Header

Go'morron alla! Idag är det strålande sol, och jag mår kanon! Jag ska snart ta cykeln ner på stan och ha möte på Work For You kl 09.00 och sen hem, äta lunch, tvätta sängkläder, kläder och städa lägenheten. För imorgon 11.35 går min buss ner mot Stockholm. 😀 Jag ska njuta så mycket det bara går, och inte klaga på någonting alls! Kommer både skriva men även filma inlägg imorgon.

Nu en snabb dusch, bläddra genom Ljusnan, kaffe och fil innan jag måste sticka.
Vi hörs sen alla! 😊

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

För en gångs skull fick jag sova ut ordentligt, så gick upp 10 istället för ca 8. Och det var skönt faktiskt! Det bästa var att det inte fanns ett moln på himlen idag, men det blåste desto mer. Tog cykeln för första gången detta år och drog ner på stan på möte. Sen köpte jag nya tofflor, strumpor, parfym och lite mys till kvällen.

En sak jag tänkte på igår, kan någon som läser detta vara snäll att lämna en kommentar och ge tips på hur jag kan få fler besökare? Jag förstår att det kanske inte är så super kul att läsa det skräp jag skriver.
Men tips tack!

Likes

Comments

Åkte till Mobacke's och fick vårkänslor!

Likes

Comments

Gick till strömmen igår och såg att isen äntligen börjar släppa 😊👍 vilket är ett vårtecken! Mer plusgrader och sol, tack!

Likes

Comments

Imorse vaknade jag av ett droppande ljud, som kom utifrån. Jag vinklade upp persiennerna och ser att snön vräker ner, det är helt grått och +1 grad. Jag känner plötsligt en oro i kroppen! Ska man behöva bli deprimerad igen?

Som ni säkert sätt i tidigare inlägg, så har jag planterat en massa chili i Januari. Och har sparat ca 8 små plantor som jag hoppas ska klara sig. Målet är självklart att få stora, stabila plantor som får en massa frukt. Men vägen dit är lång och svår, för det krävs mer en bara lite vatten ibland.

Att odla chili har blivit lite av en hobby. Prova själva!
Jag både älskar att odla, men även äta chili. Jag har till och med tatuerat en chili på vänster arm
😂🌶

Likes

Comments

Denna dag har varit ganska seg och det har inte hänt så mycket för mig. Träffade polarn kl 11 och gick en promenad. Sen åkte vi omkring och snackade bara innan han körde mig till mitt möte på Work 4 You. Där hände det inte heller speciellt mycket, vi snackade bara.

En sak jag har börjat tänka på mer och mer, är att jag är så glömsk! Jag glömmer saker här och där, kan glömma vad jag ska göra under dagen eller vad jag gjort tidigare. För några timmar sen så lånade jag mormors tvättmaskin och tvättade lite sängkläder. När jag gick hem tog jag med tvätten, men glömde tvättmedlet.
Kan man bli senil när man bara är 28 år? 😬 hahaha

Likes

Comments

Idag är det Vårdagjämning, men det märks inte på vädret! Det är grått och snöar. Riktigt tråkigt. I eftermiddag ska jag på möte med Work For You på stan och nu kl 11 ska jag träffa en kompis och hitta på något skoj. Denna helg har vart så fruktansvärt tråkig, så det ska bli skönt att komma ut och umgås lite.

På Fredag förmiddag åker jag ner till Stockholm, jag längtar verkligen jätte mycket! Det ska bli mysigt, roligt, spännande och jag hoppas denna vecka går snabbt. På Fredagen vet jag inte riktigt vad vi ska göra, men kanske åka och säga hej till lillebror och hans familj. Och på Lördagen är det Bandyfinal mot Edsbyn som gäller. Är galet nervös redan nu, och hoppas verkligen att det går vägen! (Guld till Bollnäs) det kommer nog bli lite alkoholhaltiga drycker och god mat. :)


Likes

Comments

Den här dagen har vart extremt seg och tråkig, så det känns kanon att den äntligen börjar gå mot sitt slut! Klockrent väder har vi haft idag åtminstone.
Imorgon ska jag på möte med Work For You på stan och efter det ska jag köpa ett fodral till min telefon, så den nya skärmen inte spräcks också 🙂

Idag blev det klart att Bollnäs får möta Edsbyn i finalen på Lördag. Det kommer bli det sjukaste, galnaste, bästa, roligaste, största derby någonsin! MEN om Edsbyn vinner, ja då gräver jag ner mig nånstans! Bussbiljett är bokad och klar! 
Framåt stolta BOLLNÄS GIF! 🏑
🔶🔷🔶🔷🔶🔷🔶🔷🔶🔷

Likes

Comments

Go'morron alla! Vilket underbart väder vi har idag! Strålande sol och inte ett moln på den klarblå himlen. Jag vaknar upp med en grym vårkänsla i kroppen och är så taggad inför kommande vecka, som kommer innehålla både möten, Stockholmsresa och en av dom näst spännande sport ögonblicken i mitt liv! Bandyfinalen 2017! Ikväll avgörs semifinal #5 mellan Edsbyn och Sandviken och vi får äntligen veta vilket lag Bollnäs får möta i finalen på Lördag. Jag hoppas på Sandviken, eftersom det kommer bli för jobbigt att förlora guldet mot Edsbyn!


Mina chiliplantor mår också bra när solen skiner! 😀🌶
Nu ska jag dricka mitt kaffe och äta en god frukost, och sen ta en skön promenad i solen. 😊🌞

Likes

Comments

Jag gick en promenad på ca 90 minuter förut, och det var riktigt skönt. Men blev jätte trött och kall eftersom det blåste en massa. Men solen sken hela tiden, så lite possitiv ska jag vara. Haha! Jag gick till biblioteket och kollade lite i en bok om bandy, och sen gick jag bara omkring och kollade på folk.

Nu håller jag på att tvätta, och för andra gången i mitt liv så råkade jag låsa in nycklarna. Så fick ringa till Bollnäs Bostäder som fick låsa upp båda dörrarna. Det är tur att dom kan göra det, för hade jag tvättat mellan 19.00 - 22.00 istället för 16-19 så hade han vart tvungen att åka flera mil (som han sa att han skulle göra) eftersom tvättstugan låser sig automatiskt efter 22 varje kväll. Så nu ska jag hålla i nyckeln när jag går dit igen :DLikes

Comments