Om Yoshi

​Igår fick vi besöka Yoshi hos uppfödaren! Det var väldigt snällt och gästvänligt av dem att ta emot oss en söndag eftermiddag. Tusen tack för det! Lena berättade att de är registrerade och klara, så Yoshi har med andra ord sin stamtavla nu!

Vi längtar väldigt mycket och nog ännu mer nu efter att ha träffat honom... Men, som han har vuxit! Pälsen står åt alla håll, svansen är lång och nu är det full fräs när ungarna leker! Brottas, jagar varandra och leker med allehanda leksaker.

Laserpekaren är nog Yoshis favorit! Han fortsatte leta efter den röda pricken på golvet långt efter att den lagts undan. Bara två veckor kvar... 

Likes

Comments

Kattprodukter

Man behöver en del grejer när man skaffar katt. Helt klart rolig shopping! Det innebär också att man håller tummarna att produkterna håller vad de lovar - när man handlar på nätet. Än så länge mycket lyckat!

​Låda, matskålar och tillbehör av märket BecoPets. Tillverkat av bambu och ris, ett miljövänligt och komposterbart material. Den mjuka transportväskan har fin stabilitet, av märket Trixie. Dragkedjor av toppkvalitet! Vår 3-åring testkör den med sina kramdjur!


Likes

Comments

Om Yoshi

Yoshi kommer från uppfödaren SE*Österängens. Mamman heter SE*Österängens Diza. Hon kom och mötte oss i dörren, nyfiket men lugnt, och följde sedan vårt besök hos familjen med intresse. Ljuvligt temperament!

Yoshi är brun mitted, RAG n 04. I mina novisögon har han lovande färger och en stark ögonfärg. Det blir mycket spännande att få vara hans människa och få följa hans utveckling!

Mamma - SE*Österängens Diza.
Pappa - S*Admire´s Narvi.

På bilden syns 3 bröder: Mario, Yoshi (i mitten) och Luigi.


Likes

Comments

Familjeliv

I slutet av september bestämde vi oss för att åka och kika på kattungar. Vi hade turen att hitta en annons om ragdollungar hos en uppfödare som inte bor så långt bort, och vi var välkomna! Det var kärlek vid första ögonkastet, åtminstone från de tvåbentas sida. Vi pratade länge, både med uppfödaren och med kattfamiljen. Därefter tingade vi lille Yoshi, som enligt oss var den charmigaste av de tre ragdollpojkarna.

Nu är det mycket väntan och förväntan på den dag då vi ska få hämta hem vår katt. Det trillar in paket med kattsaker; transportväska, kattlåda, bäddar, matskålar och leksaker. Det är alltså bara själva katten som saknas!

Bilden till höger har uppfödaren tagit. 
Bilden till vänster är från första mötet.

Likes

Comments