Header

Helt otroligt att jag har fått testa på sporten UV-rugby. det var en otrolig upplevelse som jag kommer minnas länge. Blev ett bra reportage av det också.

Sen måste jag tipsa om dessa bars. Godaste jag ätit!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

JFR levererar grymma nyheter! Vill ha den sista playsuiten till min examen (kanske). Men är lite rädd när det gäller internetshopping. Men får se om jag vågar chansa när löningen kommer in.

Likes

Comments

Då är allting påskrivet och klart!

Jag kommer att börja min tjänst som medieproducent hos Sport Competence direkt efter jag har tagit min examen. Sedan kommer jag att jobba på Correns sportredaktion i sex veckor under sommaren, för att sedan återgå till SC.

Jag har konsultat för Sport Competence genom mitt egna företag Candevi Media under ett år och nu kommer jag istället att gå över till dem med en 50% tjänst. Jag kommer fortsätta ha mitt egna företag vid sidan av. Sedan får vi se vart det leder. Önska mig lycka till!

Likes

Comments

wiskeyglas // armband love knot bracelet // ring abstract elegance // berlock camera charm // diamantörhängen vittguld // freedome wireless buds

Den 9 juni tar jag min examen och har fått önskemål om en liten önskelista. Tycker det är jättesvårt att önska mig saker! Men diamonds are a girls best friend - så jag ger lite förslag på smycken jag fastnat för. Jag tycker om silver och vitt guld. Har inte så mycket guldsmycken, så har funderingar på att kanske ge det en chans också, så här till examen. Har även kollat in lite klockor jag är intresserade av. Men tycker om så många olika så har inte kunnat bestämma mig fär någon specifik att önska mig än. Ett par fina wiskey/drinklas och ett par riktigt bra trådlösa hörlurar är till behov. Jag tycker det är roligt med lite personliga saker - så armbandet är en hint till Jakob :)

Likes

Comments

Blir förälskad i denna vår/sommarcollection som går på HM:s reklamer. Blir så sugen att gå barbent och ha ljusare kläder på mig.

Likes

Comments

Nu har det gått snart tre veckor på praktiken och det känns jättebra. Att jobba med sportjournalistik är jätteroligt och Corren är ju en arbetsplats jag drömt om sedan jag var liten. Men det är ju en tuff bransch inom media och kommunikation och jag har jobbat stenhårt för att skaffa mig så mycket erfarenhet och kunskaper som möjligt inför min examen. Det verkar nu ha lönat sig.

Jag kommer att ha en 50% tjänst som media och kommunikationsansvarig på ett företag till sommaren, berättar var när papprena är ifyllda och klara! Det är ett företag som har mycket utvecklingspotential och det kommer att bli väldigt roligt att få vara med på den resan. Jag har massor idéer och tankar som jag tror kommer att utveckla och gynna företaget mycket. Kul när man känner att man verkligen kan tillföra något. Kommer även fortsätta jobba med Candevi Media då företag som jag hjälpt innan har kommit tillbaka då de har varit nöjda med resultatet av det jag gjort. Så otroligt kul att mitt jobb uppskattas.

Sedan kommer jag även att ha ett sommarvikariat på Corren. Blir ju alltid lite speciellt när man precis tagit examen då man inte har någon semester. Och jag är superglad att jag får göra det jag älskar i några veckor extra under sommaren. Mitt psyke hade inte klarat av att söka något sommarjobb inom en bransch jag inte vill jobba inom efter allt slit. 

Men nu verkar det som att allt hårt jobb lönar sig. 

Likes

Comments

Mår ganska bra här hemma nu. Älskar älskar älskar verkligen promenaderna med alla hundarna. Det är något som jag stundtals saknar när jag är i Jönköping.

Men, måste bara säga att jag också älskar min praktikplats. Det är ett riktigt skönt gäng som jobbar på sporten. Det har varit lätt att anpassa sig trots att jag har haft tusen frågor till en början. Så det känns riktigt bra det här. Kan inte bli bättre!

Mina webbtexter kan ni läsa genom att klicka ---> Här!  

Likes

Comments

Ikväll tar jag mitt pick och pack och flyttar in hos mina föräldrar i Linköping i några månader. Jag ska ha min praktik på Correns sportredaktion. Och jag tror inte någon kan vara mer taggad än vad jag är. Samtidigt är det jobbigt att lämna min pojkvän ensam i Jönköping. Det är ju inte så att vi inte kommer att träffas under dessa månader. Men att gå från att sova bredvid någon varje natt till att sova i sitt gamla flickrum själv - det kommer att vara jobbigt.

Men jag tar mig igenom det som den fightern jag är. För jag vet att detta kommer ge mig så mycket.

Det kommer samtidigt att vara skönt att vara tillbaka vid sina rötter ett tag för att hitta sig själv. Har svårt för att veta exakt vad jag vill göra när jag tagit examen. Detta är ett sätt att avlägsna mig från allt jag hållit på med i Jönköping. Och hitta mig själv på nytt.

Så folket, vi ses i Linköping!

Likes

Comments

På en natt försvann all snö och solen tittade fram. Våren kom tillbaka och jag och Jakob passade på att gå ett varv runt Rocksjön. För exakt två år sedan visste inte jag att morgondagens kväll skulle innebära att träffa honom för första gången. Det är något som vi ska fira - imorgon!

Likes

Comments

Resan till Amsterdam kunde inte bli bättre! Jag älskar verkligen den här staden och kommer att komma tillbaka dit. Det är en av det absolut finaste städerna jag varit i (Venedig är fortfarande i toppen, dock). Om ni någon gång har möjlighet - res dit! Shopping, party (speciellt om du gillar techno) och människorna gör denna staden till något som passar alla.

Bagels and Beans var vårt standardställe för frukosten. Ett ställe jag absolut tipsar andra att besöka. Vi var även i Anne Franks hus och fick oss en ordentlig tankeställare. Hade tänkt att dela med mig lite längre tankar om Anne Frank - men det kommer när jag känner att jag har stämningen för att skriva den texten.

Likes

Comments