Om att ha häst

Nu sitter jag i bilen påväg till min första provridning, jag tänker inte berätta så mycket om hästen förrän jag har provridning. Det är ett sto som har gått L:A dressyr, L:C hoppning. Hon är väldigt lätthanterlig och snäll. Jag är såå taggad men man har lärt sig att inte fastna för första hästen man provrider direkt. Hon står ungefär en timme bort, det är ju helt okej. Jag tänker skriva mer efter provridningen, detta var bara en liten snabb uppdatering.

Kram,

Moa

Likes

Comments

Allmänt

Hej!

Detta blir då mitt första inlägg och vad passar inte bättre än en tag så ni får lära känna mig lite:) Den här tagen hittade jag på misslisibells blogg, ​( http:/misslisibell.se/2014/04/08/hast-tag/ )

 1. Vilken är det favorit hästras? Om jag måste välja så är det nog Frieser eftersom de är så otroligt vackra.
 2. Vad heter din favorit häst? Jag har faktiskt två, en heter Banou och finns på ridklubben jag rider. Den andra red jag på ridlägret jag var på, den heter Jennie.
 3. Vad är ditt värsta hästminne? ​Jag har inte varit med om någon jättehemskt, men jag tror det är när min favorithäst såldes eller när någon häst jag tyckte om avled.
 4. Hoppning eller dressyr? ​Hoppning! Alla dagar i veckan, jag älskar farten och spänningen. Självklart är ju dressyr roligt också, men jag är nog mer av en hopptjej.
 5. Gillar du att tävla? ​Jag har tävlat mest klubbtävlingar och pay and jumps. Det tycker jag är jättekul, så Ja! Jag gillar att tävla.
 6. Vilken är din mest minnesvärda stund med en häst? ​Det måste nog vara när jag tävlade första gången, 40 cm. Jag var så stolt över min rosett. Det kan också vara när jag sa hejdå till Jennie, jag saknar henne något enormt!
 7. Vad är din favorit häst mest rädd för? ​På denna fråga skriver jag vad Banou är mest rädd för, nästa skriver jag om Jennie eftersom jag har två favoriter. Banou är nog mest rädd för att gå i vatten, hon vägrar.
 8. Vad är din favorit hästs bästa bus?​ När man ska byta galopp på Jennie sparkar hon bakut eftersom hon inte vill sakta av utan fortsätta galoppera.
 9. Säg tre ord som är bra med hästar? ​Tillit, Lycka, Vänskap för livet.
 10. Hur ser din drömhäst ut? ​Det skulle nog vara en stolt, vacker, nattsvart Frieser.

 • Likes

  Comments