Det lyckades jag bli i torsdags kväll så fick vara hemma igår från jobbet. Känner mig lite bättre idag vill tyvärr mer än kroppen orkar. Det är just nu min jobbigaste tid på året med mörker och allt. Sen snurrar tankarna hela tiden i mitt huvud. Har ett par mål jag ska försöka uppnå innan 2018 års slut. Vet att målen är nåbara även om det kan ta ett tag att nå dit.


Första mål är att ta mig ur den här relationen jag lever i som gör att jag absolut inte mår bra. Det målet gör att förhoppningsvis mår både jag och barnen bättre. Har alltid varit rädd för att vara ensam, nu har jag mina älskade barn. Ibland är jag så sugen på att flytta härifrån ändå hade barnen sin trygghet här och sin älskade mormor. Utan mormor hade nog saken sett lite annorlunda ut vill jag mena. När mitt första mål är nått är det dags att ge sig på mål nr 2 som tyvärr inte kommer lyckas före den dag jag uppfyller nummer 1. Fast ingen säger att det går ändå även om det såklart påverkar saken i en annan riktning. Jag ska satsa på att vinna min drömkille. Idag tror han inget på det jag säger till honom, allt är baa en fantasi i mina drömmar. Jag förstår det helt klart. För hur kan man bedyra sin kärlek för någon och sedan fortsätta att leva sitt liv med barnens far. En dag ska han med stort H bli min även om jag ska kämpa till vägs ände så kommer han bli min.


Älskar dig A vad du än tror. Jag ska ligga lågt med mina tankar om dig för en dag kommer du förstå att allt jag sagt är på riktigt, även om du inte tror det.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Ärligt orkar jag inte leva i den här relationen längre, kommer mer och mer till den insikten ju fler dagar som passerar. Jag lever hellre ensam och fattig än tillsammans med någon som ändå inte respekterar mig eller sätter sin familj först. Trodde aldrig den dagen skulle komma men nu har ju påtalat tanken för flera och de säger att du kommer klara dig. Det är ekonomin jag oroar mig för mest, var ska vi bo osv. Då jag är hos kronofogden hur ska jag få ett eget boende? Nej det går inte längre. Måste hitta en väg ut ur detta destruktiva förhållande. Hur ska jag annars någonsin finna chansen att vinna min drömkille hjärta?


Vet att han inte tror ett ord av vad jag säger, har lovar honom att ta tag i mitt liv innan jag ens försöker vinna hans hjärta. Vet att han inte tror på det men den här processen är redan igång. Jag har ett mål att i början av nästa år ska vi på något sätt funnit vårar egna boende, och äntligen bli den lilla familj som vi ändå är. Jag är rädd att bli själv samtidigt är jag redan ensam även om sambon är en bra vän så är han inte den jag vill leva med. Älska honom kommer jag alltid göra på ett sätt för han har gett mig det bästa jag har våra två barn.


Likes

Comments


Just så känner jag nu vad det gäller min relation. Igår fick jag tydligen mottaga blommor från en person jag inte får ha kontakt med, helt sjukt. Nog för att vi har mycket strul detta bidrar ju inte till det bättre. Har jag inte inte tillräckligt med skit i mitt liv ändå för att brottas med detta oxå.


Vet inte hur länge till jag står ut, märker även på barnen att de inte mår bra. De vill gärna vara med mig hela tiden, de är rädda jag ska lämna dem. Idag fick jag även anfall på dottern som inte alls lyssnade på mig. Åkte till grannstaden för att besöka ett lekland, då det var för mycket folk skippade vi det. Sade vi kunde köpa en liten leksak då dottern flippade totalt när hon inte fick det hon ville. Ibland är hon så himla otacksam. Sambon fick hämta henne då började han åter tjata om att han behöver en ny mobil, inget fel på hans. Att laga bilen har han inte råd med, att köpa mobil finns det pengar till. Vet inte hur man tänker, påminde honom att han har två barn som behöver nya kläder nu till vintern, då blir han sur och vill inte prata mer. Bara han får sitt sen är han nöjd.


Som det inte vore nog vägrar sonen att sova ikväll, jag har tandvärk och huvudvärk då jag aldrig får någon lugn och ro. Blir troligen hemma imorgon oxå då sonen är så förkyld. Ända positiva är väl att gubben börjar köra sina veckoturer imorgon så då slipper jag det stressmomentet. Önskad bara jag hade ekonomi att överleva själv för vill inte leva i den här relationen längre jag orkar inte mer.

Likes

Comments

Tyvärr lär det nog dröja innan jag kan bli helt fri och ha ett eget boende. Jag orkar inte leva i den här relationen längre den bryter ner mig psykiskt. Inget är roligt när sambon är hemma, det ska bara gnällas och allt är jobbigt för honom. Varför skaffade han barn från början? Barn är barn, de måste tas hand om 24/7 365 dagar om året i minst 18 år. Det är absolut ingen dans på rosor, ändå är de det bästa jag har. Mitt fokus ligger nu på att få barnen att må så bra som möjligt, sen har jag ett fokus nr 2 som jag ska berätta om lite längre fram.


Jag har satt som mål nu att blir det inte bättre framåt januari så kommer jag börja leta eget. Nu kommer jag få prova på att klara mig ensam med barnen på veckorna då sambon ska börja jobba borta. Inget som faktiskt gör mig så mycket, ska bli rätt skönt.


Idag hade sambon hoppats att barnen skulle sova hos mormor, så när sonen inte ville blev han sur. Han blir sur för allt och speciellt om han inte får sina behov. Jag har helt tappat min sexlust. Äter antidepressiva samt har p-stav insatt. Egentligen inget jag saknar heller för det är bara pang på rödbetan sen är det klart. Han är nöjd och allt ska vara frid och fröjd.

Inte hjälper han till hemma och gör han det tycker han att han är så duktig att han ska få nobelpris. Snälla det ingår i ett vanligt familjeliv. Tvätta vet han inte ens hur man gör. Att veta dagar när barnen har gympa osv det är mitt ansvar plus allt annat. Nej jag mår bättre dagar som idag då jag fick vabba Vincent. Har städat mer idag än på flera veckor och det var kul, inte när sambon är hemma för han tar bara min energi.


Imorgon är det lördag och blir troligen besök på en marknad. Kul göra något hemifrån orkar inte vara hemma med en grining gubbe.

Likes

Comments

Nyligen hemkomna från mamma/mormor när dottern säger på väg upp i trapphuset: Mamma när ska pappa sova i lastbilen? På måndag kommer han inte hem på veckan förrän fredag så vi blir ensamma hela veckan sade jag till dottern. Hon säger då vad lugnt och skönt det kommer bli och inte massa bråk säger dottern.

Set var en riktig deja vu upplevelse.. När jag var liten och mamma/pappa gick i isär hade jag frågat mamma om vi någonsin skulle bo med vår pappa igen. När mamma svarade vi skulle bo själva hade jag sagt vad skönt nu ska vi bo utan pappa det blir lugnt och skönt. Det sade jag som blivande 4 åring, dottern är 8.

Likes

Comments

Föräldramöte


Då var det dags för föräldramöte i sonens klass. Får se vad för trevligt de har att komma med då. Nu har de gått i skolan snart 1 månad och tiden den bara springer iväg.


Själv har jag jobbat idag vilket var väldigt skönt. Man får lägga tankarna på lite annat än bara familjen och alla mina funderingar på Arne.


Ångesten har faktiskt varit riktigt lugn länge nu och hoppas den ska hålla i sig fram över oxå. Värsta är att nu kommer vintern vilket alltid är min jobbigaste årstid med mörker och allt. Inte blir det bättre i år heller med allt strul hemma. Jag har tänkt ge oss ett halvår max fram till februari, blir det inte bättre kommer jag ge allt för att få Arne. 

Likes

Comments

Det har blivit ett par dagars vabb med båda barnen pga förkylningar. Har valt att ta lugnet före stormen och vara hemma innan det bryter ut helt. Vägrar att vara hemma så länge som i våras. Dessuton har jag ingen annan möjlighet än att själv vara hemma heller då sambon börjat nytt jobb i veckan. Än så länge kommer han hem om kvällarna fast så kommer det inte bli framöver. Något som jag faktiskt kan tycka är lite skönt oxå. Tyvärr har jag en son som är extremt mammasjuk och tillåter mig knappt göra något utan honom.


I måndags skulle även domen från rättegången i Sundsvall för dryga 2 veckor sedan komma men så blev inte fallet. Den är uppskjuten till måndag pga hög arbetsbelastning.


Annars är här ganska lugnt, röjt en del hemma. Var även till grannstaden idag och köpte skor till barnen, inte är det svårt att göra över med barnbidraget inte...

Likes

Comments

Ger inte upp min stora dröm


Arne är allt jag önskar mig och lite till, jag kommer fortsätta kämpa för att han ska förstå hur mycket jag gillar honom. Han tror på jag är intresserad av honom för hans kändisskap, var han nu fått det ifrån? Ingen kommer någonsin att förstå hur mycket den här killen verkligen betyder för mig. Det gör så ont i mig att gilla en kille som tror att jag gillar honom för kändisskapet.


Arne är min drömkille något han har svårt att förstå, det är ingen fantasi som han fått för sig. Jag har inte handlat riktigt rätt alla gånger av den anledningen att jag inte varit hundra på mina egna känslor. Att jag skulle lämna min sambo för Arne är inga problem, vårt förhållande är ändå så himla dåligt. Önskar så jag vågade stå på egna ben men är så rädd för att bli ensam igen det är min största rädsla här i livet. Mycket därför jag hänger fast vid mitt nuvarande förhållande. Har bestämt mig att ge detta ett halvår till om det inte blir bättre kommer jag att gå för att till 100% satsa på Arne. Vill inte ge upp 11 1/2 år bara sådär.


Arne kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta för alltid oavsett hur det blir mellan oss i framtiden....

Likes

Comments

6 års dag


Ja i fredags var det en stor dag här hemma det var sonens 6 års dag. Som han längtat till dag. Nöjd blev han med sina presenter oxå även om han inte fick polisstationen från lego som han önskade mest. Förklarade att vi får köpa den till jul istället är ju bara ca 3 mån tills dess.


Idag har han haft fullt upp att leka med det han fick igår. Själv har jag varit extremt trött efter veckan. Trivs så bra på praktiken men just nu kan det inte leda till något annat. Får se vad som händer efter årsskiftet.

Likes

Comments

Vill att hela världen ska veta hur viktig du är för mig och hur älskad du är av mig för du verkar inte tro ett ord!!!

Att älskas utav dig är det vackraste man kan få. Jag älskar sig hur klyschigt det än låter. Hur ska jag få sig förstå. Du säger du inte är intresserad men tar ändå emot mina blommor jag sänder dig. Mitt sätt att uppvakta dig har kanske inte varit så lätt att förstå. Att jag vill ha dig trots jag stannar hos min sambo är väl en dålig kombination. Att påstå jag förföljt dig är helt sjukt. Är man kär vill man veta saker om personen man gillar. För hur ska jag någonsin få dig att förstå att du är den mitt hjärta håller kär. Du är den där killen man träffar en gång i sitt liv och aldrig mer, jag ska få dig förstå att du betyder allt för mig och att du är min drömkille.


DÄRFÖR TÄNKER JAG FRÅGA OM DU VILL GIFTA DIG MED MIG ARNE JOHANSSON?

Likes

Comments