​Har jag och barnen kollat in idag. Den var bättre än vad jag väntat mig, barnen var nöjda. Själv dras jag med tandvärk igen vilket jag blir galen över.

En arbetsvecka har nu passerat och det har gått över förväntan. Tycker faktiskt det varit skönt att jobba för att slippat tänka på det jobbiga som komma skall. Vill så gärna skriva om det här men med hänsyn till folk det berör vill jag inte namnge personerna här för tillfället. 

Får se vad kvällen har att ge, eventuellt ska jag träna men det beror mycket på min tandvärk. 

Känner mig oxå väldigt ensam just nu, när jag behöver min sambo som mest finns han inte där. Det kanske verkligen är dags att gå vidare mer sitt liv och för en gångs skull sätta sig själv i första hand. Jag har alltid satt andra människor i första hand och själv har jag alltid kommit k andra hand.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

har snart passerat efter ledigheten. Varit en ganska seg vecka men ändå gått skapligt. Nästa vecka är jag helt fullbokad med saker som kommer att störa mitt arbete. 

Börja även bli nervös inför en händelse som kommer att ske om ett par veckor, vill inte skriva ut så mycket här just för tillfället. Lovar att berätta vad det är när det är över.

Trött är man dagen går sakta, sitter på jobbet och har dötid till kl 16 när jag slutat. 

Å känner mig så himla ensam nu, önskat jag hade en vän att utbyta lite tankar med om allt som händer i mitt liv just nu. Känner mig både glad och ledsen på samma gång. Vet inte alls hur jag ska känna för framtiden. Ska jag kämpa för en framtid med barnens far eller en framtid med killen jag gillar.

Likes

Comments

​Den frågan har länge legat på mina läppar,sambon säger han känner lite detsamma. Det är som jag skrivit hela tiden att vi är inte på samma nivå. Samtidigt känns det så jobbigt att vi ändå levt ihop i över ett sekel. Vi prata om detta redan för 2 år sen så ingen nyhet är det. Ändå skönt att vi ligger lite på samma nivå. Undrar ju bara om hur barnen kommer reagera om vi gör sanning av det.

Tiden går fort och imorgon börjar man jobba igen efter 4 veckor föräldraledighet, känns både skönt och jobbigt.

Jobbigt är det som jag kommer vara med om inom exakt 4 veckor, även om jag gärna skulle vilja säga vad det är så får det dröja några dagar tills jag känner mig mogen att dela det här, något som jag kommer göra men kommer ej namnge personen ifråga.

 Tränar just nu så tänkte fortsätta med ovan sak senare idag eller imorgon. 

Likes

Comments

​Att lära gamla hundar sitta är helt enkelt omöjligt och snart orkar jag inte mer. Varför ska man behöva tjata på sin sambo för att han ska ta sina egna barn? För mig är det en självklarhet att alltid finnas för sina barn, men ibland behöver man oxå få vara bara sig själv. Nu är jag tacksam jag har en mor som hjälper mig mycket.


Snart är vår ledighet slut och jag själv börjar på måndag medan barnen börjar på onsdag nästa vecka. Ska bli skönt att komma tillbaka till vardagen samtidigt som man såklart velat vara ledig längre. Den här veckan har det bara varit jag och barnen, vilket varit underbart då vi haft väldigt lite bråk om dagarna fram till att sambon kommer hem. Han jobbar ju hela dagen så varför måste han ta något ansvar när han kommer hem? Ja säg det, det är väl ändå hans barn oxå. Usch ser ett så likvärdigt mönster med min egen barndom. Sambon umgås gärna med dottern men ifrågasätter ofta varför sonen inte älskar honom. Ja det kan ju bara han själv svara på.

Helgen som passerade var vi i storstan, sambon är därifrån men blir mer stressad där uppe än vad vi blir. Blev ett museibesök och Gröna Lund. Där visste jag att killen jag gillar skulle vara och hade hoppats undvika honom, men så blev inte fallet. Han lyckades ju se mig fast jag höll låg profil. Är då himla fundersam på hur han verkligen känner för mig. Han ger mig mycket blickar och leenden ändå vågar han ju inte prata med mig. Kommer att se honom denna helg med och har tänkt ge järnet. Jag är så beredd att lämna den relation. Visst är det inte bra hoppa på en ny på en gång, men killen har funnits i mitt liv i dryga 2 års tid varvid oxå flirtat till och från med varandra. Problemet är att få killen att lita på mig och mina känslor.

Igår tappade grabben sin ena tand i överkäken så han hat tyckt det varit läskigt idag, den andra hänger bara på någon tråd.

Idag bråkade jag och sambon igen, blir galen som sagt. Önskar så jag hade ekonomi att bo själv. Hoppas bara den här helgen ska ge mig det jag vill ha utav den....

Skickat från min iPad

Likes

Comments

​Tisdag idag och vi har varit hemma två dagar sen vår semestertripp. Var iväg och hälsade på en kompis till sambon. Det värsta var att min son gärna hade stannar kvar hos kompisen då han ägnade sin tid åt mina barn samtidigt som han tog hand om sina egna. Förstår att sonen såg upp till honom eftersom hans egen far inte tar hand om honom. Det gör så himla ont i hjärtat när sambon inte själv kan inse det utan tror bara sonen fick en idol i hans kompis. Vår pojk säger väl inte att han vill flytta till sambons kompis om det bara vore en person han ser upp till.


Min mamma var med under vår semestertripp vilket var bra eftersom att det blev precis som jag trodde. Inte brydde sig sambon om mig och barnen det var bara kompisen som gällde. Istället gjorde jag, mamma och sonen lite utflykter. Dottern hittade en kompis i sambons kompis dotter.


Vi var borta 4 dagar och som sagt ingen dag tog han något större ansvar för våra barn. Han blev serverad allt och har bara pratat om vilken härlig kompis han har. Killen är jättesnäll och trevlig men det är som min sambo vore kär i sin kompis.


Själv fick jag se killen i mina drömmars värld. Jag börjar mer och mer fundera på att verkligen göra något åt min relation för jag orkar inte mer. Den här killen som jag gillar känns som han ser mig på ett annat sätt. Han vet så väl i vilken sits jag lever och att jag egentligen vill leva med den här andra killen. Ändå är jag inte hundra på han har desamma känslorna för mig. De få ggr jag ser honom har jag inte vågat prata med honom eller ens vågat visa att jag verkligen gillar honom. Jag är så rädd för att bli nobbad även om jag faktiskt vet att det nog skulle vara 1000 ggr bättre att leva själv med barnen. Troligen blir det så i framtiden. Sen kan man ju undra hur länge den här andra killen är beredd att vänta på mig, om han nu har de känslor jag tror.


I lördags gav han mig flera leeenden när jag tittade på honom, för nu ville jah verkligen se om mina känslor är besvarade. Vid ett tillfälle fick jag även uppfattningen att han sade "vill ha" när han tittade på mig och gav mig värsta leendet.


Jag är så rädd att lämna det invanda och närmare 12 år tillsammans. Fast det är inte rätt att stanna heller när sambon inget gör hemma. Efter vår semester är han jättetrött, inte gjort något på de 2 dagar vi varit hemma. Igår tog jag dessutom med barnen på en dagstripp så han var ensam. Inte hade han gjort något hemma. Frågade honom idag om han tycker det är kul med bombnedslag hemma. Barnen åt McDonalds till lunch och inte ens det hade han plockat bort, själv har jag tagit hand om tvätten idag.


Imorgon blir det nya äventyr för mig och hoppas nästa vecka även få se min drömkille..... vill ju helst att allt ska vara bra med sambon och att vi hade det liv jag vill ha. Men inte kan man ändra på någon som varit likadan i snart 9 år. Då får man välja att stanna och må dåligt eller våga satsa på den andra killen. Den andra killen har funnits i mitt hjärta i 3 år och har hoppats på känslorna ska försvinna, men varje gång jag ser honom desto starkare blir mina känslor.


Ska sova nu och ladda för morgondagens äventyr.....

Likes

Comments

​Det ska bli underbart med lite ledighet även om det kommer bli kaos hemma och massa bråk. Är ganska trött på att leva så här som jag gör. Längtar bara efter att få ett riktigt jobb så man kan få en egen lägenhet. 

Ett par veckor nu har jag skött allt med lämning och hämtning, knappt varit några konflikter alls. Helt underbart, men så fort sambon kommer hem blir det gap, skrik och kaos. Ska bli kul att se hur veckan tar sig som kommer. V 27 är nämligen sambon hemma själv med barnen då jag jobbar. 

När min ledighet sätter igång blir det lite roligheter framöver. Hoppas även få chansen att se killen jag trånar efter, önskar så jag bara fick berätta för honom hur jag känner. Jobbigt när man har svårt att lita på sin egen intution. Och än jobbigare är det om namn misstänker att den mamma verkligen vill ha faktiskt gett upp hoppet om oss och träffat någon annan. Det är  just nu min största rädsla, att jag insett försent hur mycket denna kille betyder för mig.

Likes

Comments

Just nu känns det så. Jag har ingen livsglädje alls vet inte var den tagit vägen. Jag tror den försvann förra hösten när en person började anklaga mig för saker som inte är sanna. Men hur ska man kunna bevisa sin oskyldighet när den andra hela tiden nekar till sin inblandning.

Idag fick jag nog och började gråta. Sällan jag gråter men idag blev det för mycket. Dottern sade hon var hungrig ville till McDonalds när CI kommer dit äter hon en halv kyckling nugget sen är hon mätt. Blir galen på hon bara ska ha och ha hela tiden. Det är bara hon som existerar. Jag har ju faktiskt en son oxå. Jag har ingen som stöttar mig och i sådana här lägen saknar jag en riktig vän att bara byta åsikt med och få hjälp och tips.
Sen skulle vi vidare till Stråklek som var julavslutning på tänkte inte åka dit först men när vi väl kom dit skulle hon inte vara med. Jag vet inte vad jag gör för fel men något är det för ingen av dem lyssnar och kräver saker hela tiden. Vet inte om det är något från pappas (barnens) sida för han har lite samma behov.

Sen finns det ju saker med det jag skrev i början som är i mina tankar dagligen nu. Jag vill inte skriva så mycket eftersom att det faktiskt involverar fler personer än jag själv... Hoppas få sova inatt trots att jag mår skit.

Likes

Comments

Börjar tro jag snart gått igenom den berömda väggen. Satt nyss försökte plugga matte men känner mig bara stressad gör fel, läser fel fast jag kan uppgifterna. Blir lite frustrerad då jag har prov imorgon.
Att sen ha ungarna hängande över en och en sambo som bara tänker på att HAN är TRÖTT så kommer de till mig. Jag vet inte hur länge till jag orkar.
Skulle pluggat på dagen men hade sådan tandvärk idag igen. Ska göra en rotfyllning framöver men tror inte de fått ut allt därför jag har ont igen.

Likes

Comments

Ja så känner jag inför min sambo. Han prioriterar alltid allt annat före sin familj. Ta som exempel idag då visade det sig att dotterns kompis pappa hade dragit för jag vet inte vilken gång i ordningen. Mamman var ledsen och Alice ville leka med sin kompis så då åkte de dit. Det var ju viktigt att kompisens mamma mådde bra.

MEN JAG DÅ?

När jag mår dåligt säger han bara att jag bara gör mig till och han tycker jag är lat som inget orkar.

Nu har det varit ett par dagar som varit värre än någonsin men jag kommer iväg till skolan ändå. Även om det vissa dagar känns som man inte ens orkar upp ur sängen. Men det är bara lathet enligt min gubbe.

Usch känns som man gått in i den berömda väggen!

Likes

Comments

Ja så känns det med mitt förhållande med barnens far. Det har inte varit bra på åratal då jag är den som sköter allt och han bara jobbar. Helger tycker han att han har rätt att få vara ledig och bara vara, inget ansvar för något mer än han själv.
Ovanpå det kräver han att man ska ställa upp när han vill ha sex. Men han tänker inte på att man kanske inte blir så sugen på det om man aldrig får uppskattning. Ett förhållande bygger ju inte bara på sex. Själv behöver jag uppskattning för det jag gör men oxå hjälp. Till slut kommer man till vägs ende när kroppen börjar säga ifrån efter år av dålig sömn.
Som det inte räcker har jag i grund min ångest som sambon säger att jag bara hittar på. Hallå jag fick min diagnos 2001 och har medicinerat för det sen dess.

Det är inte slut här sambon anser oxå att eftersom att han betalar hyra och förskola/fritids får han göra vad han vill med sina pengar när han nu har några över. Denna månad får han lite extra pengar och då tycker han att de ska läggas på en husvagn vi aldrig använder. Men att låta barnen klippa sig det är rena rånet. För i hans värld är barnen ingenting värda.

Själv får jag ut ca 6-7000kr per månad det ska räcka till mina egna personliga räkningar mat till oss 4 samt kläder till barnen.

Usch önskar jag hade ett riktigt jobb och kunde bo själv men inte med min ekonomi just nu. Hoppas allt snart ska lösa sig annars kommer jag med stor sannolikhet gå in i väggen.

Likes

Comments