Dagen startade med migrän, snabbt upp å ta en Sumatriptan. Jag hade tur idag, det gav sig. på med kläderna, snabbkaffe samtidigt som jag bytte blöjor å gjorde mig iordning, så ut genom dörren i den friska oktoberluften. Fick Liam med mig som sällskap, väldigt roligt! väl inne på enköpings lasarett anmälde jag mig (1 timme före utsatt tid) fick jag komma in nästan på en gång. Svara på frågor, klä av mig, på med gröna rocken å sen in i skräckkammaren. Att komma in i rummet å se det där långa trånga röret jag skulle skickas in i gav mig lite ont i magen, men med en fånig rosa mössa på huvudet, musik i hörselskydden och i ryggläge på britsen körde vi igång, 35 minuter av totalt stillaliggande, dundrande, tjut och skrap i maskinen senare var det klart, nu sitter vi äntligen på bussen hem! om en vecka får jag svar, hoppas svaret som kommer blir ett som kan hjälpa mig få svar på alla frågor och en diagnos.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

​Kanske ett lite gladare inlägg efter mitt gnälliga.

Jag ska börja plugga! först ut blir matematik, svenska och engelska, i November ska nästa ansökan in och går allt bra kommer jag till sommaren 2018 vara utbildad undersköterska. Nu har jag gett mig f*n på att jag ska bli klar med den förbannade skolan!jag gick aldrig ut grundskolan å struntade helt i att plugga vidare efter, sen kom barnen, ströjobb här å där mellan graviditeterna men nu när jag är klar med den biten i livet känner jag att jag gärna vill nli något när jag blir stor! jag är "bara" 28 år gammal än så jag har "hela" livet framför mig! Jag längtar så tills jag får börja!

Vi har även firat lite födelsedagar här hemma! Elicia fyllde 6 år den 25/9 och Elias fyllde 4 den 29/9. nöjda glada barn blev det med all uppvaktning, presenter och tårta 

Likes

Comments

Många misstar mig för blyg, andra för otrevlig, en tredje part kanske tycker jag är tråkig, å ja, jag kanske är alla dessa saker. vem vet.. Jag vet faktiskt inte själv vem jag är, jag är osäker, har tappat bort mig själv någonstans i livet och jag kan inte hitta tillbaka. Jag hatar att vara ensam, men håller mig ofta för mig själv för att jag inte vet om den jag umgås med kommer tycka jag är tråkig. Jag kan ha svårt att hitta saker att prata om, eller nä, jag låter bli att prata om saker för att jag inte vill tråka ut någon! Inte har det blivit bättre med åren heller. Önskar så att allt detta bara försvann, har jag misslyckats? vart vänder det? Livet har gett mig svåra hinder, men samtidigt vill jag inte klaga för mycket. Det finns dom som har det så mycket värre än mig. Några bitar har trillat på plats, andra gör det snart men kommer jag någonsin bli mitt glada spralliga jag igen? jag är så glad att jag har barnen och hundarna som fyller mitt liv med glädje, skratt och kärlek som så desperat behövs. Jag har även valt att ha många barn, varför? jo, jag har ända sen jag var liten velat ha en stor familj, en riktig familj! Inte en sån där trasig som jag sjäv växte upp i, utan en hel. Ni vet mamma pappa barn, men men man kan inte få allt här i livet. Känns som enormt misslyckande när man hade planerat på att leva hela sitt liv med en person och det visar sig att detta är omöjligt. Jag låter som jordens största gnällspik, men men! någonstans ska jag ju kunna öppna mig, Om några veckor är skilsmässan klar och några stora saker kommer att hända, det nästan vrider sig i magen av spänning och oro. men snart kommer alla svar. Jag kommer gå ur allt detta i slutändan med huvudet högt, jag vet att jag gjort allt jag kan, men det räckte inte!

Likes

Comments

Elicia fyller 6 år i september, i fredags tappade hon sin första tand å självklart kommer ju tandfen med en guldpeng! i lördags tappade hon en tand till, självklart kommer ju tandfen igen med en guldpeng! igår kom hon och berättade att tandfen måste komma snart igen för det är ytterligare 2 tänder lösa.. fattig blir hon, den där tandfen aldrig har kontanter! gäller att hon börjar ha en gömma med guldpengar nu!

Likes

Comments

förra söndagen brände hon väster hand på strykjärnet, blåsor och sår på 3 fingrar och i handflatan som resulterade i lindad hand och läkarbesök för omläggning några gånger. Hon klarade det väldigt bra! hon är en tuff liten tjej som ser utmaningar och lösningar i alla motgångar. I fredags blev hon äntligen av med hela paketet på handen å gissa om hon var lycklig! Sen kom fredag em....

Meja Elicia och Elias leker och jag sitter med dom på golvet med William i knät som tycker det är jätteskoj å se på när syskonen skrattar å leker. Sen vill Elicia hjälpa Elias fixa vatten i köket, Meja vill följa med men får inte för syrran. Elicia ska skynda sig att stänga dörren och jag hann inte öppna munnen för att säga att hon skulle låta bli förens jag hör ett illvrål. Dörren är stängd och Meja sitter fast, jag öppnar dörren och blodet rinner längst med handen och armen och bildar en pöl på golvet. Jag fick panik, allt blod gjorde ju att allt såg mer dramatiskt ut än det var, snabbt till vårdcentralen där dom konstaterar att det är ett ganska djupt jack i fingertoppen och klämskada på nageln, blir tejpad och kallad på återbesök på måndag, (idag). Väl där imorse ser dom att jacket går från mitt under nageln hela vägen runt till mitt under fingertoppen, antagligen ingen krosskada i fingret men osäkert om det kommer bli några framtida men om det blivit nervskador. Återbesök igen på torsdag för ny kontroll och omläggning. Mitt stackars lilla otursbarn <3

Likes

Comments

Nu närmar sig hösten med stora kliv, det känns. Luften är frisk, kvällarna blir allt mörkare och snart är september här. Jag älskar hösten, det är min favorit årstid med alla sina underbara färger.

Igår började barnen skolan, Liam började 3an och jag tror han saknat alla kompisarna. Nytt för iår är att han börjar musikskolan, han har valt gitarr till min lycka, han ser verkligen fram emot det så nu ska vi bara hitta en bra gitarr till vettigt pris.

Elicia böjade förskoleklass och älskar det! så nu har jag för tillfället vara 2 barn på dagis, William står på kö till att börja i januari.

I september har vi 2 födelsedagar att se fram emot, Elicia fyller 6 å Elias 4. vad köper man?! det blir svårare och svårare för varje år att hitta på presenter..

blev lite blandat det här, over and out för den här gången :)

Likes

Comments

Livet kunde vart värre, men det här är helt klart den värsta tiden jag upplevt i mitt liv. vill bara att allt ska vara över

Likes

Comments

10 november är betänketiden för skilsmässan över, känns som det datumet är år bort. Att kunna börja om på nytt är aldrig lätt men jag vet att det här är det rätta för mig. Allt är så rörigt, bostadsutsikterna är inte speciellt ljusa för någon av oss med köerna som är, och med 5 barn kan man inte ta vad som helst, alla måste ju få plats.. hur orkar man? att bo under samma tak, att skaka av sig tjafs och bråk, att dölja hur man mår för barnens skull? vill bara att allt det här ska vara över nu..

Likes

Comments

När det inte längre spelar någon roll vad man säger ger man upp. Idag är en sån där dag när jag helst av allt bara skulle sätta mig på ett flyg långt bort och aldrig vända om. Jag är så lycklig som har mina fem små som håller mig över ytan. Alla papper är iallafall skickade och nu till det stora problemet, vart ska vi bo?

Likes

Comments

I torsdags opererades 2 knölar bort på min prins, veterinären sa att det såg elakt ut, analysen skulle ta ca två veckor att få svar på. Jag går som på nålar här hemma och väntar, vet inte om jag ska våga hoppas. Jag vill tro det värsta för att bli glad om det inte är något och inte bli helt sänkt om det skulle vara elakartat men jag kan inte låta bli att känna hopp om att det bara är ofarliga hudförändringar. Visar det sig att han har cancer kommer han få somna in, livet känns så orättvist! Efter att som valp haft flera olika hem där han aldrig fått känna att han hört hemma kom han till mig vid 11 månaders ålder, aggresiv mot hundar, mörkhyade, folk med brytning, keps eller luva. Idag, tre år senare är han en lugn, stabil kille som verklien funnit sin plats i livet, lycklig och bekymmerslös, så kommer detta.. Att eventuellt behöva avsluta livet på en familjemedlem som betyder så mycket är fruktansvärt, men jag kommer inte förlänga hans liv för min skull och låta honom lida om det visar sig ATT han är sjuk. Älskade underbara Keitaro ❤

Likes

Comments