Lite rastlös ikbäll . In under s

ikväll är han pigg o vill inte ligga still. In under sängen, upp i sängen ner på golvet, etc etc. Men till slut när jag blev med allvar bestämd.  Så fann han sig till ro på min gamla morgonrock. Duktig voffs idag har varit ensam två ggr och igår var vi på barnkalas o han skötte sig riktigt bra. Nellie är alls inte rädd längre utan törs både klappa o ge godis. Skönt för båda. Har börjat ge kycklingvinge men än så länge bara köttet inte hela vingen. Men kan lilla Savannah så borde ju han fixa o tugga ben också...mesiga matte bara. Men ärligt. Han gillar ju inte torrfodret nåt vidare så vi får försöka få till nån gyllene mellanväg av färsk o torrdito. Återkommer i ämnet framöver. 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Äntligen har Valle tappat alla hörntänderna.  Hn har också börjat vara ensam hemma och det går riktigt bra. Men meg o mer i spökåldern är han. Rädd för både det ena o det andra. Tölig för han kan till exempel börja morrs på en tant med rullator. Skäller på grannen i stugan, på mörka, på fladdrande kjolar o stora hundat mm mm. Men det går kanske över så småningom. Var ju o klippte honom i mitten på maj o nu var han redan långhårig.  Jag skulle klippa bort lite växtfrön som inte gick att kamma o vips var hela han nyklippt. Vi hjälptes  åt med finliret jag o Julia. Tror han tyckte det var skönt. Har även behandlat mot öroninflammation på båda sidor för han har kliat så o nu har det blivit bättre. Ursäkta ev stavfel mm för surfplattan är Inte kul att skriva på.

Likes

Comments

i helgen for vi till Uppsala. Vi tog några raster på vägen dit. Valle tyckte det var lite jobbigt o trist stt sitta i buren på slutet. Väl framme i Flogsta åt vi lunch hos Bea innan jag och Torbjörn åkte o checkade in på hotellet. Valle stannade hos tjejerna som sen tog bussen in till stan.  Vi åt på en grekisk restaurang vid Fyrisån. Valle fick lite kyckling under bordet.  Efter maten for de tillbaka o han fick prova på studentlivet en natt. Det hade gått jättebra. Vk hade en trevlig söndag innan det var dags att åka hem. Vi rastade 2 ggr sen när vi åkte så var han orolig o skälldw uppfordrande.  Vi stannade o vi tog en promenad o han bajsade tillslut. Sen somnade han o sov hela vägen hem. Duktiga killen som sa till.♥♥♥

Likes

Comments

imorse vaknade Valle redan före sju....visade tydligt stt han ville ut så det var bara att dra på kläderna o iväg. Målmedvetet travade han på mot parken och gjorde ett stort lass. Lite lös i magen var han så jag fick tvätta rumpen på honom när vi kom in. Sen la han sig i fåtöljen o har sovit en timme. Igår var vi i stugan hela dagen. Underbart!  På kvällen gick vi till motorträffen och sedan med hem till AnnaLena.  Gick genom inre hamn på vägen hem. 

Likes

Comments

Usch o fy vilka eländiga kryp. Han hade en igår som Vera hittade o det var ett väldans sjå att få bort den. Benen blev kvar blääk va äckligt. Köpte Frontline men ska sätta på det imorgon bitti så ikväll fick han bada. Alf hittade en till idag på eftermiddagen. Hoppas han tål medlet och att det hjälper. han har varit ensam 2 gånger idag ingen lång stund men han verkar ha fattat grejen att jag kommer tillbaka iallafall. Men imorgon får han åka till Herrhagen för Julia har Polenmöte. Nä tack o godnatt.

Likes

Comments

har såå kort minne så jag minns inte vad jag skrev sist....jag har iallafall varit hemma sen i tisdags o varit förkyld o ont i halsen. Bara korta  kissrundor har han fått så igår var han lite rastlös men sysselsatte sig med sina tennisbollar. Dock fick jag oändligt antal gånger peta fram dem under soffan för han kommer inte under längre till hans stora förtret. Men han var Zlatan en lång stund.

Vi orkade iallfall iväg på valpkursen. Han var lite ofokuserad till en början men efter en stund gick det jättebra o han verkar ha fallenhet för att gå på stockar o krypa över  o under.  Fröken tyckte vi skulle vidareutveckla detta framöver. Så nu tog jag fram plankan som egentligen skulle blivit en hylla o la mot en liten pall och så får han maten utlagd o får gå uppför plankan o plocka i sig. Sen gömmer jag så han får hjärngympa o blir mätt samtidigt.  Frolic som gäller nu. Gillar skarpt  än så länge är väl bäst att tillägga. Nu tror jag det är godnatt för batteriet tar strax slut

Likes

Comments

när jag kom hem efter natten så väntade mig en hund på "fel" sida kompostgallret...Det visade sig att han lyckats krypa genom skohyllan! Påhittig vovve.  Tror han hade skällt hela tiden fast han tystnar ju när han hör att jag kommer ur hissen...

I Helgen var vi i stugan.  Han trivs där men tyvärr skäller han o vaktar å fort nån går förbi. Väldigt trist. Han gör så även på promenader på vissa personer o vissa hundar. Försöker avleda men det hjälper inte jämt. Han tappadr ena hörntanden så nu är det bara en kvar. 

I söndags lämnade vi honom i 2 timmar. Fick inte tag på nån o Julia hade uppvisning. Han hade skällt i stort sett hela tiden.  Igår hade Ingrid honom på em o Julia började sent så dsgen löste sig. Idag är jag sjuk så då löste det sig igen.  Han är lite rastlös bara.  Vill gärna slickas o bitas.

Han började förresten rata hundfodret jag köpte som han åt i början, nu testat vi Frolic o det går ner. 

Likes

Comments

eftersom jag inte har nån dator under veckorna. O sällan tid på helgen så är det lite krångligt att blogga så nu var det ett tag sen. Knappt så jag kommer ihåg vad som hänt sen sist. Nu kör jag med paddan på jobbet. Börjar med dagen o jobbar mig bakåt. Ikväll var det tredje valpkursen. Vi var på Mariebergsskogen. Kontaktövningar, slalom mm. Han är duktig på det mesta utom Ligg. Övning ger färdighet får vi hoppas. Å godis i mängder. Apropå godis så har jag torkat blodpudding o grillkorv Mumma tycker Valle.

Så imorse var det skurbaljan som gällde för idag var dagen klipp med stort K. 

Typiskt så regnade det men vi tog bilen så han inte skulle smutsa ner sig igen. Lite pirrigt att lämna in honom till en vilt främmande människa men det kändes bra. Rekommenderar hundhörnan i Viken. Så fick jag lite egentid på stan. Firade med att köpa en kofta o sen baguette o kaffe i solen

Lite nervigt var det tänk om han skulle vara snaggad.,,,närå han var världens sötaste lilla lamm. Verkligen superfin. 

Han har haft sina första fästingar. Verkligen otrevligt och igår upptäckte jag en liten böld bakom örat där troligen en suttit kvar tills den lossnat av sig själv. Jaha nu har han cancer tänkte jag....sen upptäckte jag en annan böld men det kan vara av ett getingstick.

Det var på den sidan han haltade . Det var iallafall inget farligt trodde frissan.

Annars går det sin gilla gång. Lite besök i rastgården. Fast idag fick han sig en hurring av den ena Frallan som brukar vara där. Han skrekskällde högt och förnärmat o det gjorde nog ont men det blev inga synbara skador iallafall. De är ju en aning hårdhänta.

Imorgon bitti är det skarpt läge. Jag jobbat natt o kommer hem tidigast 8.30 o Julia går 7.30! Han har inget val ensam en timme. Oj oj hur stirrig kommer jag att vara. Men det är ett måste. Å dagmatte måste vi få tag på om han inte snart fixar o vara ensam längre stunder. Det är panik inför måndag märks jag jobbar heldag o inte än har nån hjälp. Nä godnatt. Kl ringer väl snart.

Likes

Comments

äsch kan inte ladda upp bilder från surfplattan "för lite minne". Men den tar riktigt dåliga bildet så skit samma....

Likes

Comments