Header

Godmorgon! Nu har vi precis njutit av hotellfrukost, det finns nästan inget godare. Vi bor på näst högsta våningen så utsikten är jättefin, slänger upp två bilder på den.

Ciao så länge

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Hallå igen, insåg hur mycket tid jag spenderar på att ha tråkigt, vilken jag lika gärna kan lägga på bloggen!

Sitter just nu och väntar på tåget som ska ta mig till göteborg, där jag ska spendera en mysig hotellnatt. På schemat står; shopping, tur på konstmuseet, vin, middag och annat härligt!

Likes

Comments

Repar vår nästa pjäs för fullt och stämningen är på topp, vecka 22 smäller det! Om ett par veckor lanserar vi trailer och släpper datum.

Följ vår gemensamma instagram för att följa processen!! @alltsomlever

Haaade

Likes

Comments

Godmorgon!! Idag är jag sen och måste skynda mig iväg till morgonens teaterlektion.

Ciao

Likes

Comments

Det är sjukt egentligen hur stor skillnad som kan ses på bilder som inte syns eller märks i verkligheten. Den här förändringen är mer eller mindre hälsosam​. Jag har tidigare kämpat med ätstörningar och osund bild av min kropp, men den tiden är sen länge förbi. Jag är stark nu och jag är stolt över min kropp. Men samtidigt fundersam. Fundersam på hur jag har blivit så mycket mindre i kroppen på bara cirka ett år, utan att ens reflektera så mycket över det. 

Alla tre bilderna är jag, alla tre bilderna är bilder på min kropp, bara vid olika tillfällen. Det är hemskt att vi ska må dåligt över hur vår kropp är formad, det är ännu hemskare att samhället medvetet ökar hetsen kring kroppskomplex. Att unga kvinnor (och övriga) får lära sig att det finns ett visst sätt deras kropp ska se ut på, annars är den avvikande. Vi ska vara smala, men ha stora fasta bröst, annars får vi skämmas.

Att leva med en ätstörning är hemsk, tro mig. Dit vill du inte trilla. Samtidigt är det jävligt svårt att en dag vakna upp och släppa alla normer och krav, men den långa vägen dit är såå värd det. Idag älskar jag min kropp, idag älskar jag min stora krokiga näsa. Fan, jag älskar till och med mina skeva fötter. Jag älskar min kropp på alla bilderna, just för att det är min kropp. Det kan ingen någonsin ta ifrån mig. 

Sätt bilderna i motsatt ordning och jag är ändå lika nöjd, för att det är jag på bilden. - godnatt and take care

(något rörigt inlägg kanske, men så kan det bli ibland sernii)

Likes

Comments

Anledningen till att jag jag gång på gång startar upp min blogg är egentligen ganska enkel, jag har så himla mycket tankar och känslor som bara måste komma ut. När någon säger en enda mening till mig drar min hjärna direkt igång med att överarbeta och analysera.Jag behöver min blogg för att få ut mina känslor om människor och händelser, om livet och allt som finns i det. Men också för att själv få klarhet om vad jag känner för saker, vad jag känner för personer. Min blogg blir som mitt egna happyplace, där jag kan blunda för all skit jag måste ta i tu med, och bara skriva om det positiva i mitt liv. Jag kommer inte alltid skriva ut konkreta händelser jag går och tänker på, eller skriva om att jag är ledsen över någon olycklig kärlek, men jag kommer skriva känslorna. Ett inlägg som handlar om det jobbiga med att växa upp, kan handla om vad som helst från början, men känsloläget är detsamma.

Jag bloggar för att jag vill känna mig hörd, av er och av mig själv. Min blogg har ingen direkt inriktning, jag skriver varken övervägande om mode eller träning. Å andra sidan är det så jag ser mig själv, lite av varje, allt på samma gång.

- När ingen annan lyssnar, kan jag lyssna på mina egna skrivna ord.

Likes

Comments