Ikväll kom det nytt kort på Diza, och hon har börjat att gå lite.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Vad underbart att solen tittade fram idag. Var ju ett bra tag sedan den var framme.. I förmiddags var det hur dimmigt som helst. Nu hoppas jag att solen får vara ett återkommande inslag ett bra tag.

Likes

Comments

Fick ett nytt kort av dottern idag på Diza.. Vad hon har vuxit..

Likes

Comments

 

Idag kom det lite lite garn på posten. Fick gå till Ica och hämta ut det eftersom det inte fick plats i lådan. Jag bantade ner från 43 nystan till 23.. Var in till stan idag och där köpte jag en rundsticka till en cirkelsjal som jag ska sticka, och då råkade det bara hamna 2 nystan garn med.. Nu har jag lite att sticka av.. Ska försöka få till ett par 43;or till en av bröderna . Får väl sticka till dom andra två senare. Men förs och främst ska barnbarnen Erik och Molly få i neonfärger. 

Dom två som råkade följa med hem Inte min färg Lila blir nog till någon i annan än mig, vet ju en kanske två som tycker om lila..

Likes

Comments

Nu har Diza öppnat sina ögon.Ska bli så roligt att få lära känna det lilla livet när tiden är inne.. Undra om hon kommer bli matte eller husse hund??  

Likes

Comments

Veckan har varit lugn sen jag var in och skrev något. Pratade med dottern igår då sa hon att Diza väger hela 211 gram..

Det har blivit lite handarbeten för min del under veckan, både stickning och sömnad Ska försöka få till några fodral till kuddarna som ska va i soffan.. Hade tänkt sy lite olika motiv, Jag får se hur det kommer att gå. Ska även sy lite pannlappar och dukar med julmotiv.. Får varva sömnad och stickning. Och där i mellan ska jag även baka och städa.  


Början till ett kuddfodral

Sockor till någon behövande

Eriks sockar

Likes

Comments

Idag blir dom två tikarna 1 vecka.. Den ljusa ska vi ha, och som jag har skrivit tidiga ska hon heta Diza. Ska bli roligt att få hem henne.. DIZA är lite mindre än sin syster men hon går upp som hon ska och mår bra.

Under veckan som har gått så ringde barnbarnet och sa att han inte skulle få träffa Chili något mera. Jag frågade varför och Erik sa; du mormor du vet att Chili har fått valpar? Men Chili klarade sig inte.. Men valparna gjorde det, och ni ska ha en, så mamma kommer upp om 8 veckor med en valp.. Då vill jag komma till er ( han bor hos sin pappa). - Det är klart att du ska få vara här då så du får träffa mamma, Molly och Micke. sa jag.. Givet vis så är Erik nyfiken på valpen oxå..

Likes

Comments

Igår orkade inte Knazen något mera, han var medtagen redan innan förlossningen men piggnade på sig.. Men man ville ju tro att allt skulle gå bra ,men han valde att följa med mamma Chili till hundhimlen istället.. Skönt på ett vis att det hände nu och inte efter några veckor. De två tikarna mår jätte bra och diar på hos extra mamman har jag hört..

Likes

Comments

Vad dessa 8-9 veckor kommer att gå sakta tills vi får hem våran Knazen.

Likes

Comments

Dottern ringde upp tidigare idag och berättade något trist att valparnas mamma inte hade klarat sig.. Men valparna mår bra och har fått en amma. Deras grannes chihuahua fick vist valpar igår oxå och hon har accepterat Chilis valpar.Det känns jätte skönt..


Likes

Comments