Hej allihopa. Gamla som nya. Det var otroligt längesedan jag la upp någonting här i bloggen över huvudtaget. Känns trist att radera de gamla inläggen på något sätt, då jag egentligen ville ha en helt ny start här.. Men det kan ni väl leva med? Från och med nu så hade jag tänkt att börja uppdatera bloggen igen, fast mer effektivt än innan.

Jag är ju en av de där människor som de säger uttrycker sig allra bäst i skrift. Och det är roligt. Jag älskar att skriva och har alltid gjort, sedan jag var liten. 😊 Jag ser även att Nouw.com har kommit med så otroligt många nya uppdateringar och funktoner sedan jag bloggade sist, så det ska bli väldigt roligt att lära sig dem, samt att komma igång med allt igen och känna att bloggen är ens egen plats att få skriva av sig på, titta tillbaka på, skapa minnen och verkligen värdesätta som i bild och skrift på ett helt annat sätt än vad man annars gör. Känns som en bra grej för hjärnan det här.. Haha! 😁

Såå.. vad har hänt sedan sist? Jag kommer dra det kort. Så kort som möjligt. Annars lär jag ha tappat hälften av läsarna igenom att ens inleda en sådan mening.

Jag är sambo, på riktigt denna gången! Fast.. Vi har faktiskt hunnit ha en lägenhet till imellan denna och den förra, som ni såg.. He.. He.. Jag arbetar fortfarande som Barista, fast numera på Espressohouse. Har en 75% tjänst där, dvs att jag arbetar minst 30h/veckan.
I min mage växer där faktiskt också en liten bebis, som väntas titta fram den 4/7-17 😍 Vi är så otroligt glada över detta, även fast det inte alls var planerat över huvudtaget. Både jag och min sambo hade velat vänta några år till, men just det här kom som en uppenbarelse, som att det hände av en anledning. Så det är med andra ord sjukt välkomnat och vi ser så mycket fram emot detta.

Bortsett från det har det väl inte hänt sådär värst jättemycket.. Jag lever. Och har det bra.

Finns där några oklarheter, eller något som ni kanske skulle vilja veta mer utav, så tveka inte på att fråga!'

På återseende 😄👋

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Då slutar man om cirka 1 timme, skönt! Ska strax börja förbereda inför stängning och vandra hemåt efter det! 😀 jobb imorgon igen sen är jag leeeeedig hela helgen! 😍

Likes

Comments

Snart dags för jobb!

  • 456 Readers

Likes

Comments

Tar en liten break på jobb med den godaste drickan som existerar! 😍😍😍

  • 472 Readers

Likes

Comments

Godmorgon! 🌸
Klockan är dock strax över 12 och jag har precis suttit i kö hos Agria djurförsäkring och fixat en försäkring till lilla molly. 😀 Känns skönt! Snart dags att ta sig upp och jobba! Dåligt väder idag, så ska bli intressant och se hur kundkretsen blir idag! 😛

  • 506 Readers

Likes

Comments

Har spenderat dagen med lilla molly, lekt och busat hela dagen och tagit det lugnt i omgångar. Haha.. Sen ringde Pontus föräldrar hit oss på pizza & kaffe. Klockan är lite över 11 nu så snart är det dags för att komma hem till vår lilla bebiskise igen! 😋

  • 516 Readers

Likes

Comments

Asså hur söt får man bli?
Slutade jobb vid 18 tiden och blev därefter hämtad av min fina granne Mia. Iväg var vi och på väg att hämta denna lilla godingen. Är så otroligt glad och herregud vad kelen hon är redan. Hoppa upp i famnen tog inte lång tid innan hon gjorde, stryka sig och gosa är 90% av det hon gör helt enkelt. Och går på lådan gör hon också. Helt underbar liten prick!

  • 583 Readers

Likes

Comments

Efter en lång och jobbig dag på jobbet kom jag äntligen hem till slut. Vandrade hemåt i full fart, upp i lägenheten, städa lite snabbt, gick ut med massa sopor och pantade burkar & handlade mat. Sen upp igen, diska och laga maten. Nu har vi precis ätit och jag är heeeelt slut!

  • 625 Readers

Likes

Comments

Stängning om 2 timmar och Gud vad lite energi jag har idag. Det är bara att kämpa på! Hörs sen

  • 627 Readers

Likes

Comments