Hej Bloggen.

Förra veckan så var man tillbaka i gamla vanliga rutiner igen, gällande både skolan och internatet.

Det var roligt att komma tillbaka igen till köket, då min grupp av klassen hade produktionen förra veckan, och vi ska ha produktionen denna veckan med innan vi ska ha byte med andra gruppen av vår klass. Då vi ska vara i bistron/restaurangen.

Produktionen innebär att vi lagar mat till hela skolan, både skollunchen och kvällsmaten på internatet, därefter så lagar vi dagens till bistron som är skollunchen till eleverna. Utöver det så gör man sallader till luncherna och kvällsmaten, bakar bröd och kakor, gör beställningar/utskick och specialkost till lunch och kvällsmat.

Förgående veckan så var jag i specialkosten, på onsdagen så lagade jag glutenfri panerad fisk, laktosfri remouladsås och vegetarisk fisk dvs panerad zucchini samt glutenfri wook och vegetarisk wook. På torsdagen lagade jag laktosfri och glutenfri löksås och laktosfri och glutenfri skinksås. Förutom det så bakade jag ett glutenfritt matbröd och en glutenfri morotskaka.

Undrar vad man får för station idag.

Kram Melissa


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej Bloggen.

Igår så var det Talang på Tv, jag tittade faktiskt på det.

Det var längesen man tittade på Talang, så tänkte att det kunde vara kul att titta på.

Dessa videos som finns till detta inlägget är mina favoriter, vilka var era?

Kram Melissa 

Likes

Comments

​Jag vet inte varför inlägget blev så konstigt, men men... det får vara sådär tills jag vet hur man fixar med inlägg.

Likes

Comments

Hej igen allihopa.

Nu var det ett tag sedan man var här, nu är jag tillbaka igen (förhoppningsvis).

Jag har funderat ett tag på tre olika alternativ: Att återvända tillbaka till bloggen och fortsätta blogga som vanligt, radera min blogg och starta en annan när jag skulle känna mig helt 100 på benen igen eller "starta" om bloggen genom att göra en ny design, nya kategorier och börja skriva mer med personlighet och känslor. Det fick bli alternativ tre som ni märkte.

Det har varit väldigt mycket som har hänt den senaste tiden, som har gjort att jag har påverkats mycket psykiskt. Både positivt och negativt. Vad man behövde var väl att ta en paus från bloggandet, för att komma tillbaka lite starkare i alla fall än innan. Få lite andrum och fundera på tankar samt händelser, en dag så vill jag kunna berätta allting för dig eller er som läser detta, men när är en annan fråga.


I alla fall, jag har kommit på hur jag vill göra med mitt bloggande. Den ska vara personlig och fylld med mycket egna tankar samt åsikter, orkar inte vara tyst längre samt följa strömmen. Att blogga om allting bra som händer i ens liv, för i ens liv kommer det också motgångar. Mer eller mindre perioder. Denna blogg kommer handla mycket om en livsresa med en kamp med viktnedgång och psykisk ohälsa.


Jag måste avsluta detta inlägg, ska packa det sista inför en ny skoldag.


Stay Strong,

Melissa


Likes

Comments