Header

God morgon

Det är måndag och en ny vecka har börjat. vet att jag är jätte dålig på att skriva men jag hinner inte och är helt slut på kvällarna händer alltid nått =). men nu har jag tränat i 19 dagar och det går jätte bra och jag har fortfarande inte ätit nått jag inte ska eller druckit nått jag inte ska känner mig så jäkla bra =) det är så skönt =). visst har jag smakat men inte mer en så känner mig stolt över mig själv, för det bevisar bara att jag klarar mer en vad jag tror . jag har lagt till lite övningar för armarna rumpa mage och ben och det går bra =) sakta men det går =). stolt är jag och 19 dagar jag brukar ge upp tidigare men nej den här gången ska det fungera och det gör det.

som sagt idag är det måndag och det händer lite mysiga saker idag. men först ska jag ta min berömda promenad och vara ute i solen innan vi ska bort . =) mysigt kommer det att bli menar man kan inte sitta inne en sån här vacker dag. så det är väll bara att köra igång så man hinner med så mycket som det går =) så puss så länge

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

God kväll alla underbara

Första dagen på sommarlovet har vi haft idag och det har varit jätte bra. Underbara måndag måste jag säga helt underbart. dagen började med en morgon promenad med tjejerna . jätte mysigt och roligt och efter det blev det lite hemma träning. Efter det kom min syster son. så tjejerna lekte lite med honom idag och sen har dom varit ute och lekt. Efter Lunchen tog vi oss en cykel tur i Vilsta jätte mysigt det med kollade på hästarna och kolla vattnet. Fast den var inte roligt väder men det var skönt att vara ute.

Efter det så lekte tjejerna med kompisar . och bara hade skoj =) så dom är nöjda med dagen. MIn stora tjej fick sina nya glasögon idag med hon blev jätte fin en helt ny flicka blev hon =). Hon valde dom själv och det blev jätte bra =) nöjd dotter nöjd mamma :).

Har även hunnit med och gjort såna här tråkiga saker som tvätta och städa lite med idag . sökt jobb m m. nu på kvällen blev det en kvälls promenad med . jätte skönt . så idag har träningen varit jätte bra .

Har kommit fram till att det här med träningen är det bästa jag har börjat med . känns så bra i kroppen och för mig som känner mig nere till och från är det här med träningen jätte bra . det känns så mycket bättre jag känner mig gladare och mycket mer vet vad jag vill . menar jag har gjort allt som jag skulle idag alla mina viktiga saker . Och det har gått så sjukt bra känner mig så stolt över mig själv. det var länge sen jag kände mig så här länge sen jag kände att det kommer bli bra , En dag i taget och små steg så kommer allt fungera .

jag har mina mål i livet och jag ska komma ditt jag ska fixa det . jag ska få mitt liv ditt jag vill jag bara ska det . det är aldrig för sent att komma ditt man vill att börja om . man måste bara våga öppna sig och stå för det man är och vad man vill. våga vissa att man vågar leva upp för det man tänker . jag är mamma och människa jag kan leva upp mina drömmar både som mamma och inte som mamma jag har mål som mamma och även som inte mamma även om jag är mamma så ska jag med kunna unna mig saker till mig med. Det är inget fel med det mina tjejer kommer alltid först men man får inte glömma bort sig själv heller vi är alla viktiga vuxna som barn, Den här sommaren har jag så många planer för vad vi ska göra och vad jag ska göra =)

Det kommer bli så bra .En sak till som jag har börjat med är att tala om för mig själv att jag är bra och tala om hur bra mina barn är för det är dom. DOm är fasen bäst på alla sätt .Och det är jag med jag är bra på alla sätt som jag kan vara bra på. Men man kan alltid bli bättre .=)

Nej nu måste jag sluta skriva

Ska kolla lite tv och bara vara puss

En sjukt bra måndag blev det


Likes

Comments

Dom här dagarna har varit så jävla underbara började min resa nu den 1/6 med både träning och kost och de har fungerat så jäkla bra och jag är så stolt över mig själv över hur bra de går . Trodde att jag skulle ge upp på en gång .

Jag har ett enormt beroende Av socker godis dricka och allt sånt skit men de har gått bra att vara utan . Jag unnar mig men jag äter inte alls mycket . Allt går bara man vill och jag vet att jag kommer klara de sjukt bra
😀 trodde att jag skulle sakna colan mer en vad jag gör visst är jag sugen men jag klarar de ju .

Började ju gå ut och med med den 1 och har gjort de varje dag och de känns skönt i kroppen man orkar så mycket mera och jag har gått ner 6 Kg . Men tänker inte stressa utan jag kommer träna så mycket jag orkar och känner att jag klarar av de .

Nästa mål blir att börja på ett gym. Men de blir sen . Men känslan att vara ute och rör på sig och cykla de är så otroligt skönt i kroppen
😀 bästa är att jag har klara av att gå upp för vilsta backen och de trodde jag inte men jag har klara de och de känns så underbart bra 😀 lite beröm till mig själv .

Så nu blir de till att sätta i hop ett bra hemma tränings schema och köra efter de och även börja skriva om min kost kommer testa mig fram där med och se vilket som är bäst för mig
😀

Men bara på dom här dagarna känner jag att kroppen har ändrat sig jätte mycket
👍🏻👍🏻😀

Så i morgon ska jag lägga till lite andra övningar .

Nu ska jag Fixa lite här hemma puss

Likes

Comments

God morgon

Dom här dagarna har gått så jäkla bra med träningen promenaderna känns inte lika jobbiga och jag har klarat att gå upp för vilsta backen två gånger nu och det känns så jävla underbart för jag trodde inte jag skulle klara det för det är jobbigt , men jag fixar det och det gör mig jätte glad . lycka säger jag bara . Kanske inte är en stor sak för alla men för mig ä'r det de. jag menar jag väger ganska mycket så att jag klara det känns jätte underbart =) och så har jag varit utan dricka och socker och skit i 7 dagar idag. och fan det känns så bra duktig känner jag mig ;).

Den 1/6 tog jag mitt beslut att ändra mig och min kost och det har gått bra det har inte gått många dagar men visst är jag sugen på dricka men jag ska klara det här och mycket godis är jag med sugen på men jag ska klara mig . jag ska inte äta sånt mer även om jag vill.. =)=)

Har tagit jätte många bra beslut nu och jag känner att det är inte så svårt att fixa dom så ett steg i taget vet man vad man vill så kommer de att bli bra ...

så dom här dagarna är jag så jäkla glad över jag är på väg ditt jag vill det får ta månader och år det bryr jag mig inte om jag ska göra det jag vill göra och jag ska klara det bara så ni vet jag ska fixa det =) ska göra allt på min lista för det är bara så =) .. Nej nu ska jag durcha =)


Likes

Comments

Vi är nu inne på dag 4 och det går jäkligt bra med allt .. Tror bara det vara det där steget att säga att nu ska det bli så här =) underbart .. känner att det kan ju fungera sjukt bra .. idag blev det morgon promenad lite längre blev det och sen en cykel tur =) så jäkla skönt . men det bästa av allt var att jag tog mig upp för vilstabacken så jökla skönt =) kanske inte en stor sak för alla men för mig är det stort =) då jag väger jäkla mycket och känner att det skulle jag inte ha klara men jag gjorde det känner mig lite bäst om jag ska vara ärlig. ja vet att jag kommer fixa det här .. =)=) glad tjej är jag i dag..


Fast jag kan ärligt säga att jag är jätte sugen på både godis och dricka och allt skit man kan vara sugen på vet att det kommer att gå över men just nu är det så där så man känner smaken fast man inte har det i närheten =). men jag ska inte misslyckas med det här .. skulle vara så skönt att vinna det här för mig själv kunna vissa människor att allt går med mycket jobb och envis het =). Ni vet att man kan mer en vad man tror =).

Varför började jag med det här igen då kan man fråga och då menar jag det här med att skriva här jo för att skriva om det jag tycker om att göra det jag har intresse för eller för saker jag vill testa eller för saker som kommer hända i framtiden =) eller för roliga saker som händer eller komma ska.

Kommer som sagt lägga ut bilder på saker jag tycker om eller på träningar eller på vad som kommer hända på dagarna eller saker jag planera in. Det kommer kanske bli filmat med det vet man inte men jag vet att den här bloggen kommer ta fart med mycket annat men bara ord =). Nu jäklar halva året har ju gått så varför inte göra det bästa av det som är kvar av året allt är ju inte skit eller som jag säger det blir som man gör det även om vissa saker inte går att göra nått åt .. =) men saker går alltid att fixa till..

Man måste bara tro på sig själv och det man vill göra kan man göra det så kommer man så långt man kommer ditt man vill och det är ju det man ska man ska inte ge upp för att andra försöker förstöra för en..

på senaste dagarna har jag kommit på saker jag vill testa på saker jag vill göra bara för att jag känner att det skulle vara roligt har inte riktigt tänkt så på ett tag men nu känner jag att jag vill ta upp massor av saker igen .

Sakta men säkert kommer allt att bli som jag vill ha det =) . Tänker inte sluta tänka så .. nej nu måste jag lägga mig ett bad är helt död i kroppen puss och kram så länge =)


Hej på er igen då ,, kvällen är här och i morgon är det ny vecka . och tjejerna går sista veckan i skolan . tror dom längtar ganska mycket =). sommar lov många veckor och vi har planer hela sommaren som kommer bli jätte roliga . =) hoppas jag i alla fall. just nu ligger vi och kollar på film och bara 'är så jäkla underbart , små sega och trötta och jag börjar känna lite tränings värk. det är bra för då vet jag att jag har gjort rätt med träningen =). vet i alla falla att jag ska försöka träffa lite kompisar den här veckan med och så. Det ska bli mysigt =)...

bara ser fram i mot den nya veckan med mycket skoj

nu säger jag natt natt


Likes

Comments

14 kraftfulla steg till bättre självförtroende

Redaktionen på Företagande

Här är stegen som kan höja ditt självförtroende

(De listas inte i någon särskild ordning)

1. Sträck på dig

Att sjunka ihop som en hösäck kan få vem som helst att tappa allt självförtroende. Vissa menar på att personer har en ihopdragen hållning just på grund att de har dåligt självförtroende medans andra menar att man får sämre självförtroende just av en dålig hållning. Vart kommer först, hönen eller ägget? Testa själv så får du se. Sträck på dig och du kommer att märka skillnad direkt! Föreställ dig att ett rep sitter fast runt ditt huvud som hela tiden dras upp mot himlen. En parentes är också att vi upplever personer som är raka i ryggen och som sträcker på sig som mer attraktiva.

2. Kunskap ger ökat självförtroende

Att vara påläst och kunna en sak riktigt bra är ett strålande sätt att få ökat självförtroende. Du kan göra detta genom att läsa böcker, studera den oändliga informationskällan internet och umgås med människor som redan har gjort det du vill uppnå.

3. Gör något du har skjutit på en längre tid

Vad har du på din ”att göra-lista” som suttit där länge? Gör det direkt, ja nu! Detta kommer garanterat att öka ditt självförtroende och det kan starta en positiv spiral som får dig att utföra allt annat mycket snabbare och med bättre resultat. Du hamnar i ett ”flow”!

4. Agera "Som-om"

Agera som om du redan har vanan och det beteende som du önskar. Om du var självsäker och hade självförtroende, hur skulle du känna dig då? Vad skulle du göra? Hur skulle du gå och tala? Vad skulle du kunna tänka och hur skulle ditt prat med dig själv låta? Genom att fråga dig själv dessa frågor så tvingar du dig att svara på dem och det kommer att hjälpa dig att hamna i ett tillstånd med höjt självförtroende. Du kommer då att agera "som-om" du är säker och om du fortsätter att agera "som-om" så kommer du att märka att ditt agerande blir mer och mer till en vana. Du har nu uppnått det självförtroende du hittils ”fejkat” dig till!

5. Fräscha till dig och klä upp dig

Om du känner dig fräsch och klär dig fint så kommer du att må bra. Du kommer att känna dig mer framgångsrik och redo att tackla världen. Tänk efter hur du brukar känna dig när du gjort dig i ordning inför en fest eller liknande tillställning, där du lagt extra tid på att göra dig i ordning. Det brukas kännas bra, eller hur? Du behöver självklart inte lägga så mycket tid och du behöver inte heller köpa en massa nya dyra kläder. Jag hörde en gång om en säljare som tog på sig kostymen varje gång han skulle avsluta en viktig kund, trots att han sålde över telefon. Han gjorde alltid likadant så jag antar att det funkade utmärkt!

6. Ändra en liten ovana

Inte en inbiten eller svår vana som t ex att sluta röka. Bara en liten en, som t ex att skriva ner saker som du ska komma ihåg. Eller att vakna upp 10 minuter tidigare än vanligt. Eller dricka ett glas vatten när du vaknar. Något litet som du vet att du kan göra. Gör det under en månads tid. När du har utfört det så kommer du att känna dig så mycket bättre och ditt självförtroende kommer att öka. Börja då med nästa ovana och byt ut den mot en positiv vana!

7. Fokusera på lösningar

Är du en person som ser möjligheter över allt eller ser du problem? Om du tillhör de sistnämnda, försök då att ändra på detta snarast. Att fokusera på lösningar istället för problem är ett mycket effektivt sätt att öka ditt självförtroende och få mer bra saker uträttat i ditt liv.

  • "Jag är lat!" - Hur kan du lösa det?
  • "Men jag kan inte motivera mig själv!" - Hur kan du lösa det?
  • "Men jag har ingen energi till deti!" Ja, vad är lösningen?

Det finns alltid en lösning och ofta är den enkel att utföra. Kanske så enkel att du inte tror att det är någon mening att göra den...

8. Döda dina negativa tankar

Du måste lära sig att bli medveten om ditt prat med dig själv, alltså de tankar du tänker om dig själv och om vad du gör. Många av oss tänker ofta saker som ”det klarar jag inte”. Försök att ändra ditt tankemönster och ändra det till ”jag ska göra mitt bästa”, ”jag kan fixa det och skulle det inte gå så är det inte hela världen ändå”. Ett bra sätt att skifta tankarna är att innan du lägger dig på kvällen, så skriver du ner fem positiva saker som hänt under dagen. Det kan vara enkla saker som att du utförde en uppgift effektivt eller att du fick någon att skratta eller må bra. Positiva tankar föder nya liknande tankar.

9. Var medveten om rädslan men gör det ändå!

Om du möter rädslan och gör det du är rädd för, så försvinner ofta rädslan. Om det inte sker den första gången kommer det nästan säkert att ske den andra, tredje eller fjärde gången. När du gör detta så visar du ditt undermedvetna att inget allvarligt eller livshotande inträffade, vilket gör att ditt självförtroende kommer att bli bättre samtidigt som rädslan försvinner.

10. Förbered dig

Det är svårt att ha självförtroende inför en uppgift om du inte tror att du kommer göra bra ifrån dig. Ta bort den känslan genom att förbereda dig så mycket som möjligt. Läs på och träna, om och om igen.

11. Tala långsamt

En sådan här enkel sak kan ha en stor skillnad i hur andra uppfattar dig. En person som talar långsamt visar upp ett självförtroende. En person som känner att han eller hon inte är värd att lyssna på kommer att tala snabbt, eftersom denne inte vill att andra väntar på något som inte är värd att lyssna på. Försök själv ett par gånger. Det kommer att få dig att känna dig mer säker och ge dig bättre självförtroende. Lyssna t ex på vår förre och nuvarande stadsminister. De talar båda väldigt långsamt vilket är ett sätt att retoriskt skapa mer förtroende inför de som lyssnar. Du kan göra likadant, men överdriv inte ;-)

12. Sätt ett litet mål och uppnå det

Folk gör ofta misstaget att sikta för högt och sedan när de misslyckas (läs: ger upp för tidigt), så blir de avskräckta; det tog helt enkelt för lång tid att nå dit. Sätt hellre en målsättning till något som du vet att du kan uppnå, och sedan utför du det. Detta kommer att få dig att må bra och desto fler små mål och uppgifter du utför, desto bättre självförtroende kommer du att få och desto lättare blir det att utföra ännu svårare och mer utmanande saker.

13. Bli en person som gör det du säger du ska göra

Vidta åtgärder när du lovar att vidta åtgärder. Fullfölj dina planer även om det inledningsvis inte ser ut som det finns någon väg framåt. Det betyder inte att vara oflexibel då det naturligtvis kommer att finnas tillfällen då du behöver kompromissa för att ändra dina mål och planer, men har du en klar vision så kommer garanterat en ny väg att visa sig. Om du däremot ger upp kommer det att skada ditt självförtroende. En viktig punkt att komma ihåg är att det inte finns något som heter misslyckande - du misslyckas bara när du ger upp! Samtidigt finns det få saker som höjer självförtroendet mer än när man slutför en uppgift och lyckas med sin målsättning, oavsett hur stor eller liten uppgiften är. En enkel sak som att städa undan på skrivbordet kan leda till bättre självförtroende som i sin tur kanske leder till en ny kund eller något annat positivt resultat.

14. Motionera

Jösses, ja denna verkar komma med på de flesta listor nu för tiden. Men det är av en anledning och om jag skulle hoppa över den på denna listan så skulle jag göra dig en björntjänst. Motion är en av de bästa, ja kanske det allra bästa sättet att få ökat självförtroende. Motion leder ju även till så mycket mer positivt än så och ofta är det väl så – att de saker man skjuter på mest är de som ger bäst resultat när man väl ta tag i dem och utför dem. Allt du behöver göra är att ta en promenad ett par, tre gånger i veckan och du kommer att se vilken skillnad det gör. Om du gör detta till en vana så kommer hela ditt liv att förbättras på de flesta områdena! Det är en garanti. ;-)

Stärkt självförtroende är kanske inget du kan träna för att uppnå över en dag men ger du det tid och jobbar med punkterna ovan så kommer du garanterat att märka skillnad. Och kanske mycket fortare än du trodde var möjligt. Mitt förslag är att du börjar med en punkt och när du behärskar den så tar du nästa.

Likes

Comments

God kväll på er

idag har jag haft en jätte bra dag och en skön dag, och solen är ju här så det kan inte bli bättre , dag två med att öndra min kost och det går jätte bra och ingen godis eller dricka heller även om jag är jätte sugen så går det bra =) tur att det finns mycket vatten att dricka annars skulle jag gå under haha =).. Men jag vet vad jag vill med och en skön promenad har jag tagit med. imorgon kommer den att bli längre . . ska fixa ett bra tränings program igen,

Det känns så bra den här gången ja vet vad jag vill med livet och nu ska det bli bra . och jag ska få det som jag vill att det ska vara halva det här året har redan gått och då ska dom sitta månaderna bli jätte bra =). nya förändringar har redan börjat och nu ska bara det sista fungera med =)

idag tog jag nya vändningar på några saker och det kommer bli flera idag kommer det inte att komma upp så mycket mera om just det men det kommer upp i morgon, men nu ska jag kolla tv så skriver sen puss


Likes

Comments

Jag är tillbaka här igen . Nu kör vi bloggen på riktigt . De är planerat och klart vad de kommer skrivas om och de sk bli en rolig resa 😀 ser fram i mot att skriv här igen .

Kommer bli en blogg om intressen smink kläder inredning tankar ja livet allt som jg gillar att göra hur de är i mitt liv . Hoppas ni kommer tycka om det
😀 för nu kör vi

Började ny månad med att sluta med socker, dricka fikabröd m m har även kommit i gång med träning och sakta men säkert ändra min kost 😀 kommer bli sjukt roligt kommer dela med mig av bilder m m ja men som sagt nu kör vi

Likes

Comments