Åhhh, är det bara jag som tycker dessa färgerna är så fina och passar så bra ihop? loveit!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej på er!

Som jag skrev i gårdagens inlägg åkte jag in till Halmstad för att köpa in skolgrejer. Allt köptes på maxi och kostade faktiskt inte mer än 200 kronor!

Likes

Comments

Hej på er!

När ni ser detta kommer jag vara på en buss på väg till Halmstad för att köpa mina skolgrejer, detta inlägget får bli ett ''publicera senare'' - inlägg, eftersom jag är borta hela dagen.

Anyways, Igår när jag var ute och sprang testade jag mig utav den nya appen ''seven'' som är en träningsapp med olika övningar i där man har en slags coach som säger åt dig t.ex: ''In 3 seconds, situps'' så gör du situps tills han säger stop och ger dig en ny övning.

Lite svårt att förklara, men ni kommer förstå om ni laddar ner appen. Så den rekommenderar jag! kram.

Likes

Comments

Hej på er!

Till frukost gjorde jag lite våfflor och jordgubbssylt till det. Jag testade göra våfflor med bikarbonat istället för bakpulver och det funkade lika bra faktiskt.

Vill ni ha receptet? --> KLICKA HÄR

Likes

Comments

Hej på er!

Idag väcktes jag av att en helikopter flög utanför mitt fönster. Först trodde jag att det bara var någon granne som klippte sin gräsmatta, men sen insåg jag att det låter för högt för att vara en gräsklippare. Så jag drog upp min rullgardin och såg en helikopter, WHAT?!

Jag markerade hur lågt ner helikoptern flög, kolla bara.

Likes

Comments