​Hejsan.

Sitter och kollar på barnkanalen med den minsta som vi alltid gör på fredagar och där är barn serien familjen rysberg med Markoolio, petra Mendes och Happy Jankell. Det är en komiker för barn. Fan hade velat vara med!!! Det är Freddie Granberg som är produkten och rösten för skelettet i garderoben. Älskar serien den är rolig o bra. Är sååå avis. Älskae vampyrer.

Men men får fortsätta drömma som alltid!!

Kram

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

​Hejsan. I dag har varit en jobbig dag för när det handlar om mitt ex som skadade mig kraftigt så önskar jag att jag hade fått vara någon annan just för stunden slippa att leva ett skyddat liv av oro för framtiden, oro för mina barn och familj. För även om det bara var jag som blev skadad så blir alla i familjen indragen i det hela och jag önskar att dom verkligen hade fått slippa det för jag är ju inte bara orolig för mig då😣 Jag vill bara kunna få slippa detta!!! Och för att jag ska kunna gå vidare lite måste jag skriva ett litet meddelande till min ex man och fråga det jag undrat sedan det hände varför? Vad fick dig att göra detta? Och skicka det till hon jag har kontakt med på fängelset. Ärligt så är jag jävligt rädd för vad han ska svara!

Jag älskar mina barn så otroligt mycket det ända jag vill är att dom ska få ett lyckligt liv.

Ha en bra dag. Det ska jag försöka ha med dottern.

Kram

Likes

Comments

​Hejsan.

I dag mår jag lite bättre för jag gillar att blogga fast jag inte gör det varje dag. Måste skärpa mig med det för att jag älskar att skriva men när man inte mår så bra så glömmer man saker märker jag och man orkar inte i bland.

Jag har faktiskt börjat tänka över hur jag ska göra med mitt liv för jag kan inte bara sitta och vänta på döden ska komma och ta mig för tiden går snabbt och så när jag blir gammal o är nära att död så kommer jag bara att ångra mig att jag inte gjorde det jag drömmer om här i livet men jag vet att jag aldrig kommer bli det jag verkligen drömmer om ( skådespelerska el. sångerska) så då får jag göra det jag kan bli och det är att jag vill hålla på med naglar så jag kommer först att öva och nästa år när jag har råd ta en utbildning och sen se vad det leder till och jag kan ju ändå under tiden börja med musik ändå och när jag har nån bra låt kan jag ju skaffa så jag kan lägga ut på Youtube och hoppas att nån lyssnar. Det är ju bättre än inget😊

Hoppas ni får en bra dag😊

Kram

Likes

Comments

Hejsan.

Har inte skrivit på ett tag nu har varit sjuk och så jävla deprimerad av mitt liv jag älskar mina barn så mycket så jag hade dött för dom!!! Men mitt liv är såååååå tråkigt så vem som helst hade velat skjuta sig själv i huvudet så tråkigt är mitt liv!! Jag vill sjunga eller bli skådis men hur lätt är det med ett skadat ben tack så mycket för det mitt jävla ex som förstört hela mitt liv!!! Hur ska jag ta mig tillbaka hur? Jag vet inte! !! 

Just nu är vi ute i det blåsiga Skåne usch hatar när det blåser. Ska snart in och göra nån god midda o ha myskväll med dottern för sonen är hos sin pappa😊

Ha en bra dag med er😊 kram

Likes

Comments

​Hejsan.

I dag har vi mest tagit det lugnt eftersom vi är sjuka. Men vi orkade baka lite så vi gjode något och det blev jätte gott, det blev havrekakor.

Sen har vi bara legat i soffan o vilade. Men sen började det att åska som bara den. 

Jag hoppas att vi blir friska tills i morgon.  Ha det bra alla o ta en dag i taget.

Hejdå 

Likes

Comments

​Hejsan.

I dag fick jag hämta min dotter på dagis för att hon har fått feber o hon mådde inte alls bra. Och nu börjar jag själv må dåligt usch så jobbigt alltså.

Annars har jag inte gjort något i dag tyvärr.

Ha en bra dag

Likes

Comments

Hejsan.

I dag är jag så trött min dotter hade mardrömmar hela natten till och i från. Tycker så synd om henne när hon har mardrömmar eller gråter i sömnen. Det har varit jobbigt för henne sedan allt hände med mig tack vare hennes pappa. Hon har mått så fruktansvärt dåligt men nu äntligen börjar hon kunna ta sig vidare men man märker i bland att det är jobbigt för henne. Jag vet att hon kan gå vidare från det men inte glömma men att hon slipper vara rädd varje dag. För det ända jag vill är att hon ska vara lycklig. 

Ha en underbar dag. 


Likes

Comments

Hejsan 

Jag är ny inom bloggvärlden och jag hoppas att där är någon som följer mig. Jag vill mest skriva av mig men också skriva om mina drömmar. För mina drömmar är att jag hade velat bli sångerska eller skådespelerska men jag kommer nog aldrig få bli det tyvärr. Jag vet om att när det gäller skådespel så är jag duktig på det men vem skulle anställa en som är skadad o kan knappt gå så just nu är det bara drömmar tyvärr. Jag hade varit så lycklig om jag hade fått mina drömmar att slå in men men.

Ha en bra dag.

Likes

Comments