Hej!
Som rubriken lyder börja jag idag med en detox kur för att rensa kroppen på alla slaggprodukter och gifter som tyvärr finns i den. Jag har ju haft en jobbig magkatarr som kommit tillbaka så jag efter jag läst på om detox kurer så var det för mig självklart att testa det då det hjälper riktigt bra för dem som har magproblem. Det finns hur många olika detox kurer att välja mellan och jag tänkte testa te varianten men valde tillslut att testa en detox med gröna juicer och smoothies, det går ut på att du byter ut maten helt till gröna juicer och smoothies under 1 till 10 dagar jag har valt om börja med 4 dagar. Du dricker jucier och smoothies 5 gånger om dagen och utöver det dricker man myckey vatten, grönt te och örtte.

varför ska man göra en sån här detox kur? •Man gör en sån här kur för att rensa kroppen på slaggprodukter och gift som du stoppar i dig.
•För att låta kroppen få vila och ladda upp med energi.
•Du renar lever, tarmen, lungorna och njurarna.

~Min första dag~
Igår la jag upp ett detox kostschema som jag börja med idag. Den börja halv åtta med att dricka te sen har det bara forsatt med smoothie och juicer under dagen. Jag har varir pigg sen jag vakna och det har jag inte varit på två veckor, jag har även tränat och är lika pigg efter som jag var innan. Magen har jag inte märkt av än (pepparpeppar) så det här verkar vara riktigt bra, ser verkligen framemot de här dagarna för att se vad som händer!Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej!

Igår gick jag en runda i Haga och blev överlycklig då jag hitta en affär med te, kryddor och olika torkade frukter. Anledningen till att jag blev så glad är för att för många år sedan handla vi underbart god torkad ingefära där och jag har alltid viljat få smaka dom igen och det fick jag nu och dom var lika goda om inte godare!! 😃 Jag hitta även torkad kokos och det går inte förklara hur otroligt goda dom är!! jag kommer köpa upp hela deras föråd snart 😍.
Sen tog jag än kort promenad som blev en sväng på stan istället så jag kom hem med lite smått och gott.

Idag har jag tvättat, städat och pluggat och nu ligger jag i soffan och tar det lugnt och det lär jag nog göra resten av kvällen med skolböckerna som sällskap!

Ha en bra kväll alla! 😘

Likes

Comments

Hejsan!

Igår var det en vecka sen jag flyttade hit och en vecka avklarad på utbildningen.

Igår var en intensiv dag fram till lunchen sen prata vi om dom olika metoderna man använder sig av när man mäter fett och vikt på kroppen. Sen fick vi testa några av dom olika metoderna och det var en ganska rolig upplevese då alla var övertrötta och inte förstog hur allt funkade men der var ett bra avslut på en jobbig dag och få "leka" av sig 😉
Sen skulle jag träna men jag var skit trött och hade en jobbig magvärk så jag gick och handla och gick hem och däckade i sängen, vaknade sen och hade lite fredagsmys och sen gick jag och la mig. Så intressant var min kväll! 😉

Idag har jag bara tagit det lugnt, tanken var att jag skulle gått lite på stan men det var så tråkigt väder så stanna inne och myste istället. Passade på att plugga lite och lägga om min kost, fått uppblåst mage väldigt mycket den senaste tiden så nu har jag uteslutit gluten, laktos och dom mesta mejeriprodukterna. och det känns redan bättre!
Kommer skriva mer om det imorgon för nu ska jag ha fruktmys igen!
Ha det bra alla! 😘

(Testa ett recept från en bok från utbildningen och det var riktigt gott, inget onyttigt och inga onödiga tillsatster, perfekt! 😍)

Likes

Comments

Hej!
Det har varit några riktigt intensiva dagar på utbildningen, men nu är dom tuffaste dagarna gjorda. (enligt läraren 😉)
Dom första dagarna har handlat om näringslära, fysiologi och hur kroppen hanterar det vi stoppar i oss. Det är riktigt intressant men idag börja vi med det jag är lite mer intresserad av, vilket är olika sjukdomar och hur man kan förebygga dom med din kost. Jag är faktiskt lite chockad över hur lätt det är att själv påverka sin hälsa om motverka sjukdomar med rätt och bra kost samt träning! Jag har också blivit rädd och äcklad över vad vi trycker i oss för hemska produkter i vår kropp så redan idag har jag gjort ändringar i mina kostvanor och det lär nog bli mer under den här tiden. Är riktigt glad att jag valde att gå den här utbildningen för jag har fått lära mig så mycket som man vekligen behöver veta.

Efter jag slutade tränade jag då vi har tillgång till gymmet och simmhallen där utbildningen är, riktigt bra är det!
Nu ska jag städa och plugga 😉

Ha en bra kväll alla! 😘

Likes

Comments

Hej!
Några som kommit med förslaget att jag ska blogga om min månad i Göteborg så jag gör väl ett försök.

i Fredags flyttade jag alltså till Göteborg för att utbilda mig till kostrådgivare. Var andra dagen på kursen idag och det är riktigt intressant men väldigt mycket att ta in. (skriver mer om kursen en annan dag) Har inte inte riktig förståt att jag bor ensam och i Göteborg än men det smälter nog in snart. Tänkte ni kunde få lite bilder på hur jag bor tills jag får mer tid till att blogga mer om kursen och så.
puss! 😃Likes

Comments

Hejsan!

Idag ska jag vissa en väldigt bra anledning till varför just fitline är så bra, intressant va? 😄

Idag var det första gången på länge jag vaknade med en uppblåst mage som jag kan få när jag är stressad, har ätit något dålig eller har för mycket att tänka på. Jag hade det väldigt mycket förut innan jag börja med fitline och idag kom det tydligen tillbaka, varför har jag just nu ingen aning om men efter att jag druckit extra drinkar från fitline och ätit extra av yoghurten som också finns är min platta mage tillbaka igen, underbart skönt. Dom som lider av uppblåst mage vet hur mycket jobbigare vardagen blir och hur jobbigt det är att vistats bland människor då man oftast ser gravid ut eller lite tjockare än vad man är och det gör i alla fall mig väldigt obekväm så jag är väldigt glad att jag var hemma idag och slapp alla blickar som är lätt att få av lite för dömande människor. 

På bilden ser nu hur min friska mage ser ut med fitline och hur min sjuka mage ser ut efter slarv med mat och även slarva med fitline, den sjuka magen ser mindre uppblåst ut på bilden än vad den är i verkligheten, och innan jag börja med fitline kunde min maga var mycket mer uppblåst då än vad den är på bilden.

Jag själv tycker att det här bilden visar hur bra fitline är för både mage och kropp! 


Likes

Comments

Hej!

Jag har fått frågan om vad det är jag dricker för näringstillskott och varför jag tycket det är så bra så nu ska jag svara på det och det kommer bli en lååååångt inlägg! 😉

Hela min historia börja 2010 och jag hade precis börjat första året på gymnasiet, jag var i ett väldigt dåligt läge i livet och var ganska deprimerad på grund av en händelse som hänt sommaren innan. På grund av att jag aldrig kunde sova och tänkte för mycket gick jag omkring med en ständig oro och det blev tillslut en konstant stress som sluta med magkatarr. Jag var så borta man kan va i livet och hade för mycket i huvudet så jag tog inte magkatarren på allvar och gjorde inget åt det utan tyckte det var lättare och gå omkring med en ständig smärta. Jag fortsatte så här men vad jag kommer ihåg idag led jag inte av det så mycket då, jag tror jag glömde bort smärtan i allt annat elände. 

Jag trodde nästan att det försvunnit av sig själv och var ju självklart glad över det, men Sommaren 2012 som jag kallar helvetessommaren då bröt magkatarren ut igen. Jag kunde inte äta för då fick jag grymma smärtor, jag kunde inte ligga still för då gjorde det ont, jag kunde inte röra på mig för då gjord det också ont, jag kunde inte göra någonting helt enkelt! 

Jag läste på så mycket om magkatarr att jag idag skulle kunna ha en föreläsning om det. Jag testa allt jag läste om, jag sluta med stekt mat, kryddad mat, all fett mat, godis. Jag gjorde om hela min kost och börja äta mer regelbundet, jag börja röra på mig mer och försökte med alla huskurer som finns men ändå hjälpte inget, smärtan fanns kvar vad jag än gjorde. Jag tror jag ringde sjukhuset tre gånger varav de två första gångerna tog dom mig inte alls på allvar, enligt dom var jag känslig och blev rekommenderad att testa den receptfria medicinen på apoteket. Jag testa självklar den och tror ni den funka? nej! 

Jag kommer ihåg hur jag varje morgon när jag vaknade hoppades hur smärtan i magen skulle vara borta och hur ledsen jag blev när jag kände hur värkarna kom sakta men säkert . Under en dag kunde jag bryta ihop flera gånger för jag hade tappa hoppet om att jag inte skulle bli av med smärtorna och få leva med det resten av mitt liv. 

 Tredje gången gillt fick jag äntligen träffa en läkaren som gjorde en undersökning och gav mig domen magkatarr, som jag redan visste! Jag fick tabletter som jag skulle äta två gånger om dagen i en månad och när jag börjat med dom så börja faktiskt magen att bli bättre, men jag hade inget hopp för det för så fort jag skulle sluta med tabletterna skulle värken komma tillbaka? 

Det är nu det älskade näringstillskottet FITLINE kommer in!! 

Min mamma hade druckit det under en tid och sett positiva förändringar och hon hade hört hur bra det var mot magen så hon tycket att jag skulle testa det men jag var väldigt osäker på om det verkligen skulle göra någon skillnad, jag hade ju testat allt så varför skulle det här funka? Tillslut börja jag dricka det och efter ungefär två veckor hade jag ingen smärta och magen var helt normal och efter tre veckor sluta jag med tabletterna och har idag inte behövt tagit dom någon gång! 

Nu två år sedan har jag inte haft magkatarr en enda gång och mår så underbart bra, jag är inte lika mycket sjuk som jag var förr, jag är inte lika trött och jag har knappt ont i kroppen längre. Fitline gav mitt liv tillbaka och jag är så oerhört tacksam över att min mamma var på mig så mycket om att börja dricka! ❤

Vad är då fitline?

Det är ett näringstillskott som ger dig alla vitaminer och all näring som du behöver i ditt vardagliga liv. Det är ett pulver som är gjort av frystorkade vitaminer, mineraler och ayruveriska örter, som du dricker två gånger om dagen och det rensar ut din mage på alla slag produkter du har i kroppen, (visste du att du har 5 kg slag i tarmen? blä!) och så är det en hjälpande hand där du har ont. Fitline tillverkas av PM International i Tyskland och dom har patent på sina produkter så dom är ensamma om det här konceptet. Det är även många elitidrottare som använder sig utav fitlline, bara det förklarar väl en del? Fitline är oerhört bra att dricka när man tränar, det har hjälpt mig väldigt mycket i min träning! 

Alla borde få chansen att testa det här och man behöver ju självklart inte ha magproblem för dricka det här utan har du ständig värk i kroppen, är väldigt trött, sover dåligt, får inte i dig alla vitaminer, tränar ofta, eller bara behöver lite extra energi är det här något för dig, du behöver alltså inte vara sjuk för att dricka det utan även ni som är helt friska får inte i er alla vitaminer ni behöver under en dag, det får man med fitline!

Jag brukar säga att fitline är lika viktigt som syret är för alla, då tror jag ni förstår hur stor skillnad fitline gjort och gör för mig! ❤

Är du intresserad av att få veta mer så är det bara att höra av sig till beckab88@gmail.com!

Puss! 


Likes

Comments

Det är många som tror att jag börja träna för att bli smal och få en "ny kropp" men det är långt i från sant, jag börja träna för att i framtiden förverkliga en av mina största drömmar! 

När man börjar träna brukar man alltid ha någon anledning till varför man vill det, dom flesta vill gå ner i vikt och få en snyggare kropp, några vill få stora muskler. Men varför börja jag träna? jag var inte ute efter att gå ner i vikt i början utan jag var ute efter att bygga upp mina muskler och för att bli starkare, jag ville bli starkare för jag hade som plan att söka till gmu ( Grundläggande Militär Utbildning) i slutet av den här sommaren. 

Jag är en person som älskar utmaningar och få använda kroppen så jag ville försöka komma med i gmu för att få chansen att få vara med om mitt livs utmaning och äventyr. Sen är både min pappa och bror med i hemvärnet och pappa har tjänstegjort i Cypern. Så blir man ju lätt påverkad och intresserad av något om någon/några i familjen har ett stort intresse för något,  så var det för mig.. varför ska inte jag fortsätta i familjens fotspår liksom? 

Att vara soldat kräver att man är stark, uthållig och har bra kondition och i början av året hade jag inte mycket av det så jag fick hjälp att lägga ihop ett träningsschema som gav mig allt det här, jag läste även på väldigt mycket om vad man ska träna för ha en chans att klara gmu, sen var det bara att börja den långa resan! Nu fyra månader senare har jag mycket bättre kondition och framförallt mycket mer muskler, men för att klara gmu har mycket mer kvar att jobba på. 

Lite tråkigt är det att jag kämpat för att klara antagningen och nu inte kan söka då jag ska plugga istället och missar båda gmu utbildningarna efter sommaren men som allt annat i livet så måste man priotera. Dock släpper jag inte den här drömmen utan den kommer jag förverkliga längre fram, jag har ju hela livet på mig! Nu har jag ju mer tid att träna och bli starkare så jag kan klara av utbilningen utan problem. Så jag har min blivande dröm som soldat att tack till varför jag mår så bra och varför jag är så tränings galen, där har ni min historia om varför jag överhuvudtaget börja träna! 💪

PUSS! 😄

Likes

Comments

Hej!

  • jag har funderat länge på om jag inte ska ta och skaffa en blogg som jag kan använde till min träning och få skriva av mig,
  • och nu är det gjort!
  • Varför jag ska testa att ha en blogg är faktiskt för min egna skull, jag ska skriva om min träning så jag kan kolla tillbaka på min resa på ett lite roligare sätt en att skriva in en bok eller nåt sånt, är så himla bra på att slarva bort papper så en blogg känns som det enda altenativet för mig. Sen om jag inspirerar andra med min blogg eller får en eller två läsare är bara ett plus för mig!

Lite om min träning och om mig själv,

Min resa till en bättre hälsa började i januari och nu snart fyra månader senare har det minskat både kg och cm från min kropp men det bästa med den här resan är faktiskt inte det utan att jag mår så sjukt mycket bättre än vad jag gjorde innan. När jag tänker tillbaka på hur dåligt jag mått och hur oerhört trött jag varit till skillnad till nu fattar jag faktiskt inte varför jag aldrig tänkt på att börja träna. Är så arg på mig själv att jag skulle vilja gå tillbaka i tiden och slå mig själv för jag varit så dålig på att ta hand om mig och min hälsa😡. Men det är försent att tänka på det nu så nu är jag bara glad att jag äntligen tog mitt förnuft till fånga och gjort mitt liv till mitt EGNA liv och tänker på att JAG ska må bra. Jag har i många år varit väldigt trött och knappt orkat göra något när jag kommit hem från skolan/jobbet men nu när jag börjat träna har jag så mycket mer ork till annat och har knappt aldrig ont i kroppen, förutom träningsvärk då 😉. Dock är det inte bara träningen som hjälpt mig i livet utan för två år sedan börja jag med ett näringstillskott som heter Fitline och det har gjort så mycket positivt för mig i både träningen och i mitt vardagliga liv. Skulle kunna skriva flera sidor om hur bra det är och hur mycket bra erfarenheter jag har av det, men det sparar jag till en annan dag för det här underbara näringstillskottet är värt ett eget inlägg❤.

Här har ni lite snabbt om mig om min historia, mer kommer en annan dag då jag har mer tid! (va snälla när ni läser jag är nybörjare på det här och jag är inte bra på stavning då jag "sov" på lektionerna😜)

Likes

Comments