Hon är som en svensk Carrie Bradshaw. Världens ljuvligaste inredningssmak och en hel del snygga outfits.
Bilder från http://www.mollyrustas.se/

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Jag var precis ute å gick i duggregnet, plaskade i vattenpölarna och kände regndropparna mot huden, väldigt skönt och behövligt! När jag kom hem så låg det Chagabitar i min brevlåda, sprängticka - mirakelsvampen. Den står nu på spisen och ska sjuda en timme, sedan har jag vääldigt nyttigt te i några dagar.

Likes

Comments

I fredags hade jag och en vän en mysig kväll med vin och lite gosaker, trevligt! Mindre trevligt när jag vaknade sjuk dagen efter med migrän och feber, had it comin', men varje gång jag dricker minsta lilla alkohol känns det som att kroppen på ett eller annat sätt talar om för mig att jag inte tål det. Hade tydligen namnsdag på Lördagen och det kom R ihåg <3

Middag med mor och far, R och hans mamma på Lördag innan vi begav oss till Rosvalla för att se Erik Skoglund boxas, och han briljerade som vanligt, så grym! Igår plockade vi svamp, och senare fick jag feber igen, och här ligger jag nu med kladdkaka och nässpray.

Likes

Comments

Funderar ofta på hur jag ska inreda våran lägenhet för att den ska se luftigare och ljusare ut, den är ju trots allt 28kvm, men det finns några knep att ta till.


Ungefär såhär ser vårat lilla kök ut.

Guld eller koppar med gröna växter, ssåå fint!

Funderar på långa gardiner som går ända in till väggen för att bredda fönstret och få in mer ljus. Skaffa mindre soffa i ljusgrått vore inte helt fel heller, med en puff eller fåtölj. Så himla fin matta

Harmoniskt. Här har dom bara satt gardinerna på sidan av fönstret. Ger en luftigare känsla. Vi har likadan soffa och matta. Mysigt med fårskinn. Vi har även likadan spegel ovanför soffan.

Också likt våran lägenhet.

Vårat golv. Tror det är finast med enfärgade mattor till detta mönstriga golv?

Om jag hittar mammas gamla stringhylla så ska den definitivt upp över sängen.

..Som ser ut såhär, väldigt likt faktiskt.

​Nu vill jag köpa nya grytlappar haha

Likes

Comments

Har ridobstinens, saknar att springa runt i bekväma ridstövlar hela dagen, packa hö och mocka hästbajs, rykta, rida två hästar och sen åka på träning med den tredje, saknar att bara jobba runt på ridbanan och galoppa hur länge som helst, spola av en helt färdig häst och putsa utrustning, att natta hästarna, cykla hem och cykla tillbaka nästa morgon för att ge dom frukost och höra hur de knaprar under soluppgången. åh så härligt!

Likes

Comments

Likes

Comments

Äntligen är det konstaterat.
Jag är överkänslig/allergisk mot mjölkprotein, konserveringsmedel E330 Citronsyra, sötningsmedlet aspartam och soja. Så länge, så många år jag gått och chansat på vad jag inte tål. Nu vet jag. Känns bra, och svårt.
Är glad över att det inte är gluten och vanligt strösocker, även om jag kommer vara försiktig med dessa vita gifter ändå.

Tog en klådstillande tablett igår kväll, vilket aldrig funkat förut? men oj så skönt jag sov, bästa på länge.
Går på tarmreningskur ca 1,5månad till, sedan är min mage rätt så fit for fight. Längtar efter potatis och pasta.
Jag hade brist på vatten, magnesium och Omega3, vilket är påväg hem till mig + selen och Chaga te (sprängticka).
Milda matilda vad mycket tillskott jag äter just nu, ska bli skönt att bli av med några snart, inte min grej egentligen.
Jag var tydligen lite stressad, omedvetet, kan bero på eksemen. Ska göra andningsövningar och massera nacken.

Har precis gjort mat för andra gången idag, chorizogryta. Kunde inte låta R äta grönkålspajen jag gjorde tidigare, uäh.
Ska skruva fast min cykelkorg när R kommer med verktyg senare, sen ska jag brumma runt!

Likes

Comments