Header

Så hade vi kommit till augusti månad och nästan alla tyckerväl att det är trist och gå tillbaka till vardagen, men för mig har semesternprecis börjat. Jag har precis kommit ifrån Åre där jag har haft några underbaradagar med vänner med islandshästar, Forsränning och Zipline. De bästa dagar pålänge och på fredag åker jag till Cypern med min favorit assistent. Ska bliskönt att få vara med henne en vecka. Sen har jag även fått en lägenhet förnågra veckor sen, så i oktober flytta jag ner på stan

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Så snart hade det gått två år sen jag gick ut skolan och visst har jag gjort grejer under åren, bland annat så har jag jobbat och gått i skolan men det känns så tufft och inte ha något när folk fråga vad gör du? Mm, jag går hemma. Just nu vill jag bara flytta som inte är så lätt eftersom vi har bostadsbrist i Uppsala och så väntar jag på att få svar på några jobb som jag har sökt. Jag känner mig jättestressad inom mig eftersom jag lever med ångest och vill flytta. Så just nu försöker jag vara ut så mycket som det går för annars bli det kaos i huvudet.Likes

Comments

Nu var det ett tag sen jag skrev och jag har direkt inget att skylla på men livet har tagit en litet annan vändningen än jag först trodd. Jag var i mitten april tvungen att tar bestulet att avslutat livet på folkhögskolan på grund av kampen mot ångesten. Jag blev först ledsen när jag insåg att jag inte skulle kunna åka tillbaka eller "kunde". Det kunde jag men nej jag kunde inte för mitt huvudet sa ifrån så fort jag tänkte åka. Så nu bor jag hemma hos mina föräldrar igen och längtar som tusan efter en egen lägenhet, men det är ju brist om det men här kan jag inte bo. Jag har sagt att innan året är slut ska jag flytta. Vi får se.


Likes

Comments

Just nu är det mycket som snurra i huvudet men som tur är så kan man gå ut i vår solan och känna vår doften av havet. Vi har ju kommit in i denna års tiden då man ska väljer var man ska göra i höst så på påsklovet ska jag träffa en studievägledare och se om man får ordning på sina grundämne och förhoppnings vis hitta en lägenhet i Uppsala i höst, men jag planerar så småning om att flytta till Stockholm eller Göteborg. Men just nu går det jättebra i skolan. Vi ska lärar oss att cocha folk i hälsa. Ska bli jättekul! Jag känner att livet blir lättare näär solan lyser och man går promenader efter skolan.


Likes

Comments

Nu var det en månad sen jag skriv men livet har liksom gått i ett sen julen men nu börjar det ordna upp sig igen. Jag blev så glad att jag kom hem efter en vecka i Uppsala och det var vår ute. Jag fick sommar känslor och samma dag kom min kompis som skulle prova på i en/två dagar så jag blev ännu gladare. För mig så gör våren jättemycket i mitt liv och framför allt nu när jag bor vid havet. Tänk om man fick bo såhär hela livet nära havet. Jag är nog en av de skulle inte skulle tacka nej.Likes

Comments

Nu var det ett tag sen men som ni vet så kräver livet ibland hela sin vakentid och då menar jag livet som inte är  en datorskärm. Som har hänt mitt liv denna senaste vecka. Jag har inte riktigt vetat vad jag bor och ska bo. Jag bo och plugga på en folkhögskolan och jag hade ett önskemål att flytta upp för att få ett större rum då jag kör rullstol , men jag fick ett rum här nere som jag hade fått erbjudan om att byta till i höstas. Det tog en vecka för de och besluta att jag fick stanna i mitt gamla rum. Så jag är nu trött i huvudet och jag mår inte så bra i min ångest. Att sköta skolan, ev rum byte och ångest är inte lätt men det gick. Men nu se jag fram emot helgen!

Trevligt helg!

Likes

Comments

I Fredag var det dags för avslutning för att åka "hem" för att friar jul och nyår på var sitt håll och hämtar krafter till vår starten, Det känns så härligt skönt att man kan åka och lämna vardagen där man pluggar så man får vara ledigt ifrån vardag. Det bästa är att här i Uppsala vet ingen hur mitt liv är där jag bor förutom att jag mår så sjukt mycket bättre än när jag bodde här i Uppsala för jag har träffat så underbara vänner och människor som jag aldrig vågat hoppas på så jag är väldigt tacksam att jag gjorde det steget för det var allt som någonsin har betytt så mycket för mig. Då menar jag förståtts händelse.

​Önskar er en riktigt Gud jul

Likes

Comments

Nu är vi inne på årets sista vecka och det känns i kroppen för man är jättetrött men vad gör det om man bara har myspys på kvällarna. Det är inget så ansträngde kan man tycka men vi alla saknar nog sömn och ljus, men nu är det inte många dagar kvar innan ett uppehåll.

Igår var jag och min pojkvän hemma hos min kontaktperson och hennes man som också jobbar här på middag. Det var jättemysigt och gott.v Därför vi var där var för jag och min älskling har varit ihop i tre månader nu och jag hade sagt att jag ville göra något med honom ensam. Så istället för att gå ut och äta så bjöd de hem oss, vilket var värdigt trevligt. Vi drack glögg och åt pepparkakor med ädelost innan middag. Sen ikväll var alla vi på "En riktigt jälva jul" som var jätte bra. Det var som en "tomten är far till alla barnen 2" fast bättreLikes

Comments

Tänk att jag har gjort halva av denna utbildning och vilken resa jag har varit med om. Jag ser verkligen fram emot våren här men nu kommer ju julen och allt vad det innebär. Själv så plågas jag av ångest så julen är verkligen inte på topplista hos mig. Vilket är väldigt tufft för julen kommer alltid. Men jag ska försöka sova och ta det lugnt hemma i Uppsala. Men hösten har verkligen gett mig så mycket lärdom om livet. Jag är så sjukt tacksam för att jag har flyttat, träffat nya vänner och min pojkvän.

​Julfesten 2015-12-03

Likes

Comments

Tänk vad tiden går fort och vi är redan inne i årets sista månaden men så mycket som kommer har hänt under hösten. Men idag har det faktiskt varit en kanon bra dag för vi har nämligen varit i Danmark på Den blåa planeten och tivoli som verkligen va jättemysigt. På tivoli var det julmarknad som jag aldrig hade varit på. Jag som inte tycker om julen tyckte det var väldigt mysigt så då kan ni tänka er hur de andra mådde om jag mådde som en prinsessa.

Likes

Comments