Nej jag sa inte OMG, jag sa just OMIG.

Du kanske har hört om OMIG-DIY? DIY står ju för Do It Yourself, om du inte visste det. OMIG står för Oh My Inner God. Alltså Åh Min Inre Gud. På svenska säger man ju oftast Herregud eller Gud istället för Oh My God, men på engelska är det ju OMG, Oh My God, och Inner är ju Inre, alltså en inre Gud.
Ja, det är i alla fall vad det brukar stå för.

Nej här på bloggen så står faktiskt inte OMIG för Oh My Inner God, utan för O Mez Inner God. Och vad O Mez Inner God betyder, det ska jag berätta för er en annan gång.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Quiz - Fusk godkänns inte! Om du kommer på någon som fuskar, meddela genast mig men inte förrän du är säker på att personen fuskat!
Btw är detta ett personality quiz, alltså rätt eller fel inte finns. Med "fusk" menar jag att man ljuger eller härmar någon annan.

1. Du har äntligen funnit din första crush! Du är störtkär i crushen men du vet inte om din crush är kär i dig, och du vågar inte fråga. Vad gör du?
A: Varför skulle jag inte vilja fråga? Man måste ju hålla stilen! Efter ett tags fundering så frågar jag chans!
B: Jag känner mig liten och rädd. Jag vill så gärna fråga crushen men den kanske säger nej, och då blir jag ledsen och så är det pinsamt också... Jag väntar på att crushen ska fråga, trots att det kanske aldrig händer och det vet jag själv.
C: Jag gör inget. Om inte crushen frågar chans på mig så vet jag att han/hon inte är kär i mig, så då vet man ju det!
2. Din crush skickar ett SMS till dig (hur han/hon nu har fått reda på ditt nummer) och erkänner att han/hon är kär i dig. Han/hon frågar chans. Vad säger du?
A: Jag säger förstås ja! Om jag inte redan frågat chans säg så skickar jag ett SMS med ett JA!!! och smileys såsom 😍, 😘, ❤ och 👍.
B: Jag säger att jag inte vill vara till besvär eller vara tjatig eller så, men jag säger Ja, gärna❤ och försäkrar att jag faktiskt också är kär i honom/henne.
C: Jag är tveksam. Jag har ju varit störtkär i crushen ganska länge nu och jag har väntat på det här så länge, men jag känner mig osäker. Ett tag funderar jag på att säga nej eller ignorera meddelandet, men slutligen accepterar jag erbjudandet.
3. Du tycker att din crush verkar ganska intresserad av en annan i klassen. Efter ett tag börjar du bli rädd att crushen hellre vill vara med honom/henne än med dig. Vad gör du?
A: Frågar ut crushen om vad det är för tjej/kille han/hon hänger efter hela tiden och verkar kär i. Jag kan inte låta henne/honom komma undan med det här!
B: Försöker komma ännu närmare crushen för att i hemlighet försäkra honom/henne att det är jag och han/hon som hör ihop på riktigt.
C: Jag vill inte att min crush ska göra slut, så efter ett tag (då crushen och den där andra kommit ännu närmare varandra) gör jag själv slut och låter dom vara tillsammans och ge dom frihet att göra som dom vill.
4. Du ska gå på en fest. Din crush och du gjorde slut för några veckor sen. Crushen är inte bjuden. Vad gör du?
A: Bjuder crushen ändå. Vi är ju liksom fortfarande vänner!
B: Jag har inte med honom/henne att göra längre. Om inte han/hon är bjuden så kan ju inte jag ändra på det, det är ju inte jag som har festen! Vi är ju inte ens ihop längre liksom, om vi fortfarande hade varit ihop så kanske jag hade frågat om han/hon fick vara med ändå.
C: Inte vet jag. Vi är ju kompisar men jag känner mig ganska nervös efter att vi gjorde slut och jag undviker oftast honom/henne, så jag bjuder honom/henne inte.
5. Ni har gjort slut. Du trodde att din crush skulle bli ihop med den som han/hon verkade intresserad av tidigare, när ni fortfarande var ihop, men det är dom inte. Faktiskt så verkar inte crushen alls intresserad av henne/honom längre! Du funderar på om du kanske skulle våga fråga chans och bli ihop igen. Gör du det?
A: Ja! Jag ska göra ett försök, och om han/hon säger nej så har jag i alla fall kvar minnena från dom tiderna då vi var ihop.
B: Jag tvekar. Tänk om han/hon inte vill vara ihop med mig längre? När han/hon gjorde slut verkade det ju tydligt att han/hon inte ville vara ihop med mig längre, annars hade vi väl inte gjort slut? Jag bestämmer mig för att fortsätta vara kompisar istället, och om det går jättebra så kanske jag kan tänka mig att fråga...
C: Nej. Det var ju han/hon som gjorde slut och då kanske inte han/hon vill ha och göra med mig längre. Jag bestämmer mig för att inte lägga mig i.

Berätta dina resultat i kommentarerna!👍 Här är resultaten:

Flest A
Du är modig, det kan jag då säga dig. Du är inte rädd för kärlek som ganska många är. Du vågar fråga chans på andra killar/tjejer, ser till att det verkligen är ni två som hör ihop och ingen annan och är bara sådär allmänt våghalsig. Lycka till med dina crushes i framtiden!
Flest B
Du är inte en fegis men du är inte jättemodig heller. Du vågar fråga chans om du får lite tid att fundera på saken, men helst vill du att din crush ska fråga chans på dig istället.
Flest C
Du är där i skuggan när det gäller kärlek. Du vågar absolut inte fråga chans på någon, är nervös när någon frågar chans på dig, gör slut om crushen inte verkar så intresserad av dig längre, känner inte längre att ni hör ihop när ni har gjort slut och vågar inte fråga chans igen om ni redan har gjort slut.

Likes

Comments

Keep the good stuff going!
Tänk dig detta:

Du ska skriva "en halv". Hur skriver du?
Alternativ: A: ½ B: 1/2 C: En halv
Rätt svar: ½ såklart! Man kan ju inte skriva "en halv" i ord, och 1/2 blir ju fel! Tryck ner Shift och §-knappen bredvid ettan (under esc) så blir det ½!
Tänk dig detta då:

Du är i skolan. Folk tittar på dig och ser ut som att du just spydde eller något i den stilen. Vad gör du?
Alternativ: A: Ignorera dom B: Fråga varför dom tittar så äckligt på dig C: Ge dom allihop en käftsmäll
Rätt svar: Nej, du ska inte ignorera dom! Om du vill hålla stilen, gå fram till dom! Var modig och fråga: "Vad är det? Vad stirrar du på?" Om dom är riktiga fegisar så säger dom: "Vadå? Inget?" Och då är det ju du som vet att du var modig för att fråga och dom var fega! Typiskt snygg stil, alltså!

Det här då:

Du är hemma för du är magsjuk och har spytt flera gånger redan. Din bästa vän vet inte detta. Hon/han ringer upp dig och frågar om ni kan göra något tillsammans. Du säger nej, tyvärr går det inte och så säger du sanningen. En vecka senare är du inte sjuk längre. Däremot säger du att du är sjuk för att slippa skolan, du skolkar ibland. Din vän ringer upp dig igen och frågar om ni kan göra något. Vad gör du?
Alternativ: A: Säger "Ja, jag känner mig faktiskt mycket bättre nu, jag frågar mamma om jag får gå upp, annars får det bli imorgon" B: Berättar att du inte kan för att "du fortfarande är sjuk" C: Svarar inte
Rätt svar: Om du inte vill vara en hemsk vän så är det bäst att du säger att du mår bättre och att ni gärna kan göra något. Du vore ju just en snygg kompis om du ljuger bara för att slippa skolan, eller att inte svara över huvudtaget! Men om du väljer det första alternativet, ja då är du en riktigt bra vän! 👍

Om du svarade rätt på alla så betyder det att du har bra stil! 3/3 bådar gott inför framtiden, men jag kommer komma med fler test märkta med #kig, se till att hålla utkik efter dom!

Likes

Comments

Jag tar frågorna både på svenska och engelska så alla förstår. I'll answer the questions both in Swedish and English, so everyone'll understand.
Kursiv text betyder svenska, Fet-Kursiv text betyder engelska (i frågorna). Fet text betyder svenska, *inget#format* betyder engelska (i svaren). Italic text means Swedish, Bold-Italic text means English (in questions). Bold text means Swedish, *no#format* means English (in answers).

Hur gammal är du? How old are you?
​10 år. 10 years.​
I vilken stad bor du? In which city do you live?
I Karlskrona.
In Karlskrona.​
Vilka djur har du? Which animals do you have?​
Två kattungar.
Two kittens.​
Vilka består din familj av? Who are in your family?
Mamma, daddy (min pappa då), lillebror Alvin (5 år) och katterna. Mamma (my mum), daddy, my younger brother Alvin (5 years old) and the cats.

Jag hoppas detta hjälpte för er som undrade saker! Vi ses! I hope this helped for you guys that wondered stuff! See you!

👋

Likes

Comments

Hej och välkommen till denna blogg!
Jag hoppas du kommer gilla att läsa den. Innan jag sätter igång på allvar finns det några saker du bör veta.

  • Jag ignorerar hatkommentarer så det är ingen mening att ni skickar dom.
  • Jag är nybörjare på den här sajten. Mer professionella bloggar jag har skapat finns på Blogg.se på min hemsida Eztirr men jag hoppas att jag kommer vänja mig vid den här portalen!
  • Nej, jag har inte egen häst. Jag har två katter men jag är hästtjej, fatta.
  • Jag spelar Star Stable Online och är oftast lättast att få tag på där. Jag finns på svenska server 5, Ice Cream Jungle, och breva Eva Bunnyland så kommer jag svara, jag lovar! Jag tömmer min brevlåda då och då så min brevlåda kommer inte vara full!

Då tackar jag för det. Jag har förresten en YouTube-kanal som heter SSO Bunnyland och en Instagram (som dock främst handlar om SSO och annat gaming) som ni kan hitta på @ssoevvi och en Instagram som är mer för IRL, @eztirr.
Vi ses! 
😊

Likes

Comments