Det bästa som finns är att leka med kusinerna, i alla fall tycker Johannes det.

Igår blev det pyjamasparty delux hos kusinen, med disco, godis i mängder, spel, film och mycket mer. Kan det bli bättre?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Det är så jäkla underbart.

På väg mot västkusten och Helsingborg för att hämta sonens flyttlass och lite flyttstäd. Har med mig någon som kommer bli en överraskning för honom. Hihihi

På tisdag eller onsdag kommer sonen hem för att bo med mamma hela sommaren. Underbart!

Hatar att barnen växer upp och blir vuxna, skulle vilja behålla dem för alltid hemma.

Likes

Comments

Nu säljer jag min MacBook air. Den har några tröga tangenter men annars funkar den kanon. Guldfärgad! Maila mig på jennylilja7676@hotmail.com

Likes

Comments

Ibland blir det bara för mycket.

Denna gången hände det min bästa vän och livskamrat. Och tyvärr drabbar det många. Bl.a. mig (om jag nu får vara egoistisk) då denna vän är den andra personen på kort tid som jag förlorar att kunna prata med, som har varit den enda personen som jag kunnat öppna mig fullt ut till. Men så är det. Ibland blir det för mycket i livet och då orkar man inte ta in andras problem oxå.

Så nu får jag snällt svälja allt som händer mig och hoppas jag klarar det. Det vet jag att jag gör, även om det kan vara tufft ibland.

Har du någon du kan prata med allt med? Som alltid finns där och lyssnar?

Kram på dig där ute i cyberrymden, va rädd om dig!

Likes

Comments

God dagens!

Idag är jag ledig från jobbet och har tagit mig en ordentlig sovmorgon. Skönt!

Idag har jag beslutat att försöka bli gluten och laktosfri ett tag för att se om min mage kanske blir bättre. Den har bråkat med mig i många år, men jag har aldrig tagit tag i det, men nu är det nog dags.

Ska gå bort till affären och handla lite basvaror och undrar givetvis vad som är viktigast att tänka på. Vad har du för tips? Svara gärna!

Kramar från en okunnig känslig mage.

Lånad bild från Google!

Likes

Comments

Jag har varit på väg ner ett tag nu och idag känner jag tårarna brinna under ögonlocken hela tiden. Detta är inte jag... jag ska bo i Färjestaden och jobba på Konsum... det är jag.

Kommer jag att kunna hitta mitt liv här? Kommer jag finna ro i själen?

Jag tillåter mig inte gråta, jag kommer fortsätta le... det är mitt jobb och min plikt som mamma, dotter, syster och vän att göra så. Jag kommer fortsätta kämpa och hålla hoppet uppe.

Symptom på depression
Det vanligaste symptomet vid depression är nedstämdhet. Du känner dig tom och oinspirerad, och kan ha svårt att finna glädje i vardagen. Livet känns lätt meningslöst och det blir inte bättre med tiden. Går det för långt kan det leda till självmordstankar.


Hoppas du gör detsamma! Kramar i massor.

Likes

Comments

När jag är ledig gör jag absolut så lite jag bara kan. Ligger oftast på soffan och alstrar energi. Pratade med min sjuksköterska och hon trodde att det va min kropps sätt att läka efter många års utmattning. Bara "go with the flow" så att säga.

Själv skulle jag ju vilja ut och gå och så småningom börja jogga, men jag skulle vänta med det tills min kropp och knopp är redo. Det tar längre tid än man tror att läka efter att ha sprungit in i väggen och är man inte lyhörd för kroppens signaler så är väggen närmare än man tror.

Så va rädd om dig där ute och gör bara det som är nödvändigt i h resten får du lyssna på kroppen.

All kärlek till alla!

Likes

Comments

Varför är man så trött hela tiden? Jag är ju inte den ända så varför är vi så trötta? Borde finnas en bra förklaring. Eller hur? Lider du av konstant trötthet? Vet du varför? Dela gärna med dig.

Kram

Likes

Comments

Idag känns det lite bättre.

Ledig idag och ska över till Öland för att ta en kaffe med en väninna och sen ska jag och träffa min lilleman. Varit hes hela veckan, så det blir att vila rösten i helgen.

Skulle bli upp till 18 grader idag. Vi får väl se om det stämmer. Vore ju helt underbart.


Likes

Comments

Jag kommer aldrig vänja mig vid detta. ALDRIG!

Har haft några tuffa dagar nu och saknaden av min f.d. familj är så stor. Har aldrig varit ensam utan mina barn innan och jag känner mig så vilse. Som om jag lever någon annans liv.

Ny bostadsort, nytt jobb, utan barn, utan man... jag är typ nollad.

Undrar när jag vänjer mig?

Hoppas jag snart får träffa mina underbaringar igen.

Likes

Comments