Nu är det ett tag sedan jag var ut här.. Dels så har datorn krånglat och gör det fortfarande och blogga från telefon är inte en stor favorit hos mig.. Blir att inskaffa en ny dator.

Det har inte hänt så speciellt mycket under min frånvaro..

Den äldsta av mina bröder med nya frun var hit, då passade vi på att grilla och hade trevligt. Oksana kommer från Vitryssland ( hon bor kvar där än så länge). Så det blev blandning mellan svenska engelska och ryska.. Roligt hade vi iallafall. Kalle och Oksana hade med sig rysk vodka, Jag bjöd på hemmagjord limoncello och det blev omtyckt av Oksana.

Andra storebror var hit en dag oxå och hade med sig Aurelia ( frun) , Maria och Jannes svärmor som var här på besök från Moldavien.

Pelargoner har jag stort sett alltid tyckt om och framför allt Rosenknopps. Men har aldrig lyckats med att övervintra dom, I år ska jag åter igen försöka..

Har provat kameran på nya telefon och det blir kanon fina bilder med den.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Blev en helg i husvagnen.. Var skönt att åka dit och vara där några dagar. Tur med vädret hade vi oxå,. Nära till badet har är med, men har inte blivit något dopp än. för mig.. Och det nog dröja ett tag innan jag doppar mig..

En fin kyrka har dom i Nianfors.. Har inte varit in i den än.. Så lite nyfiken är man hur den ser ut inne..

Likes

Comments

I förra veckan fick vi tag på en Actifry på Röda korset, oanvänd var den oxå. så idag provade vi att göra pommes i den.. Dom blev jätte bra så det blir flera pommes dagar. Ska även testa att göra annan mat i den.. Man använder lite olja så det passar mig perfekt eftersom min mage brukar slå bakut när maten blir för fet..


Vi var ut till husvagnen par timmar idag och fixade lite inför helgen då vi ska vara där.. Så nu hoppas jag att det fint väder i helgen..

Likes

Comments

I fredags åkte vi ner till Mora och hälsade på dottern.. Vi tog vägen över Noppikoski gången.. Roligt att ta andra vägar oxå än samma väg hela tiden.. Första stoppet blev vid Skålsjön,..

Blev lite små stopp här och där under resan. Ett av stoppen blev i Noppikoski..

Efter att ha mellan landat hemma hos dottern åkte vi vidare till mågens mamma och mormor där lånade vi mormors husvagn. Alltid roligt att träffa hela familjen där i Mora. Det var super roligt att få se Diza Kira och Boz tillsammans.

Systrarna Diza och Kira med pappa Boz

När vi åkte hem så passade vi på att åka till Gladtjärn i Smedjebacken och hälsade på makens bror och hans särbo..

Vi stannade vid Rasta Hagsta och käkade , Caesarsallad blev det till gubben och mig. Erik tog köttbullar.. Erik åkte med oss hem. Han skulle hem till sin pappa efter två veckor hos mamma.Men kommer till oss på torsdag och ska vara med oss i husvagnen.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Har varit tyst från mig ett litet tag igen.. Men blir så ibland.. Har haft lite träning med Diza i olika miljöer och det har gått bra.. Köp en ny sele till henne på Arken zoo.. Hon går jätte bra med den vissa dagar och vissa dagar vägrar hon att gå i den, speciellt när husse går ut med Diza. Något som hon inte tycker om att göra är att gå ut när det regnar.. Men snö älskar hon..

Här om dan var vi till gravarna och minneslunden. Fyllde på vatten i bevattningslådorna.. Skänkte en tanke till nära och kära som inte finns bland oss längre..

Fick fina blommor av maken en dag är inte allt för ofta det händer. Men det är kärlrk det, när han kommer hem med blommor.. 

Likes

Comments

Nu börjar det komma buskar och träd på vårat område.. Ska bli så skönt när allt är klart och dom har asfalterat gångarna så det inte blir så jäkla mycket grus indraget. Nu får man dammsuga varje dag.. Men det är bara att gilla läget.. Kommer ju bli bra när det är klart.

Likes

Comments

Idag på förmiddan gick Diza och jag till badet här i Forsa, vad dom har avverkat på vägen till badet och vid badet..Men det är inte en dag försent.. Inga bryggor har blivit utsatta än.. På Kakedbadet har man gått på simskola.. Alla simmärken jag har från fisken till guld kandidaten (eller är det guld magistern) har jag tagit i denna sjö.. Man var där och simmade även om det regnade, dom enda gångerna man inte var där var då det åskade.. Diza bara nosade runt att vara i vattnet var ingen höjdare just idag..

Där bakom träden till vänster är mitt barndomshem som brorsan har nu..

Likes

Comments

Idag har vi haft besök av brorsdotten och hennes mosters Märta.. Det märktes att Märta var äldre än Diza.

Likes

Comments

Ett tag sedan jag var in och skrev nu.. Har haft lite annat för mig., och inget att skriva om. Men jag har lite kort har jag tagit.. En bild säger mer än tusen ord. heter det

Likes

Comments

Nu är uteplatsen/ altan klar.. Med insynsskydd och staket, helt underbart är det.. NU får det mer än gärna bli mera värme och sol.

Vi provade att ha bordet på olika ställen och nu har vi placera det där det med all säkerhet kommer att få stå.. Blev att köpa nya stolar och dynor oxå som passade bordet bättre än dom vita . Lite växter har fått fylla vissa tomma ytor.. Provad olika ställen, är inte säker än på hur jag ska placera dom..Dom kommer nog att flytta runt lite innan bestämmer mig vad dom ska få stå..

Idag blev det grillat till middagsmat, gjorde en potatissallad på potatis så klart, majs , paprika och purjolök hällde på en fransk dressing.. super gott..

Diza älskar sin nya lekplats.. Så skönt för henne att kunna röra sig utan att sitta fast.. Gjorde ordning en bädd av en gamma kudde och en gammal tröja till Diza och den blev omyckt och inte bara av henne, Evita tycker oxå om bädden. Öppningen som är på altanen har vi satt ett kompostnät så inte Diza rymmer..

Likes

Comments