För er som inte vet, så är jag hemma igen. Allt var en överraskning för min pappa som trodde jag skulle komma hem i augusti. Vilket jag skulle göra men verkligheten kallade på mig. Så nu blir det inga mer inlägg från bloggen då jag är OS-svenskar mark igen.

Har haft 2 underbara dagar med mina vänner och familj. Var skönt att vara tillbaka på gymmet och träffa alla goa människor.

Jag ska utbilda mig till boxningsindtruktör om några veckor, börjar plugga på komvux och får fast tjänst på jobbet samt att jag ska börja fightas på fightinh centre i Göteborg :)
Tack för att ni orkade följa min resa och tack för allt stöd. Massa kramar till er!!!
Glad midsommar.
Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

CommentsHelt otroligt vad mycket kärlek ni ger mig 💕

Likes

Comments

Igår åt jag och elli lite laab middag på gymmet, laab är förövrigt det enda jag föder mig med, och har gjort de senaste 4 veckorna. Har ätit det varje dag. Senare på kvällen hade jag en midnattsmiddag med mina thaivänner då vi köpte lite olika thairätter och hade det mysigt till sådär 2 på natten.


Likes

Comments

det är storm ute och fick lite svensk nostalgi av det. Ska åka och köpa mat och nått gott för att titta på lite serier. Ikväll har jag fullt upp, så tänkte ta det lugnt i stormen innan den stora stormen haha.
Likes

Comments

Färdigtränad både för och eftermiddag. Har saknat känslan utav att vara såhär trött på kvällen. Det är lördag och ikväll ska jag vara med några polare på arkbar, vi ska dock mötas där vid 12 så jag har lite tid att döda med hjälp av serier och mat.
Likes

Comments

Sov 1 timma inatt då min fläkt har gått sönder och det knappt gick att andas i mitt rum, vaknade av värmeutslag kl 7 och gav mig ut på en löprunda. Efter löprundan då jag vädrat ut rummet somnade jag som ett litet barn och gav mig iväg till stranden så fort jag vaknat, även om det var molnigt. Sitter och laddar för pass nummer två, ska gå tidigt idag då jag ska in till chaweng och hämta mina nya nikeskor jag fick i present av min vän som äger nikeaffären.

Likes

Comments

Har två underbara 13 åringar som testar mig på att thaiboxas i poolen och köra armbrytning. Har blivit någon slags slagpåse för dessa två. Snodde bilderna från gängets reseblogg 😃
Likes

Comments

Kl 11 far jag iväg till Nanna och Camillas hotell för att sola och bada, idag var det helt klar himmel och solen stekte. Camillas son och hans kompis ville åka vattenscooter och jag åkte med på köpet, har aldrig mått så illa i hela mitt liv, mitt hjärta stannade ett flertals gånger då jag trodde scootern skulle välta och vattnet smiskade mig i ansiktet. Har börjat flagna på ryggen och har bränt mig i ansiktet. Skönt!

Köpte en ny laddare till yan igår då hans har gått sönder så ska in till chaweng och lämna den senare efter att ha tagit med svenskarna till brasilian munchies som har den godaste maten på ön.


Likes

Comments

Kom precis hem från morgonrundan och några situps senare, vet inte varför men de senaste 4 veckorna har det bara slått till och min kondition har ändrats med hästlängder. Tänkte på det imorse när jag sprang (ja, jag tänker mycket när jag springer och resonerar med mig själv, innan har det bara vara -ta mig fram till gymmet nu-tanken.) men i alla fall, min akilleshäl har alltid varit att springa, jag har aldrig orkat springa mer än 50 meter även om jag tränat hela mitt liv, att springa är ingenting jag gör frivilligt, men nu är det bara skönt och roligt. Så till er där hemma om jag sagt att jag har vart ute och sprungit så ljög jag 50% gång 50% halvjogga/nästan gå.
Det vad det jag ville säga.

Igår badade jag pool hela dagen, var på Camilla och nannas hotell och plaskade som ett litet barn i deras underbara pool, senare på kvällen gick vi till den stora marknaden och åt för mycket i alla fall jag.
Likes

Comments