Header

​Nu är jag tillbaka i Linköping igen för att spendera sex veckor hos den bästa sportredaktionen i världen - Corren-sporten. Ska bli kul att träffa alla igen och fortsätta leverera reportage.Säger som jag gjort innan. 

Om det är någon som har några bra tips är det bara att höra av sig. 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Examensfirandet fortsätter för min del. Fick denna perfym av min morbror i examenspresent och den är både fin och luktar fantastiskt! Fotovänligt helt enkelt.

Likes

Comments

Nu är det bara två veckor kvar på min praktik hos Corren. Det har varit roligt och lärorikt.

Jag har dock börjat få en riktig ångest över framtiden och att "behöva bli vuxen på riktigt". Jag kollade in i min garderob och såg alla ungdomskläder framför mig och tänkte "nu måste jag uppgradera detta så att jag faktiskt ser ut som en ung vuxen och inget annat".

När man studerar sluts man in i en liten studentvärld och trots att man gör allting för att skaffa erfarenheter för framtiden - är det som att när man väl snart är framme - inte fattar det riktigt. Livet är väl så. Du kastar dig ut för någonting och hoppas att du landar mjukt. Det känns som att jag har bra koll på vad jag vill framåt. Jag har en plan. Samtidigt har min själ börjat bli stressad och det känns som jag skulle behöva åka i väg någonstans för att få lite perspektiv. Det skulle inte behöva vara en långresa - men försvinna en vecka och stänga ner allt som har med jobb, plugg och krav att göra. Det känns ibland som att människor runt omkring mig tror att jag är en evighetsmaskin. Ser jag tillbaka på allt jag gjort under dessa åren så är jag nästan en supermänniska enligt mig själv. Jag har pluggat 100 procent samtidigt som jag har startat mitt egna företag, startat en studenttidning från grunden och haft ett extrajobb vid sidan av. När jag börjar räkna på timmarna vet jag faktiskt inte riktigt hur det har gått ihop sig. Jag tror inte människor runt mig egentligen förstår hur hårt jag har jobbat.

Jag är otroligt tacksam för att ha min sambo som faktiskt står ut med mina "fasoner". Han tror på mig och puschar mig - även fast han ibland också gnäller lite för att jag inte ger honom mer uppmärksamhet än vad jag gör. Han vet nog att i slutendan kommer det att löna sig för oss båda. Det har varit jobbigt att vara ifrån honom under tiden jag varit i Linköping. I sommar kommer jag vara ifrån honom ytterligare sex veckor när jag vikarierar på Corren. Men efter det - då kommer vi tillbaka till vardagen på nytt. Känns skönt när man nu har ett tydligt mål. Samtidigt så älskar jag vad jag gör och är otroligt tacksam för vad jag har åstadkommit och varit med om. Tiden på högskolan har inte bara varit lärorik utan har skapat minnen och vänner för livet. Jag ångrar inte en sekund.

Likes

Comments

Helt otroligt att jag har fått testa på sporten UV-rugby. det var en otrolig upplevelse som jag kommer minnas länge. Blev ett bra reportage av det också.

Sen måste jag tipsa om dessa bars. Godaste jag ätit!

Likes

Comments

JFR levererar grymma nyheter! Vill ha den sista playsuiten till min examen (kanske). Men är lite rädd när det gäller internetshopping. Men får se om jag vågar chansa när löningen kommer in.

Likes

Comments

Då är allting påskrivet och klart!

Jag kommer att börja min tjänst som medieproducent hos Sport Competence direkt efter jag har tagit min examen. Sedan kommer jag att jobba på Correns sportredaktion i sex veckor under sommaren, för att sedan återgå till SC.

Jag har konsultat för Sport Competence genom mitt egna företag Candevi Media under ett år och nu kommer jag istället att gå över till dem med en 50% tjänst. Jag kommer fortsätta ha mitt egna företag vid sidan av. Sedan får vi se vart det leder. Önska mig lycka till!

Likes

Comments

wiskeyglas // armband love knot bracelet // ring abstract elegance // berlock camera charm // diamantörhängen vittguld // freedome wireless buds

Den 9 juni tar jag min examen och har fått önskemål om en liten önskelista. Tycker det är jättesvårt att önska mig saker! Men diamonds are a girls best friend - så jag ger lite förslag på smycken jag fastnat för. Jag tycker om silver och vitt guld. Har inte så mycket guldsmycken, så har funderingar på att kanske ge det en chans också, så här till examen. Har även kollat in lite klockor jag är intresserade av. Men tycker om så många olika så har inte kunnat bestämma mig fär någon specifik att önska mig än. Ett par fina wiskey/drinklas och ett par riktigt bra trådlösa hörlurar är till behov. Jag tycker det är roligt med lite personliga saker - så armbandet är en hint till Jakob :)

Likes

Comments

Blir förälskad i denna vår/sommarcollection som går på HM:s reklamer. Blir så sugen att gå barbent och ha ljusare kläder på mig.

Likes

Comments

Nu har det gått snart tre veckor på praktiken och det känns jättebra. Att jobba med sportjournalistik är jätteroligt och Corren är ju en arbetsplats jag drömt om sedan jag var liten. Men det är ju en tuff bransch inom media och kommunikation och jag har jobbat stenhårt för att skaffa mig så mycket erfarenhet och kunskaper som möjligt inför min examen. Det verkar nu ha lönat sig.

Jag kommer att ha en 50% tjänst som media och kommunikationsansvarig på ett företag till sommaren, berättar var när papprena är ifyllda och klara! Det är ett företag som har mycket utvecklingspotential och det kommer att bli väldigt roligt att få vara med på den resan. Jag har massor idéer och tankar som jag tror kommer att utveckla och gynna företaget mycket. Kul när man känner att man verkligen kan tillföra något. Kommer även fortsätta jobba med Candevi Media då företag som jag hjälpt innan har kommit tillbaka då de har varit nöjda med resultatet av det jag gjort. Så otroligt kul att mitt jobb uppskattas.

Sedan kommer jag även att ha ett sommarvikariat på Corren. Blir ju alltid lite speciellt när man precis tagit examen då man inte har någon semester. Och jag är superglad att jag får göra det jag älskar i några veckor extra under sommaren. Mitt psyke hade inte klarat av att söka något sommarjobb inom en bransch jag inte vill jobba inom efter allt slit. 

Men nu verkar det som att allt hårt jobb lönar sig. 

Likes

Comments

Mår ganska bra här hemma nu. Älskar älskar älskar verkligen promenaderna med alla hundarna. Det är något som jag stundtals saknar när jag är i Jönköping.

Men, måste bara säga att jag också älskar min praktikplats. Det är ett riktigt skönt gäng som jobbar på sporten. Det har varit lätt att anpassa sig trots att jag har haft tusen frågor till en början. Så det känns riktigt bra det här. Kan inte bli bättre!

Mina webbtexter kan ni läsa genom att klicka ---> Här!  

Likes

Comments