Ja jag veeet jag är såå dålig på att blogga varje dag.. Behöver ju egentligen detta :) livet går ändå framåt. Har fått en annan kostplan att följa eftersom den andra inte fungerade för mig... Jag är för aktiv för att den ska fungera väl.. Jag sitter sällan stilla.. Kanske är därför jag har svårt att blogga haha... Men nu har jag fått en annan form av kostplan iaf som de aldrig lämnat ut innan.. Så det ska bli spännande att se vad den kan göra för mig. Än så länge mår jag toppen. Inne på v5 och har aldrig varit så pigg som nu, känns fantastiskt.

Ny kurs har påbörjats, väldigt intressant men så mycket att läsa och förstå.. Inte så bra upplägg tyvärr i kursen vilket gör att man lätt tappar motivationen. Men vi kämpar ett par veckor till innan det är dags för praktik ute i skolorna.

Idag har vi lite föreläsningar följt av grupparbete. I kväll väntas ridning på mina fina små hästar..får gott sällskap av min lilla extra hjälp.
Ha en bra dag! 😘

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jaha så var det då dags för det alla tjatat om den närmsta tiden, blodmånen. Jag ville naturligtvis också se den så jag ställde min klocka på 4 och gick upp och tittade, men tror ni jag såg nån...Nej såklart inte.. Jag tittade ju bara där den brukar vara...dumt av mig...där var den inte nu utan den var bakom vårt hus...men det missade jag så ingen blodmåne för mig😡 men min sambo fick se den när han åkte till jobbet 😂 och så har jag fått se bilder på den så lite fick jag ju se den iaf...men men det dröjer vara några (!!!) år till nästa gång...

Idag väntar ett seminarie där vi ska utbyta erfarenheter kring skolan och läroplanen med utländska studenter, det ska bli spännade. Vi har en stor uppgift som vi skriver på nu också så egentligen hade jag velat vara hemma och fixa till den men men det hinner jag under morgondagen.

Idag går jag in i vecka 3 i min kostplan. det har inte hänt så mycket som jag skulle vilja, men det går sakta framåt. har träningsverk efter både ridning och träning igår, känns bra då gör jag någon nytta iaf. Idag är en ätardag, då ska jag äta ett överskott på både protein, grönsaker och kolhydrater. Har inte bestämt ännu vad jag ska laga för gott 😃

Ha en bra dag alla fina!

Likes

Comments

Jaha idag är det söndag, imrn har jag en lektion med utbytesstudenter då vi ska diskutera skolans utformning i de olika länderna o hur läroplanerna ser ut. Sen ska jag Finslipa på min tenta som vi håller på och skriver nu... väldigt intressant egentligen även om det låter tråkigt ;)
Igår var vi sjukt effektiva och hämtade 2 balar hö, jag och min sambo. Bästa kompisen är iväg över helgen så var lite hus och kattvakt samtidigt. Sen hann vi måla hallen upp i trappan och alla lister under dagen. Inte alls dumt att ha gjort lite sådana bra saker också under helgen. Idag jobbar mannen i huset och jag och lilla killen ska snart åka till stallet och träffa en god vän med hennes barn som ska få rida lite. Det är en strålande solskensdag och jag ska njuta av den till fullo. hoppas ni får en bra dag allihop!


Likes

Comments

Oj nu var det flera dagar sen jag skrev...Inte bra! Men det har varit mycket annat som tagit tid och energi. första vita veckan är iaf över och resulterade i -3 kg och minskat 11 cm på kroppen. Så nu äntligen i måndags fick jag börja träna lite... blev en promenad på 5 km och sen lite bra träningsövningar som man kan göra var man än är typ. kändes såå bra.
I lördags var jag och min son och mina föräldrar på Liseberg. ..vann såklart två stora kexchoklad, en jättestor gottoblandat o massa andra såna saker som jag inte får äta... lite trist men så är det ju ibland ;) fuskade dock lite och åt potatis till min kyckling på restaurangen vi var på..men det gick ju bra ändå ;)
igår hade jag en orange dag som innebär att man får äta både proteiner, kolhydrater och grönsaker i riklig mängd, det var också dags för lite rysk yoghurt till frukost. det var inte alls dumt. idag var det dags för en grön dag då skippar man kolhydrater och äter bara grönsaker och proteiner. Det är inte heller så fel. idag har finaste syster varit här en sväng o målat lite med mig, om en stund väntar jag på min fina vän som kommer och går en sväng i dagens regn med mig 😃 sen blir det stallet dusch kvällsmat och sovdags. imrn är en lång pluggdag. ha en fin kväll!

Likes

Comments

Oj vilken lång dag det varit idag.. upp vid 6, för o äta lite frukost sen lämna lillkillen på dagis o ta bussen till skolan... stort grupparbete som skulle göras..vi pluggade fram till 15.30, sen var vi så gott som klara och kunde åka hem. Det var så skönt att sätta sig på bussen o bara vila lite, läste lite i en bok o lyssnade på musik. Kändes bra! tredje dagen på nya livet 😂 men idag gick det mycket lättare ändå, lite trött i huvudet nu ikväll men det kanske inte är så konstigt. ..i övrigt är jag pigg...skulle kunna få för mig att cykla en sväng nu...men det regnar lite för mycket för det så kanske är dumt 😂
Morgondagen ska det pluggas på, det blir också en tur till biblioteket och senare blir det en lekstund hos lillkillens dagiskompis och hennes fina familj. Ska bli kul, en av våra förra kattungar bor numera även i deras familj, så det ska ju bli kul att träffa honom också förstås!
Nu är det dags för en tur till pållarna, de vill alldels säkert komma in nu 😃
god natt sov sött!


Likes

Comments

Idag blir det ett sent inlägg, det har varit fullt upp idag med det mesta. 

Idag fick jag min första flush, väldigt konstig känsla, men det är tydligen väldigt bra att få det. Kan yttra sig på olika sätt men oftast blir man varm och lite rödflammig. Det går snabbt över. Jag dricker en form av cocktail på morgonen så jag får i mig allt jag behöver, och den gör så att blodcellerna vidgas sig och mer blod kan strömma fritt.. jag kände absolut ingenting igår...men idag... herregud jag såg inte klok ut 😂😂😂 men det försvann snabbt som tur var. Dagen idag har annars varit full av studier, men har även pausat lite och målat mina köksluckor. Nu ska det nog bli fint...
Kyckling stod på menyn idag..precis som igår och precis som resten av veckan 😂😂😂 men det gör inget, jag älskar kyckling ;)
Nu är det dock dags att försöka sova för en lång dag på universitet imorgon med stort grupparbete som ska redovisas på fredag. Det har varit ett sånt jätteåskoväder här nu ikväll, men nu börjar det äntligen lugna ner sig så man kan sova ordentligt 😂
sweet dreams❤

Likes

Comments

Så var det då igång.. oj oj oj ja det gör kommer nog bli tufft. Bilderna visar min frukost idag! Kall äggpannkaka och ett glas vitaminer.
Men jag har några fantastiska vänner runtomkring mig som kommer sporra och tagga mig till att fortsätta. känns så bra att äntligen ha tagit steget. Nu väntar en skoldag på universitetet med läroplansteori (ja det är exakt så tråkigt som det låter, men viktigt! ) senare under dagen väntar jag min veterinär för vaccinering av mina två fina hästar. Ha en bra dag!


Likes

Comments

imorgon ska jag ta det första steget mot en bättre hälsa. Jag har blivit antagen till ett program jag sökt och fått en egen coach och Pt som hjälpt mig med kostplan och andra bra grejer som är viktiga att ha med sig. jag är supertaggad och längtar efter att få starta. det kommer bli tufft eftersom jag kommer lägga om kosten totalt. men i slutet hoppas jag det är värt precis allt :) så imorgon börjar min "vita" vecka, dvs man äter bara proteiner. i mitt fall betyder det kyckling och ägg i olika former. Jag äter nämligen ingen som helst fisk, faktiskt ingenting som kommer från vatten rättare sagt. Det är ett medvetet val och jag mår bra av att ha det så. Jag tror det här kommer bli lysande.

Ha en fin kväll!

Likes

Comments