asså HAHAHAHHAHA, fett värdelös osv men kolla om ni vill! Puss, haha dör

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej, haha idag har jag inte gjort ett skit. I helgen var några släktingar till oss här så det var därför jag inte bloggade något. Vi gjorde inget speciellt, grillade, pratade, skrattade osv. Sånt som jag och min släkt alltid gör, haha! idag skulle jag träffat Emma och Hanna men det blev ändrade planer så vi ska ses imorgon istället med Elin också, vi ska planera lite saker då tror jag och sen ska vi typ bada och bara ha det jätte kul! Haha, ska senare ut och springa och sen ska jag äta sushi med familjen. Vi hörs senare, sitter just nu bara i soffan och tittar på något världelöst program. Aja, puss! / aliceLikes

Comments

Hej!
Imorse skulle vi träna på en fotbollsplan klockan 9.30 men jag och mamma trodde att det var 10.30. Men 10.30 åkte vi och mötte Hanna och hennes mamma. Pappa sprang och körde fotboll med min lillebror. Min lillebror spelade fotboll. Mamma och Hannas mamma tränade lite blandat och samma med mig och Hanna.
Det var skitvarmt! Men sen när träningen var slut satt vi kvar och snackade och sedan gick vi alla till centrum för att handla.

Jag handlade frukt och yoghurt. Sen handlade vi lite bröd och pålägg. Imorgon åker jag och min familj tillsammans med Hanna och hennes familj till Grönalund.

Jag bjuder på en bild av min frukttallrik + yoghurt med hallon och müsli. Skit gott och nyttigt. Och på mina nya träningskläder "neon rosa träningsshorts och ett svart Reebok linne"

Puss puss Emma❤Likes

Comments

Hej!
Hoppas ni alla mår bra! Det gör iallafall jag. Har jätte ont i magen men det funkar:) vet inte vad som händer idag. Det är soligt och varmt så det kanske innebär stranden eller bara ligga här hemma och steka hehe..

Har inte bloggat på väldigt länge nu men ska försöka med minst en uppdatering om dagen. Varför inte bloggandet har blivit av är för att i 2 dagar var jag på Väddö, där det inte fanns någon täckning och resten av dagarna har jag inte hunnit/tagit mig tid till att hinna. Ber om ursäkt för det!;)

~bilder på mig och på min kanin Hoppsan+ 2 bilder från Skara:)

Puss puss Emma ❤
Likes

Comments

hejhopp! Haha hur mår ni? Jag mår jätte bra, håller just nu på att städa mitt rum. Det var verkligen kaos, men det ser lite finare ut nu. Ska dammtorka och dammsuga 😓.

Senare idag så kommer Elin och Clara hit för att sova över, kommer bli skit mysigt! Vi ska väl typ titta på film, snacka osv, ha det allmänt kul och roligt. Sen tror jag vi skulle bada också på kvällen, aja måste fortsätta städa nu! Ha en bra tisdag så hörs vi, puss! / alice <3>Likes

Comments