Hejhej!

Idag är min lediga dag :) Jag har jobbat hela helgen och skulle egentligen vara ledig imorgon också, men ska komma in och jobba ett 10h pass.

Idag har jag tagit det lugnt! Danne kom förbi imorse på en kopp kaffe och sen kom Tommy också förbi. Vi åkte och plockade upp Jocke och Marlene och åt sedan lunch tillsammans på Empes. Det har blivit riktigt fint där nu när dem gjort om!

Efter lunch for jag hem och tog jag en liten tupplur. Skönt!


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Så har jag sagt hela dagen :)
Idag var det Madrasskväll på Jysk, där jag jobbar. Det har varit en bra dag! Hade en söt kompis som var förbi och handlade en sväng❤️ Efter jobbet handlade även jag med mig lite grejer hem! Jag köpte nya ljuslyktor, doftljus, grytlappar och lite andra saker. Jag håller på att fixa med mysfaktorn hemma hos oss! Och det blir bättre och bättre :)

Idag firar jag och älskling 1,5 år tillsammans ❤️ och han är fortfarande det bästa jag vet❤️

Likes

Comments

Halloj!

Som vissa av er kanske vet så har jag ett brinnande intresse för tatueringar och för ett tag sedan beställde jag hem ett nytt aggregat till min tatueringsmaskin och här om dagen så trillade paketet in på posten! För att testa aggregatet pinade jag min sambo lite grann igår genom att fortsätta på mitt påbörjade projekt på hans vänstra smalben. (Bild kommer!) Jag tyckte det blev snyggt men jag fick inte göra färdigt :( han tyckte det gjorde ont att bli tatuerad.

Nåväl, jag beslutade att istället testa på mig själv en aning. Jag började med att fylla i en "gammal" tatuering som min sambo gjorde på mig (en av de första tatueringarna han gjort, och den första med skuggning och färg). Jag fyllde bara i vissa linjer som bleknat lite.

Sen tänkte jag att eftersom jag redan är igång kanske jag kan göra någonting annat också? Det tyckte jag var en bra idé, så jag gaddade 4 små stjärnor på handleden på fri hand bara :) Jag tyckte det blev snyggt :D

Det var inte mycket mer än så men det kan ju vara kul att kolla in ändå, tänkte jag!

Likes

Comments

Jag tänkte försöka mig på det här med att blogga igen.

Idag är jag ledig! Skönt! När jag är ledig vill jag gärna försöka få så många saker som möjligt gjorda, Idag har jag bokat tvättstugan, städat lite, rensat igenom min garderob och senare idag ska jag ta en fika på stan och gå till gymmet en sväng.

I morse fick jag en "uppenbarelse", eller vad man ska kalla det, anyways, jag beslutade mig för att bli mer engagerad i mitt eget liv. Inte bara gå omkring i nån typ av drömstadie och bara finnas till. Jag beslutade mig att börja ta tag i saker. Jag har alltid varit ett fan av att organisera, personligen är jag inte jättebra på det, eller snarare- inte bra på att fortsätta ha det organiserat, Men det ska det bli ändring på! Hoppas jag kan hålla det denna gång! Det känns som att jag kommer vara mindre stressad ifall jag har koll på saker, Jag tror livet blir lite lättare då, men vem vet.

En annan sak jag är jäkligt sugen på att att börja fotografera mer. När jag gick i skolan så gjorde vi ju det då och då, vilket medförde att jag gjorde det mer på fritiden också, men nu har det liksom stannat av helt, vilket jag tycker är tråkigt! Skärpning!


Likes

Comments