Header

Jag jobbar, jobbar och jobbar. Just nu håller jag på med ett projektarbete i skolan där vi gör en reklamfilm till företaget Seekly. Utöver det har jag fått in flera projekt till mitt egna företag, vilket är roligt! Samtidigt jobbar jag också på Sport JKPG / Jmini på helgerna och ibland kvällarna.

Men! Den 19:e fyller jag 22 år. Den 23:e åker jag och Ida och hälsar på Harpan i Amsterdam under en långweekend. Idag bokade även jag, Cornelia, Frida och Pontus biljetter till Lady Gaga i oktober. Så nu har jag lite att längta till.

Och innan det börjar min praktik på Corren som jag är riktigt riktigt riktigt taggad för!

Likes

Comments

If you want it, work for it... och också, ha koll på saker och ting.

Likes

Comments

Tillbaka till Jönköping och den godaste cesarsalladen på Bryggan. Det är sista rycket med uppsatsen, men då vi känner oss i princip färdiga är det svårt att komma framåt nu.

Likes

Comments

Blev ett lyckat nyår som började med att jag blev upphämtad av Markus och Ellen i Linköping. Sedan bor det av till Jönköping.
Där blev det nyårsupé på restaurang Aqua (där vi kom med på bild). Maten var supergod och restaurangmiljön var jättemysig.
Efter det hade vi "förfest" hemma hos mig och Jakob med drinkar och musik. Vid halv elva bar det av mot husfest i Huskvarna. Blev en superbra kväll som innehöll dans enda fram till klockan 03:00.
Efter det blev det taxifärd hem. Men då taxibilen fick punktering när vi nästan var framme, blev det att gå den sista biten hem.
Var i alla fall både ett bra slut och en rolig början på det nya året (om inte punkteringen var ett dåligt tecken vill säga).

Likes

Comments

Utan en kamera i handen åkte vi ut på landet. Det ångrade jag genast när vi kom fram. Himlen som eld och såklart gick det ut tre älgar framför oss på vägen (dåligt bildbevis finns på min instagram). Så kan det gå.

Likes

Comments

Blev en promenad idag där kameran fick hänga med. Då jag gick med de andra hade jag inte tid för att försöka få till riktigt bra bilder. Men just nu handlar det mest om att lära känna min nya kamera.

Har köpt in en kamera till mitt företag som jag ska använda för framtida produktioner, och också för att starta igång en videoblogg riktad mot företaget. Får se hur långt det går. Den levererar bra hittils. Bloggen kommer att komma upp på min hemsida som jag håller på och knåpar med för fullt: www.candevimedia.se

Likes

Comments

Morgonpass med pappa på gymmet. Invigde träningssetet jag fick i julklapp också. Rekommenderar dem starkt!

Likes

Comments

Jag och mamma tog en promenad hem från Ingrid (min pappas mormor) med Dexter. Det gick från att vara en fin dag med sol till ösregn på några sekunder. Men fick lite bilder på honom i alla fall. Världens finaste hund.

Likes

Comments