Måndag och jag och lilleman är tillbaka till vardagsrutiner igen. Visst är det fantastiskt med helg och många att umgås med. Men vi njuter minst lika mycket utav vardagen tillsammans. Idag har vi hunnit med en hel del nackträning, tvätt, långpromenad och lunch. Dessutom har mamman klickat hem lite nya kläder till lilleman som växer så det knakar.

Lilleman till vänster, kläder från newbie och lager157.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

En bra helg lider mot sitt slut. Jag rundar av med en promenad runt kyrkan med pannlampa i högsta hugg. Det är vad som krävs för att man ska kunna se någonting utanför samhället.

Helgen har spenderats med familjen. Idag har vi varit i Bohus och hängt i min systers nyköpta hus. Renovering, golvläggning i deras sovrum på övervåningen sysslade grabbarna med. Vi busade med småkillarna och drack kaffe, det vi gör bäst.

Nu farmen och en dusch medan lilleman sover i vagnen.

Likes

Comments

Att se dem här två grabbarna tillsammans, det är kärlek. 10 månader mellan dem, och hur mycket kul kommer dem ha tillsammans genom åren? Jag längtar efter att se dem växa upp. Det blir mycket bus och skoj, det är jag helt övertygad om. Mina favoritkillar!

Likes

Comments

Yes, mannen i huset var tidig hem och jag var snabb med att ta tillfället i akt och rymma till gymmet en sväng. 50 min cardio och endorfinerna flödar. 30 min crosstrainer och 20 min cykel. Hur skönt som helst. Nu är jag redo för fredagsmys med mina grabbar.

Jag och Loui börjar med fredagsbadet!

Likes

Comments

Lilleman sover och mamman dricker kaffe i lugn och ro, kollar på nyhetsmorgon och laddar för en härlig fredag. Jag har dessutom magiskt goda (om ni frågar mig) frukostfrallor på jäsning. Jag njuter av att vara ledig med lilla Loui, han är verkligen världens bästa sidekick.

Här tänker jag att ni ska få följa mig i vardagen med allt vad den innebär. Jag hoppas att jag ska bjuda på inspiration och glädje! Innan vi blev föräldrar, jag och min fantastiska sambo, var vi överens om att det inte ska få begränsa oss. Bebisen får hänga med i livet. Givetvis behöver man anpassa livet efter en ny liten människa, men målet är att fortsätta vara vi och inte bara vara föräldrar och anpassa hela livet efter bebis. Tycka vad man vill om det, men vi tror på det och det känns som att lilla Loui hänger med i svängarna och gillar det. Gör han det inte, så lyssnar vi på honom. Nu är han 2,5 månad, sover som en riktig prins och är för det mesta en glad prick. Livets bebis!

Så häng med min och min familj i våra dagar här!

Likes

Comments