Nytt år og nye muligheter. Døgnet skulle virkelig hatt flere timer. På 24 timer rekker jeg virkelig ikke å gjøre alt jeg har på planen. Her går dagene i ett, det å ha en 3 åring med lopper i rumpa og i tillegg ha bekkenløsning og gravid i 7-8 måned det er ikke lett altså! Må ha ett øye på han hele tiden, rampestreker har vist blitt det som er morsomst! Men det syntes virkelig ikke mammaen :p
Nå er det en stund siden jeg blogget sist, nå er jeg i gravid uke 33 (32+2) og har ikke mer en 7-8 uker igjen, kjenner det skal bli utrolig deilig å bli ferdig, kvalmen har også meldt sin ankomst igjen og det liker jeg virkelig ikke!
Ellers er alt kommet i hus, nå mangler jeg kun prinsessen min!
Er en storebror i hus som gleder seg til å få lillesøster hjem og kunne kose med henne uten å måtte snakke med henne utenfor magen :p Gleder meg virkelig til hverdagen med 2 små hjerter som skal fylle hjertet mitt med kjærlighet. Ja det kommer til å bli travelt, men det handler om rutiner og prioriteringer.
På onsdag var jeg på ultralyd igjen, og prinsessa har lagt seg med hodet godt ned i bekkenet, (det merkes for å si det sånn!) og hun veier litt over 2 kg, så hun er litt over gjennomsnittet stor. Ellers var alt bra, og hun trives i magen enn så lenge. Skal tilbake om 4 uker for å ta en ny ultralyd, for å se om de kanskje velger å ta henne ut litt tidligere med tanke på størrelsen hennes. Vel får ikke håpe hun er over 5 kg, da tror jeg det blir keisersnitt altså :p Neida, så lenge hun er frisk og rask så skal jeg ikke klage på vekta altså!

Imorgen kommer det en oppsummering på året 2015!
Ha en super fredags kveld :)

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments