I lördags kom även son och sonhustrun över.. Hon tog ett antal kort som vi har fått.. Hon få bra kort med sin kamera.. Tack Jenny för korten.. 💜

Shakira

Underbara barnbarnen MOLLY & ERIK

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Idag kom dottern med familj upp från MORA och Diza fick träffa sin syster.. Dom har inte träffats på 4 månader.. Stor skillnad var det på dom två. Diza var bra mycket kraftigare än Shakira (KIRA)..

Molly tyckte att vi skulle byta hund.. Dom tog med sig Diza och Kira blev kvar här.. Sen ville hon ta med både Diza och Evita med sig hem.. Men så blev det dock inte..

Svårt att få till bra kort på dessa två liv.. Men något kort blev det ändå..

KIRA

Molly och Diza

Likes

Comments

Beställde skor från FOOTWAY. i tisdags , och skorna kom igår.. Kommer att beställa där flera gånger. Så himla smidigt att sitta hemma och beställa än att springa på stan och trängas med massvis med folk. Att beställa skor över nätet har jag varit lite skeptisk till eftersom jag har sådana fötter jag har, breda rackare.. Men dom jag beställde satt perfekt..

Likes

Comments

Vad tiden går fort.. I morgon har vi haft Diza i 4 månader.. Känns att vi har haft henne mycket längre... Hon har tappat mjölktänderna, men hade dubbla rader ett tag men nu är det bara en rad som jag kan se. Första löpet har hon haft, är inne i slutet av löpet nu.. Hon har varit så kelsjuk, men det är hon i vanliga fall oxå..

Inte konstigt att man inte hittar Dizas tänder dom är ju så små

Likes

Comments

Såg både tussilago och vitsippor idag så nog är våren här. Hoppas att det inte blir något bakslag nu.. Nu får det räcka med snö och slask.

I morse inträffade något som inte har hänt under tiden vi har haft Diza hos oss. Diza och Evita i sängen samtidigt.. Tyvärr så fick jag inget kort på dom två då. Men med lite tur så kanske det kommer flera tillfällen.


Idag hade jag tänkt ta en lite längre promenad med Diza.. Men det blev ändrade planer, ungefär halvvägs så gick vi in till svägerskan och hälsade på.. där blev vi sittande ett litet tag.


Likes

Comments

Ännu en toppen dag med sköna promenader. Idag när vi var ut på lunchpromenaden fick jag tillfälle att knäppa ett kort på en fjäril. Helt underbart att se. Så sköra och vackra..

Likes

Comments

Idag har man inte kunnat klagat på vädret.. Jätte skönt är det.. Synd att man inte har fått någon uteplats än.. Jag hoppas att det inte dröjer allt för länge.. Längtar att sitta ute nu...

Idag blir våran Diza 6 månader.. Tiden går fort .. Var ju inte länge sedan vi fick hem henne..

När jag var på ICA idag så köpt jag Hälsinge mjölk producerad i Delsbo av mjölk från mjölkbönder här i Hälsingland. Dom släpper produkten idag mjölk 3% och 1,5% samt grädde.. Den är lite dyrare än tex arlas mjölk men det gör inte mej ett dugg.. Betalar gärna 12 kr litern för mjölk ...

Ska bli så skönt när vi har fått uteplatsen. Så man kan sitta ute.

Likes

Comments

I helgen var Erik hos oss..Alltid roligt när han hos oss. Och roligt att han vill vara med oss.. Snart så är det nog slut på dom dagarna oxå.. Dom växer ju så fort. Helt otroligt att han blir 10 år i augusti. Tycker inte att det var i går han sprang i blöja och ropade mommo mommo ....


Likes

Comments

Idag var vi åter till husvagnen och tittade till. Sonen och son hustrun kom oxå ut, dom har sin vagn på samma ställe som oss.. Jennys farbror som bor i by där vi har vagnarna kom ner med sin vovve ( Sami).. Diza fick springa löst ett litet tag men när hon började att springa ner ån så blev hon kopplad och det var inte alls roligt, men vad gör man, vill ju inte att hon hamnar i iskallt vatten..

Det blev en fika på stående fot ute i vårsolen.. Smakar ju så gott med fika ute när man har trevligt sällskap.

Än är det för kallt att bada ute

Likes

Comments

I helgen var vi en sväng till våran husvagn och kollade läget.. Blåste som bara den.. Men snart så kan vi vara där ute.. Diza hade mycket att nosa på. och hon kommer nog att trivas där..

Har skickat efter en fästingvakt till Diza , jag hoppas att den funkar, så slipper man plocka fästingar ( är ju så äckliga) och ha fästingmedel på henne.. Beställde den från DJURMAXI.

Likes

Comments