View tracker

Vardagen har infunnit sig helt och hållet nu. Julen är bort plockad. Det enda som påminner om jul är en amaryllis som står i köks fönstret.. Men den har nog blommat klart snart. Nu är frågan spara eller kasta amaryllislöken.. Det lutar mot att jag sparar den. Den får nog flytta ner till matkällaren.

Det blir många och korta promenader nu när man har valp, är så glad att det inte är allt för kallt.. Diza är inte så jätte förtjust att ha tröja / jacka / täcke på sig.. Något hon däremot hon tycker om är att krypa under täcket och sova med oss. Och hon är morgontrött, ligger gärna kvar minst 15-20 minuter innan hon vill komma upp.

Har börjat att sticka sockor igen efter ett litet uppehåll.. Har Järbos happy garn hemma som jag inte kommer ihåg vad jag skulle sticka av. Så då får det bli sockor till mig.. lite tjockare blir dom men skönt att ha på sig inne..

Likes

Comments

Nu har jag inte varit in hit och skrivit sen förra året.. Oj vad det låter länge sedan men ändå är det bara 6 dagar sedan jag var in och skrev.. Diza blev 3 månader igår, full av bus och mys är det. Hon är inte så jätte förtjust i att ha på sig tröjan jag stickade till henna.. Hon tycker om att busa runt i snön.. Nu på morron ville hon inte gå ut alls. ca -16 då blir det lite kallt om dom små tassarna.

På nyårsafton var vi hemma och hade det skönt gubben och jag.. Diza brydde sig inte om smällarna som sköts. Men Evita däremot reagerade kraftigt.. Och det visste vi att hon skulle göra.

Även att det var bara gubben och jag så käkade vi gott på nyår. Lax snittar till förrätt, helstekt marinerad ytterfilé potatisgratäng och rödvinssås till huvudrätt, till dessert blev det chokladkräm med blåbärsmousse och kaffekolasås, skulle ha varit svarta vinbär till moussen men hade det inte hemma så det fick bli blåbär istället. Receptet hittade jag på icas hemsida Dessert. Kommer att göra den flera gånger.. Smaken satt kvar länge efter man hade ätit upp den. Klart en stor favorit 5 stjärnor av 5 möjliga.


Likes

Comments

Nu har Diza bott hos oss i 9 dagar och allt går jätte bra..Koppel träning går otroligt bra. Jag har lärt mig rätt bra att se när det är dax för Diza att gå ut och göra ifrån sig.. Vist händer det lite olyckor mellan varven..

Innan vi fick hem våran lilla så lånade jag en bok om chihuahua på biblioteket men nu har vi köpt en egen.. Den är läsvärd och värd sina 160:- på bokus.

Så skönt att mysa med husse

Likes

Comments

Nu har vi haft Diza hos oss 4 dagar och allt går jätte bra. Även att gå i koppel funkar jätte bra, träningen för att bli rumsren flyter på. I torsdags var vi och tog 12 veckors sprutan.. Det gick jätte bra gnällde lite när dom stack henne.. Att åka buss gick oxå bra, fick ligga i min väska och mysa, Men tittade upp och tittade runt när hon hörde folk. Helst så hade hon velat gått och hälsat på ALLA..Hon tycker om att häls på andra hundar oxå.

Prov sover buren och Rudolf fick vara med oxå. Sen blev det mys med husse i sängen.

När vi var in till Hudik i torsdags så passade jag på att gå och titta på den nya STATY våran stad har fått.. Den på Bosse Östlin som var med i Glada Hudik teatern.. Men han somnade in förra året efter att ha fått en stroke. Den är i naturlig storlek och kroppsvarm.

Likes

Comments

Första natten har gått jättebra med Diza. Inte ett enda pip har det hörts från henne.. Hon låg i sängen med oss, det var kanske därför hon inte gnydde något.. Ska försöka att inte vänja henne med det.. Men det är lättar sagt än gjort. Det är Evita bevis på. Dom går bra ihop, Evita och Diza än så länge. Nyfikna på varandra är dom. Äter gärna varandras mat.

Igår passade jag på att prova tröjan jag har stickat till Diza. Passade bra.. Nu ska jag göra en i reflexgarn..


Likes

Comments

Nu har våran Diza kommit.. Just nu så sussar hon så gått. Får se hur natten kommer att bli nu när syrran inte finns med.. Tror nog att det ska gå bra.. Och än så länge har det gått bra med katten våran, hon har fräst lite och Evita blir nöjd när hon får äta av Dizas torrfoder.

Erik och Molly fick sina julklappar, dom blev nöjda.. Erik fick lego som han hade önskat sig och Molly fick en Skrållan docka.. Sockar fick dom oxå. Nu har dom börjat färden hem till Mora.

Dottern med Shakira, hennes man, halva Erik och lilla Molly.

Likes

Comments

Nu är det bara 14 dagar kvar till vi får hem våran tjej..

Systrarna bus

Diza och Molly

Likes

Comments

Idag har gjort jag inte så mycket.. Skönt att bara slöa ibland oxå. Stickade klart pannbanden i reflex garn. Få se vad dom hamnar, om det blir mjuka paket till några.. Funderar på att skicka efter mera reflex garn och sticka en reflex tröja till Diza.


Fick ett nytt kort på Diza igår.. Där hon ligger och sover och lipar. Men söt är man ändå.

Likes

Comments

Nu är det ett litet tag sedan jag var här och skrev. Vad dom här veckorna kommer att gå sakta innan vi får hem Diza.. Men sen blir det nog fullt ös här hemma.. Men fullt ös kan det vara när gammal katten våran ca 13 år ( ca 65-67 människor år har jag för mig att det är) sätter igång och leker. Det händer någon gång då och då.. Mesta delen ligger hon och sover på dagarna och bråkar om att gå ut på kvällar och nätter när vädret inte är allt för kallt eller regnigt.

Likes

Comments

I morgon är det 4 veckor innan vi får hem våran Diza. Idag fick vi nya kort på det lilla livet. Man bara smälter när man ser henne.😄❤

Likes

Comments