Header

idag

Har det varit en dag med mycket känslor och funderingar , tankar på olika saker . Saker som jag blir arg på saker som jag inte vet hur jag ska bearbeta en. Men jag hoppas att jag kommer på det snart. Vet inte om det är några dåliga saker jag tänker på men jag vet att det känns lite jobbigt just nu. Men vad det är som är jobbigt vet jag inte. Men ibland känns det bara som man kämpar för inget. Man har för mycket saker man vill men inte vet hur man ska bearbeta det riktigt.

Det är jätte jobbigt när man känner så här. Samtidigt som allt känns skit så känns allt jätte bra . Tror mer att det är att jag har för höga krav på mig själv. att jag inte vet vart jag ska börja med det jag vill börja med för höga förvänntningar på sig själv är inte alltid det bästa. Man vill bara så mycket och när man vill det så ska det gå så fort det bara går. och ibland funkar det och ibland inte. Det är så olika det där.

Men idag har jag gjort lite ärenden och fixat här hemma och träffa min bästa vän . Gjort läxor med tjejerna och nu på kvällen blev det en skön promenad inte så lång men det var skönt att komma ut lite och bara gå =) hade själv klart med mig tjejerna och deras kompisar med. =).

som jag sa förut så ska jag försöka komma igång med träningen igen är ute och går varje dag och det känns i kroppen och vill komma igång med träningen med hoppas bara på att hitta nån att träna med. mycket roligare när man är 2 en att man tränar själv, Eller så får jag köra som jag gjorde förut hemma gym. Det funkar det med. Ner i vikt ska jag så är det bara . inte för att jag skäms över att vara rund men endå. ett sunt levande är inte helt fel =).

ska bara komma över mitt stora socker sug med. då kommer det gå bättre . men det är jätte svårt att sluta med det när man är beroende av det, Men klarar det förut så det ska funka en gång till..

idag känns det som en jätte tråkig dag men har inte gjort så där jätte mycket , jo träffa min bästa vän är alltid roligt men dagen har varit seg , och inte alls som jag ville att den skulle vara. förstår inte varför man har såna här dagar och varför man får dom. jo jag vet varför jag får dom men jag gillar dom inte känns som allt är tråkigt då, Man ska inte klaga det vet jag men vissa dagar är inte roliga bara för oss vuxna så är det bara. Men i morgon är det en ny dag och då blir det bättre . idag var ingen bra dag men i morgon ska det blir det. i morgon är det kurs igen och fixa såna där andra roliga ärenden .

Man ska inte klaga det vet jag för livet är inte så svårt livet blir som man gör det och jag har det jävligt bra ska inte klaga men idag är det en klagar dag och då blir det så här. Men jag har fått mycket gjort idag så det är skönt , så .

Men nu är jag trött så snart ska jag sova och njuta i morgon är det kurs igen som jag längtar inte ett skit. vill inte alls gå ditt men jag slutar där nästa vecka och det ska bli riktigt skönt för nu är jag trött på det. det ger inget längre , man lär sig inget nytt längre och jag vill ha nya utmaningar i livet nu, tror jag klara mig bättre utan kursen. vet vad jag vill göra så, det kommer inte att bli några problem alls det bara vet jag. man ska aldrig ge upp sina drömmar man ska kämpa sig ditt för man kommer alltid ditt man vill till slut.

jag har ju min lista på saker jag ska göra innan det här året är slut så =) Bara att köra på..

Nej nu orkar jag inte skriva mera bara massor av tänkande inget viktigt


Likes

Comments

Likes

Comments

God morgon tisdag

Nu slänger jag in lite här på morgonen innan vi ska dra i väg till skolan och kursen . flickorna ligger och sover en men ska snart ta upp dom. idag är det skola igen och jag vet att dom inte är allt för sugna för att gå men jag vet att dom kommer att få roligt .. Det brukar dom ha .. =) även om skolan är skolan och vissa saker är svåra men vi kämpar och kämpar . och till slut kommer det blir bra =). så idag drar vi igång med alla rutiner igen ganska skönt om jag får säga det själv,

Och jag ska på kurs ..slutar snart där och kan inte säga att jag kommer sakna det nått ... bara den här veckan och nästa vecka kvar sen slutar jag och det ska bli underbart. det är inte roligt där längre och känns det som allt bara går runt hela tiden man pratar inte om nått nytt längre och det är jätte tråkigt men men det är inte så många timmar man sitter där men det känns som det är det för det händer ju inget .. men ändå ganska skönt att gå ditt , bara för att få komma ut lite och träffa lite andra människor.

Det är nog det bästa med kursen träffa lite nytt folk och bara sitta och prata det är det bästa . och alla som går där är sjukt underbara och trevliga så det är bra det.. så inget fel på folket men ändå inte så jätte roligt . så det ska bli skönt att sluta så man kan lägga ner lite tid på det jag känner är viktigt och så jag kan få allt annat att fungerar bättre och bra ., =) finns annat jag vill lägga ner mycket tid på och det är inte på den här kursen det kan jag lova..

känner av mina höfter med . även om jag bara har gått korta vägar när jag varit ute så känns det i kroppen ganska skönt =). och jag fick en fråga om varför jag vill gå ner i vikt jo men det är ett lätt svar för att jag ska må bra i kroppen. jag är en ganska stor tjej och det tar på kroppen att gå och lyfta vikten så därför vill jag ner i vikt för att mina knän ska orka och för att jag ska kunna röra mig mera utan att känna mig död. så det är inte för att jag ska bli jätte smal eller för att komma i små storlekar utan det är för att jag vill må bra i kroppen och känna att jag orkar mera. jag har gått ner men inte jätte mycket och känner att jag vill röra mig så mycket det bara går . så promenader och träning är vad min kropp behöver och bytta kost det kommer bli jätte bra ..

Men efter som jag är en som gillar socker godis och sånt skit så kommmer det bli jätte svårt att sluta .. jag har testa förut och klara det så jag vet att jag kan fixa det.. och kommer fixa det men det är svårt . men det ska gå.

SÅ är det nån som vet vad man kan äta och bytta ut till så skriv det här..

Nej nu ska jag ta upp mina små änglar

puss och kram <3


Likes

Comments

Sov gott

Likes

Comments

skriver några rader innan jag vi ska åka .. har hunnit med ganska mycket nu innan .. har hunnit fixa tjejerna diska städa och dammsuga. vattna blommorna och ringt runt och skicka in saker . varit ute med tjejerna m m. ja det var bara början på det som ska göras men snart ska vi åka så hinner inte så mycket mer just nu , men det är kanske 7 saker kvar sen i kväll är det tvätta och ut och gå..

planerar lite för veckan så man vet vad som ska göra och inte känns så skönt att man har kommit igång med allt igen =). vet att folk blir galne på mig men jag gillar när det är klart och man bara kan komma hem och ta det lungt senare. istället för att göra allt sen.. känns som man alltid har saker att göra endå .. och så .. men nu ska vi snart dra och då kommer det bara att vara lek och inga måsten så.. leka med tjejerna hahha ändå gången man inte måste vara vuxen och tänka på alla viktiga saker..


Nej nu orkar jag inte skriva mer pussss


Likes

Comments

God morgon

Hoppas alla har sovit bra för det har inte jag gjort .. vaknat lite till och från och varit ledsen till och från. Men så kan det vara när man drömmer massa konstiga saker .,. En ny vecka har börjat och sista dagen på ledig vecka för mina små tjejer och mig . i morgon är det skola och kurs igen, känns så där inte jätte roligt , tror tjejerna har gillat att vara hemma och bara njuta av ledigheten. även jag. Men i morgon kör vi igång igen med rutiner och vardag som vanligt igen. tråkigt och skönt,

Men idag är det ledig dag så idag ska vi iväg en stund och njuta med familjen och bara vara där . Sen ska vi hem och göra alla såna där tråkiga måsten som vi alltid gör innan skolan. men först ska vi njuta med familjen och det gör ju inte så mycket det är ju sol idag underbart sol det bästa som finns även om det inte är så varmt så är det ändå skönt att solen är framme . det behövs som jag har längtat.

Ikväll blir det promenad med om jag inte tar mig det innan vi åker få se hur långt vi kommer nu på morgonen. men ska alla fall ut och gå det vet jag, det är så skönt att känna den där träningsvärken,, vet att det låter galet men när man inte har tränat på ett tag så är det jätte skönt när man känner av det. haha okej vet hur dumt det låter men så är det i alla fall...

Nu var det riktigt gott med kaffe kan jag säga , vet inte vad det är med det där med kaffe och morgonen. man skulle haft en snus med ,. men det har jag inte så kaffe och sol blir jätte bra det.. är det bara jag som tycker dom här månaderna går jätte fort menar det är ju redan april tycker det känns som det här året går jätte fort ? .Men jag har ju min lista jag ska gå efter sen ska bli så roligt att se hur mycket jag kan göra om jag hinner med sakerna som jag vill göra eller om vi hinner med det är ju lite blandade saker, både för mig och tjejerna så det ska bli roligt och se om man hinner med det . jag hoppas det , men börjar inte med den en, kursen ska sluta först. sen är det bara att köra på.. Ni vet när man längtar efter nått jätte mycket så känns det nu..

Hur är det med mitt humör då jodå det går upp och ner känner mig jätte glad ibland och ibland känner jag inte nått och ibland är jag bara ledsen och arg men jag vet ju varför det är så,, den här ångesten och depritionen kommer och går hela tiden och det är då jag känner att det är skönt att jag har mina små änglar för dom får mig glad och tänka på annat. och det är skönt =)=).. det är s¨å vanligt att leva med dom här sakerna men som tur är finns det alltid saker som gör en glad och som gör att man har roligt =).

så är det .. Nej men man kanske skulle sparka igång den här måndagen då och göra så mycket som det bara går sista lediga dagen.. men jag skriver i kväll som vanligt =) puss och kram och kom ihåg en sak ge kärlek så mycket kärlek det bara går älska hata inte.,. kärlek kärlek


Likes

Comments

God kväll
Vilken jäkla dag kan man säga fy fasen för att vara människa ibland .. ibland är de inte roligt att var vuxen människa . Morgonen började med frukost mys med tjejerna och mys . Sen blev de promenad var inte så skönt med de funkade
😀 duktiga tjejer var dom med .

Efter de så gick tjejerna och lekte med kompisar och bara var ute . Då började jag städa . Vilket gick ganska bra fast dammsugaren flög på mig aj som fan och efter de tappa jag mobilen i vattnet när jag skulle tvätta golvet så bra gick de . Skit säger jag bara så mobilen funkar inte så bra just nu ... otur med min mobiler ja de kan man säga ...

Efter de har jag bara varit och planerat veckan som kommer har lite saker att fixa . Sista lediga dagen i morgon sen så drar skolan igång igen . Tjejerna är inte så glada för skolan ska börja . Syskonen idag har inte alls varit glada på varandra här hemma . Haft två barn spm bråkat spm bara den . Inget har varit bra. Ha ha syskon kärlek på högnivå och sen han dom med att säga hur dum jag varit med inte lätt varje dag ...

Sen har de hänt mycket annat med som gjort mig sur . Men inget jag kommer skriva ut här .. men de här med promenaderna går bra i alla fall varit ute varje dag och ska försöka ta mig ut hela nästa vecka med .. blev ju två promenader idag . Så skönt att komma ut så där . Känns i kroppen . På ett bra sätt ..

Ska bara hitta ett bra gym med så man kan komma igång på riktigt sen . Kommer ha lite mer tid sen att träna . När man slutat på kursen. Då kommer jag att komma igång med andra saker som jag inte hinner med annars . Har lite planer som ska fixas .

Fy vad seg man är kanske skulle ta och sova så man orkar upp i morgon puss och kram en ny vecka är på g

Likes

Comments

Ligger i soffan är helt slut . Haft en bra dag i dag med familjen och barn . Mys på hög nivå med mycket gott att äta . Tog oss även en promenad på landet med så skönt så 😀 påsken har varit mysig kam inte klaga . Med skratt och känslor . Humör som går upp och ner och man vet inte alltid hur man ska vara . Och snart är lovet slut de har gått fort men roligt har vi haft de

Men kan säga att trött är jag efter dagen . Så de va skönt att komma hem och bara vara en stund . Tjejerna sover och jag med snart . Men har lite ont i magen efter allt som man fick i sig i dag


Så soffan och en dålig film på 3 an är vad jag gör just nu när man inte orkar så mycket . Imorgon är de söndag så d har jag lite saker att fixa med . Men hoppas på sol i morgon när jag ska ut och gå . Musik och promenad så skönt
🙈

Nej nu säger jag god natt

Likes

Comments

Ska klippa mig dom första bilderna jag lägger ut är hur mitt hår ser ut nu . Sen hur jag kan tänka mig
Snäll skriv vad ni tycker puss

Likes

Comments