Hejsan svejsan.

Nu fan har jag bestämt mig för att göra nåt åt när det gäller mitt liv. Jag älskar musik och har gjort det sedan jag fan föddes jag verkligen älskar att sjunga men varit för blyg för att våga men jag ska börja skriva min musik nu även om den inte blir bra eller dåligt . För mig känns det bra oavsett vad. Jag har alltid velat göra det men det har hela tiden kommit nåt i vägen men nu så kan jag. För skådis kommer det nog aldrig bli så då kan jag göra nåt jag är bra på. Håller på att lära min dotter att spela gitarr för hon är lika musik galen som jag o om hon vill hålla på med musik så kommer jag stötta henne vad än hon vill samma med min son för min mamma har alltid varit negativ och det är nog därför jag är så jävla rädd för allt o tror aldrig jag klarar något men det kommer jag aldrig vara mot mina barn. Jag kommer vara positiv vad än dom vill.

Ha det så bra.

Kram

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hejsan. 

Fan jag är såååå jävla utråkad av att vara sjukskriven och inte kunna jobba fan jag får panik av att sitta hemma o inte göra något för jag hatar att folk säkert tror att jag är lat eller tycker det är skönt men det tycker jag verkligen inte jag vill göra något för jag är så jävla utråkad så jag dööööör!!! Jag vill inte ha ett sådant liv!!!! 

Jag sitter och tänker varje dag och kollar på nätet efter ideer men får se vad som händer för så här vill jag verkligen inte ha det!!!! 

Ha en bra dag! 

Kram

Likes

Comments

Hej.

Jag har inte bloggat så länge o är ny på detta men jag behöver råd om hur jag kan göra den mer intressant  det hade varit snällt av er om ni kan ge mig lite tips på vad ni gör eller tycker att en blogg ska vara det hade varit så schysst. 

Kram

Likes

Comments

Hej. 

I dag ringde en som jobbar på den anstalt mitt ex sitter för jag har ställt frågor till mitt ex för en del i måendet. Och i dag hade han blivit klar med brevet till mig. Jag vet inte vad jag ska tycka eller känna för jag har mått så fruktansvärt dåligt efterdet han gjorde!!! Jag har sådan fruktansvärd ångest och dödsångest Jag är så rädd själv för att dö eller att mina barn ska dö för jag orkar inte med mer dåligt. Först det som hände mig o ligga på sjukhuset i 2 veckor utan mina barn sen dog min mammas katt o jag älskar djur o han var gammal 16år så detvar skit jobbigt och sen dagen efter så dog min morfar och min morfar var allt som jag älskar han var min hjälte jag mådde så bra med honom. Jag älskade att vara i skogen med han när jag var liten och han hade sådan energi och vi hittade på en massa alltid så jag blev förstörd när han dog😭😭😭

Och sen känns det som allt rasar i mitt mående. 

Så när jag fick läsa brevet så blev jag nog mest chockad för jag trodde han inte skulle skriva så vuxet men jag vet aldrig om jag kan någonsin förlåta honom efter allt skit han har gjort mot mig!!! 

Nu ska jag kolla tv.

Hejdå. 

Kram

Likes

Comments

Hejsan.

Jag och min dotter hade lite bak inspiration i går och dom blev både goda ocj roliga😊

Min son gillade dom mycket☺

Och i fredag hade jag lite tur och vann i butiken choklad för ca 400kr

Mina barn blev såååå glada det kändes så skönt att se dom så lyckliga ❤

Det är det ända jag vill är att se dom glada dom har varit igenom så mycket och det ända jag vill är att dom ska få må bra och ha det så bra. Som mamma är det det det ända man vill. Jag älskar mina barn så otroligt mycket! !!!!!!

Kram

Likes

Comments

Hej.

Jag har inte orkat skriva på ett par dagar för allt i mitt huvud exploderar snart!! Först är det dom hemska tankar som hände mig med mitt ex! Sen min dotter om hur rädd hon är för att sin egen pappa ska hitta oss och att hon inte förstår det med att han sitter i fängelset o kan inte komma eller hitta oss. Sen allt detta med denna hemska värld med clowner, krig och svält. Jag kan knappt somna med alla dessa tankar o att jag är såå fruktansvärt rädd för att förlora någon av barnen. Så mitt huvud vill snart bara explodera!!! Och sen alla mina drömmar i huvudet också jag har sådan panik.

Och till nåt annat i går gjorde vi vid vår halloween pumpa. Jag o min dotter gjorde ett bra jobb. Och snart kommer min son så vi ska ha en riktig mysig helg.

Ha det bra.

Kram

Likes

Comments

​Hejsan.

Sitter och kollar på barnkanalen med den minsta som vi alltid gör på fredagar och där är barn serien familjen rysberg med Markoolio, petra Mendes och Happy Jankell. Det är en komiker för barn. Fan hade velat vara med!!! Det är Freddie Granberg som är produkten och rösten för skelettet i garderoben. Älskar serien den är rolig o bra. Är sååå avis. Älskae vampyrer.

Men men får fortsätta drömma som alltid!!

Kram

Likes

Comments

​Hejsan. I dag har varit en jobbig dag för när det handlar om mitt ex som skadade mig kraftigt så önskar jag att jag hade fått vara någon annan just för stunden slippa att leva ett skyddat liv av oro för framtiden, oro för mina barn och familj. För även om det bara var jag som blev skadad så blir alla i familjen indragen i det hela och jag önskar att dom verkligen hade fått slippa det för jag är ju inte bara orolig för mig då😣 Jag vill bara kunna få slippa detta!!! Och för att jag ska kunna gå vidare lite måste jag skriva ett litet meddelande till min ex man och fråga det jag undrat sedan det hände varför? Vad fick dig att göra detta? Och skicka det till hon jag har kontakt med på fängelset. Ärligt så är jag jävligt rädd för vad han ska svara!

Jag älskar mina barn så otroligt mycket det ända jag vill är att dom ska få ett lyckligt liv.

Ha en bra dag. Det ska jag försöka ha med dottern.

Kram

Likes

Comments

​Hejsan.

I dag mår jag lite bättre för jag gillar att blogga fast jag inte gör det varje dag. Måste skärpa mig med det för att jag älskar att skriva men när man inte mår så bra så glömmer man saker märker jag och man orkar inte i bland.

Jag har faktiskt börjat tänka över hur jag ska göra med mitt liv för jag kan inte bara sitta och vänta på döden ska komma och ta mig för tiden går snabbt och så när jag blir gammal o är nära att död så kommer jag bara att ångra mig att jag inte gjorde det jag drömmer om här i livet men jag vet att jag aldrig kommer bli det jag verkligen drömmer om ( skådespelerska el. sångerska) så då får jag göra det jag kan bli och det är att jag vill hålla på med naglar så jag kommer först att öva och nästa år när jag har råd ta en utbildning och sen se vad det leder till och jag kan ju ändå under tiden börja med musik ändå och när jag har nån bra låt kan jag ju skaffa så jag kan lägga ut på Youtube och hoppas att nån lyssnar. Det är ju bättre än inget😊

Hoppas ni får en bra dag😊

Kram

Likes

Comments

Hejsan.

Har inte skrivit på ett tag nu har varit sjuk och så jävla deprimerad av mitt liv jag älskar mina barn så mycket så jag hade dött för dom!!! Men mitt liv är såååååå tråkigt så vem som helst hade velat skjuta sig själv i huvudet så tråkigt är mitt liv!! Jag vill sjunga eller bli skådis men hur lätt är det med ett skadat ben tack så mycket för det mitt jävla ex som förstört hela mitt liv!!! Hur ska jag ta mig tillbaka hur? Jag vet inte! !! 

Just nu är vi ute i det blåsiga Skåne usch hatar när det blåser. Ska snart in och göra nån god midda o ha myskväll med dottern för sonen är hos sin pappa😊

Ha en bra dag med er😊 kram

Likes

Comments