View tracker

Som vanligt egentagna bilder som ej får användas på andra platser!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Nu tänkte jag faktiskt skriva lite om hur jag tänker beroende på vad det är jag ska fota! Oftast ska man tänka på att inte vara rädd att komma för nära då det oftast brukar bli bättre bilder ju närmre man kommer motivet. Självklart ska man inte komma så nära så att man missar motivet men man får helt enkelt gå ut och öva, öva, öva. Ju mer man övar ju bättre blir det. Man ska även tänka på att vara i höjd med det man fotar, en lätt undertagen bild kan också bli väldigt bra. Egentligen kan bilder bli bra i alla vinklar, men på olika sätt. Tar man en bild lätt ovanifrån kan motivet se underlägset och litet ut, men samtidigt kan det som sagt bli jätte bra beroende på vad det är för motiv.
Något mer man kan tänka på när man fotar är att man har bra ljus och att omgivningen ser bra ut. Men som sagt är det bästa att öva för att själv känna vad man själv tycker ser bäst ut:) så ut och fota... Försök hitta något roligt motiv trots att det just nu är väldigt grått och trist ute:) Good luck!


Bilderna är som vanligt tagna av mig och får inte användas på andra platser!

Likes

Comments

View tracker

Den svartvita katten heter missan och den randiga Sixten😊
Bilderna är tagna av mig och får inte användas på andra ställen!

Likes

Comments

Hej på er!
Nu var det ett tag sen igen! Men nu kommer jag med lite nyheter som jag tänkt ut eftersom att jag nästan aldrig hinner blogga så han jag nu tänkt att det kommer vara en blogg som nästan endast består av bilder med något enstaka skrivinlägg då och då. Så i fortsättningen kommer det nästan bara komma upp bilder på bloggen😄

En bild på Thunder Bolt!

Likes

Comments

Hej!
Igår skulle jag och min kompis Frida prova att tolka bakom dusty (något jag vet att han aldrig gjort förut). Vi fick börja från ruta 1 med att vänja honom vid att Frida gick bakom honom och vifta lite med repen och släppte repen då och då, i början var det lite läskigt men sen gick det bra, han är ju ändå van vid att någon går bakom när jag tömkör! Sen skulle Frida ta på sig skidorna och åka efter, jag hoppade av och gick med honom till en början tills han vant sig för skidorna lät lite läskigt tyckte han. Men efter en stund vande han sig och brydde sig inte alls! Vi tänkte tolka i sommarhagen men där var det för mycket snö så miniskidorna bara fastnade;) så vi gick ut på grusvägen, till våran förvåning var nästan hela vägen skottad och det gick såå bra då! Dusty klarade av att både skritta, trava och galoppera utan att bli rädd en enda gång! Tar man det lugnt från början när man lär dem, kommer det säkerligen att funka, men hetsar man och skyndar på det för mycket utan att tänka på hästen, då kan det gå riktigt fel! Så tänk på hästen! Men märker man att hästen klarar av det ska det inte va någon fara:)

Likes

Comments

Hej på er!
Jej äntligen fredag<333 helt underbart och välförtjänt. Men det känns dock inte som fredag av någon konstig anledning, antar att det är för att det blir en helg med mycket plugg. Har nämligen ett stort Sam prov på måndag, suck:( men lite ledig har jag faktiskt tänkt att vara! Hur som har jag nyss bakat scones, mums! Blev faktiskt riktigt goda. Kanske ska börja dela med mig av alla recept jag gillar?;) jaja
Vi hörs!

Likes

Comments

Hej på er!

Jag har precis tryckt i mig årets första semla, väldigt onyttigt men gott! Jag som kämpar med att nästan bara äta nyttigt nu, men något gott ska man få unna sig då och då!

Idag fick vi tillbaka våra juridikprov som vi skrev innan jullovet, jag fick C på det provet... 2.5 poäng från A! Vilket ledde till att jag var rätt missnöjd med ett prov som jag i vanliga fall hade varit jätte nöjd med, men när man är så nära ett högre betyg så duger det helt enkelt inte! Men jaja bara ta nya tag och plugga inför nästa prov för att kunna leverera ännu mera!

Likes

Comments

Hej på er!

Nu börjar mina träningsveckor! 6 veckor som jag själv har gjort tränings schema till. Det är en skolgrej faktiskt, en obligatorisk grej i idrotten. Jag har valt området kondition även om jag samtidigt kommer träna olika muskelgrupper främst bål men givetvis många andra muskler också. Riktigt bra för ridningen! Idag blev det ett intervallpass med att springa i 40 cm snö, riktigt jobbigt! Jag körde springa 5 min vila 2 springa 5 vila 2 osv.

Eftersom att jag ändå måste göra det här kan jag lika gärna gå in för det, det gäller även kosten då. Har de senaste dagarna ätit väldigt nyttigt och jag tänker på allt jag stoppar i mig, men har inte satt någon gräns på frukt och grönt;) vi får se om det blir någon skillnad! Nu ska jag strax gå och lägga mig men tänker nog läsa ett par sidor i boken bombmannens testamente (även det en skolgrej) först:)
Godnatt❤️

Likes

Comments