Länge sedan nu, mycket som har hänt. Jag trodde att jag var över henne men sen kom o-ringen och då kändes det som att jag inte var över henne. Men nu känns det mer som att jag var över henne och de på o-ringen var mer att jag saknade henne som en vän. Jag vill verkligen hålla kontakten men henne men känner mig bara jobbig när jag skriver och ibland får jag inte något svar alls.... Det krävs ju trots allt två stycken för att behålla en vänskap. Saknar hur det var mellan oss för några år sedan.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vet inte vad jag håller på med nu, jag är varken glad eller ledsen eller okej ibland är jag lite ledsen eller mindre glad pga av saker jag inte kommer ta upp här. Men jag känner mig efter med ganska många saker och jag vet inte hur jag ska kunna ta igen det...
Är lite vilsen men som tur är har jag några fantastiska vänner som alltid stöttar mig.

Även mitt självförtroende har blivit lite bättre men det är fortfarande inte lysande. Men har som sagt gjort framsteg.

Jag saknar alla kompisar som jag inte träffar varje dag längre, vissa saknar jag mer än andra och andra saknar jag enormt. Jag pratar med vissa då och då så det hjälper en del men det känns fortfarande tomt.

Likes

Comments

Känner mig ensam och eländig, vad gör jag för fel? Är det jag som är fel? Eller vad är det för något som är fel? Varför kan jag aldrig hitta någon som gillar mig på det lilla extra sättet? #eländigakärleksliv #aloneinthedarkness

Likes

Comments

Jag är lite smått trött på livet just nu. Mitt självförtroende gällande mitt utseende är i botten just nu. Allt jag vill göra i livet känner jag är begränsat av mitt utseende...
Så lyckas jag aldrig med något som ger något på lång sikt häller... Jag är seriöst trött på livet just nu. Jag vill fortfarande leva men jag är bara så trött på mitt eländiga liv, dock så har jag väl egentligen ett bra liv men jag lyckas aldrig med tjejer. Detta gör så att jag känner mig väldigt ensam och ledsen, detta är något som drar mig allt längre ner... Jag är rädd för vad ett helt sommarlov utan dessa underbara personer kommer göra mot mig.
Jag är rädd för livet just nu... Riktigt rädd...

Likes

Comments

Om ni känner mig uppskattar jag verkligen om ni kan skriva ett litet meddelande till mig med ett ärligt svar på dessa frågor.

Fråga 1: Hur dålig är min personlighet egentligen? 

Fråga 2: Hur illa är mitt utseende egentligen?

Uppskattar helt ärliga svar 


Likes

Comments

Det är kaos just nu....  Jag orkar inte med allt som händer just nu. Treorna slutar om bara 9 dagar och jag vill inte det, jag kommer sakna dem något otroligt. Sedan så fick några kompisar mig att berätta för henne att det liksom var henne blogg inläggen handlade om och hur jag kände. Vilket gick lite annorlunda än förväntat men fick ändå samma slutresultat. Det känns som det är ganska konstigt mellan oss nu men jag vill fortfarande att vi ska kunna vara vänner. Så jag tänkte väl försöka starta en konversation med henne inom en snar framtid. 

Det var allt för denna gången men kommer göra uppdateringar mer regelbundet framöver tror jag.

Likes

Comments

Du är så ofta i mina tankar just nu. Jag har alltid gillat dig men jag har även varit kär i dig för en ganska lång tid. Nu vet jag inte riktigt hur jag känner och det stör mig. Allt jag vet är att för mig är du väldigt speciell och unik, det har jag alltid tyckt sedan den första dagen jag träffade dig. Det har nästan gått 3 år nu och det känns som att vi har glidit ifrån varandra den sista tiden vilket är något som jag tycker är lite tråkigt. Jag vet inte riktigt hur jag kan beskriva dig, då jag tycker det känns omöjligt. Det är iallefall underbart att bara få prata med dig eller vara omkring dig. Har aldrig mött någon som dig förut och har inte gjort det igen häller, du är speciell och det kommer du alltid att vara.

Likes

Comments

Tre kompisar som jag verkligen litar på och kan prata med om saker är jobbiga. En av dem har funnits där väldigt länge och en annan ganska länge och den tredje nästan nyligen. Väldigt enkla att prata med och fantastiska personer också, som jag vill ha kvar i mitt liv så länge som möjligt. En av de bästa sakerna är att man inte måste prata med dem hela tiden för att känna att de finns där för en. Vet inte riktigt vad jag kan säga mer när de är svåra att beskriva med ord i en text.

Likes

Comments

Denna helgen har varit helt underbar på ett annat sätt än det vanliga numera. Att träffa kompisar man inte sätt på flera månader är också riktigt roligt. Orienteringen som egentligen var huvudmålet inför resan gick rätt in i väggen dock... Men men det var ju mest som träning för min del. Jag hade en rolig helg och det är ju det som räknas.


Likes

Comments

Jag vet inte riktigt hur jag ska börja detta, det är positivt iallefall. Jag har känt de här två i nästan tre år nu och det har alltid varit något speciellt med dem. Jag gillade en av dem extra mycket för ett ganska långt tag, man kanske till och med kan säga att jag var kär. Men att bara vara i deras sällskap är helt underbart. Skulle nog välja deras sällskap över de flestas... Vilket är lite skrämmande eftersom jag egentligen inte känner dem väldigt bra. Men det kvittar liks när man är med dem, man känner sig fri helt enkelt. Fortsättning kommer antagligen senare

Likes

Comments