Nå som jeg har rundet uke 36 så faller alt bare mer og mer på plass, alt er i orden, alt er klart. Nå mangler jeg kun prinsessa her. Nå håper jeg bare de siste 4 ukene går super fort! Har kraftige kynnere store deler av dagen, og for å ikke glemme den fine bekkenløsningen. Ja nå gleder jeg meg til å bli ferdig. Litt klaging er vel lov når man er høygravid, plagene er helt forferdelige og man har endel vann i kroppen. Men ellers er alt perfekt ! Trives som mamma for 3,5 åringen, og gleder meg til å bli tobarnsmamma. Lange dager og lite søvn blir det nok, men sove kan man gjøre når man blir gammel ;)

Svangerskaps oppdatering uke 37 (36+0)

💖 På vei: 36+0

💖 Termin: 5 mars

💖 Trimester: 3 og siste trimester

💖 Igjen til termin: 31 dager

💖 Neste kontroll: Kontroll på sykehuset i morgen 4.2

💖Kjønn: Jente

💖 Navn: Sofie

💖 Utålmodig: JAA!

💖 Søvn: Sover når jeg har muligheten til det!

💖 Strekkmerker: Ja er en tiger på magen!

💖 Hevelse/vann: Endel vann i beina.

💖 Vektøkning: 4 kilo

💖 Aktivitet: Ninja døgnet rundt!

💖 Hode ned: Ja hodet har vært nede side uke 28!

💖 Plager: Bekkenløsning, kvalme og vann i beina!

💖 Humør: Det går både opp og ned.

💖 Sykehusbag: Den er ferdig pakket til både meg og babyen.

💖 Høygravid: JAAAA!

Nå har dere fått en liten oppdatering.

Blir kanskje ikke så veldig mange oppdateringer nå før fødselen. Men jeg lover å komme med en stor oppdatering når babyen er født og vi har installert oss hjemme med babyen!

Noe dere vil jeg skal blogge om? Fyr løs!
😊

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Endelig er jeg høygravid, noe jeg har hatt nedtelling til. Nå når det er kun 40 dager igjen innser jeg at det er faktisk ikke lenge til prinsessa melder sin ankomst. Både jeg og storebror gleder oss så veldig til å møte lillesøster og bli kjent med henne. Alt er kommet i hus, så mangler faktisk bare prinsessa. Fikk den nye vogna til Sofie i hus i forrige uke, siden storebror bruker emmaljunga vogna i barnehagen fremdeles, så er greit å ha en ekstra vogn som jeg kan bruke hjemme og når vi skal noe når han er i barnehagen. Nå kommer det en liten oppdatering på svangerskapet!

🌸 Uke 35 (34+0-34+6)

🌸 Termin: 5 Mars.

🌸 På vei: 34+5

🌸 Trimester: Tredje og siste trimester.

🌸 Igjen til termin: 40 dager igjen.

🌸 Neste kontroll: I morgen og ultralyd 4 februar.

🌸 Kjønn: Jente

🌸 Navn: Sofie

🌸 Utålmodig: Ja gjett om!!

🌸 Innkjøp: Ingenting den siste uka faktisk!

🌸 Søvn: Sover faktisk ganske lite!

🌸 Strekkmerker: Ja, ser ut som en tiger på magen!

🌸 Hevelser/vann: Fått endel vann i beina.

🌸 Magen kommet: Ja det er noen uker siden!

🌸 Vektøkning: Pga vannet i beina har jeg gått opp 5 kilo!

🌸 Aktivitet: Hun er ninja 24/7.

🌸 Babyrom: Hjørnet på vårt soverom er klart til prinsessa.

🌸 Sulten: Spiser veldig lite om dagen, ingenting smaker godt lenger !

🌸Hodet ned: Ja hun har ligget med hodet ned siden uke 28(?) tror jeg det var.

🌸 Plager: Bekkenløsning og Kvalme.

🌸 Humør: Det går veldig opp og ned!

🌸 Sykehus bag: Den er ikke pakket ferdig, men er snart på tide å få den ferdig pakket!

🌸 Høygravid: JAA!!!

Sånn, da var en liten oppdatering på plass. Skal prøve å få blogget litt mer enn det jeg har gjort i det siste!

Noe dere vil jeg skal blogge om? Bare å si ifra!
😊

Likes

Comments

Nå var det på tide med en svangerskaps oppdatering igjen syntes jeg! Er en stund siden jeg hadde en oppdatering på det her inne.

Svangerskaps uke 34 (33+0)

💖 På vei: 33+0.

💖Termin: 5 mars.

💖Trimester: tredje og siste trimester.

💖Igjen til termin: 52 dager.

💖Neste kontroll: 13 Januar. (Idag)

💖Kjønn: Jente.

💖Navn: Sofie.

💖 Utålmodig: JAA!

💖 Innkjøp: Noen få bodyer og pysjer.

💖 Søvn: Dårlig med søvn når hun er ninja i magen døgnet rundt.

💖 Strekkmerker: Har mange fra forrige svangerskap, men ingen nye denne gangen.

💖 Hevelser/vann i kroppen: Har litt vann i beina.

💖 Liten/Stor mage: Den begynner å bli altfor stor.

💖 Vektøkning: 4 kilo.

💖 Aktivitet i magen: Hun er aktiv døgnet rundt.

💖 Baby rom: Hun skal sove på vårt rom de første ukene, men seng og alt er klart!

💖 Mye sulten: Nja det går veldig opp og ned.

💖 Plager: Bekkenløsning, kvalme og hodepine.

💖 Humør: Det går veldig opp og ned, plutselig i godt humør og plutselig ikke.

💖 Fødebag: Den er snart ferdig pakket.

💖Høygravid?: Er høygravid om 12 dager.


Det var denne ukens svangerskaps oppdatering. Og alt er klart til lille Sofie kommer til verden. 

Ellers har det ikke skjedd så mye annet enn at endelig har lille J fått ny operasjon dato, tror det blir deilig for han å slippe å ha så mye halsbetennelser osv osv.

Nå teller jeg veldig ned til å bli ferdig med å være gravid, med mye plager så er det ikke så lett å nyte graviditeten, men prøver så godt jeg kan.

Håper dere får en fin onsdag 🌸💖

Likes

Comments

Nytt år og nye muligheter. Døgnet skulle virkelig hatt flere timer. På 24 timer rekker jeg virkelig ikke å gjøre alt jeg har på planen. Her går dagene i ett, det å ha en 3 åring med lopper i rumpa og i tillegg ha bekkenløsning og gravid i 7-8 måned det er ikke lett altså! Må ha ett øye på han hele tiden, rampestreker har vist blitt det som er morsomst! Men det syntes virkelig ikke mammaen :p
Nå er det en stund siden jeg blogget sist, nå er jeg i gravid uke 33 (32+2) og har ikke mer en 7-8 uker igjen, kjenner det skal bli utrolig deilig å bli ferdig, kvalmen har også meldt sin ankomst igjen og det liker jeg virkelig ikke!
Ellers er alt kommet i hus, nå mangler jeg kun prinsessen min!
Er en storebror i hus som gleder seg til å få lillesøster hjem og kunne kose med henne uten å måtte snakke med henne utenfor magen :p Gleder meg virkelig til hverdagen med 2 små hjerter som skal fylle hjertet mitt med kjærlighet. Ja det kommer til å bli travelt, men det handler om rutiner og prioriteringer.
På onsdag var jeg på ultralyd igjen, og prinsessa har lagt seg med hodet godt ned i bekkenet, (det merkes for å si det sånn!) og hun veier litt over 2 kg, så hun er litt over gjennomsnittet stor. Ellers var alt bra, og hun trives i magen enn så lenge. Skal tilbake om 4 uker for å ta en ny ultralyd, for å se om de kanskje velger å ta henne ut litt tidligere med tanke på størrelsen hennes. Vel får ikke håpe hun er over 5 kg, da tror jeg det blir keisersnitt altså :p Neida, så lenge hun er frisk og rask så skal jeg ikke klage på vekta altså!

Imorgen kommer det en oppsummering på året 2015!
Ha en super fredags kveld :)

Likes

Comments

Ja idag er det 2 juledag. På julaften feiret vi hjemme hos foreldrene til barnefar, vi var vel rundt 8-9 stk, helt greit at det ikke var så mange egentlig. Lillemann var mere opptatt av pakkene under treet enn maten! Haha. Når det var tid for gave åpningen så var lillemann helt i 100, alle pakkene ble pakket opp på 30 min, og det sier hvor ivrig han var! Julenissen kom også på besøk med noen pakker, og det var veldig stas! Litt redd var han i starten, men når julenissen ga han en pakke så var alt liksom greit igjen! :) Det ble en sen kveld, så han var ikke i seng før 2 timer etter egentlige leggetiden. Godt det er jul en gang i året. 2 juledag koset vi oss i pysjen lenge og med filmer på tv'n, noe jeg syntes er helt ok, når det er ferie. Vi dro også på julelunsj hos foreldrene til barnefar, og spiste masse deilig mat, hun hadde laget deilig koltbord. Ellers har vi bare koset oss og lekt med alke lekene han fikk til jul, og det var ikke lite heller! :p
Idag skal vi bare leke, og vaske leiligheten. Idag er det også bare 70 dager igjen til prinsessas ankomst.. Merker bekkenet blir vondere og vondere for hver dag, men hva gjør vi vel ikke for de små? :) Gleder meg iallefall til å bli ferdig og få prinsessa i armene. Så nedtellingen har egentlig begynt for fullt for min del. Alt av utstyr og klær er i hus til prinsessa, så jeg mangler heldigvis ingenting om hun skal velge og komme før.
Håper alle har hatt en fin jul :)

Likes

Comments

Dagen idag startet litt trassig. Etter null liv fra prinsessa i magen, så måtte jeg ta en telefon til føden, i og med at jeg er 29+5 så har jeg fått beskjed om å ringe så fort noe er annerledes. Jeg ble så bedt om å komme inn på sjekk, og det viser seg at lille snupp har lagt seg med hodet ned i bekkenet, og sparker meg inn i ryggen, så da er det ikke så lett å kjenne spark/bevegelser hele tiden. Ble lagt med belte som hører hjertelyden og fikk en sånn dings man trykker på om hun gir fra seg spark. Hun sparket tilslutt 3 ganger før vi ble ferdige. De ville også ta en ultralyd for å være 100% sikker, før de sendte meg hjem igjen. Heldigvis er alt bra! Så får vi se på my ultralyd 6 januar om jeg blir satt igang litt tidligere pga hun er litt over gjennomsnittet stor! :) De små kan få en til å omtrent kollapse av bekymring. Men men, håper jeg slipper flere turer på føden frem til termin!

Ellers er det ikke store forandringer her hjemme, endelig hatt ork til å pynte til jul, og tatt julevasken. Ikke veldig lett når 3 åringen har juleferie og vil hjelpe til med alt, som ender i at det blir mere rotete :p Godt jeg kan gjøre ting her når han har lagt seg for kvelden! Vi skal ikke være hjemme så mye i jula, så juletreet har vi droppet i år. Men neste år skal vi ha det igjen!

Noe dere lurer på? Bare å spørre i kommentar feltet eller sende meg Mail! Theacaroline94@hotmail.com :)
Ha en fin mandag :)

Likes

Comments

Hei alle sammen!

Jeg går utenfor komfortsonen og flytter bloggen min over til nouw. Tidligere blogget jeg for Mammatiljoachim på blogg.no, men etter flere anbefalinger så flyttet jeg over hit!

Liten presentasjon av meg:

Jeg heter Thea Caroline, er 21 år og kommer fra Tønsberg.
Jeg er også mamma til en gutt på 3 år. Og venter ei jente 5 Mars 2016. Jeg bor sammen med pappaen til barna. På denne bloggen vil det handle om livet med to små, og litt diverse annet tenker jeg :)

Jeg elsker livet som mamma, og kunne ikke funnet på å bytte det mot noe annet! Før jeg ble mamma kunne jeg aldri tenke meg barn, men når jeg ble gravid i 2011, så endret det alt. Jeg angrer absolutt ikke!
Jeg kommer til å lage ett innlegg om fødsels historien ganske snart! :)

Likes

Comments

Hode klarer ikke helt følge med, men nå er det bare 11 uker til prinsessas ankomst. Altså så er jeg i uke 30 idag (29+0). Kjenner jeg gleder meg til å få henne i armene mine. Storebror gleder seg også, han snakker ikke om annet omtrent, han går i skuffene til prinsessa og viser stolt frem klær som henne skal bruke

Svangerskaps oppdatering:

Termin: 5 mars 2016

På vei: 29+0

Kjønn: Jente

Navn: Sofie

Plager: Bekkenløsning og halsbrann!

Dilla på: Coca cola Vanilla, sjokolade og appelsin saft!

Siste innkjøp: Nyfødt sett (body,bukse og lue)

Tanker om fødselen: Denne gangen vil jeg prøve uten smertelindring, men må jeg ta så må jeg ta tenker jeg. Mye kan endres innen prinsessa kommer. Så vil ikke planlegge noe som helst.

Imorgen er det fredag, og det vil si juleferie for oss etter storebror har vært i barnehagen noen timer, han skal ha juleferie tilogmed 4 januar. Nå er det bare 7 dager igjen til masse god mat og dessert skal spises og masse pakker åpnes! Tror det er en gutt her som blir glad for alle gavene han får :D

Likes

Comments

I det siste har jeg hatt en del tanker om at jeg er lykkelig.

Noen dager føler jeg meg som den mest lykkeligste jenta på jord, men andre dager føler jeg meg ikke lykkelig i det hele tatt.

Hvorfor? Jeg kan virkelig ikke forklare hvordan det er å ha det sånn, men det er slitsomt.

Jeg er en sånn person som holder alt inni meg, og snakker aldri om mine egen følelser. Er det noe jeg burde gjort fra starten?

Jeg har ikke tid til å tenke på meg og mine følelser, jeg setter lillemann forran alt i hele verden. Og det kommer jeg til å gjøre i mange, mange år fremover,

både for lillemann og prinsessa når henne kommer til verden. Men om kveldene når alt er stille og lillemann er i seng, det er da jeg virkelig tenker på

meg og mine følelser, er jeg virkelig den personen som ikke bryr meg om mine følelser?

Men det er sånn at jeg heller vil lytte på alle andres følelser, enn og lytte til mine egne.

Mitt liv blir fylt av kjærlighet fra lillemann og prinsessa. Og det holder for meg!

Litt ''sutring'' fra meg som sitter i tanke hjørnet ikveld!

 

Litt om svangerskapet, nå er jeg 27+2 på vei, og det er kun 91 dager igjen til termin. Jeg gleder meg kjempe masse til prinsessa kommer til verden, og

se at lillemann skal bli en perfekt storebror.

Er ikke så mye som har forandret seg, bekkenløsningen sitter i meg fortsatt, samt kvalmen også! Håper den slipper litt snart.

 

Har dere hatt en fin start på desember måneden? Ikke noe snø i Tønsberg heller. Så litt kjedelig start på desember.

 

HA EN FIN LØØØRDAG!

 

 

 

Likes

Comments

Våknet opp til noe helt forferdelig idag. Hvordan verden lever vi egentlig i? Kjenner det skremmer meg skikkelig! Mange uskyldige mennesker ble drept i paris, hvem kan gjøre sånt terror? Hvordan har dem hjerte til sånt? Eller de som kan gjøre noe sånt har ikke hjerte!

Det er totalt 8 personer som har gjort dette, de sprengte seg selv i lufta. Dem fortjente det virkelig!

Denne nyheten går omtrent på alle kanaler på tv, barn må jo lure på hva dette er for noe? Jeg er VELDIG glad min sønn ikke skjønner hva som skjer, hadde han vært 2 år eldre så hadde han nok spurt. Dette gjør meg utrolig vondt. Jeg hadde virkelig slitet om jeg skulle forklart han det. Eller bare skånet han for alt. Huff, får helt tårer i øyna bare av å skrive dette innlegget, men all familie og pårørende trenger en klem idag.

Så jeg sender en klem til all familie og pårørende. Dette er virkelig uvirkelig!

PRAY FOR PARIS TODAY! <3>

Likes

Comments