Header

Idag äntligen vaknade både barnen och jag ganska tidigt, skönt att inte sova bort hela dagen. Vi började första Advent med mys framför Tv:n och öppna julkalendrarna. Milton fick ju en #pixikalender i år. Han verkligen ÄLSKAR att vi öppnar och får en ny liten bok att läsa varje dag, så mysigt!
Sedan när "R" hade vaknat så åt vi tillsammans frukost och efter det gick jag en skön morgonpromenad med Alfons.

När jag kom hem igen så var det bara att klä på ytterkläderna på Mille och dags att bege sig på gympa, phu! Det är nästan jobbigare att vara förälder där än barn 😂
Men han tycker det är roligt iallafall vilket är huvudsaken ♥️

På vägen hem ifrån gympan så hittade Milton en lerpöl som han gärna ville ställa sig i, när jag frågade om vi skullehem så svarade han att han fastnat. Jag trodde ju att han skojade så jag sa att han skulle sluta och komma nu..
Han ställer sig och skrattar samtidigt som han gungar med kroppen och sedan faller han rakt ner pladask i lerpölen.
Dum som jag är så kan jag inte hålla mig för skratt och börjar då asgarva 🤣🤣😂😂 blir han argmig och kastar fullt med lera på mig. HAHAHA ja den som skrattar sist skrattar bäst eller hur? 😅😂

Likes

Comments

Ja alltså, bloggen kunde ju ha startat lite bättre tycker jag. Här skriver jag att jag ska börja blogga igen och så skriver jag inte mer än 1 inlägg 😂🙈 Ber om ursäkt för det 😗

Det var ju Black Friday i fredags, handlade ni något? För oss blev det en del julklappar till barnen men inget mer. Jag är nöjd iallafall.

I Lördags var jag och jobbade mellan 7-17, jag som aldrig arbetar helger annars tyckte det kändes konstigt. Men kul iallafall att jobba.
Senare  under lördagskvällen så åkte Vi och hämtade kött till hundarna och till oss hos en jägare jag känner sedan tidigare.
Hundarna  blev superlyckliga när vi kom hem med fullt av kött 😅👍👌

Nu i måndags och tisdags så har jag jobbat igen, skönt.
Man ska faktiskt vara glad att man har någon form av jobb.
Ni som klagar över er arbetssituation, varför gör ni ingenting åt det då istället för att gnälla över hur tråkigt och jobbigt arbetet är, det skapar bara tråkig energi för andra. Tänk på det ni 😊

Igår kväll arbetade R över litegrann jag fick ha en liten middagsdejt med Sonen, dottern var hos ett par vänner till oss.
kvällen spelade jag och M spel och myste med hundarna.
En helt okej kväll med 3 av 4 män i mitt liv ❤♥️

Likes

Comments

Nu är det väl dags för mig att börja med detta igen. Var såå längesen jag hade en blogg så minns knappt hur man gör längre 😂🙈

Nathalie heter jag, bor tillsammans med min sambo R, våra två barn och två hundar. Vi bor i ett hus i ett litet samhälle utanför Mönsterås.

Här i bloggen kommer ni få följa mig i vardagen, När jag tränar hund, umgås och leker med barnen. Kommer även ta upp psykisk ohälsa en hel del då det har blivit en del av min vardag.

Är det något speciellt ni tycker jag ska ta upp eller skriva om? Kom gärna med förslag 😗❤

Likes

Comments

NattanattizInstagram @nattanattiz