Ja nu när jag ha håltimme kan jag ju passa på att göra ett snabbt litet blogginlägg för ha två timmars håltimme så ha inte direkt nått o göra mer än att kolla film eller blogga så ska göra båda två tänkte jag! O kanske plugga lite också för måste bli klar med en uppgift som ska in på fredag :) Idag kommer det nog inte hända så mycket mer än att jag sluta klockan halv 4 o sen ska jag nog dra till gymmet o köra ett pass sen bli det nog bara vara hemma o ta det lugnt :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

​Godkväll på er!
Nu är första dagen på veckan avklarad! Ska strax ta bort mitt smink o krypa ner i sängen o försöka sova för är jätte trött just nu! Skolan tär vekligen på mej! Imon ha jag bara två lektioner för sen ska jag till tandläkaren! Ha lite tandläkarskräck men inte mycket! Idag var jag i skolan te ungefär 12 sen stack jag hem o drog på mej tröningskläderna o sen drog jag te gymmet o nu ska jag bara ta det lugnt :)

Likes

Comments

​Hejsan på er!
Nu är det äntligen helg o jag ska strax gå upp till min kusin för ska sova med henne inatt o vet inte vad vi ska göra men det kan berötta mer om när jag vet mer! Idag slutade jag halv 1 sen åkte jag hem bytte om och sen gick jag till gymmet o körde ett benpass o imorgon så bli det axlar tänkte jag :) Sen gick jag hem tog en dusch o följde även med mamma ner till frissan o då passade jag även på o beställa en tid till mej själv för behöver verkligen klippa mitt hår för de är så slitet! Sen när vi kom hem så åt vi middag o sen nu ha jag gjort mej iordning o ska strax packa o gå upp till min kusin men ville göra ett litet snabbt inlägg först menas nu när jag hade chansen för annars ha jag typ nästan alltid fullt upp men inte nu! 
Nahe nu ska jag packa det sista o sen gå så ha en bra kväll alla :)

Likes

Comments

Hejsan!
Jag heter Emma 17år o bor i Blekinge med min mamma o syrran jag ha dock skilda föräldra men jag bruka vara hos min pappa så ofta som jag kan eftersom han bor en timme från oss! Jag ha även en bror som bor uppe i Stockholm men jag träffa inte honom så ofta vilket är tråkigt men men..

Det jag gillar o göra på fritiden är att vara med kompisar och träna! Alltså jag brinner verkligen för min träning som ni kommer märka lite när jag börja skriva mina inlägg om dagarna jag lever typ på gymmet för att jag tycker det är kul och jag bruka även ha med min kompis Amanda eller min kusin Sara men jag bruka även träna själv ibland med :) Jag själv tycker det är roligast när man ha någon med sig för då ha man även någon o snacka med :) Sen på fritiden är jag också väldigt mycket med min familj! Nånting jag också verkligen brinner för är mode och skönhet! Älska verkligen o sminka folk men även mig själv och tycker även om att göra fina håruppsättningar:)
Nu vet ni lite mer om mej men ni kommer få ännu mer om mej :) ha en bra kväll :)

Likes

Comments