Header

Allmänt, Foto

Det är något med mig och headers...! Jag älskar verkligen att sitta och pyssla i Photoshop med headers, loggor, osv. Hittade en bild på mig från Marbella igår som jag gjorde en heder av. Har sååå många idéer på headers som jag vill göra, men jag har ju bara en blogg och jag kan ju inte byta header varje dag haha!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Allmänt

Hej alla <3

Idag har jag en sån där superdag igen, allt bara rullar på som det ska! Fått så många roliga samtal idag och tror det kommer bli riktigt bra i framtiden. Måste dock lägga om skolan heeelt! Fick helt plötsligt massor att göra, uppgifter som ska vara inne i slutet av Januari skulle jag helst vilja vara klar med innan December ens börjat. Så det kommer bli extremt mycket plugg nu, EXTREMT!! Men det är helt klart värt det. Så mycket roligt att se fram emot, som jag inte riktigt vill avslöja än. Det känns dock som att skolan hade gjort bäst i att vara klar, helst igår. Men jag får kämpa på och förhoppningsvis bli klar tidigare!

Likes

Comments

Allmänt

Tagit en långpromenad med prinsen i snön. Vet inte vem av oss som är lyckligast över att det kommit snö! Nu ligger han i ett hörn och sover på mina prydnadskuddar och jag sitter i det andra med datorn. Har tänt mina doftljus och ska snart ta och äta något. Sovit dåligt dom senaste nätterna, har lite väl mycket i mitt huvud just nu. Hatar att aldrig kunna träffa någon utan att det känns som att jag behöver tävla mot någon. Försöker låta bli att tänka så men det är svårt, känns som jag konstant blir påmind.

Nu ska jag ta tag i tvätten så jag får tänka på något annat en stund och sen mysa med Theo i soffan!

Likes

Comments

Allmänt

Förkylningen vill inte ge med sig riktigt. Sååå avundsjuk på alla som är och tränar på gymmet, kanske hjälper om jag tröstshoppar lite träningskläder...? ;)

Har i alla fall tänt alla doftljus i hela lägenheten och ligger i sängen med Theo och lyssnar på musik. Sitter och scrollar igenom platsbanken för att se om det finns några lediga jobb som jag kan söka, sen planerar jag lite inför veckan också. Får bli en tidig kväll ikväll, kanske jag kan sova ut den här förkylningen?

Likes

Comments

Allmänt, Foto

Godmorgon <3

Vaknade runt 8 och är fortfarande dunderförkyld, börjar bli lite bättre men det är ytterst lite. Har precis varit ute med Theo en stund och lekt, höll på att krypa ur skinnet av lycka när jag såg att det snöade. Tror The blev minst lika glad, så nu har han lekt sig trött och slocknat i min säng!

Idag är tanken att jag ska försöka plugga ikapp det som jag missat den här veckan när jag varit sjuk. Tycker att jag skriver i var och vartannat inlägg att jag vill bli klar med skolan helst nu haha. Men jag tycker det är så tråkigt att bara sitta inne och plugga hela dagarna och inte får träffa människor. Jag har sökt säsongsjobb igår och hoppas verkligen att jag får något av dom!

Nu blir det frukost för mig och lilleman!

Likes

Comments

Instagram @jolinberg