View tracker

Idag har gjort jag inte så mycket.. Skönt att bara slöa ibland oxå. Stickade klart pannbanden i reflex garn. Få se vad dom hamnar, om det blir mjuka paket till några.. Funderar på att skicka efter mera reflex garn och sticka en reflex tröja till Diza.


Fick ett nytt kort på Diza igår.. Där hon ligger och sover och lipar. Men söt är man ändå.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Nu är det ett litet tag sedan jag var här och skrev. Vad dom här veckorna kommer att gå sakta innan vi får hem Diza.. Men sen blir det nog fullt ös här hemma.. Men fullt ös kan det vara när gammal katten våran ca 13 år ( ca 65-67 människor år har jag för mig att det är) sätter igång och leker. Det händer någon gång då och då.. Mesta delen ligger hon och sover på dagarna och bråkar om att gå ut på kvällar och nätter när vädret inte är allt för kallt eller regnigt.

Likes

Comments

View tracker

I morgon är det 4 veckor innan vi får hem våran Diza. Idag fick vi nya kort på det lilla livet. Man bara smälter när man ser henne.😄❤

Likes

Comments

Nu längtar vi som bara den efter våran Diza.. Men vi får stå ut dom här veckorna som är kvar innan dottern med familj kommer upp med det lilla livet.

Likes

Comments

Nu är Diza snart 6 veckor.. Hon har blivit jätte ljus, när hon föddes så var hon chokladbrun. Diza börjar få pappa Boz färger. Nu vill man bara ha hem henne så man kan få lära känna det lilla livet. Men vi får hålla ut till strax för jul. Den som väntar på något gott..

Likes

Comments

Idag är det en vecka sedan vi fick hem våra kuddar.. Har sovit så skönt både gubben och jag.. Det BÄSTA är att han nästan INTE SNARKAR något alls nu är bara enstaka snarkningar nu. Efter första natten så höll han på att försova sig..Jag brukar vakna med rygg- och huvudvärk, vakna flera gånger per natt och vara tvungen att vända på kudden. Men inte nu den senaste veckan. Jag hoppas att den positiva känslan fortsätter..

Likes

Comments

Det går segt just nu med stickningarna. Men det går framåt sakta men säkert..Håller på med en cirkelskal till mig och strumpor till barnbarnet just nu.

Likes

Comments

Vad det har snöat. Eftersom jag inte tycker om snön så jätte mycket så räcker det för min del.Det har kommit så det räcker och blir över.. Är glad att det inte är och har blivit som i GÄVLE 1998.Dom fick  ju dryga 130 cm på några dagar. Hoppas verkligen att det inte blir så..

Likes

Comments

Idag kom kuddarna jag beställde hos nätgrossisten

Nu hoppas jag att dom är så bra som det utlovar. Vi får se hur dom är, återkommer om hur jag tycket om kudden, Gubben får lämna ett uttalande han oxå..

Likes

Comments

Vad vi längtar till vi får hem våran Diza nu.. På fredag blir Dom små en månad. Växer så det knakar. Vet inte hur mycket Diza väger nu, hon äter och mår bra.

Systrarna bus Diza och Shakira..

Likes

Comments