Header
View tracker

Här är jag för det mesta just nu och skriver på C-uppsatsen. Det går framåt och känns ganska bra. Sedan är det alltid svårt då man lätt blir blind över ens egna misstag när man är så inne i det man gör. Men förhoppningsvis är vi på rätt väg.

Jag har även fått klart med min praktikplats vilket känns väldigt skönt och väldigt rätt. Berättar inte vart här fören jag har skrivit på papprena, men min magkänsla är för första gången på länge väldigt rätt. Vad jag kan säga är att jag kommer att flytta hem till Linköping i tre månader under praktiken. Så jag kommer inte bara jobba, utan även kunna träffa alla människor som jag saknat där hemma. Men först ska jag bli klar med denna uppsats och gå den "sista" kursen som är en projektkurs. Nervösiteten för framtiden ligger ändå alltid och gnager och just nu känns det som vilket val man än gör, så blir det rätt eller fel på något sett.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker


Ibland sträcker du dig för djupt in i dina minnen så att du börjar känna dem på nytt. Adrenalinet är borta, men mellan det realistiska i nuet och det förflutna, så känns allt bekant. Som om ingenting någonsin har förändrats.

Likes

Comments

View tracker

Funderar på vad jag behöver och vad jag vill ha och var inte mycket som jag kom på mer än pengar. Men på saker som jag behöver är det nya gymskor. Just nu gymmar jag i några gamla futsalskor som jag använde när jag fortfarande spelade fotboll i Kenty (oh helvete vad gamla de var insåg jag nu). Sedan behöver jag ett par nya löparskor, men kanske är en önskan jag borde spara till min födelsedag... Hmmm. Sedan något som jag inte behöver men vill ha är träningskläder från Stronger. Tycker de är sjukt snygga och tror jag stolt skulle glida runt på gymmet i dessa.

Gymskorna hittas här, löparskorna hittas här och träningskläderna hittas här.

Likes

Comments

Livet rullar på och nu ligger fullt fokus på C-uppsatsen. När jag inte skriver på den engagerar jag mig i Studenten JKPG och mitt företag Candevi Media. Just nu håller jag på att bygga om hemsidan för min portfolio och designar om den från grunden. Ni kan gå in och tjuvkolla redan nu om ni är intresserade på www.candevimedia.se!

Sedan jobbar jag nu även på Sport JKPG, en sporttidning i Jönköping, som är sjukt roligt. Sedan även på BGA fotocenter.Jag har alltså fullt upp med jobb mest hela tiden - vilket jag också tycker är roligt! Jag har även skaffat gymkort på Nordic Wellness där jag har kommit in i träningen väldigt bra. Har fastnat för en träningsform som heter "crosscage" som är en slags träningsform av crossfit. Sjukt jobbigt, sjukt kul och väldigt nyttigt. Samtidigt står jag fortfarande i valet och kvalet över vad jag vill satsa på som yrkesval för framtiden. Just nu väger det mot ett jobb som kommunikatör där jag får använda mig av alla mina kunskaper och erfarenheter i en blandad kompott eller journalistiken. Men det vänder fram och tillbaka från dag till dag. Så vi får helt enkelt se vart jag hamnar tillslut. If it´s meant to be it will be. 

Likes

Comments

På bussen hem från Linköping spontanshoppade jag lite från lager157. Denna jacka (fast i mörkgrön), mössan och halsduken. Kommer bli en svart vinter i år fast med en grön jacka som i alla fall ska ge lite färg i vintermörkret. Allt fick jag för summan 307:- (med frakt). Fynd, fynd, fynd! :)

Likes

Comments

​Under kvällen har vi varit hos min gammelmormor Brita och haft kräftskiva. Supertrevligt att sitta och prata och höra historier som cirkulerat i släkten i generationer. Är också helt otroligt hur pigg någon kan vara trots 93 år på nacken. En riktig superkvinna och stor inspirationskälla. 

Likes

Comments

Idag har det varit en dag med Fridis där vi gick fotopromenaden som vi gick den dagen då jag från början såg henne som en riktig vän. Tror vi var fjorton år den dagen. Och vi går här än idag. Lite sentimentalt. 

Likes

Comments

​Den grymmaste musikvideon jag har sett på länge. (Känsliga tittare varnas!) 

Likes

Comments

Den senaste tiden har varit ganska tung för mig. Jag har kommit in i någon period där jag inte riktigt vet vad jag vill. Jag vet att jag vill att min framtid ska vara inom media. Men är det reklam och PR, journalistik eller kommunikation jag vill satsa på? Jag vill ju egentligen hålla på med allting. Ena dagen är drömmen att jobba som kommunikatör för ett företag och ha hand om alla kommunikationskanaler, den andra dagen är det journalistiken som står högst och den tredje dagen är det att satsa stenhårt på mitt eget företag. En tanke jag haft är att det mest perfekta vore att ha ett jobb på 50-75% som kommunikatör för ett företag och sedan hålla på med mitt egna företag vid sidan om.

Det är så mycket tankar som går runt i mit huvud nu att jag inte riktigt orkar. Det blir en börda istället för något som borde kännas kul och inspirerande. Nu är det dags att söka praktik och det jag vet är att jag vill ha en praktik där jag både kan tillföra något men samtidigt lära mig något nytt. Just nu vill jag ha någon som bara bestämmer allting åt mig så jag slipper ta besluten själv.

Likes

Comments

​Nu har den sista dagen i Italien passerat och imorgon tar vi flyget hem till Sverige. Idag har vi haft en dag då vi bara tagit det lugnt och packat om för att få med allting hem. Vi handlade en del på Primark i Milano och har varit lite nojjiga över hur vi skulle få med allting hem - men nu verkar vi ha fått ihop allting tills imorgon. 

Staden Bergamo är också väldigt mysig. Men efter att ha varit i både Venedig och Rom under dagarna som gått känns nästan allt annat medelmåttigt. Vi märkte själva när vi gick runt i Pisa att om vi hade varit där i det första dagarna hade man tyckt den staden varit otroligt cool med massor vackra byggnader. Men när Rom och Venedig överglänst allt man kan tänka sig, har kameran hamnat i väskan allt mer och mer. 

Likes

Comments