Pasta med pesto gjort på basilika & parmesanost. Grillad sparris och zucchini och massa annat göttigt, trevlig lördag på er <3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

I helgen har jag Rasmus, Agneta, Dan, mamma och pappa varit i vår stuga och ätit kräftor spelat kubb plockat svamp och haft det riktigt mysigt! Åh vad helgerna är för korta egentligen..

Likes

Comments

Efter jobbet idag cyklade jag till Odensala till Mikaela för att ha en babyshower för min gamle vän Sofia, det vart superlyckat & jag tror hon blev mycket glad över vår överraskning! Tog inte så många bilder men vi fikade gofika, lekte massa "babyshowerlekar" och öppnade presenter, mys!
Nu är det natti då klockan står på 05.30 i vanlig ordning, imorgon är det jobb sen matte på kvällen som vanligt. Längtar tills i helgen då ska jag Rasmus min mamma och pappa samt Rasmus mamma och Rasmus styvpappa åka till vår stuga och äta kräfter och bara umgås och må gott, det blir härligt!

Likes

Comments

Idag vart den en liten dagsutflykt till Åre för att lämna Rasmus husvagn då han jobbar där på veckorna nuförtiden. Vi stannade på kretsloppshuset i mörsil för lunch, sååå mysigt ställe! Det mesta egenodlat och det andra från lokala bönder. Precis som jag vill ha det!
Tredagars ledighet för mig och Rasmus nu och det är sååå skönt, njuter varje minut :)

Likes

Comments

Jobbhelg för min del. På mitt nya jobb (adm assistent) jobbar man var 5e helg. Det är en liten omställning då jag är van att vara ledig varje helg. Kanske ett lyxproblem, var 5e helg är inte så mycket egentligen..

Igår kom några av Rasmus kompisar över och vi spelade med andra ord, bästa spelet!! Såå kul.
Idag var en bra & lugn dag på jobbet, eller ja lugn och lugn har haft fullt upp men ändå behagligt tempo. Sen kom jag hem & Rasmus hade varit på saluhallen och köpt hamburger-kit, allt lokalproducerat. Då kan jag äta kött med gott samvete och verkligen njuta när jag vet att allt på tallriken är tillverkat med omsorg, från jord till bort så att säga.

Rostad potatis, inlagd gurka, picklad rödlök, karamelliserad rödlök, bacon från undersåkers charkuteri, malet kött från Jazzköket och deras egna bröd & aioli, nomnom

Likes

Comments

Likes

Comments

Ikväll bjöd jag och Rasmus två av mina vänner och deras respektive på middag. Örtstekt fläskfilé olika röror & det ni ser på bilden. Trevligt javisst!

Likes

Comments