt klart tills senare idag när jag kommer till skolan. Mitt sockersug är skyhögt men jag håller mig ifrån det ändå. Dricker nästan bara vatten.(Ifrån kranen då asså) Jag vet att jag kan klara detta. Träning, sundare kost och mycket motion så ska jag nå mitt mål. Var på netto innan och letade nyttiga lite godare snacks med hjälp av mamma. Vet ni att nästan allt innehåller socker? Jag vill inte ha något med socker. Vi hittade lite snacks som var helt utan socker. Lite wierd att äta kanske då det är för 7månaders barn? Men vad gör det om 100år. Inget socker och inget onyttigt fett osv. Smakade lite wierd men jag vänjer mig. Är sockersmaken jag saknar men det gör inget. socker är överskattat! Håll i hatten för här kommer jag med rusande fart. Livet är tufft ibland men vet ni vad man kan ändra på det till det bättre bara man vill. Nu fortsätta med matten sen sova så jag orkar upp senare. Godnatt och sov gott. Ni får gärna ge mig mer tips eller länka era bloggar om hälsosammare liv. Alla tips och trix är intressant i mina ögon. Godnatt alla :)

Likes

Comments

Nu är det dags att ta tag i livet igen! Så jag ber snällt här nu om det finns någon som har bra kost råd. (Vill inte köra någon diet så inte 5:2 eller lchf osv...) Utan bara vanliga hederliga kostråd om vad som är bra att äta. Har plockat bort socker totalt. Så inget godis/chips/läsk/glass osv. INGEN energidricka slå den ni ;) Så snälla är det någon som kan ge mig tips och råd om vad som är nyttigt å bra. :) Tack på förhand!

Likes

Comments

Förlåt för att jag har uppdaterat dåligt. har varit mycket nu. Men efter regn kommer solsken sägs det ;) Blir väldigt jobbigt för mig med byte av medicin så min hjärna har nästan kollapsat men nu ta nya tag och köra gärnet. Har nog yttligare gått ner några kilon då alla mina byxor helt plötsligt åker av om jag inte har skärp. På måndag börjar jag på nytt med 1mil om dagen promenader. men för att jag ska kunna sova så ska jag börja med 5-6km på morgonen och sen 5-6km på kvällen. Kursen i självkänsla och självförtroende fortsätter då jag inte känner mig redo att sluta med den redan eftersom jag vill uppnå lite mer. I augusti ska jag börja plugga också. Först plugga upp matten då jag behöver den för att kunna gå den utbildningen jag vill. I helgen ska jag köra ett gympass och säkerligen massa promenader. Stegen mot att sluta röka är just nu på hal is. Röker tyvärr mer när jag mår dåligt. Men inte fan ger jag upp ändå. Det är bara bita ihop och köra. Så jag rökte en cigg vid typ halv sju imorse sen rökte jag ingen mellan halv sju och tio över elva.(Långt mellanrum för att vara mig) Jag ska börja gå till en pratkontakt också så att jag kan gå och rehabilitera sånt som jag kanske inte vill prata med alla andra om. Så nu jäklar ska här fixas :) Ty den som ger sig ;)
Tack för att ni läser min blogg och nu kommer den uppdateras oftare :)

Likes

Comments

Här kommer en bild på mig. Det kommer komma upp fler bilder inom kort. Just nu försöker jag att gå ca1 mil om dagen. Självkänsla och självförtroende kursen går bra :) Har bestämt mig för att köra 30 dagar ist för 14 :) Någon som har något tips på bra träning som inte tar allt för lång tid? :) ska försöka fixa bättre bilder sen :)

Likes

Comments