Header

Mår ganska bra här hemma nu. Älskar älskar älskar verkligen promenaderna med alla hundarna. Det är något som jag stundtals saknar när jag är i Jönköping.

Men, måste bara säga att jag också älskar min praktikplats. Det är ett riktigt skönt gäng som jobbar på sporten. Det har varit lätt att anpassa sig trots att jag har haft tusen frågor till en början. Så det känns riktigt bra det här. Kan inte bli bättre!

Mina webbtexter kan ni läsa genom att klicka ---> Här!  

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Ikväll tar jag mitt pick och pack och flyttar in hos mina föräldrar i Linköping i några månader. Jag ska ha min praktik på Correns sportredaktion. Och jag tror inte någon kan vara mer taggad än vad jag är. Samtidigt är det jobbigt att lämna min pojkvän ensam i Jönköping. Det är ju inte så att vi inte kommer att träffas under dessa månader. Men att gå från att sova bredvid någon varje natt till att sova i sitt gamla flickrum själv - det kommer att vara jobbigt.

Men jag tar mig igenom det som den fightern jag är. För jag vet att detta kommer ge mig så mycket.

Det kommer samtidigt att vara skönt att vara tillbaka vid sina rötter ett tag för att hitta sig själv. Har svårt för att veta exakt vad jag vill göra när jag tagit examen. Detta är ett sätt att avlägsna mig från allt jag hållit på med i Jönköping. Och hitta mig själv på nytt.

Så folket, vi ses i Linköping!

Likes

Comments

På en natt försvann all snö och solen tittade fram. Våren kom tillbaka och jag och Jakob passade på att gå ett varv runt Rocksjön. För exakt två år sedan visste inte jag att morgondagens kväll skulle innebära att träffa honom för första gången. Det är något som vi ska fira - imorgon!

Likes

Comments

Resan till Amsterdam kunde inte bli bättre! Jag älskar verkligen den här staden och kommer att komma tillbaka dit. Det är en av det absolut finaste städerna jag varit i (Venedig är fortfarande i toppen, dock). Om ni någon gång har möjlighet - res dit! Shopping, party (speciellt om du gillar techno) och människorna gör denna staden till något som passar alla.

Bagels and Beans var vårt standardställe för frukosten. Ett ställe jag absolut tipsar andra att besöka. Vi var även i Anne Franks hus och fick oss en ordentlig tankeställare. Hade tänkt att dela med mig lite längre tankar om Anne Frank - men det kommer när jag känner att jag har stämningen för att skriva den texten.

Likes

Comments

Jag jobbar, jobbar och jobbar. Just nu håller jag på med ett projektarbete i skolan där vi gör en reklamfilm till företaget Seekly. Utöver det har jag fått in flera projekt till mitt egna företag, vilket är roligt! Samtidigt jobbar jag också på Sport JKPG / Jmini på helgerna och ibland kvällarna.

Men! Den 19:e fyller jag 22 år. Den 23:e åker jag och Ida och hälsar på Harpan i Amsterdam under en långweekend. Idag bokade även jag, Cornelia, Frida och Pontus biljetter till Lady Gaga i oktober. Så nu har jag lite att längta till.

Och innan det börjar min praktik på Corren som jag är riktigt riktigt riktigt taggad för!

Likes

Comments

If you want it, work for it... och också, ha koll på saker och ting.

Likes

Comments

Tillbaka till Jönköping och den godaste cesarsalladen på Bryggan. Det är sista rycket med uppsatsen, men då vi känner oss i princip färdiga är det svårt att komma framåt nu.

Likes

Comments

Blev ett lyckat nyår som började med att jag blev upphämtad av Markus och Ellen i Linköping. Sedan bor det av till Jönköping.
Där blev det nyårsupé på restaurang Aqua (där vi kom med på bild). Maten var supergod och restaurangmiljön var jättemysig.
Efter det hade vi "förfest" hemma hos mig och Jakob med drinkar och musik. Vid halv elva bar det av mot husfest i Huskvarna. Blev en superbra kväll som innehöll dans enda fram till klockan 03:00.
Efter det blev det taxifärd hem. Men då taxibilen fick punktering när vi nästan var framme, blev det att gå den sista biten hem.
Var i alla fall både ett bra slut och en rolig början på det nya året (om inte punkteringen var ett dåligt tecken vill säga).

Likes

Comments