Nu börjar det komma buskar och träd på vårat område.. Ska bli så skönt när allt är klart och dom har asfalterat gångarna så det inte blir så jäkla mycket grus indraget. Nu får man dammsuga varje dag.. Men det är bara att gilla läget.. Kommer ju bli bra när det är klart.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Idag på förmiddan gick Diza och jag till badet här i Forsa, vad dom har avverkat på vägen till badet och vid badet..Men det är inte en dag försent.. Inga bryggor har blivit utsatta än.. På Kakedbadet har man gått på simskola.. Alla simmärken jag har från fisken till guld kandidaten (eller är det guld magistern) har jag tagit i denna sjö.. Man var där och simmade även om det regnade, dom enda gångerna man inte var där var då det åskade.. Diza bara nosade runt att vara i vattnet var ingen höjdare just idag..

Där bakom träden till vänster är mitt barndomshem som brorsan har nu..

Likes

Comments

Idag har vi haft besök av brorsdotten och hennes mosters Märta.. Det märktes att Märta var äldre än Diza.

Likes

Comments

Ett tag sedan jag var in och skrev nu.. Har haft lite annat för mig., och inget att skriva om. Men jag har lite kort har jag tagit.. En bild säger mer än tusen ord. heter det

Likes

Comments

Nu är uteplatsen/ altan klar.. Med insynsskydd och staket, helt underbart är det.. NU får det mer än gärna bli mera värme och sol.

Vi provade att ha bordet på olika ställen och nu har vi placera det där det med all säkerhet kommer att få stå.. Blev att köpa nya stolar och dynor oxå som passade bordet bättre än dom vita . Lite växter har fått fylla vissa tomma ytor.. Provad olika ställen, är inte säker än på hur jag ska placera dom..Dom kommer nog att flytta runt lite innan bestämmer mig vad dom ska få stå..

Idag blev det grillat till middagsmat, gjorde en potatissallad på potatis så klart, majs , paprika och purjolök hällde på en fransk dressing.. super gott..

Diza älskar sin nya lekplats.. Så skönt för henne att kunna röra sig utan att sitta fast.. Gjorde ordning en bädd av en gamma kudde och en gammal tröja till Diza och den blev omyckt och inte bara av henne, Evita tycker oxå om bädden. Öppningen som är på altanen har vi satt ett kompostnät så inte Diza rymmer..

Likes

Comments

Äntligen kan man börja att vara ute på altanen.. Golvet blev färde lagd igår. Väggar kommer upp på måndag skulle jag kunna tro.. Sen är det bara att fixa till med blommor och mys plats för Diza.. Altanen blev runt ca 3,5 *6 m, så ett extra rum fick vi.. Där kommer jag tillbringa många timmar..

Grillen fick flytta upp från källaren. Blir grillning idag

Likes

Comments

Nu är uteplatsen på gång. Hoppas att den blir klar under veckan som kommer så man kan sitta ute och börja att  hänga ut tvätten på tork. Och att Diza kan ligga och njuta i solen.
Blir nog bra när det blir klart Sent om sido.

Likes

Comments

Måste testa att lägga in från Youtube. via mobilen, tror att jag lyckades
Två låtar jag lyssnar på rätt mycket nu.

Likes

Comments

  Då blir det att blogga från mobilen ett tag, något som jag inte gillar så mycket. Dels så är det att jag är ovan med det. Men det är bara att vänja sig. Att kolla fb Skype och Messenger och allt annat är inga problem med mobilen. Det är väl att
jag vill ha koll på bokstäverna. Lätt att det blir fel när man skriver med mobilen, iallafall för mig.
Adeptern till min dator har pajat, den fräser och ger ingen laddning. Köpte en ny i november 2015 trodde att den skulle hålla.  Men tydligen så ville den inte vara med längre. 

Likes

Comments

Nu har det varit varma sköna dagar ett par dagar.. Nu saknar jag uteplatsen, både på fram och baksidan. Framsidan är på gång och baksidan ska dom börja med nästa vecka om jag har förstått det hela rätt..

Nu när det är varmt och soligt vill Diza vara ute stort sett hela dagarna.. Så det blir rätt många promenader.. Vi har börjat gå med sele, ibland går det jätte bra och ibland är det tvärnit..


Framsidan börjar bli klar,

Baksidan tar nog ett tag till.. men man får ju hoppas att dom börjar med den till veckan som dom har sagt.

Blå himmel med slöjmoln och lövsprickning

Likes

Comments