Header

God kväll

Jaha ja då sitter man här igen då och ska försöka få några rader skrivna här då. Det är söndags kväll och sista söndagen på sommar lovet har det gått fort eller fort , Tjejerna var inte så glada att dom skulle få sova tidigt =) men nu börjar alla rutiner igen. och alla roliga saker som ska göras som läxor och så =) tror ni tjejerna är glada hahah tror inte några barn är speciellt glada. =) .. Men nu så kör vi igång igen =)..


Så här sitter man igen och ska börja skriva här igen för att få med så mycket det bara går om hur dagarna ser ut och hur livet fungerar .. =) . Men som sagt det är alltid skönt när alla vanliga rutiner kommer i gång och man får livet att fungerar lite mera.. man är ju ganska slö när man inte har så mycket att göra. =) .. Fast det är ju inte så att vi inte har gjort nått den här sommaren för det har vi.. =) mycket ute och det har varit underbart. Mycket som har hänt den här sommaren som har varit både bra och dåligt men saker som man kan ta sig igenom .. Det är liksom som vanligt det händer alltid nått även bra och dåliga saker ..

Har försökt att blogga många gånger och har börjat men slutat för att jag inte orkat eller fått ner saker på ett bra sätt . Men nu ska jag ge det ett nytt försök igen och hoppas att jag kommer få det så bra som jag vill..

Kommer skriva mycket om min träning och kost och om mina barn och skolan ja om livet i sig . hur dagarna ser ut och hur mina tankar fungerar .. =) ja men om livet liksom ska försöka få ner det så bra som möjligt =) kommer även komma upp bilder . Ibland kanske bara bilder ,,


Och ska försöka skriva lite längre blogg inlägg en det här för idag är det bara en början på nått för att komma igång att skriva för jag tycker att det första är det svåraste att börja med. Även om jag inte kommer på så mycket att skriva just nu så blir det blandat bara .. Men det gör inget =). Bara skriver .. Ibland är det skönt att skriva lite även om det inte har någon mening. =) Eller ja ni förstår sen är jag jäkligt trött med =) , så ja nu kör man igång igen då =). Men nu ska jag kolla på film sen blir det sova för kl ringer tidigt i morgon. Så puss och kram på er alla där ute =)<3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments