Oj, va längesen det var jag bloggade... Mycket har hänt! Tänker inte lista allt utan jag börjar om på nytt... 😆

Jobbnatten är på Falu lasarett inatt, då min brukare är inlagd... Stackars liten! 💕 Nu hoppas vi på en förändring till det bättre så hon slipper denna skiten! 💖

Jag passar på att blogga lite nu när kråkan sover gott...


Så vad har jag att säga!? Sedan i somras så har jag tränat ganska regelbundet och känns så jäkla skönt att ha hittat kärleken till träningen. Tack till dig PT-Malin!! Det är ganska motigt när man väl ska bege sig och träna men efteråt känns allt så jäkla bra! Och vad hände!? Jag tycker numera om träningsvärk!???? 😆 Känns som en liten belöning liksom, kan inte riktigt förklara... Låter ju helknäppt att smärtan skulle vara belöning... Men det är som att då vet jag att kroppen har jobbat och att jag gjort rätt... Min vikt är det väl fortfarnade lite sisådär med... 👎 Men jag har ju bara mig själv att skylla då jag slarvat med maten en massa! Fy skäms på mig! Men nu har jag kommit i nån form av rullning att det går lättare och lättare igen med käket... Vad gäller träningen har jag antagit november utmaningen på gymmet så MINST 10 olika former av pass ska jag göra under november månad... 💪 Med start på söndag med dansa Afro... Spännande!!!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~<>~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Vår LR buisness går framåt men något långsammare än jag hoppats... Ska iaf skicka iväg registeringen om FA-skattsedel de närmsta dagarna... Men är livrädd att göra fel, så har inte riktigt vågat anmäla F-skatt än... 😮

Men vill ju ha bilen så man lär väl! 😄😉

Sen en nyhet är ju att i december så lanseras en helt ny webbshop!!! 😀👍 Det kommer öppna upp en helt ny kundkrets för oss och vi kan jobba på ett helt annorlunda sätt!!! 😀💪👍 Ska bli sååååååååå roligt!!

Nä, mer har jag väl inte att säga er där ute i cyberrymden! Mer än, ha en bra natt och var rädda om varandra! Kramas allt vad ni orkar!!! 💖 💖

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Shit, kan inte tro att det är sant!!! 😀
Dag 4 på body mission och det är redan - 2 kg på vågen! Och då kan jag helt ärligt säga att jag inte skött det 🛃 punkt och pricka uran jag har faktiskt fuskat! Så om jag nu sköter det fullt ut vad händer då!? 😀 😉
Så nu blir det hård körning!!! För det är inte 28 dagars body mission som är det svåra, utan det är tiden efter som blir utmaningen! Att äta rätt! Just nu är det bara en kickstart att bryta ett negativt mönster!
Ska bli så spännande att se vad vågen och måtten står på när detta är klart!!!! 😀😀

Likes

Comments

Dag 1 Måndag:
Börjar inte bra... En son som bråkar och tjafsar när man är sugen på allt och ingenting är som bäddat för K.A.T.A.S.T.R.O.F!!! 😯 Så börjar första dagen med att "falla dit"... Så jag höll mig inte till dieten!

Vad innebär då 28 dagars body mission??
Jo på 28 dagar ska jag kickstarta min kropp och förhoppningsvis gå ner en del i vikt och det är ett hjälpmedel till att förnya och lägga om kosten...
I 28 dagar kommer jag att byta ut 2 måltider om dagen mot soppor och shaker för att bryta mönstret med onödigt ätande och för stora portioner... Men man äter fortfarande ett mål mat om dagen och det är viktigt tycker jag då jag har 2 barn. Att sitta och äta med dem är viktigt för mig!

1 dag kan se ut så här:
Frukost en Figuactiv latte macchiato shake (pulver blandas med laktosfri mjölk)
Mellis Figuactiv-örtte (fastete)
Lunch en Figuactive Curry och grönsakssoppa (pulver blandas med hett vatten)
Mellis Figuactiv-örtte (fastete)
Middag en vanlig måltid på ca 500 kcal mer protein mindre kolhydrater. 1 tablett ProBalance  (kroppen tenderar till att bli försurad men med ProBalance så bibehåller man syra-bas balansen i kroppen)
Kväll Figuactiv-örtte fastete

Känner man suget komma så kan man med fördel dricka Figuactiv-örtte!

Men det ska bli spännande att köra detta nu så får vi se hur det utvecklar sig!

Starten:
Vikt          99,2 kg
diaf          102 cm
midja       131,5 cm
byst          114 cm
höft          131 cm

Likes

Comments

Som rubriken säger så lever jag tillsammans med en man som lider av kronisk smärta.

Varje dag hör jag ojjanden och hur ont det gör! Jag vet att han har ont, och ja det kan inte vara lätt för honom!
Jag kan erkänna! Mina sämre dagar när kanske jag inte mår så bra, efter att ha fått lov att planera mat, kläder, inköp, räkningar, jobb m.m. m.m. och dessutom oroa sig för om han har tagit sin epilepsi medicin eller inte,  så ja då kan jag ibland ifrågasätta om han verkligen har så ont som han påstår och även bli egoistisk och känna när får det vara synd om mig!?
Många gånger känns det inte som om han vill göra något åt det. Han har fått svart på vitt att träning hjälper att lindra hans smärta men tränar han nått, nej!
Att man alltid måate vara den starka i förhållandet, att man alltid måste vara den som ska vara frisk och klar i knoppen.
Att påminna honom att göra saker som tex att beställa sin medicin som nu skulle ökas.... Det gick nästan en månad innan han tillslut tack vare Mig var in på apoteket och beställde hem medicinen...
Vad jag vill ha sagt med detta är:
Det är fan inte lätt att leva med en person med kronisk smärta!

Men var är min bekräftelse!? Ja, han säger att han älskar mig, men visa det gärna med handling också inte bara i ord! För tyvärr börjar dessa ord bli väldigt utnötta! Jag vill känna att jag vill stanna för att jag älskar dig inte för att det blir att kännas som en plikt!

Att känna sig otillräcklig, att inte kunna göra så han slipper smärtan.
Att dessutom ha 2 små barn som är i en extremt krävande ålder och känna sig otillräcklig för dem.
Att känna skuld när man ber om förändring.
Att känna skuld för att man ber om hjälp fast man vet att han har ont.
Att känna skuld över att lämna honom själv att ta hand om barnen, för jag måste sova efter nattjobb.
Att känna skuld när man bara vill lämna allt.
Att känna skuld för att man själv kan må dåligt någon dag.
Att känna att dem gånger jag har ont inte betyder något för det påminns man om väldigt snabbt om man öppnar munnen och talar om det, för svaret är då vart och hur ont han har.

Jag vill vara lycklig med mannen jag älskar men just nu är jag inte det!

Likes

Comments

Ojsan, har visst gått över 1 månad sen jag postade något! Oooopss! ;)
Mycket har hänt sen sist!

Just nu sitter jag på jobbet och tänker tillbaka, vad har egentligen hänt!? Kommer inte ihåg allt då det har hänt så otroligt mycket... 😊 Men lite kom jag på iaf!

☆Träningen gick jättebra tills för någon vecka sedan då det började med en magsjuka, sen kom förkylningen och så kom julen.... + att min inloggning på nätet slutat funka!
Har tappat lite grann, men inte viljan! Så det är bara på't igen! Mår lite dåligt över att kosten fallit tillbaka på ruta ett, men det är samma lika där. Blir nog förhoppningsvis bra igen bara helgerna är över och man kommer tillbaka till normala rutiner igen!? Får jag bara komma igång med träningen igen så löser det sig nog! :)

☆Jobbet går som smort! Dessutom fick jag en tidig julklapp! Det kommer att ske ett bolagsbyte hos tösaknösa jag jobbar med och iom det så har tjejen som jag vikarierar för valt att inte gå med så tjänsten blir min!!!!!!! :D <3 Wooohoooo!!!

☆Hemmet är sig lika, samma gamla kaos, förutom att min lilla tösabit har fyllt hela 2(!) år. Hennes rum ska plockas ur och sen ska det sättas upp renoveringstapet och målas och tapetseras sen ska hon få flytta upp, min stora tjej! <3
Alltså jag fattar inte var tiden tar vägen!? Den går bara fortare och fortare känns det som!

Nähä, om man skulle göra sig förtjänt av pengarna som Humana betalar ut åt mig!
Peace Out!

Likes

Comments

3 dagar har gått sedan jag senast postade ett inlägg. Kanske dags igen nu!? ;)

Torsdagen började med träning; Easyline dubbel med Malin, behöver inte säga så mycket mer om det. Fokus på mage, men vet inte riktigt hur jag tränade då träningsvärk kom smygande i vaderna under em/kvällen! Sen snabbt hem till pappsen och byta till vintersulorna på bilen. Sen hem duscha och så styra bilen, med vintersulorna på, mot Borlänge och jobb!

På jobbet var det ridning på schemat. :) Synd att man själv inte fick sitta upp på hästryggen bara! Mysig tur med hästen Totte på Stora Skedvi Naturgård. Kan verkligen rekommenderas
När vi sedan kommit hem med tösaknösa så kom värken smygandes i vaderna (som måste vara efter onsdagens pass med Sussie) och det blev svårare och svårare att stå och gå. Men NO pain NO gain! ;)
Så mycket mer hände det inte på torsdagen! :)

Fredagen; ännu en jobb dag. Men tog en extra vilodag från träningen för jösses, värken var värre än någonsin! Det kändes som om jag gick med konstant sendrag i vaderna... Tänk er sånna där riktigt jobbiga sendrag, värst i höger. Jag kunde inte sätta ner fötterna riktigt i golvet på morgonen när jag vaknade utan fick gå på tå tills jag hade sträckt ut muskeln igen! :D Hahaha, kan inte ha sett klok ut när jag haltande, vaggande försökte ta mig fram på tå! ;)
Barnbidragsdag så åkte på affären och fyllde på lite i matförråden. Det ser bättre och bättre ut i handlingskorgen! En liten mumsbit till lördagen fick slinka ner! Man måste unna sig ibland! ;)
Åkte sedan och jobbade, men det blev en dryg jobbkväll med träningsvärk från helvetet. Fick t.o.m. lov att ta alvedon mot värken! Då är det tusan illa! ;D Men, men jag tog mig igenom det också.

Idag började dagen så fantastiskt bra, som alla dagar Borde börja! Frukost tillsammans Hela familjen! <3 Helt underbart, frukosten blir jusom godare då! :) En bra frukost, föll inte tillbaka i gammalt och åt macka utan det blev Arlas Yoghurtkvarg vanilj och kokos chips, 2 kokta ägg med majjo, kaviar och kryddade med lite oregano, basilika och salt. *tummen upp*
Sen lite mys i soffan med ungarna innan det var dags för sista jobbpasset för denna vecka!
Och denna dag så tog vi bilen och åkte till Framtidsmuseét, vilket blev väldigt uppskattat! Vi gick även in i planetarium och såg en film om vårat solsystem! Helt fokuserad hela tiden, helt underbart att se att hon gillade det så mycket! Har verkligen världens bästa jobb! <3 Efter museét så åkte vi och tog en fika på Ikea. Ja, där blev det verkligen påtagligt att jag minskat mängden socker i mitt liv! Tog en jordgubbs cheesecake OCH en choklad boll... Usch, efteråt mådde jag illa för det var så sött! Men det kändes ändå bra, som att jag kommit någonstans med kosten! Ingen ångest att jag ätit dumt och heller ingen känsla av behov av mer! :D Jag var verkligen mer än nöjd!! Gött!

Nu ligger man här, och som vanligt när jag jobbat kväll har jag svårt att varva ner, och ska försöka sova!
Men efter detta monster inlägg, :D så börjar faktiskt ögonlocken kännas tunga!
Så nu mina damer och herrar, flickor och pojkar, män och kvinnor så ska fru Eriksson sova!
Vi hörs!

Peace Out!
Madde

Likes

Comments

Som vanligt på morgonen när kl ringer vill jag bara vrida tillbaka kl och sova någon timme till!!
Att somna på kvällarna är nästan en ren omöjlighet, då är jag pigg som en lärka...
Men, men... Bara att bita ihop och kliva upp, servera barnen frukost, få på dem kläder och skjutsa till dagis!
Idag passade jag på att köra ett Easyline pass, på PåG träning och hälsa, med härliga Sussie. Jag fick ju ändå lov att skjutsa Micke på möte, så då var man ju ändå där liksom. Man blir så glad av Sussies sprudlande energi! Och känner sig stolt och nöjd efteråt. Malin blir man också glad av när man kommer då hon alltid möter en med ett stort leende, sen blir man lite förbannad och tycker för stunden att hon är en jävla kärring, för att sedan bli oerhört tacksam för hon ser potentialen i en. Att det finns mer att ge!! Dem är grymma på att sporra en på gymmet!! Tack, och all kärlek till er för det!

Nu sitter man och käkar en bit mat, kanske inte den bästa maten men jag jobbar på det. Det fick bli mat på Subway innan jobbet. Men jag har iaf börjat med att äta oftare och det i sig har resulterat i mindre portioner! Känns som att det går i rätt riktning! Har frtf mycket att jobba på, men det går bättre och bättre!
Det som känns JÄVLIGT skönt är att jag har slutat att känna ångest bara för att jag tar lite godis eller liknande. Vilket har gjort att jag kan ta en godis och sen är det bra, för det är ok! När jag tidigare fick ångest så kom tankarna istället att; nu har jag förstört det här så då var det skitsamma, så vräkte jag i mig och fick mer ångest och dämpade ångesten med mer skit!!
Vad har det lett till jusom, blir bara värre och värre... Det jag tänker på nu är att så länge jag gör mig av med kcal också! Och någonting har hänt, har fått från två håll nu att det syns! 😀👍👍👍✌✌
Och det viktigaste, det känns! Vissa kläder sitter redan lite slappare, jag är gladare och framförallt piggare! 👍
En punkt till... Har INTE vägt mig EN ENDA GÅNG!! 😀
Jag Skiter fullständigt i vågen, jag tittar bara på omkretsen nu! 💖
Det känns som om jag har gjort min livstilsförändring och det känns BRA! Vissa säger 30 årskris, jag säger uppvaknande! 😉

Nu blir det alldeles strax jobb, med den underbaraste tösaknösa på denna jord! Är såå glad att jag äntligen kom till henne! 💖

Peace Out my friends och ha en helt underbar onsdag! 💖
All kärlek till er!

Likes

Comments

Hej och välkommen till min blogg...

Här kommer ni få följa mig och mitt liv i kaos... Ja, just nu är hela hemmet i kaos, diskberget har aldrig varit så stort, tvätthögen "the never ending story", nytt jobb, nya rutiner och inlett en ny resa mot ett lättare och hälsosammare liv!​ Denna gången ska jag klara det!

Mer uppdateringar kommer!

Likes

Comments