Just nu känns det så. Jag har ingen livsglädje alls vet inte var den tagit vägen. Jag tror den försvann förra hösten när en person började anklaga mig för saker som inte är sanna. Men hur ska man kunna bevisa sin oskyldighet när den andra hela tiden nekar till sin inblandning.

Idag fick jag nog och började gråta. Sällan jag gråter men idag blev det för mycket. Dottern sade hon var hungrig ville till McDonalds när CI kommer dit äter hon en halv kyckling nugget sen är hon mätt. Blir galen på hon bara ska ha och ha hela tiden. Det är bara hon som existerar. Jag har ju faktiskt en son oxå. Jag har ingen som stöttar mig och i sådana här lägen saknar jag en riktig vän att bara byta åsikt med och få hjälp och tips.
Sen skulle vi vidare till Stråklek som var julavslutning på tänkte inte åka dit först men när vi väl kom dit skulle hon inte vara med. Jag vet inte vad jag gör för fel men något är det för ingen av dem lyssnar och kräver saker hela tiden. Vet inte om det är något från pappas (barnens) sida för han har lite samma behov.

Sen finns det ju saker med det jag skrev i början som är i mina tankar dagligen nu. Jag vill inte skriva så mycket eftersom att det faktiskt involverar fler personer än jag själv... Hoppas få sova inatt trots att jag mår skit.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Börjar tro jag snart gått igenom den berömda väggen. Satt nyss försökte plugga matte men känner mig bara stressad gör fel, läser fel fast jag kan uppgifterna. Blir lite frustrerad då jag har prov imorgon.
Att sen ha ungarna hängande över en och en sambo som bara tänker på att HAN är TRÖTT så kommer de till mig. Jag vet inte hur länge till jag orkar.
Skulle pluggat på dagen men hade sådan tandvärk idag igen. Ska göra en rotfyllning framöver men tror inte de fått ut allt därför jag har ont igen.

Likes

Comments

Ja så känner jag inför min sambo. Han prioriterar alltid allt annat före sin familj. Ta som exempel idag då visade det sig att dotterns kompis pappa hade dragit för jag vet inte vilken gång i ordningen. Mamman var ledsen och Alice ville leka med sin kompis så då åkte de dit. Det var ju viktigt att kompisens mamma mådde bra.

MEN JAG DÅ?

När jag mår dåligt säger han bara att jag bara gör mig till och han tycker jag är lat som inget orkar.

Nu har det varit ett par dagar som varit värre än någonsin men jag kommer iväg till skolan ändå. Även om det vissa dagar känns som man inte ens orkar upp ur sängen. Men det är bara lathet enligt min gubbe.

Usch känns som man gått in i den berömda väggen!

Likes

Comments

Ja så känns det med mitt förhållande med barnens far. Det har inte varit bra på åratal då jag är den som sköter allt och han bara jobbar. Helger tycker han att han har rätt att få vara ledig och bara vara, inget ansvar för något mer än han själv.
Ovanpå det kräver han att man ska ställa upp när han vill ha sex. Men han tänker inte på att man kanske inte blir så sugen på det om man aldrig får uppskattning. Ett förhållande bygger ju inte bara på sex. Själv behöver jag uppskattning för det jag gör men oxå hjälp. Till slut kommer man till vägs ende när kroppen börjar säga ifrån efter år av dålig sömn.
Som det inte räcker har jag i grund min ångest som sambon säger att jag bara hittar på. Hallå jag fick min diagnos 2001 och har medicinerat för det sen dess.

Det är inte slut här sambon anser oxå att eftersom att han betalar hyra och förskola/fritids får han göra vad han vill med sina pengar när han nu har några över. Denna månad får han lite extra pengar och då tycker han att de ska läggas på en husvagn vi aldrig använder. Men att låta barnen klippa sig det är rena rånet. För i hans värld är barnen ingenting värda.

Själv får jag ut ca 6-7000kr per månad det ska räcka till mina egna personliga räkningar mat till oss 4 samt kläder till barnen.

Usch önskar jag hade ett riktigt jobb och kunde bo själv men inte med min ekonomi just nu. Hoppas allt snart ska lösa sig annars kommer jag med stor sannolikhet gå in i väggen.

Likes

Comments

Det kan man gott säga. Skulle pluggat idag men knappt fått något gjort då sambon varit ledig från jobb idag. Det fungerar inte att vi båda är hemma jag får inget gjort. Sonen var oxå hemma och då får jag absolut inget gjort för han hänger på mig som en vante. Sambon bryr sig inte om barnen alls klagar bara på han har ont eller trött efter jobb.

Värst var ändå när dottern kommer gråtande från skolan för att pappa sagt nej till att leka med en skolkompis.

Likes

Comments

Usch idag fick jag ta mig i kragen och ringa tandläkaren, jag som hatar att få dit.
Fick en tid 14.30 så jag var där lite innan. Då hade min ångest redan börjat stiga i skyn. Kommer in strax efter halv tre och de tittar på det jag misstänker är det onda, vilket det visar sig inte vara. Själv misstänker jag en inflammation i tandköttet istället är det en infektion i tandroten. Infektionen är anledningen till att jag haft så ont det var ett jättetryck i tanden.
3 sprutor med bedövning fick de ge innan de ens kunde få hål på roten och rensa den. Nu väntar ett par veckor innan jag måste välja att rotfyllas den eller dra ut den.
Då jag har extremt dåliga tänder överlag var detta fasan och mycket varför jag inte gått iväg tidigare. Har 2-3 tänder som kommer behöva dras ut förr eller senare så då kan jag inte dra denna oxå.
Hur jag nu ska lösa det ekonomiskt är en annan femma men på något vis måste det fixas.

Nu är det snart sovdags och ångesten börjar komma ikapp. Jag har som sagt tandläkarskräck även om den blivit bättre med åren. Sen hatar jag allt som har med sprutor att göra, ändå vågade jag tatuera mig förra året...

Likes

Comments

​idag börjar jag skriva  på min nya blogg som ska handla om hur det är att leva med panikångest. Har länge tänkt skriva men börjar lite smått sen räcker inte tiden till. 

Idéen till att börja nu fick jag efter att ha sett djävulsdansen på tv om psykisk ohälsa. Där berättade sångaren i Takida/Stiftelsen Robert Pettersson som för mig är en stor förebild. Han bevisar att man trots psykisk ohälsa faktiskt kan klara sig bra i livet med rätt stöd. 

Nu önskar jag att jag hade detsamma stöd som Robban från min sambo. Tyvärr har jag inte det. 

Sonen tjatar om att han vill ut nu så får väl fortsätta skriva här senare!

Likes

Comments