Nu var det längesen jag skrev, och det har hänt mycket kan jag säg. jag kan börja med i måndags:

Jag gick till skolan, egentligen var det bara en helt vanlig dag. Vi hade förberedande balett och dansteori. Eftersom jag har dansat balett i två år, så var det lite tråkigt. Men det var ändå ganska intressant, för det var saker som läraren sa som min lärare i balett inte hade sagt. Så det var roligt. Sen hade vi "esko", estetisk kommunikation. Där vi ska prova på de andra inriktningarna i programmet estet. Min grupp ska börja med dans. Vi fick sluta tidigare, för lärarna inte visste vad vi skulle göra:) Tisdag:

Också en helt vanlig dag, vi hade dans hela dagen förutom två lektioner. Då hade vi matte och engelska, vi hade tre danslektioner. Vi hade balett, dansträning och street. Dansträningen, som jag trodde var jazz, är en kurs, typ som idrott, fast det handlar bara om dansen. Alltså vi kan gymma, ha fys eller prata om kosten. Men istäkket för att det hänger ihop med hur det gör oss bättre typ, så hänger det ihop med hur vi blir bättre i dansen. När jag kom hem efter skolan var jag tvungen att göra ny musli, för den hade tagit slut därhemma. Onsdag:

Vi gick från 8:30 till 15:30. Vi hade matte, som jag tycker är väldigt lätt. Men alla andra förutom en i klassen tycker att matte är jättesvårt. Och jag fattar inte varför. Så det är lite irriterande att behöva sitta i 20minuter och lyssna på saker man redan kan istället för att jobba. Det var en som fick en fråga som stod på tavlan, hur man skulle räkna ut det stod precis jämte uppgiften. Men hon kunde inte svara för hon fattade inte. Men det stod precis framför hennes ögon!! Men jag jobbar på och ligger först i matten. Torsdag:

Det var då allt gick åt helvete, i princip. I min nya klass känner jag att jag har hittat massa nya vänner och jag har faktiskt riktigt kul i skolan. Men i torsdags skulle vi hämta ut datorerna, vilket alla så fram emot väldigt mycket. Vad jag inte visste var att man var tvungen att få en påskrift hemifrån om att man får en dator. Så på morgonen i skolan när jag fått reda på det, så fick jag lite panik. Jag frågade en i klassen vad hon tyckte att jag skulle göra och hon sa att jag skulle fejka det. Så det gjorde jag, dock var jag nervös hela tiden om det skulle funka eller inte. Men som tur var så gjorde det det. När vi sedan hade kommit fram till matsalen och satt oss med våran mat, såg jag att mina nycklar var borta. Jag fick lite panik och gick tillbaka till där vi tog maten, men där var de inte. Så då trodde jag att jag hade glömt de vid uppehållsrummet i skolan. Så jag åt upp lite snabbt och gick dit med en av mina kompisar. När vi kom dit var nycklarna inte där. Då fick jag lite mer panik och vi gick runt i alla infromationssaker det fanns i skolan. Men ingen hade fått in mina nycklar. Vaktmästaren öppnade mitt skåp och jag tog ut mina grejer. Jag höll på att börja gråta flera gånger i skolan för att jag visste att mamma och pappa skulle vara ganska sura på mig. När vi hade slutat var nycklarna fortfarande borta så jag fick ringa mamma, sen pappa och sen morfar som kunde hämta mig. När pappa hade kommit hem var han inte glad och det förstod jag. Men jag försökte kompensera lite gom att hjälpa till med maten osv. Fredag:

Denna dagen blev heller inte så lyckad. Mamma och pappa höll på och smsa mig hela tiden i skolan om nycklarna, som om jag inte förstod allvaret liksom. Så det var ganska irriterande. Men det var typ så dagen fortsatte. Det roliga var att jag fick min klänning som jag hade beställt, jag kan lägg upp bild på den imon. Medans dagen fortsatte, så kändes det lite som att mamma och pappa började släppa det här med nycklarna lite, vilket var skönt.

Och sen kommer idag. Idag har de inte sagt något alls om nycklarna och på morgonen så bakade jag baguetter, det var väldigt gott. Mycket godare än köpta!! Ungefär hälften av det blev uppätet, så då har vi god frukost till imon. Man kanske behöver värma det lite i mikron. Vi gjorde pastasallad med kyckling till lunch. Då använde vi bröden och gjorde krutonger. Det blev jättegott!! Och nu precis blev min syster sur för att jag la ner min dator i datorväskan för långsamt, för vi skulle duka till maten. Jag är ganska trött på henne, för hon visar mig ingen respekt. Det är som att hon inte bryr sig om att jag kan bli ledsen eller sur. När jag blir sur på henne, då blir hon typ rasnade. Men när hon blir sur, då är det helt oacceptabelt att jag blir sur tillbaka. Men nu ska vi i alla fall äta och nu sitter de och väntar på att jag ska komma och "joina".

Hejdå!:*

Likes

Comments

Tjenare!

Detta är mitt första inlägg. Känns mycket bra!:)
Jag har haft bloggar innan, men ingen har jag brytt mig så mycket om. Denna bloggen kommer jag att uppdatera några gånger i veckan.

Ha de bra!😘

Likes

Comments