Header
View trackerStrumpor är väl något som alltid behövs? Och blir inte livet lite roligare med ett par fina, gulliga strumpor? I Frejas femte lucka hittar hon ett par fina rosa strumpor!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker


En spretig moodboard men den speglar mitt inre väldigt bra.
Denna vecka får helst av allt vara över på onsdag, längre ön så vill jag inte tänka. Måndag och tisdag jobbar jag, inget speciellt med det. Har lite omskyltning att göra idag men det borde gå fort och förhoppningsvis är det redan klart när jag kommer till jobbet.
På onsdag ser det ut som att vi är ett gäng bloggmorsor som ska ses för en play date med våra fina ungar, var är inte riktigt bestämt men jag tror att ni kommer få uppdatering om det från flera håll här inne. Det ska i alla fall bli superkul!
På torsdag ska vi iväg på det jobbiga (tror jag) veterinärbesöket med Floyd. Jag hoppas på bra besked. Beroende på vad vetten säger får vi väl se hur resten av veckan blir. Får vi en dålig prognos kommer jag nog ligga på soffan med huvudet inborrat i Floyds päls med tårfyllda ögon dom timmarna jag inte måste hålla humöret uppe för jobb.
Snälla, snälla säg att vi kan behålla honom i alla evighet! ❤

Någon gång under veckan ska vi öppna årets första flaska glögg också, det kan bli en varm tröst vid dåliga besked eller ett härligt firande vid bra.


Likes

Comments

View tracker

Bäst i veckan:
Receptet på dom underbara lussebullarna, jag kan inte sluta äta!

Sämst i veckan:
Sämst vet jag inte men jobbigast och värst var i alla fall samtalet och tiden vi fått hon veterinären. Även om det är nödvändigt.

Veckans bok:
Har ju skrivit veckans låt tidigare men lyssnar just nu bara på böcker och denna vecka har jag lyssnat klart på Jussi Adler-Olsens Kvinnan i rummet. Lätt en av mina nya favoriter. Den är sjukt bra och galet spännande!

Veckans borde som inte blev gjort:
Städa av hatthyllan i hallen

Veckans väder:
Ett tunt snölager på marken och många minusgrader till och från

Veckans fundering:
Är det ens värt att skaffa sig husdjur när dom lever så kort tid?

Veckans bild:

Likes

Comments

Inlägget är i samarbete med BookBeat.

När jag stökar omkring här hemma med julpynt, städ av köksskåp eller bara sitter och slappar har jag nästan alltid en ljudbok på i bakgrunden. Att läsa böcker är något som jag alltid har tyckt är otroligt rogivande men sen vuxenlivet tog över med en massa måsten och jobb hinner jag liksom inte med. Då är ljudböcker perfekt! Att förena nytta med nöje gör liksom städningen eller julstöket mycket roligare.

Och apropå julstök, jag har ett supertips till er! Känner ni någon som skulle uppskatta en bok i julklapp? Varför inte ge bort en oändlig valfrihet bland tusentals e-böcker och ljudböcker?

BookBeat erbjuder nu tre olika presentkort

1 månad för 169:-
3 månader för 449:-
6 månader för 849:-

Under den tiden får man lyssna på eller läsa hur många böcker man bara hinner! Perfekt till bokslukaren, den som inte kan välja en eller till någon som, precis som jag, har svårt att hitta tiden till att läsa en fysisk bok.
presentkorten kan ni enkelt köpa HÄR .

Om ni själva är sugna på att testa tjänsten (gör det, ni kommer bli supernöjda!) får ni en hel månad gratis att plöja böcker på om ni registrerar er via länken HÄR . Ni kan när som helst säga upp tjänsten eller fortsätta lyssna när gratisperioden är över för 169:-/månad.


Likes

Comments


Tanken är att tomten kommer med ett leksakskök på julafton så vi börjar att fylla på skafferiet. I lucka fyra hittar vi en tomat och en morot i trä!


Likes

Comments

Om jag var tvungen att handla barnkläder från en enda butik resten av Frejas liv så skulle jag välja ZARA. Jag gillar långt ifrån alla deras kläder då jag, som många av er säkert vet, har problem med blommigt och puttinuttiga mönster, men vilka jäkla fullträffar jag oftast hittar där! Och för att inte tala om känslan av att dom lagt ner jobb på att packa just min order. Det är så kul med fina paket!

I förrgår ringde ett bud på dörren med bland annat skönheterna nedanför. Dom tre tröjorna med polokrage kostade 39:- styck. Fattar ni, 39:-?! Det är ju liksom ingenting!
Men den stora kärleken i detta paket är tröjan längst ner. Den är perfektion!!
Grå, mjuk, lite annorlunda detaljer och helt underbar. Varför finns den inte i vuxenstorlek?

(Halvkassa bilder men ni får ursäkta, jag har jobbat dom få timmarna med dagsljus denna vecka)


Likes

Comments

Eller en bra dag och två dåliga.
Lite så känns det just nu. Det känns som att det ena avlöser det andra för tillfället och vi kommer liksom aldrig ikapp här hemma. Inatt vaknade jag till och vände på mig som jag brukar göra minst tre gånger varje natt men efter att ha lagt mig tillrätta slog jag upp ögonen och insåg att det var becksvart ute. Trots persienner så brukar det leta sig in lite ljus från ljusslingan på altanen och gatubelysningen med det var helt mörkt. Provade tända sänglampa utan resultat, strömavbrott. Katastroftankarnas drottning (jag) började då planera för minst tre dagar utan el. Vart kunde vi få vatten ifrån, har vi ett stormkök och kan vi bo hos någon annan så länge? Och såklart inbillade jag mig att jag var superkissnödig bara för att jag inte ville spola i toaletten. Allt det här var ju totalt onödigt eftersom strömmen kom tillbaka inom en halvtimme men då var jag redan klarvaken och hade en beredskapsplan klar.
Att vi har ringt ett sjukt jobbigt samtal påverkar också humöret. På torsdag har vi en tid hos veterinären. Vi ska låta dom titta på Floyd och se om det finns något vi kan göra för honom. Vår fina farbror börjar bli till åren och just nu är tiden inte snäll med honom. Micke och jag dividerar fram och tillbaka. Vi vet egentligen båda två vad vi tror är rätt men att bestämma över en familjemedlems liv? Hur ska man kunna leva med det?
Vi hoppas att vi kommer därifrån med nytt hopp men håller oss nere på jorden tills dess.

Så som ni förstår har denna dagen varit väldigt lång och tråkig. Glädjen finns inte riktigt där och det har nog visat sig på jobbet men man kan inte alltid vara världens bästa och mest engagerade säljare.

Världens, världens finaste ❤️

Likes

Comments

Tidigare idag trodde på riktigt att jag fått influensa. Jag mådde dåligt, mina kollegor trodde jag grät för att mina ögon tårades och min näsa var så röd och svullen. Egentligen tårades ögonen på grund av smärtan i halsen och ansträngningen av att hålla tillbaka nysningarna när jag hade kunder framför mig.

Vid lunch höll jag på att bryta ihop och var redo att åka hem, jag skulle bara äta först. Med lite mat i magen kändes halsen något bättre och jag la mig en stund på soffan där jag somnade några minuter.
Jag vaknade upp som en nyponros, i alla fall i jämförelse mot hur jag somnade. Näsan var fortfarande röd och snoret rann, men inte lika kraftig och halsontet tillsammans med nysningarna var borta! Min teori är att jag under förmiddagen var nere på botten och vände. Kroppen måste ha jobbat på högvarv för att bota förkylningen och det var därför jag mådde så fruktansvärt.
Hur som haver så stannade jag på jobbet hela dagen och kände mig piggare än på många dagar.

När jag kom hem möttes jag av en tjej med vällingflaskan i högsta hugg. Operation nattning som pappan startat var förgäves för Freja hittade reservenergi någonstans och höll sig vaken någon timme till. Inte mig emot. Vi vuxna har ätit middag och gör oss nu redo för ett dubbelavsnitt av Svartsjön!
Sen ska jag krypa ner i sängen och njuta av att inte behöva ställa någon klocka i morgon. Jag ska vara på jobbet 12:30 och det finns inte en chans att vi lyckas försova oss då!


Likes

Comments