Header

På bussen hem från Linköping spontanshoppade jag lite från lager157. Denna jacka (fast i mörkgrön), mössan och halsduken. Kommer bli en svart vinter i år fast med en grön jacka som i alla fall ska ge lite färg i vintermörkret. Allt fick jag för summan 307:- (med frakt). Fynd, fynd, fynd! :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

​Under kvällen har vi varit hos min gammelmormor Brita och haft kräftskiva. Supertrevligt att sitta och prata och höra historier som cirkulerat i släkten i generationer. Är också helt otroligt hur pigg någon kan vara trots 93 år på nacken. En riktig superkvinna och stor inspirationskälla. 

Likes

Comments

Idag har det varit en dag med Fridis där vi gick fotopromenaden som vi gick den dagen då jag från början såg henne som en riktig vän. Tror vi var fjorton år den dagen. Och vi går här än idag. Lite sentimentalt. 

Likes

Comments

​Den grymmaste musikvideon jag har sett på länge. (Känsliga tittare varnas!) 

Likes

Comments

Den senaste tiden har varit ganska tung för mig. Jag har kommit in i någon period där jag inte riktigt vet vad jag vill. Jag vet att jag vill att min framtid ska vara inom media. Men är det reklam och PR, journalistik eller kommunikation jag vill satsa på? Jag vill ju egentligen hålla på med allting. Ena dagen är drömmen att jobba som kommunikatör för ett företag och ha hand om alla kommunikationskanaler, den andra dagen är det journalistiken som står högst och den tredje dagen är det att satsa stenhårt på mitt eget företag. En tanke jag haft är att det mest perfekta vore att ha ett jobb på 50-75% som kommunikatör för ett företag och sedan hålla på med mitt egna företag vid sidan om.

Det är så mycket tankar som går runt i mit huvud nu att jag inte riktigt orkar. Det blir en börda istället för något som borde kännas kul och inspirerande. Nu är det dags att söka praktik och det jag vet är att jag vill ha en praktik där jag både kan tillföra något men samtidigt lära mig något nytt. Just nu vill jag ha någon som bara bestämmer allting åt mig så jag slipper ta besluten själv.

Likes

Comments

​Nu har den sista dagen i Italien passerat och imorgon tar vi flyget hem till Sverige. Idag har vi haft en dag då vi bara tagit det lugnt och packat om för att få med allting hem. Vi handlade en del på Primark i Milano och har varit lite nojjiga över hur vi skulle få med allting hem - men nu verkar vi ha fått ihop allting tills imorgon. 

Staden Bergamo är också väldigt mysig. Men efter att ha varit i både Venedig och Rom under dagarna som gått känns nästan allt annat medelmåttigt. Vi märkte själva när vi gick runt i Pisa att om vi hade varit där i det första dagarna hade man tyckt den staden varit otroligt cool med massor vackra byggnader. Men när Rom och Venedig överglänst allt man kan tänka sig, har kameran hamnat i väskan allt mer och mer. 

Likes

Comments

Vi stannade även en natt i Genova som är en liten hamnstad i Italien. Här blev det en väldigt lugn dag, där vi till vår stora överraskning hade bokat in oss på ett superlyxigt bed and breakfeast. Världens trevligaste personal, riktigt god frukost och superfint rum. Vi hade valt just detta ställe för att det såg typiskt "Genoviskt" ut på bilderna - men vi alla vet att bilderna på bokningssidor ofta ljuger. Här var det istället tvärt om. Det var finare i verkligheten än på bild. 

Likes

Comments

​Vi stannade en natt i Pisa för att egentligen bara kolla in det lutande tornet. I kombination märktes det hur romantisk denna staden var. En mysig liten flod som flöt igenom stadskärnan. Människor som gick hand i hand med en härlig atmosfär i luften.

Vid utkanten av torget stod ett gatuband och spelade medan ett par stod och dansade själva mitt på torget. De hade blickarna spända i varandra och ingenting kunde dra deras uppmärksamhet ifrån varandra. Dansen övergick till nästan lite för mycket kyssar och smek - men ändå var det på något sätt så himla härligt. 

Likes

Comments

​Under två dagar har vi verkligen turistat sönder denna staden och vi har inte hunnit se allting. Vi hade planer på att även besöka Vatikanstaten. Men, då det visade sig att man var tvungen att ha täckta knän och axlar blev vi inte så sugna, då temperaturen har legat på runt 30 grader. Vi har sett en sjukt massa saker och som vanligt blir aldrig bilderna lika häpnadsväckande som verkligheten. Detta är också en stad jag verkligen tipsar alla om att besöka. Speciellt om man är intresserad av historia samt coola och mäktiga byggnader. 

Likes

Comments

​Rom är staden där det alltid finns någonting att kolla på. Även i det nyare delarna av staden finns det bitar av stadens historia som fortfarande andas. Det kan vara allt från husens fasader till gamla byggnader och fontäner. Här finns det också delar där det är konstant liv och rörelse. Försäljare som springer runt, gatumusikanter, poliser och militärer som rör sig på Roms gator. Du kan i ena sekunden vara bland stadens shoppinggator där pulsen ligger på max för att sedan två minuter senare hamna i en mysig gränd med lugn musik som spelas. Kontrasterna är stora - så det finns någonting för alla.  

Likes

Comments