View tracker

Dags att krypa till kojs. Har haft sån huvudvärk idag bak i huvudet och ont i nacken. Har sällan ont i huvudet så undrar vad detta kommer ifrån? Är liksom aldrig sjuk... Inte haft feber på 4 år! Hoppas att man mår bra imorgon, då ska jag och mina tjejer till Dramaten för att se på Fanny & Alexander 💓 på kvällen är det fest!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • 10 readers

Likes

Comments

View tracker

Mammalivet, Juni 2-3 år, Vardag

God morgon!

Hemma med sjukling idag, hon är på bättringsvägen men fortfarande lite feber.

Vi blir nog bara hemma idag. Eventuellt en promenad när hon ska sova, har paket att hämta från posten. Beställer ju alla julklappar/annan shopping online och har gjort i flera år 😊

Ha en fin dag!

Likes

Comments

View tracker

Vardag, Resor

2 månader per år. 2 månader!!!!! Får man njuta av den härliga årstiden sommaren. Om jag vore miljonär skulle jag ta vårt puck och pack och flytta till typ Palma. Behöver sol och värme året om!

Likes

Comments

Jag idag. Känner mig lite nere idag faktiskt. Detta jäkla år har inte varit snällt mot min familj och släkt. Allvarliga sjukdomar har drabbat personer jag älskar alldeles för tidigt. När jag fyllt 30 ska jag verkligen börja ta hand om mig själv (tänker att det är lättare att träna och så när Juni är lite äldre). Kost & träning är viktigare än jag en gång trott...

  • 84 readers

Likes

Comments

Restaurangtips, Vardag, Mammalivet

God morgon.

Vi lyckades få barnvakt av Junis farmor idag så att vi båda kunde åka till jobbet. Kände mig själv lite krasslig imorse men det känns bättre nu efter en god latte och macka från härliga Poli caffé bar här vid jobbet. Så trevlig atmosfär med riktiga italienare som sjunger och pratar högt på italienska 🙌

Likes

Comments

Mammalivet, Juni 2-3 år, Vardag

Helt otroligt... Juni har feber igen. Hon fick vara frisk lite mer än 1 vecka efter förra sjukperioden som varade i 9 dagar. Usch, stackars liten ❤️ har nog vabbat sammanlagt 1 månad detta år, hon har varit sjuk så mycket. Hoppas nästa år blir bättre!

Likes

Comments

Vardag

God morgon.

Vaknade på gott humör av väckarklockan 05.30 (hur nu det är möjligt haha). Lämnat Juni på förskolan och nu sitter jag på bussen påväg till jobbet.

Hoppas ni får en fin dag!

Likes

Comments

Vardag

Fin gran i porten!

Har börjat pynta lite smått hemma, men jag tycker att det är svårt det där med julpynt...

Likes

Comments

God kväll!

Då har jag hakat på trenden och registrerat mig här på nouw. Jag tyckte bara att blogg.se blev sämre och sämre i slutet, så ja... nu är jag här. Jag måste försöka få hit mina inlägg från gamla bloggen så att jag har allt på samma ställe, har så mycket inlägg från min mammaledighet osv som jag inte vill ska försvinna.

Lite confused över allt med design osv just nu men ska ladda ner appen imorgon och försöka lära mig hur denna sida funkar.

Bild från förra sommaren på Mykonos.

Likes

Comments