Header

Hej Kompis, hoppas allt är bra!

Direkt efter folkrace kursen i måndags så beställde jag hem folkrace kläderna, sen onsdag och torsdag så var det marknad med tivoli som jag och mina kompisar brukat tid på. När jag kom hem från marknaden Torsdagkvällen så åkte vi hämtade ett paket. I paketet låg kläderna. Blev skittaggad nu! Men de är lång väg för mig innan jag står på startlinjen. Men jag känner att jag närmar mig med myrsteg. Det lär bli tufft, jag har mycket att lära kvar.

Här nedanför kommer bild på mina kläder på, från en karusell från marknaden och även en bild där jag firade att jag blivit ordentligt singel o för första gången på länge riktigt njöt av livet.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej hopp!

Hoppas alla mår fint. Idag gick jag folkrace kursen, uppkörningen var jätterolig och bestod av en sicksack-bana man åker med egen personbil men också ett backningshinder som var väldigt nyttigt. Blev en utmaning men klarade det bra ändå. Sen var det en teorikurs på tre timmar, otroligt nog var det mer tjejer än killar. Motorsport brukar ju va en mansdominerad hobby men riktigt gött och ett steg fram mot jämställdhet. Nu har jag ett klubbmedlemskap och debutant-åk innan jag får ut min licens sen jävlar!

Dock gör den här sporten ont i plånboken så jag söker extrajobb just nu, för att kunna fortsätta. Jag är riktigt taggad och vi ses ute på banorna sen.

Puss&Hej

Likes

Comments

Jag är som en påse gott & blandat. Det finns så mycket och olika sidor av mig. Jag är en glad o positiv brud, som älskar nytt folk. Samtidigt som jag lever för mina adrenalinkickar, och när de bra vägarna till adrenalinet tar slut så tar man sig an de sämre. Jag har gjort mycket dumt, jag tänker inte innan jag gör. Men jag lever med inställningen att mitt förflutna inte har någon koppling med den jag är idag. Och jag dömer ingen, för jag vet att handlingar man gör inte har ett piss med en personlighet att göra. Och jag vet att ett utseende inte har något med det invändiga och mentala att göra.

Jag har blivit illa behandlad och mottagen för min kropp. Jag har också mött män som tror att jag är en jävla buffe, sådana män som ber om mer när tallriken är tom. Och min vilja inte längre finns. Men jag ser ingen skillnad på kvinnor och män, tro aldrig det. Men då råkar va så att de där människorna som ser sig själv va ägare av min kropp just varit män. Men vet ni vad? Även fast jag tyckte om den uppmärksamheten som mindre, så är jag förbi det. Mig äger man inte, o kroppen tillhör mig. Jag älskar mig själv och min kropp. Idag till skillnad mot innan så betyder ord som angår mitt utseende ingenting. Och idag möter jag de där männen fortfarande, men jag har lärt mig markera att jag är också människa kan vi göra en deal.

Jag är en person som har intressen som är helt osammanhängande. Jag har alltid tyckt om bollsporter, djur, fest, musik och smink. Men ett nyinkommet intresse är också motorsport. Ibland ser jag en hopplöshet i mig själv att någonstans samla mig och få livet fungera på ett spår. För jag är så mycket att jag skulle nog förlora mycket av mig själv om jag beslöt mig att gå in för något ordentligt. Samtidigt är de det jag vill. Jag lös fantiserar om o va lite 2012 fjortis, för jag romantiserar de lite gran. De vilda o galna. Samtidigt som jag är lite pojkflicka.

Jag föddes som tjej och trivs bra med o va tjej. Jag är hetrosexuell och drar mig till "manliga män". Jag ger mig på omöjligheter ibland, och har väl varit o hängt med de förbjudna. Och därav fallit för någon opassande. Men jag har alltid sett mig som min egen och alltid haft den inställning att ingen annan än jag själv bestämmer över mig och mina val.

Jag har alltid setts som äldre än vad jag är. både till utseende och det mentala. Jag har alltid umgåtts med äldre och till viss del känt mig äldre. men överlag kopplar jag inte ålder med något. Siffror över lag har jag svårt med. Faktiskt. Matte och jag kommer inte heller bra överens alltid.

Jag känner att jag förändrats otroligt mycket nu de senaste åren. Jag har förträngt endel o känner inte alls igen den personen jag varit innan. Främsta förändringen ligger i min självkänsla och självförtroende. Jag va så osäker fast jag inte förstod det då. Och jag kände mig ensam och det har med min osäkerhet jag hade.

Mina grundskoleår känner jag att de va en berg och dalbana jag inte kunde ta mig ur. Mest nerför gick de. Men de är skönt nu. Sommarlovet blir som en övergång till ett nytt kapitel i mitt liv.

O jag tror jag har bra tider framöver. Redan imorgon ger jag mig in på nytt äventyr. Då ska jag ta folkrace licens. Och de kommer ta tid, då jag börja själv och från 0. Men jag hoppas ni vill följa med på min resa framöver. Puss!

Likes

Comments

Det är därför kärlek inte är något för dig. För att du ger ditt hjärta o din omtanke rakt ut o med hela dig. För du är som en jävla buffé när du älskar. För att du är så jävla sårbar när du älskar. Du är så jävla enkel när du älskar. O älskar dom tillbaka så känner du ingen hunger, kan inte sova o lägger all tid på han. För att när han vill va med andra går du sönder, helt o hållet. Du känner dig som smuts och som ingenting. Du blir en robot o styrs av honom. Det är därför kärlek inte är bra för dig. Men så viktig för att överleva. Du kan dö för dom, men de skulle aldrig dö tillbaka. För att du åter igen blev andra valet. När de inte fick sin första tar de dig. För du e enkel.

Likes

Comments

Hej, det här är ett brev till till dig som valt att dö. Jag hoppas du mår bra, fast det förstår jag nu att du inte gör. Jag undrar om jag hade kunnat motverka att du valde bort livet. Jag undrar om du va i knipa och ville fly till en bättre plats. Jag undrar också om man ens kommer till en bättre plats, med tanke på att man försöker motverka att folk ska dö.

Varför isåfall hålla människan fast till livet om livet efter detta är bättre. Jag tror inte det blir bättre, när man dör blir man nog till ingenting. Det känns nog om att man sover, alltså det känns inte alls. Men någon det känns för är de du lämnar kvar.

Du vackra människa, vad var felet samhället gjorde. Vilka kompisar satte dig i den här sitsen, eller vilka fanns där för dig. Om du ändå lämnade ett brev. Om du ändå hade vänt dig till någon som hade ork att lyssna.

För dig kanske en äkta kompis är någon som alltid lyssnar, men har man monster i huvudet kan man inte alltid berätta för din kompis. För din kompis bryr sig med allt hens kött och blod. Och då överförs dina monster till henne. Och får hon höra för mycket så slutar hon en dag lägga kraft i dina känslor och snart så bryter hon ihop.

En äkta kompis, är den som vill umgås ensam som med flera. Det är någon som du kan skratta, gråta och även vara känslokall med. Det är någon du behåller kontakten med, men träffas inte alltid.

Men till dig som valt att välja bort livet, vart var smärtan i dig. Vem, vad eller vilka var ljuset i ditt liv. Vad var droppen som fick bägaren att rinna över och dig att välja.

Jag vet hur det känns att vilja sluta leva, och jag vet hur det känns när man får samtalet att en nära inte längre finns med i livet. Jag vet vad en äkta vän är. Jag vet att livet består av sämre perioder, kraftiga motståndet och bitterhet ibland. Men jag älskar livet och är så glad att jag valde mig själv ett tag istället för att välja bort livet.

Så när du tror dig nått dagen då du vill ta livet av dig, tänk vad som kommer sen. Hur kommer alla bemöta händelsen, du kommer riva upp folks liv. Traumatisera dina vänner och din familj. De kommer leva ut livet med sorg efter förlusten av dig. Tro det eller ej, men du är älskad. Tänk dig om din bästa vän tog livet av sig? Hur hade du bemött det, hade du tagit livet av dig med? Jo kanske.

Som i filmen i taket lyset stjärnorna.
Då mamman dött och dotter ändrar sin dikt från:

"Om mamma dör tar jag livet av mig"

Till:

"Om mamma dör, så ska jag leva för henne"

Varför kan vi inte leva för andra från första början? Smärtan att leva har jag redan känt, det är över. Smärtan kommer tillbaka till hösten och stressen. Då vill jag också dö, men ibland skriver jag meddelanden till mig själv där jag skriver anledningar till varför jag ska leva. En har jag valt att senare tatuera in

"För dom jag älskar ska jag leva"


För min själ hade gått i tu om mina nära dog, jag har förlorat många i mina får dagar i livet. Och jag är tacksam varje vecka jag inte förlorar någon. Och att veta att man har vänner som tagit beslutet att dö, det har jag också upplevt. De har blivit hämtade efter självmordsförsök och jag kan inte se ett friskt liv av mig om de hade gått igenom. Ibland känns det som en skör tråd finns mellan liv o död.

Jag vet inte längre vad jag ska säga när du inte mår bra, jag vet inte vad jag ska göra. För att när du väljer och dö så väljer du att skada mig och så många andra.

Jag hoppas ni mår bra, fast jag vet att alla inte gör det❤

Likes

Comments

Okej, vi alla har väl mött minst en fuckboy i sina dagar. Jag tänkte dela med mig av peaks att han är en Fuckboy. En fuckboy är en kille som är ute efter ligg, han spelar gärna med dina känslor att han är kär. Men när han fått knulla så drar han.

1. En av hans första frågor till dig är om du är oskuld, eller hur många du legat med

2. Han frågar efter nudes, o blir sur om du inte lyder honom

3. Han pratar om att träffas redan första dagen ni skriver

4. Han hittade din snap genom instagram eller Facebook, alltså endast utifrån ditt utseende

5. Han undviker att prata känslor, om han inte upptäcker att det knepet funkar på dig

6. Han skriver bara på kvällen, när han är kåt

7. Han gör allt för o ha dig runt fingret, de kan va att hota med att du inte får skriva med andra eller att du inte får träffa endel

8. Han tröttnar på dej när du sagt nej till nudes, flera gånger och lämnar dig

9. Han blockerar dig för att du ska bli orolig och be om att han ska komma tillbaka, o efter ett tag lägger han till dig igen

10. Han bryter kontakten när du säger "vi måste prata..."

11. Han tar de han vill ha och sen drar. Han kommer till dig knullar o när han kommit drar han, även om du inte känner dig klar.

12. Han bryr sig inte särskilt om vad du gillar, utan gör allt och testar allt på egna villkor.

13. När du tror han bara skriver med dig, så är det troligtvis minst 3 tjejer till på samma gång

14. Ibland får du en snap som är helt orelaterade till er konversation, vilket är ett tecken på att han skriver med nån annan

15. Han hotar dig med att på något sätt förstöra ditt liv om du inte lyder hans ord

16. När ni är ute vill han inte kramas/kyssas inför andra

17. Han presenterar dig som kompis inför sina vänner, även fast du känner något mer

18. Du känner dig överväldigad med allt han säger, men jag lovar allt googlade han upp. En riktig o äkta kille hade inte gjort dig överväldigad så fort de skriver.

19. Han bjuder in dig till trekant strax efter ni börjat skriva

20. Han har haft flera flickvänner det senaste året

21. Du upptäcker att han är i ett förhållande, men han skriver till dig ändå/du har hört att han varit otrogen i sina tidigare förhållanden

22. Han skulle aldrig säga att han älskar dig eller är kär. Men om du frågar så kanske han vill ha ett förhållande

23. Han gillar inga bilder på instagram, MEN han följer bara tjejer

24. Han har en tävling med sina kompisar om hur många de ligger med

25. Men ingen får veta vem de knullar med

Likes

Comments

Mitt lyckorus fortsätter.

Min borttappade plånbok är upphittad och hämtad från polis

Plus att jag fick sommarjobb

Det är så mycket bra i livet just nu att jag är rädd och inväntar katastrofer.
Jag är vanligtvis en olycksfågel o njuter ordentligt de få stunder livet är problem o bekymmersfritt.

Men framöver är de mycket prov men samtidigt mycket ledighet.

Det börjar bli lite vemodigt inför sommarlovet, snart slutar vi 9:an o jag lämnar alla mina klasskompisar bakom mig för en ny start. Jag hoppas kunna behålla kontakt med endel såklart.

Hoppas ni mår prima!

Beställde den i lila btw. Asbillig o fin!
Alltså 199kr för lila

Likes

Comments

Asså livet hörrni, fyfan vad jag älskar det stundvis. Mitt påsklov kunde inte bli bättre.

Förra lördagen så höll jag verkligen inte med om det förnämnda, jag hade GROV pms och kunde inte hålla en konversation på trevlig nivå. Så jag bestämde mig för att dra ut till stugan själv ett tag, det var så nyttigt för mig. Man lever efter sig själv i egna rutiner, och självrannsakade sig själv och där var jag till tisdagen. På tisdagen åkte jag upp till hallsberg och hängde hos goa människor tills fredagen då jag åkte o sov hos kompis. Därifrån kom jag hem och va tills måndag och på måndag eftermiddagen träffade jag tjejgänget och hängde. Sen på kvällen städade jag och sen gick ut på långpromenad med en annan god vän.

Här är tre + just nu:

+ kommit in på gymnasiet, vilket gör mig lättad.

+ påsklov varit bra

+ det är sommarlov snart.

SÅ tagg på livet just nu, yehoo!

Likes

Comments

Det finns alltid ett ljus i varje mörker, i attacken mot Sverige är ljuset det förenade folket. Idag var det manifestation, och det är nog bara Sverige som gör som vi. En stor folkmassa samlad, tillsammans med artister. Folket hyllar polisen för deras arbete och artisterna stärker oss med sin musik. Alla lika värda, alla där för en sak. När jag såg bilderna av de samlade folket tänkte jag att det här är en måltavla för terrorister, men ingen står där i rädsla. Där står dom och finns för varandra, och sprider ljus och värme. Kolla gärna klippen nedan från uppträdandena från manifestationen. Kärlek!

Likes

Comments

Och hur ska man tolka dagens händelse, hur ska man snällt och mjuk för barnen omkring oss säga att vi är påväg in i ett nytt världskrig. Eller nej, vi är redan i ett krig. Ett krig mellan extrimister och fred. Allt känns som maktspel, nyss skicka Trump ut missiler som ledde till flera människors död. Idag var det någon än okänd som snott en lastbil och mejat ner människors liv och kroppar. Det är mycket snack om att det ska vara ett terrorattentat, men det som stör mig är att det inte finns bevis på det.

För något jag lärt mig är att idioter finns bland oss alla, det skulle kunna va en svenne som ballat ur och tappat vettet. Idag skrev gärningsmannen sorghistoria. Den 7 april 2017 kommer bli en dag våra barn och barnbarn läser om en dag. Det läskiga är att vi vet inte när det händer igen. För att gärningsmännen är smarta, de har listiga planer och skulle kunna plöja oss alla. O så våra poliser, de har varit vår räddning idag. De leder oss till trygghet, de lugnar våra nerver. Och de sätter sitt liv på spel för att rädda våra. Det finns brister hos polisen också men dagar som idag inser jag hur underskattad våra insatsstyrkor är. Verklighetens superhjältar.

När jag bläddra förbi facebook flödet kom jag förbi en video, en kvinna ligger i chock och värk. Hela kroppen filmas och jag upptäcker att hennes höger fot är avsliten, det blöder och hon omfamnas av människor.

Attacker och våldet senaste tiden har blivit flera, och utgörs utav extrimister. Jag vet inte vad för slags extrimister. Och jag vet inte vem eller vilka som ligger bakom detta dådet. Men jag vet att gärningsmannen lika gärna skulle kunna varit påverkad av något som stört i hjärnkontoret. Men mycket tyder på att det finns något mycket djupare svar till det här.

Jag är en sån person som drömmer väldigt mycket om natten. Jag har också perioder då jag drömmer mardrömmar. Vet ni vad mina mardrömmar ALLTID handlar om, jo bombningar mot civila. Skottlossning och mord, folk som skriker och blockerade flyktvägar vid panik och smällar. Idag fick vi en start på et hemsk tid. Mina mardrömmar blir till verklighet. Hur ska jag någonsin acceptera det?

Terrorismen är en nytt krig, ett krig som redan börjat. Ett krig mot mänskligheten. Bombhot, attentat och insatsstyrkan förstärks. Det här påminner mig om kalla kriget. Men vet ni, det här maktspelet. Trump till Syrien, terrorn mot frihet och egen vilja. Folk dör, helt oskyldiga människor mister livet bara för någon vill visa sig starkare än någon annan. Det är som att vi civila människor bara är spelpjäser. Som i shack, råkar vi stå fel så är det vi som faller.

Men det finns bara ett citat jag tänker på vid sånna här tillfällen. Som jag verkligen tycker beskriver det maktspelarna glömt.

"Bombing for peace is like fucking for virginity"

Det är lite också som de jobbiga killarna i mellanstadiet, blir du arg sätter du eld på gnistan. Och de tycker det är kul och fortsätter. Men skiter du i det som ingenting, inga reaktioner så slutar det. Jag tror att om vi inte ger något motstånd, så finns det ingen vits för attentat längre. Klart vi ska hjälpa våra medborgare och offer, men vi ska inte väcka så stor nyhet av det. För jag tror gärningsmännen fodras av media kaoset också, de får veta att vi finns och gör sorgedagar. Jag behövde verkligen skriva av detta, kriget är här och värre blir det nog. Sverige är inte längre litet, oskyldigt och glömt.

När jag var liten var krig ett mardrömsscenario och alla vuxna lovade mig att Sverige aldrig kommer hamna i krig. Men kriget är här, kriget om makt och rättigheter. hopplöst känns det, vi har ingen att fråga om hjälp för vi har alltid hjälpt andra länder i liknande situationer, men vi blev sist ut och nu finns ingen hjälp för oss. Men samtidigt finns inget att göra, vi kan aldrig riktigt säga vad för hjälp vi behöver. För som sagt vi är spelpjäser i ett maktspel, vi är övervakade. Och styrda av hemska människor som snabbt kan välja att döda oss. Och skapa trauma.

Det här är bara början...

Likes

Comments